blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη: Ο Ερμής σε αντίθεση με Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση

 
Τα άστρα την Τρίτη: Ο Ερμής σε αντίθεση με Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ιδιαιτέρως τονισμένη τις ημέρες αυτές η ενέργεια του ζωδίου της Παρθένου, αφενός από τη Νέα Σελήνη που πρόκειται να κορυφωθεί την αυριανή ημέρα και αφετέρου από την παρουσία του Ερμή και του Άρη στην ίδια ζωδιακή περιοχή, που κάνουν την καθημερινότητα πιο έντονη. Αρκετά θέματα ρουτίνας, αλλά και εργασιακά ζητήματα θα αποσπάσουν την προσοχή μας και σε πολλές περιπτώσεις θα μας επιφορτίζουν με ένταση και νεύρα.

Sponsored Links

Ερμής αντίθεση με Ποσειδώνα: Φύλαγε τα ρούχα σου…

Τονισμένη ακόμα περισσότερο η θέση του Ερμή, ο οποίος είναι και κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, και που σήμερα 19-9-2017, σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, κάτι που κάνει τα πράγματα ιδιαίτερα δύσκολα και ασαφή!

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, στον κύκλο αυτόν, να ενταθεί το συναίσθημα της σύγχυσης τόσο εσωτερικά, έτσι που να μην μπορείς να δεις με σαφήνεια τα πράγματα και πολύ περισσότερο να εκτιμήσεις όλα όσα γίνονται γύρω σου, μια και είναι εύκολο να μπλεχτείς στον λαβύρινθο  του νου σου, αλλά και εξωτερικά, αφού το κλίμα γύρω σου συντελεί σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που δημιουργούν αποσταθεροποίηση και ανησυχία.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Είναι εύκολο να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις και συμπεράσματα, γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να μη βιάζεσαι και να μελετάς ή να οργανώνεις καλά κάθε τι που σε ενδιαφέρει.

Κυρίως σε πρακτικά ζητήματα, το κλίμα παρουσιάζεται ως ιδιαιτέρως ασαφές και μπορεί να εμφανιστούν κάποιες λεπτομέρειες που πιθανόν να αλλάξουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις.

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, μπορεί να μάθεις και να ακούσεις πολλά, τα οποία χρειάζεται να φιλτράρεις εξονυχιστικά, πριν τα εμπιστευτείς, γιατί υπάρχει και πολύ παραπληροφόρηση, αλλά και ειδήσεις που έχουν ανακρίβειες και ψέμα.

Αυτό συμβαίνει, επειδή αυτοί οι δύο πλανήτες σε αντίθεση, είναι υπεύθυνοι για όλη τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις στην επικοινωνία σου, αλλά και για ψέματα που θα ακούσεις και μπορεί να σε οδηγήσουν σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που έχεις επιλέξει. Αυτό είναι ένα γεγονός, που μπορεί να εντείνει το στρες, το άγχος και την ανησυχία σου.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια από την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα;

Κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, στο διάστημα που ακολουθεί, φρόντισε να τσεκάρεις διπλά και τριπλά ότι ακούς ή ότι έρχεται στ’ αυτιά σου, γιατί είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείς.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι λες ή ότι σου λένε και κυρίως απέφυγε να κλείσεις οριστικές συμφωνίες ή να υπογράψεις έγγραφα που έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα, τουλάχιστον αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την κίνηση που κάνεις.

Υπενθύμιση ημέρας: Η καλή οργάνωση είναι το πρώτο βήμα για ένα καλό αποτέλεσμα!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-09-2017 19:00:00