blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 3 Οκτωβρίου 2023 ο Ερμής από τις από τις 27° 54’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η πολύ δυνατή, ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο, αυτή όψη και η ενέργειά της θα μας βοηθήσει να ξεδιαλύνουμε τις όποιες ομιχλώδεις καταστάσεις βιώνουμε. Θα μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε μέσα στο μυαλό μας με τον καλύτερο για εμάς τρόπο τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες και να διεισδύσουμε στο βάθος των όποιων δεδομένων έχουμε στη διάθεσή μας. Το αποτέλεσμα θα είναι, όχι μόνο να καταλάβουμε το "γιατί" των γεγονότων, αλλά και το "πως" θα γυρίσουμε τη ροή τους σύμφωνα με τη δική μας θέληση και συμφέρον.

Sponsored Links

Εξομολογήσεις και αποκαλύψεις μυστικών

Δεδομένου, μάλιστα, του γεγονότος ότι θα μπορούμε να επηρεάζουμε τους άλλους καθώς θα "πιάνουμε στον αέρα" τις διαθέσεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, θα έχουμε ιδιαίτερη εύνοια σε ό,τι αφορά σημαντικές αγοραπωλησίες, εμπόριο, οικονομικές συμφωνίες, εμπορικές διαπραγματεύσεις καθώς και νομικές υποθέσεις.

Επιπλέον, θα λάβουμε μια σημαντική πληροφορία η οποία σε συνδυασμό με την ανεπτυγμένη αντιληπτική μας ικανότητα θα μας βοηθήσει στο να ξεδιαλύνουμε κάποιο παρασκήνιο και να πάρουμε αποφάσεις. Αρκετοί από εμάς θα ξεκινήσουμε μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία που θα λειτουργήσει με καρμικό τρόπο στη μελλοντική εξέλιξή μας. Σε ό,τι αφορά ειδικά τις αισθηματικές μας σχέσεις, θα έρθουμε πιο κοντά ψυχικά και πνευματικά, μέσα από μια εξομολόγηση βαθέων συναισθημάτων, με άτομο που έχει διεισδύσει στην καρδιά και το μυαλό μας.

Γενικά, η όψη αυτή είναι εξαιρετική σε ό,τι αφορά την ψυχολογική μας ανανέωση καθώς θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε στα σημαντικά ζητούμενα της ζωής μας, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να πάρουμε τις αποφάσεις μας με γνώμονα την εξέλιξή μας και να κοπάσουμε το "θόρυβο" που μπορεί να κάνουν οι άλλοι.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Ζυγούς, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά και παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο και, με τον τρόπο αυτό, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Επίσης, ασχοληθείτε με θέματα ευεξίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γοητεία και ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα σας χαρίσουν κατακτήσεις και όμορφες ερωτικές στιγμές. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις, συμβόλαια και υπογραφές. Ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη διστάσετε να μιλήσετε με τους οικείους σας για τα οικονομικά κακώς κείμενα του παρελθόντος που συνεχίζουν ακόμα να σας ταλαιπωρούν και από κοινού να βρείτε λύσεις. Ερωτικά, μια επανασύνδεση θα σας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαίσθησή σας, σε συνδυασμό με την ικανότητα να συντονίζεστε με την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση των άλλων, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πόντους, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΛΕΩΝ

Η βελτιωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση βερσιόν του εαυτού σας θα είναι ο λόγος της επιτυχίας σας σε επαγγελματικό, και όχι μόνο, επίπεδο. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο λειτουργική και θα αναζητήσετε στιγμές ευεξίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα χέρια σας θα έρθουν οι πληροφορίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε σε πολλούς τομείς τη ζωή σας. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή θα εκδηλώσετε τα βαθιά σας συναισθήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τις οικονομικές υποθέσεις σας καθώς και να βρείτε λύσεις σε θέματα που είχαν ταλανίσει εσάς και τους οικείους σας. Μην αφήσετε προβλήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ανανεώσετε τον κύκλο των φίλων σας με νέες γνωριμίες που θα κάνετε μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα ενώ ορισμένοι από εσάς θα αναθεωρήσετε φιλίες με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε ότι πρέπει να "μετράτε" τα λόγια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για αρκετούς από εσάς ανοίγεται ένας νέος κύκλος, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο, που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά πάνω σας. Κάποιοι άλλοι θα προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μπείτε σε μια διαδικασία εσωτερικής ανανέωσης. Θα σας απασχολήσουν οι κοινωνικές επαφές, η ανάπτυξη των δημιουργικών σας ταλέντων αλλά και η θέλησή σας να φτιάξετε μια ζωή περισσότερο συμβατή με τις βαθιές ανάγκες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπείτε σε μια διαδικασία ξεκαθαρίσματος των οικονομικών σας, ακόμα και με την έννοια κληρονομικών υποθέσεων ή ακίνητης περιουσίας. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ευκολία τις σκέψεις, τις ανάγκες και τα θέλω σας με τους όποιους άλλους της ζωής σας ενώ θα υπάρξουν και αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν πολλαπλά. Θα έρθετε πιο κοντά με άτομα με κοινωνική ισχύ.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-09-2023 02:54:36