blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Αύγουστο 2024.

 
Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Αύγουστο 2024.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14
 

Στην αριθμολογία ο αριθμός 3 που αντιπροσωπεύει τον Αύγουστο δείχνει πως έφτασε ο καιρός για χαλάρωση και απόλαυση όμορφων στιγμών με αγαπημένα πρόσωπα που θα μας δώσουν δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που θα έρθει, που θα είναι γεμάτος από προκλήσεις!

Sponsored Links

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Αύγουστο 2024

Ο φετινός Αύγουστος ωστόσο, δεν είναι τόσο ανέμελος όσο τους περασμένους μήνες, είναι ένας μήνας που σύμφωνα με την αριθμολογία, θα προκύψουν μοιραία γεγονότα, που θα καθορίσουν την μετέπειτα εξέλιξη των ζητημάτων που μας απασχολούν μέχρι σήμερα. Είναι ο μήνας που θα αναγκαστούμε από τις συνθήκες να κάνουμε τα ξεκαθαρίσματά μας και να ρίξουμε την αυλαία σε οτιδήποτε δεν εξελίσσεται, προκειμένου να κάνουμε μία νέα θεαματική αρχή! Θα απελευθερωθούμε από κάθε δυσάρεστη, από κάθε δυσάρεστη ή αδιέξοδη κατάσταση, προκειμένου να αναζωογονηθούμε και να βάλουμε τη ζωή μας σε μία νέα πορεία και εξέλιξη.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Τι προβλέπει η αριθμολογία αυτόν το μήνα με βάση τον προσωπικό αριθμό σου;

Αριθμός 1

Ο Αύγουστος φέρνει αλλαγές στον τομέα της καριέρας αλλά και της προσωπικής σου ζωής. Έστω και αν ο Αύγουστος θεωρείται ο μήνας τον διακοπών, για σένα είναι μία δυναμική στιγμή κατά την οποία θα κάνεις νέα πλάνα που αργότερα θα αποδειχθούν προς όφελός σου! Το μυαλό σου θα καθαρίσει από τις έννοιες και τα προβλήματα και θα σου έρθουν νέες ιδέες και λύσεις που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο ευχάριστα και ανώδυνα.

Στον τομέα της καριέρας, είναι μία ιδανική περίοδος επιστρέφοντας από τις διακοπές σου, να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανώτερη θέση από εσένα. Επαγγελματικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις αλλά και οι συνεργασίες σου, θα παρουσιάσουν μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη σε αυτό τον μήνα και θα σε εκπλήξουν με τον τρόπο τους!

Ο Αύγουστος σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, το οποίο πάντα ονειρευόσουν, σχεδίαζες και στο οποίο θα περάσεις πολύ καλά. Στις προσωπικές σου σχέσεις αυτό το μήνα θα χρειαστεί να δείξεις έντονα το ενδιαφέρον και την αγάπη σου στα δικά σου άτομα. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε θα καταφέρεις να καλύψεις τα συναισθηματικά κενά που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Αν όμως είσαι σε περίοδο μοναχικότητας, τότε είναι βέβαιο ότι αυτή την περίοδο θα βγεις από το καβούκι σου, θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και θα κάνεις νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Προσοχή όμως, γιατί αυτός ο μήνας δεν ενδείκνυται για να ξεκινήσεις μία σταθερή σχέση στη ζωή σου, για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την εγκράτειά σου!

Αριθμός 2

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα θελήσεις να βρεις τις ισορροπίες σου και να επαναφέρεις στη ζωή σου την γαλήνη και την αρμονία. Θα προσπαθήσεις να δεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις με έναν τρόπο πιο δίκαιο και συγκαταβατικό και θα κάνεις και τις υποχωρήσεις σου προκειμένου να φέρεις σε μία τάξη τη ζωή σου.

Στον τομέα της εργασίας, θα δεχθείς επιβράβευση για τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και η προσφορά σου θα αποδειχθεί πολύτιμη και αναγκαία. Θα χρειαστεί από πλευράς σου να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι. Δεν αποκλείεται μέσα στον Αύγουστο να γίνουν νέες συζητήσεις για δουλειά ή να αναλάβεις μία νέα επαγγελματική υποχρέωση. Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία και για οικονομικό κέρδος, το οποίο θα προκύψει μέσα από την εργασία σου.

