blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα ζώδια και… το καλάμι τους. Ποια ζώδια έχουν πάρει… ψηλά τον αμανέ;

 
Τα ζώδια και… το καλάμι τους. Ποια ζώδια έχουν πάρει… ψηλά τον αμανέ;
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Τα ζώδια και η αλαζονεία

Μερικά άτομα (όχι εμείς, φυσικά… κάποιοι γνωστοί μας!) έχουν μια τάση να παίρνουν ψηλά τον αμανέ, όπως λέει και η γνωστή έκφραση. Η αλαζονεία είναι ένα ελάττωμα που κοστίζει πολλές συμπάθειες και βλάπτει σοβαρά τις σχέσεις. Αλλά περισσότερο βλάπτει εκείνον που την έχει, καθώς εκείνος μπορεί να καταλήξει με μόνη του παρέα τον καημό του, της παραγνωρισμένης μεγαλοφυΐας.
 
Η πιο διαδεδομένη θρησκεία, λένε, είναι να λατρεύεις εκείνον τον μικρό θεό μέσα σου, τον εαυτό σου. Και, για να έρθουμε εκεί που μας ενδιαφέρει, ο βαθμός που συμβαίνει αυτό είναι ασφαλώς και θέμα ζωδίου. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, άλλοι εμφανέστατα και άλλοι πιο διακριτικά, ο καθένας με τον τρόπο του, όλα τα ζώδια ασκούν το ευγενές σπορ που λέγεται «καβάλημα του καλαμιού». Να λοιπόν πώς δουλεύει το πράγμα:
 
ΚΡΙΟΣ
Τσάμπα σου δόθηκε η πρώτη θέση στον ζωδιακό κύκλο; Όχι βέβαια. Είσαι ο καλύτερος και το ξέρεις. Και στις σπάνιες περιπτώσεις που έχεις μια κρυφή αμφιβολία, συμπεριφέρεσαι ακόμα περισσότερο σαν να είσαι ο καλύτερος, για να μην το δείξεις. Οι λέξεις “Κριός” και “μετριοφροσύνη” δεν πάνε μαζί. Σίγουρα ένας μαχητής σαν εσένα, δεν θα κατάφερνε και πολλές νίκες αν δεν είχε τη σχετική αυτοπεποίθηση, αλλά η δική σου φτάνει εύκολα στο σημείο της αλαζονείας. Φρόντισε λοιπόν να θυμάσαι ότι, όπως είπε και ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ, «Δεν υπάρχει τίποτα το ευγενές στο να είσαι ανώτερος από τον συνάνθρωπό σου. Η αληθινή ευγένεια είναι να φαίνεσαι ανώτερος από τον πραγματικό εαυτό σου». Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Σου αρέσει η επίδειξη, αλλά όχι στον βαθμό που να σε εκθέτει. Προσπαθείς να δείχνεις την ανωτερότητά σου σε όλα τα πεδία, στα οποία συνήθως διαπρέπει ο Ταύρος, όπως η αναζήτηση της καλοζωίας και η καλλιτεχνική έκφραση, με ένα στυλ του είδους «ας κερδίσει ο καλύτερος», πίσω από το οποίο υπονοείται «δηλαδή εγώ». Αλλά αν σε πουν «καβαλημένο», πραγματικά απορείς και εξανίστασαι για το θράσος να σε συκοφαντούν έτσι. Ίσως εκείνο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η μετριοφροσύνη δεν σημαίνει να βλέπεις τον εαυτό σου κατώτερο από τους άλλους, ούτε να υποτιμάς τα χαρίσματά σου. Σημαίνει να μην μπαίνεις καν σε διαδικασία του να αναμετράς τον εαυτό σου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Λένε πως υπάρχουν δύο είδη εγωκεντρικών ατόμων: εκείνοι που το δείχνουν και… όλοι οι υπόλοιποι. Σε ό,τι αφορά εσένα, μάλλον ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, καθώς καβαλάς εύκολα το καλάμι και δεν το κρύβεις. Αντίθετα, το επιδεικνύεις ευκαιρίας δοθείσης, με τον γνωστό αφοπλιστικό και ανέμελο τρόπο σου. Και συχνά καταφέρνεις, με τον τρόπο που πασάρεις την υποτιθέμενη ανωτερότητά σου, προσθέτοντάς της μια ευχάριστη νότα αυτοσαρκασμού, να αφοπλίζεις οποιονδήποτε θα μπορούσε να σε κατηγορήσει ή να σε αντιπαθήσει. Είπαμε, ο Δίδυμος είναι δαιμόνιος σε αυτά. Αλλά μερικές φορές δεν βλάπτει να… καταπίνεις την έπαρσή σου. Δεν παχαίνει και δεν σου χαλάει το στομάχι! Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι κάνεις αξιέπαινες προσπάθειες να αποσπάσεις τον θαυμασμό των άλλων, με αποτέλεσμα πολλές φορές, πάνω στον ζήλο σου, να χάνεις το μέτρο. Κι αν, παρά την παράσταση που έδωσες, δεν σου κάτσει η σπουδαία εντύπωση, χαλιέσαι. Αλλά όταν το καταφέρεις, γίνεσαι βασιλιάς και τότε, ποιος σε πιάνει. Δεν καβαλάς απλώς καλάμι αλλά… πύραυλο. Το θέμα είναι όμως να μην το παίρνεις και πολύ πάνω σου, χωρίς να κάνεις διάκριση ως προς την πηγή του θαυμασμού. Ορισμένοι θα τροφοδοτήσουν το εγώ σου για δικούς τους λόγους. Και όπως είχε πει κάποτε ένας σοφός άνθρωπος, «Μη δέχεσαι τον θαυμασμό του σκύλου σου σαν αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι είσαι σπουδαίος». Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ
Ό,τι και να πει κανείς για την έπαρση του Λέοντα, σπάνια μπορεί να φανεί υπερβολικό. Ακόμα και αν ανήκεις στους πιο μετριόφρονες εκπρόσωπους του ζωδίου, ξεπερνάς τον περισσότερο κόσμο. Έχεις ένα στυλ να εκπέμπεις ανωτερότητα, έστω και αν παριστάνεις τον ταπεινό. Φυσικά, κανείς δεν λέει να μην παραδέχεσαι τα αναμφισβήτητα χαρίσματά σου. Τα συμπλέγματα κατωτερότητας όπως και η υποκρισία δεν σου ταιριάζουν και ούτε σε βοηθούν να προχωράς στη ζωή. Αλλά να θυμάσαι πότε-πότε ότι θα πρέπει να έχεις μετριοφροσύνη για τα χαρίσματά σου, να νιώθεις ευγνωμοσύνη για την καλή σου φήμη και να δείχνεις αυτοσυγκράτηση, όταν σε πιάνουν οι… κρίσεις της αλαζονείας σου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος έχει τη φήμη ενός από τους πιο μετριόφρονες εκπροσώπους του ζωδιακού. Αλλά οι εντυπώσεις καμιά φορά παραπλανούν. Η ταπεινοφροσύνη σου μπορεί να αποτελεί ένα μια καλά καμουφλαρισμένη πρόσκληση προς τους άλλους να παινέψουν τα κατορθώματα ή τα χαρίσματά σου, χωρίς εσύ να δείξεις ότι το επιζητάς. Αντίθετα, μπορεί να χαμογελάσεις ντροπαλά και να πεις «μα, ελάτε τώρα, υπερβολές», ενώ από μέσα σου θα έχεις φτάσει στα ουράνια, καβάλα στο καλάμι σου. Να θυμάσαι όμως, ότι για να κατακτήσεις την αληθινή μετριοφροσύνη, θα πρέπει πρώτα να μάθεις να αγνοείς τη γνώμη των άλλων. Και αυτό θα το μάθεις, αγνοώντας πρώτα το χειροκρότημά τους. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός αποφεύγει εσκεμμένα τις συμπεριφορές που μπορεί να σαμποτάρουν τη δημοφιλία του. Έτσι, δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνεται αντιπαθής καβαλώντας ένα καλάμι, κάτι που άλλωστε είναι και κάπως μπανάλ. Να πούμε ότι καβαλούσες ένα αραβικό άτι ή μια Χάρλεϊ, εντάξει. Αλλά ένα καλάμι; Πέρα από το αστείο όμως, μια ροπή προς την έπαρση την έχεις κι εσύ, ιδίως όταν αποδεικνύεται στους άλλους η ανωτερότητά σου στα θέματα της κουλτούρας, της αισθητικής και του «ευ ζην», που τόσο επιδιώκεις. Όπως όμως λέει και ένα εύστοχο γνωμικό, κανείς δεν είναι τόσο άδειος, όσο εκείνος που είναι γεμάτος από την αλαζονεία για τις δικές του αρετές. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός ξέρει ότι επάνω σε ένα καλάμι χάνει παντελώς τη γοητεία και το επιβάλλον του. Καθώς δεν σου αρέσουν οι χοντροκοπιές, προτιμάς να παίζεις το παιχνίδι του εντυπωσιασμού με έναν πιο εκλεπτυσμένο, αλλά και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Γνωρίζεις καλά ότι είναι πιο εντυπωσιακό να ανακαλύπτουν οι άλλοι από μόνοι τους τα χαρίσματά σου, παρά να τους τα παρουσιάζεις…  στο πιάτο. Και τους αφοπλίζεις μέσα από τη διαδικασία της ανακάλυψης, προκαλώντας τους το δέος και τον θαυμασμό. Φυσικά και σου αρέσει να επιδεικνύεσαι. Αλλά με τέχνη. Είσαι η προσωποποίηση του ευφυολογήματος που λέει «Αν είχα και λίγη μετριοφροσύνη, θα ήμουν τέλειος». Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σαν Τοξότης, δεν είσαι ο άνθρωπος των χαμηλών τόνων και των καταστάσεων μετριότητας. Πιστεύεις ότι το καλό πρέπει να λέγεται, όπως και το κακό άλλωστε, ιδίως αν το πρώτο αφορά εσένα. Και εφόσον θεωρείς πως σου αξίζει να καυχηθείς, θα το κάνεις χωρίς αναστολές. Προς τι η υποκρισία και οι ψεύτικες μετριοφροσύνες; Βέβαια, η αλήθεια είναι πως έχεις ένα θεματάκι με την αναγνώριση των ορίων σου. Ως γνωστόν, είσαι και το ζώδιο της επέκτασης, προς όλες τις κατευθύνσεις. Να θυμάσαι τουλάχιστον ότι πολλές φορές, αντί να περιαυτολογείς, είναι καλύτερα να αφήνεις τις πράξεις σου να μιλήσουν για σένα. Και όταν ακούς κολακείες, να μην τις καταπίνεις… αμάσητες. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως συχνά γίνεται ο ορισμός του σνομπ, παρόλο που ούτε ο ίδιος το παραδέχεται. Έχεις ένα είδος έπαρσης, που δεν δείχνει κραυγαλέα καθώς, και καλά, δεν χρειάζεται να αποδείξεις την ανωτερότητά σου. Έτσι όμως και σου προκύψουν κάποια επιτεύγματα, για τα οποία να μπορείς να καυχηθείς, ενεργοποιείται μέσα σου το εκ γενετής… εμφυτευμένο πρόγραμμα της σνομπαρίας. Ενοχλείσαι αν βρεθείς σε κάποια περίσταση, που να μην σου δίνεται η δυνατότητα να επιδείξεις το «χαϊλίκι» σου. Ακόμα και όταν συμπεριφέρεσαι με μετριοφροσύνη, είναι ολοφάνερο ότι το κάνεις χαριστικά. Πάντως να θυμάσαι ότι το να παραδέχεσαι πως δεν ξέρεις/έχεις/καταφέρνεις κάτι, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής, ιδεολόγος, υπέρμαχος της ισότητας όλων των ανθρώπων. Το να παραδεχτείς ότι θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο, θα ήταν παραβίαση των προσωπικών σου αρχών. Έλα όμως που… είσαι! Πώς να το κάνουμε, αφού έχεις γεννηθεί πρωτοπόρος στο πνεύμα και μεγαλοφυής στον νου; Οπότε, φροντίζεις να παρκάρεις το καλάμι σου… λίγο πιο πέρα, για να μη σε πάρουν και με τις πέτρες. Να θυμάσαι, όμως, ότι μπορεί το κέντρο του σύμπαντος να μην έχει ακόμα εντοπιστεί, αλλά δεν δείχνει και πολύ πιθανόν να είσαι εσύ αυτό. Άσε που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, γιατί εκτός από σένα, υπάρχουν μερικά ακόμα εκατομμύρια διεκδικητές του εν λόγω τίτλου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ως Ιχθύς πολλές φορές δείχνεις μια εντυπωσιακή και αξιολάτρευτη ταπεινοφροσύνη. Φαίνεσαι να είσαι το είδος του ατόμου που γνωρίζει ότι τα γνήσια χαρίσματα δεν χρειάζονται επίδειξη και η αληθινή αξία μοιάζει με ένα ποτάμι, που όσο πιο βαθύ είναι, τόσο λιγότερο θόρυβο κάνει. Αλλά καμιά φορά επιλέγεις να κολυμπάς βαθιά στο ποτάμι, μόνο και μόνο γιατί βρίσκεις ασφάλεια στο να μη φαίνεσαι ανταγωνιστικός, αυτό δηλαδή που λέμε στο να κρατάς «χαμηλό προφίλ». Με το να μην ξανοίγεσαι και να μην προκαλείς, αισθάνεσαι πιο προστατευμένος. Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχεις κι εσύ το νοερό σου καλάμι, που το ιππεύεις περήφανα στο κρυφό, εσωτερικό σου βασίλειο. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-06-2012 08:00:00