blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 19 Ιανουαρίου 2024 ο Ερμής από τις 06° 12' του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Η θετική αυτή όψη θα μας γεμίσει αισιόδοξη διάθεση και θα μας ωθήσει στο να κοινωνικοποιηθούμε και να έρθουμε σε επαφή με κόσμο. Θα βρεθούμε, λοιπόν, ξανά με ανθρώπους αγαπημένους και, ταυτόχρονα, θα κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες με άτομα συναρπαστικά και περισσότερο ταιριαστά στο δικό μας modus vivendi.

Sponsored Links

Αισιοδοξία και θετικές εξελίξεις

Ο θετικός, και κυρίως προσανατολισμένος στο μέλλον, τρόπος σκέψης μας σε συνδυασμό με το σωστό ένστικτο θα γίνουν τα δυνατά χαρτιά και το διαβατήριό μας σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις μας. Τα αυξημένα επικοινωνιακά ταλέντα και ο εκφραστικός λόγος μας θα μας βοηθήσουν να "φέρουμε στα νερά μας" τους συνομιλητές μας και να καταφέρουμε να "περάσει το δικό μας" σε επαγγελματικές συζητήσεις και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Επίσης, ιδιαίτερη εύνοια θα έχουμε σε θέματα που αφορούν νομικές και λοιπές γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς και σε συμφωνίες που θα γίνουν, είτε πάνω, είτε κάτω από το τραπέζι.

Με την όψη αυτή, σχεδόν επιβάλλεται να κάνουμε ή να προγραμματίσουμε, τουλάχιστον, ένα ταξίδι, ιδιαίτερα αν αυτό είναι μακρινό. Αν, ωστόσο, ένα ταξίδι δεν είναι επί του παρόντος κάτι το εφικτό, μπορούμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας μέσα από το διάβασμα ή τη διά ζώσης επαφή με ανθρώπους που μπορούν με τις γνώσεις τους να μας ταξιδέψουν σε θέματα σχετικά με τη φιλοσοφία, το δίκαιο, τη θρησκεία, τις γλώσσες, κ.λ.π..

Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουμε, όλοι όσοι από εμάς ασχολούμαστε με το γραπτό ή προφορικό λόγο και με την μάθηση, είτε από τη μεριά του διδάσκοντος, είτε από τη μεριά του διδασκόμενου, καθώς και με το νόμο, τα ταξίδια και με οργανώσεις σχετικές με ανθρώπινα δικαιώματα και φιλανθρωπίες.

Γενικά, με την όψη αυτή θα λάβουμε θετικές ειδήσεις για θέματα που μας απασχολούν και θα νιώσουμε ότι πατάμε πιο γερά στα πόδια μας. Αυτό είναι που θα μας επιτρέψει να κάνουμε κινήσεις με "άλλον αέρα" και που στο τέλος θα προσελκύσει ακόμα πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού και σταθερού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την βοήθεια ανθρώπων που βρίσκονται σε ανώτερα κλιμάκια θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικές κινήσεις που θα σας επιτρέψουν να βάλετε τις βάσεις για την επαγγελματική σας ανέλιξη και τη βελτίωση της δημόσιας εικόνας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία και κάνετε σχέδια για κάτι άκρως σημαντικό και πολλά υποσχόμενο. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για επαγγελματικούς, είτε για προσωπικούς λόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από κάποια ξαφνικά έσοδα θα ανακάμψετε οικονομικά και θα μπορέσετε να καλύψετε και κάποιες οφειλές σας. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με μια οικονομική συμφωνία που θα γίνει κάτω από το τραπέζι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοούνται, με την όψη αυτή, οι επαγγελματικές συνεργασίες με άτομα που ανήκουν στο φιλικό ή στον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να διαφημίσετε εύκολα και οικονομικά τη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ

Θα ξεχωρίσετε επαγγελματικά, όχι μόνο εξαιτίας των γνώσεων και της παραγωγικότητάς σας, αλλά και της εργασιακής ηθικής και της οξυδέρκειάς σας. Μια νέα επαγγελματική συμφωνία θα αναβαθμίσει το εισόδημά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε ένα δημιουργικό οίστρο και έχετε πολλά σχέδια στο μυαλό σας που υπομονετικά περιμένουν να τα βάλετε σε πορεία υλοποίησης. Μια νέα επαγγελματική συνεργασία βρίσκεται προ των πυλών για αρκετούς από εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Θα βάλετε σε σειρά τακτοποίησης οικονομικές εκκρεμότητες και λοιπές οικογενειακές υποθέσεις, βρίσκοντας έξυπνες λύσεις, ενώ μια αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου θα φέρει νέα πνοή στο πορτοφόλι σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι στα καλύτερά τους με την όψη αυτή κάτι που θα σας επιτρέψει να κερδίσετε επαγγελματικές μάχες και να διεκδικήσετε τα καλύτερα. Εύνοια έχετε σε θέματα σχετικά με σπουδές, ταξίδια και μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από γεγονότα που θα συμβούν θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και ότι πατάτε γερά στα πόδια σας με αποτέλεσμα να καταφέρετε να προβείτε σε τολμηρές επαγγελματικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το εισόδημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας κάτι που θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, άκρως βοηθητικές για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε από περιορισμούς που σας είχαν δημιουργήσει εντάσεις και που εσείς είχατε επιτρέψει να κυριαρχήσουν στη ζωή σας. Βγείτε από την αδράνεια και δραστηριοποιηθείτε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις για να διορθώσετε με πρακτικό τρόπο ήδη υπάρχοντα προβλήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Εύνοια έχετε σε θέματα σπουδών και μετακινήσεων. Ορισμένοι θα συνεργαστείτε με φιλικό σας πρόσωπο.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-01-2024 03:48:18