Στην προσωπική σου ζωή, δώσε προσοχή στις επιλογές σου αλλά και στις αποφάσεις σου, γιατί αρκετές στιγμές μπορεί να καταπιέσεις τις δικές σου ανάγκες προκειμένου να μην πληγώσεις ή να μην απογοητεύσεις κάποια άτομα που αγαπάς. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε θα βάλεις νερό στο κρασί σου και θα υποχωρήσεις αρκετά προκειμένου να μην χάσεις τον αγαπημένο σου πρόσωπο από κοντά σου. Θα «κουκουλώσεις» τα προβλήματα και θα πνίξεις μέσα σου τα παράπονά σου, όμως θυμήσου ότι αργότερα θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση κατά μέτωπο. Αν δεν έχεις βρει ακόμα τον σύντροφό σου, ένα άτομο θα καταφέρει να σου κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον σου, όμως τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα που θα σε διακρίνει στον αισθηματικό τομέα, δεν θα σε αφήσουν να σταθεροποιήσεις μία σχέση που θα προκύψει.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Αριθμός 3

Με το ξεκίνημα του Αύγουστου, αρχίζεις να βλέπεις και εσύ τις καταστάσεις γύρω σου με έναν πιο ώριμο και σοβαρό τρόπο. Η επιθυμία σου θα είναι να απομακρυνθείς για λίγο από τα προβλήματα και τις έννοιες που υπήρχαν μέχρι σήμερα στη ζωή σου, να σκεφτείς, να πάρεις αποφάσεις και να φροντίσεις ότι καλύτερο για τον εαυτό σου. Παράλληλα θα θελήσεις να κάνεις έναν απολογισμό των επιλογών που πήρες στη ζωή σου κατά τους περασμένους 10-12 μήνες. Για κάποιες αποφάσεις σου θα μετανιώσεις ενώ για κάποιες άλλες θα κατανοήσεις, ότι ήταν ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις.

Θα θελήσεις να δραπετεύσεις μακριά από το σπίτι, την οικογένεια ή ακόμα και τον σύντροφο αν είσαι σε σχέση, γιατί πάνω από όλα θα μετρά για σένα η ηρεμία σου. Ετοιμάσου όμως να δεχθείς παράπονα για αυτή την απόμακρη συμπεριφορά που θα δείξεις, γιατί οι γύρω σου δεν θα μπορούν εύκολα να κατανοήσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε αυτό το μήνα θα επιλέξεις εσύ από την πλευρά σου να απομακρυνθείς για λίγο από το ταίρι σου, προκειμένου να σκεφτείς ποια θέλεις να είναι η πορεία του δεσμού σας. Αν όμως δεν έχεις κάποια σχέση αυτή την περίοδο, ο Αύγουστος σε ευνοεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, να μάθεις από τα λάθη που έκανες κατά τους περασμένους μήνες και να κατανοήσεις καλύτερα ποιες είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, προκειμένου στην πορεία να μπορείς να κάνεις μία πολύ καλή επιλογή συντρόφου. Μέσα στην διάρκεια του μήνα, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να δεις τη ζωή και τον έρωτα, από μία εντελώς διαφορετική πλευρά.

Στον τομέα της καριέρας, θα μπει στη σκέψη σου η ιδέα να βρεις μία καλύτερη δουλειά ή να εξελίξεις καλύτερα την καριέρα σου με κάποιον τρόπο. Θα καταφέρεις να δημιουργήσεις πιο σταθερές συνθήκες τόσο στην εργασία όσο και στα οικονομικά σου και μπορώ να σου πω ότι θα τα καταφέρεις.

Αριθμός 4

Ο Αύγουστος έστω και αν είναι ο μήνας της ξεκούρασης και των διακοπών, για σένα θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σου. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να προσέξεις πολύ τον προϋπολογισμό σου και να μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου ή τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν να πάνε χαμένες. Θα ζοριστείς γιατί θα χρειαστεί να δώσεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε φόρους ή σε κάποιο δάνειο, όμως το θετικό νέο είναι ότι θα καταφέρεις να φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω σου.

Ωστόσο να θυμάσαι, πως παρόλο που οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά απαιτητικές, θα υπάρξουν και κάποια έκτακτα έσοδα ή μία οικονομική ενίσχυση που θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Στον τομέα της καριέρας, τώρα θα έχεις μία είδηση, μία πρόταση ή μία ικανοποίηση, που θα προέρχεται από το παρελθόν σου. Πιθανότατα κάτι που είχε «παγώσει» κατά τους περασμένους μήνες, τώρα θα λειτουργήσει υπέρ σου!

Στον τομέα του έρωτα, ο Αύγουστος θα είναι αρκετά καυτός και εκρηκτικός. Ο ερωτισμός σου θα αγγίξει κόκκινο και θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές. Αν είσαι σε μία σχέση που κατά τους περασμένους μήνες αντιμετώπισε τα προβλήματά της, τώρα θα καταφέρεις να ξεδιαλύνεις το κλίμα και οι διαφωνίες θα ξεπεραστούν. Η σχέση σου θα ξεπεράσει τα εμπόδια και θα έρθετε πιο κοντά, αφού θα θυμηθείτε με τον καλύτερο τρόπο τις παλιές και καλές στιγμές της σχέσης σας. Αν αυτό το καλοκαίρι σε βρίσκει χωρίς ερωτικό σύντροφο, έχω να σου πω ότι θα ερωτευτείς και το άτομο που θα σε συνεπάρει θα είναι είτε από το χώρο της εργασίας σου ή από έναν σύλλογο ή ομάδα στην οποία θα βρεθείς.

