blank
 
blank

Ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και τα ζώδια. Άνθηση του πάθους, με μια μεθυστική διάθεση...

 
Ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και τα ζώδια. Άνθηση του πάθους, με μια μεθυστική διάθεση...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, παραμένοντας εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ το νέο έτος θα τον προϋπαντήσει εγκατεστημένο στον Αικόκερω να φιλοσοφεί με περισσή αυστηρότητα και με διαφορετική κοσμοθεωρεία, απ’ ότι στον Τοξότη.
 
Το πέρασμα στο νέο ζώδιο δε γίνεται φυσικά χωρίς θυσίες, αφού ο Ερμής θα τετραγωνίσει τον Ποσειδώνα, κλέβοντας τη δόξα του Πινόκιο, και κάνοντας τους θρύλους του Βαρόνου Μινχάουζεν, παραμυθάκια, να μετατρέπεται σε υπερβολικό ερωτιάρη, με λατρεία στις ανυπόστατες υποσχέσεις, αλλά με γενναία ψυχή και τις πιο αγνές προθέσεις.
 
Άνθηση του πάθους, με μια μεθυστική διάθεση...
 
Η αλήθεια είναι πως στο ερωτικό κομμάτι της ζωής μας οδηγούμαστε σε μια λεκτική παραζάλη και μεθυστική διάθεση, αφού κάτω απο την επήρεια την ποσειδώνια, απλά αφηνόμαστε να ζήσουμε, να νιώσουμε και να παρασυρθούμε απο τη στιγμή, όσο αυτή και να διαρκεί.
 
Θέλουν όνειρο οι καταστάσεις, ώστε να μπορέσουν να συντηρηθούν και να μην οδηγηθούν στην απογοήτευση. Γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν θα ευοδώσει σε άγονο και σκληρό έδαφος, όπως ειναι αυτό του Αρη από τον Αιγόκερω, αλλά σε γονιμο συναισθηματικά, βγάζοντας όλο τον ερωτισμό, αλλά και την υπερβολή σε λόγια και σκέψεις, που κρύβουμε μέσα μας.
 
Ο Ποσειδώνας στην όψη του με τον Ερμή, δημιουργεί καταστάσεις μυαλού, απο αυτές που χαρακτηρίζονται απατηλές, ομιχλώδεις, κρυφές, προκλητικές. Ο χειρισμός του λόγου και η επιδεξιότητα μας ειναι απαιτούμενα τώρα, αν θέλουμε να συντηρήσουμε τις σεξουαλικές και ερωτικές εξάρσεις στη ζωή μας, χωρίς να ξενερώσουμε και να απογοητευτούμε.
 
Ας μην ανοίξουμε τα απύθμενα συρτάρια του μυαλού μας και βομβαρδίσουμε τους άλλους με εξωφρενικές υποσχέσεις και ανύπαρκτες προοπικές.
 
Sponsored Links

Ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και πως επηρεάζονται τα ζώδια

Τοξότες, Ιχθείς και Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για καρδιοχτύπια. Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Παρθένοι, υιοθετήστε μια πιο αισιόδοξη στάση και όλα θα γίνουν όπως τα επιθυμείτε.
 
Κριοί, Λέοντες και Ζυγοί, αφήστε τα σκοτεινά βασίλεια των μυστικών και κινηθείτε προς την επιφάνεια, εκεί που περπατούν τα Όνειρα και κυνηγήστε τα. Ταύροι, Δίδυμοι και Σκορπιοί, μετά απο ένα στραπάτσο, έρχεται συνήθως κάτι θετικό. Μην το προσπεράσετε, επειδή η αρνητικότητα σας είναι μεγαλύτερη απο την αισιοδοξία σας.  Και βέβαια, μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ με βάση τη διέλευση πλανητών στον αστρολογικό χάρτη σας.
 
Είναι περίοδος τρυφερότητας, ευαισθησίας, άνθηση ανθρώπινων παθών και απαλλαγή από τα βάρη της ψυχής μας. Η μόνη διέξοδος είναι ο έρωτας που αν τον καλλιεργήσουμε όμορφα, θα μας βάλει στον υψηλότερο θρόνο!
 
Να είστε καλά!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-12-2012 00:00:00