blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πως σερφάρουν τα 12 ζώδια στο διαδίκτυο;

 
Πως σερφάρουν τα 12 ζώδια στο διαδίκτυο;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Πως τα πάνε τα ζώδια με το internet; Ποιες σελίδες ανοίγουν και τι ενδιαφέρονται να δουν; Ψάξαμε το σκληρό δίσκο του κάθε ζωδίου και τα ανακαλύψαμε όλα!!! Επίσης, στο τέλος του άρθρου, δείτε και σχετικό βίντεο, που ισχύει για όλους εσάς που έχετε γεννηθεί στην Ελλάδα, και θα σας κάνει να νοιώσετε υπερήφανοι!

Sponsored Links

Κριός

Ο Κριός θα την κάνει την βόλτα του στο διαδίκτυο, αλλά με σύνεση. Οι αποθηκευμένες σελίδες στον υπολογιστή του θα είναι, ως επί το πλείστον, τεχνολογικού ενδιαφέροντος και θα καταναλώσει το χρόνο του στο internet μόνο όταν θέλει να ψάξει για κάτι νέο που αφορά στην δουλειά του. Ο Κριός προτιμά να βγει μια βόλτα και να δει φιλικά άτομα, παρά να περάσει τη βραδιά του με παντόφλες, μπροστά στον υπολογιστή.

Ταύρος

Θα αφήσουμε τον γάμο να πάμε για πουρνάρια; Όπου γάμος, βλέπε καλή παρέα με νόστιμο φαγητό και όπου πουρνάρια, υπολογιστής! O Ταύρος δεν είναι λάτρης του διαδικτύου και γενικά της τεχνολογίας. Ο μόνος λόγος για να σερφάρει, είναι για να δει τα email του και κυρίως, για να δει κάτι σχετικό με την εργασία του ή να ανακαλύψει το καλύτερο εστιατόριο ή μεζεδοπωλείο της περιοχής.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα μπει στο internet από περιέργεια και θα μείνει γιατί θα κολλήσει σε κάποιο τεστ ευφυΐας! Μέσα από τον υπολογιστή του, θα αντλήσει πληροφορίες για κάτι που τον απασχολεί, θα μάθει που και τι ώρα παίζει κάποια καλή ταινία, αλλά δε θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με άλλους στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Προτιμά την επαφή από κοντά κι όχι μέσω μιας οθόνης.

Καρκίνος

Δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένος ο Καρκίνος με τον υπολογιστή, έχει άλλα ενδιαφέροντα και προτιμά στον ελεύθερο χρόνο του να έρχεται σε επαφή με τα κοντινά του άτομα. Θεωρεί το διαδίκτυο απρόσωπο, ενώ εκείνος αναζητά το χάδι και την καλή παρέα. Φυσικά και ξέρει με ποιο κουμπί ανοίγει ο υπολογιστής, θα το πατήσει όμως μόνο για να αναζητήσει το νέο τραγούδι του αγαπημένου καλλιτέχνη!

Ολυμπία1

Ολυμπία2

Λέων

Πολύ συγκεκριμένες και επιλεγμένες οι περιηγήσεις του Λέοντα, ξέρει ποιες σελίδες θα ανοίξει και τι θέλει να βρει σε αυτές. Ο Λέων είναι από τα πιο πειθαρχημένα άτομα στο διαδίκτυο, όταν πει ότι θα καθίσει μια ώρα μόνο στον υπολογιστή, θα το κάνει. Αυτή την ώρα όμως, θα προλάβει να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις της μόδας, που προτείνει ο αγαπημένος του σχεδιαστής!

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το πλέον ενημερωμένο άτομο σε θέματα τεχνολογίας και δικτύου! Γνωρίζει τα πάντα, αφού ξημεροβραδιάζεται μπροστά σε μια οθόνη. Ακόμη κι αν το επάγγελμά του δεν σχετίζεται με τους υπολογιστές, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει ασχοληθεί πολλές ώρες με το διαδίκτυο. Σίγουρα παίζει την τεχνολογία στα δάχτυλα! 

Sponsored Links

Ζυγός

Θέλει να κρατά επαφή με τους φίλους του που μένουν μακριά, θέλει να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης και ο υπολογιστής είναι ένα χρήσιμο μέσο γι’ αυτούς τους σκοπούς. Αν βρει κάτι πιο ενδιαφέρον όμως, όπως μια νέα ερωτική σχέση, τότε ο υπολογιστής θα πιάσει αράχνες.

Σκορπιός

Το διαδίκτυο για τον Σκορπιό είναι ένα μέσο να νιώσει ελεύθερος, να φανερώσει μυστικές πτυχές του εαυτού του, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τολμούσε να κάνει. Θα θελήσει επίσης, να λύσει κάθε απορία, ανησυχία ή προβληματισμό που έχει, μέσω του διαδικτύου. Και φυσικά, δε θα διστάσει να κάνει νέες γνωριμίες ή ακόμη και να βρει ερωτικό ταίρι.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει να αποκτά ταξιδιωτικές εμπειρίες μέχρι και από το διαδίκτυο! Αν δεν ψάχνει να βρει τα πιο οικονομικά εισιτήρια, θα ταξιδεύει σε μέρη που δεν έχει πάει μέσω της οθόνης. Έχει καλή σχέση με το internet, αλλά μόνο σε θέματα που τον ενδιαφέρουν πολύ, δε θα σερφάρει σε σελίδες που δεν ξέρει. Επίσης, ο υπολογιστής για τον Τοξότη είναι ένας τρόπος να διασκεδάσει, παίζοντας online παιχνίδια.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως παίζει το internet στα δάχτυλα, λόγω δουλειάς βέβαια. Είναι ο τύπος στη διπλανή ξαπλώστρα, που κάνει ηλιοθεραπεία με το laptop, διότι πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς για τις τάσεις του χρηματιστήριου! Στο διαδίκτυο τον ενδιαφέρει ο,τι έχει να κάνει με την δουλειά του και για να χαλαρώσει, ενδεχομένως να παίξει κάποιο παιχνίδι στον υπολογιστή του. 

Υδροχόος

Είναι να μην ανακαλύψει κάτι ο Υδροχόος! Δεν είναι κολλημένος με το internet,  αλλά αν βρει κάτι που να του αρέσει, θα παθιαστεί. Μπορεί να κάθεται με τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή του και να χαζεύει σε σελίδες που έχουν να κάνουν με gadget, να ενημερώνεται για τα τεχνολογικά νέα και να επικοινωνεί με τους φίλους του στο Facebook, αλλά το ίδιο εύκολα μπορεί να βαρεθεί και να κάνει 2-3 μήνες να ξανανοίξει το laptop.

Ιχθείς

Είναι με τις εποχές του ο Ιχθύς, όταν έχει πληγωθεί πολύ από κάποιο άτομο, θα τη βγάλει μέχρι το ξημέρωμα στο διαδίκτυο. Γνωρίζει τα πάντα και ενδιαφέρεται για κάθε διαδικτυακό νέο που κυκλοφορεί, αν όμως μπει στη ζωή του κάποιο άτομο που θα του προσφέρει την επικοινωνία, την επαφή και την κατανόηση που έχει ανάγκη, τότε χάνει το ενδιαφέρον του για το internet και προτιμά να ζήσει την αληθινή ζωή!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-04-2024 00:00:00