Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2022 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε μια μεγαλύτερη ικανότητα συγκέντρωσης και να βελτιώσουμε τον τρόπο έκφρασής μας. Θα είμαστε περισσότερο αποφασιστικοί και πειθαρχημένοι ενώ η εστίαση στους στόχους μας θα είναι παροιμιώδης.

Sponsored Links

Εξομολογήσεις και αποκαλύψεις

Αν και το μυαλό μας θα μοιάζει με εργοστάσιο παραγωγής ιδεών, δεν θα χανόμαστε μέσα στη δημιουργικότητά μας γιατί, ταυτόχρονα, θα είμαστε γειωμένοι και θα πατάμε γερά τα πόδια μας στο εδώ και τώρα. Ο αναλυτικός τρόπος σκέψης αλλά και η ανεπτυγμένη μας ικανότητα στην έρευνα και στη συλλογή πληροφοριών θα μας οδηγήσει σε ανακαλύψεις που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για εμάς. Σε αρκετές περιπτώσεις, η ανακάλυψη ενός παρασκηνίου, εκτός του ότι θα μας «βγάλει από το στόμα του Λύκου», θα μας δώσει και τα απαραίτητα εργαλεία για να αντεπιτεθούμε. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι γίνει θα είναι προς όφελός μας.

Η όψη αυτή επιπλέον θα μας ανοίξει νέους δρόμους δράσης που θα μας διευκολύνουν καθώς θα μας προσφέρουν λύσεις ή τουλάχιστον μια κάποια διευκόλυνση σε ό,τι αφορά την επίτευξη των στόχων μας. Επιπλέον, τόσο η ανεπτυγμένη διαίσθησή μας όσο και η εξυπνάδα και η διορατικότητά μας θα μας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το σκανάρισμα των προθέσεων των άλλων.

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, Θα μας είναι πιο εύκολο να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν καθώς θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα μέσα στο κεφάλι μας σχετικά με το τι είναι σωστό για εμάς και την εξέλιξή μας και τι δεν είναι. Ίσως, μάλιστα, φανούμε απόλυτοι ή και αυταρχικοί στους άλλους. Από το να έχουμε, ωστόσο, δίπλα μας ανθρώπους που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, καλύτερα να αναζητήσουμε κάτι πιο συμβατό με τα θέλω μας. Από την άλλη, μπορεί και εμείς να έχουμε μεγάλες προσδοκίες από το ταίρι μας ενώ γνωρίζουμε ήδη τις δυνατότητές του και μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη θα μπορέσετε να χαράξετε μια νέα και πολλά υποσχόμενη επαγγελματική πορεία ή να βελτιώσετε πολλά στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η βελτίωση της διατροφής σας αλλά και της εμφάνισής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ερωτική σας ζωή θα γίνει πηγή ικανοποίησης και συναισθηματικής ολοκλήρωσης καθώς, είτε θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, είτε θα κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και, μαζί με αυτά, και το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς σας. Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν τους οικείους σας ή την κατοικία σας. Η ορμητικότητα και η ενέργειά σας θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα δεχθείτε ιδιαίτερη εύνοια σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις αλλά και τη σχέση με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας. Στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτο και την εξυπνάδα σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή σας καλεί να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις και τις δυνατότητές σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Μια νέα επαγγελματική συμφωνία θα βελτιώσει το επίπεδο της καθημερινότητας αρκετών από εσάς. Επίσης, θα σας απασχολήσει η εξωτερική ομορφιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η απόλυτη δύναμη της πειθούς που σας κάνει δώρο η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, τόσο στο να συνάψετε συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες, όσο και στο να πετύχετε κάποιους προσωπικούς σας στόχους. Αισθηματικά, οι ερωτικές σας επιθυμίες θα πραγματοποιηθούν.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα αντιμετωπίσουν, επιτυχώς, κάποιο, είτε επαγγελματικό, είτε προσωπικό παρασκήνιο ενώ κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά για να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Αισθηματικά, θα μπορέσετε να καλύψετε βαθιές σας συναισθηματικές ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άτομα από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν σε σημαντικά θέματα της ζωής σας. Επικοινωνήστε τις ανάγκες σας και ανοίξετε τα αυτιά σας στις συμβουλές που θα σας δώσουν γιατί είναι για το καλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εύνοια δέχεστε με την όψη αυτή σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σας. Κάποιοι από εσάς θα καταφέρουν επαγγελματικά να «πάρουν το αίμα τους πίσω». Χρησιμοποιήστε τη γνώση που οι εμπειρίες της ζωής σας έχουν δώσει και πράξτε τα δέοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή δέχεστε εύνοια σε θέματα σχετικά με υπογραφές, συμβόλαια, ταξίδια και ανώτερες σπουδές. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα λειτουργήσουν προστατευτικά απέναντί σας βοηθώντας σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η βελτίωση των οικονομικών σας μέσα από συνεργασίες με ισχυρά άτομα θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε ασφάλεια και να πετύχετε τους στόχους σας. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη κάτι που, εκτός του ότι θα σας ικανοποιήσει, θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθηση σας.

ΙΧΘΥΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις και κυρίως η σχέση με το ταίρι σας θα σας απασχολήσουν με την όψη αυτή. Βασιστείτε στο καλό σας ένστικτο που είναι και το δυνατό σας χαρτί αλλά και στην ικανότητά σας να γίνεστε ιδιαίτερα ευχάριστοι, γοητευτικοί και συναρπαστικοί όταν θέλετε.

 

 

 

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-09-2022 12:00:00