Αριθμός 5

Την τελευταία διετία έχεις προβληματιστεί αρκετά και το διάστημα που διανύουμε, υπάρχουν ακόμα στη σκέψη σου συναισθήματα αλλά και καταστάσεις του παρελθόντος, που συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Το ξέρεις καλά, ότι τώρα έχει φτάσει η στιγμή να βγεις από τον λαβύρινθο στον οποίο έχεις βρεθεί και γνωρίζεις καλά ότι η έξοδος είναι πολύ κοντά, αρκεί να πιέσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου για να βρεις το σωστό μονοπάτι. Τι εννοούμε λοιπόν με όλα τα παραπάνω; Ότι αυτό τον Αύγουστο, θα πάρεις δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σου και θα ξεπεράσεις όλα τα αρνητικά συναισθήματα, τις εμμονές και τις καταστάσεις του παρελθόντος, που ξέρεις πολύ καλά ότι μέχρι τώρα σε έφερναν σε αδιέξοδο. Μπορεί να εξακολουθείς να αισθάνεσαι μπέρδεμα ή και μελαγχολία, όμως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει να ξεδιαλύνεις μέσα σου, τι είναι αυτό που τελικά θέλεις αλλά και πρέπει να κάνεις.

Στον τομέα της καριέρας, τώρα θα θελήσεις να κάνεις τα σχέδιά σου και να προγραμματίσεις τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις, προκειμένου να καταφέρεις αργότερα να φέρεις την εργασία σου στην πορεία που εσύ θέλεις. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι λιγάκι προβληματικά, όμως αυτό τον μήνα, θα καταφέρεις να τα βγάλεις εις πέρας με όλες τις υποχρεώσεις σου.

Όσο για τα αισθηματικά σου; Αν είσαι σε μία σχέση που δεν εξελίσσεται έτσι όπως περίμενες, τότε ναι η σκέψη του χωρισμού θα γίνει και πράξη, όμως αυτό τελικά θα σου δώσει και ανακούφιση. Θα θέσεις επί τάπητος κάποια θέματα προς συζήτηση με τον σύντροφό σου, θα ανοίξεις την καρδιά σου και θα πάρετε από κοινού τελικές αποφάσεις για την πορεία σας. Αν δεν έχεις βρεί ακόμα το άλλο σου μισό, ο Αύγουστος σου δίνει την ώθηση να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά…

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Αριθμός 6

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ ευχάριστος μήνας για σένα που ο Αριθμός σου είναι το 6. Είναι ένας μήνας γεμάτος από ενθουσιασμό, κέφι, αισιοδοξία αλλά και νέα ξεκινήματα. Όσο και να σου φαίνεται περίεργο ή ανέφικτο, αυτό το μήνα θα ξαναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου και θα γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου! Θα θελήσεις να κάνεις μία αλλαγή, την οποία περίμενες εδώ και πολύ καιρό αλλά οι συνθήκες δεν σε ευνοούσαν και αυτή η ανανέωση που θα υπάρξει θα σου δώσει ελπίδα, χαρά και ικανοποίηση.

Στον τομέα της καριέρας, έστω και αν ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών, θα έχεις μία νέα πρόταση ή θα κάνεις μία καινούρια γνωριμία που θα σε βοηθήσει στις επαγγελματικές επιδιώξεις. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, το οποίο ήθελες πολύ να συμβεί και έφτασε η στιγμή να πραγματοποιηθεί. Ο μήνας είναι ιδανικός για νέα επαγγελματικά σχέδια αλλά και για διεύρυνση των επαγγελματικών σου οριζόντων. Στα οικονομικά σου, θα ήταν καλύτερο για την ώρα να μην πάρεις ρίσκα και πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση αφορά τα οικονομικά σου, πρέπει πρώτα να έχεις ερευνήσει καλά τα θετικά και τα αρνητικά.

Στην προσωπική σου ζωή, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους κατά την διάρκεια του μήνα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση τότε ο πόθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου θα είναι φλογερός και θα μπορέσετε μαζί να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Για σένα που δεν έχεις ακόμα ταίρι, το σίγουρο είναι ότι τα φλερτ και οι επιλογές σου θα είναι αρκετές αυτό το μήνα. Μην αφήσεις όμως τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιπολαιότητες.

Αριθμός 7

Τον Αύγουστο θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και δεν θα θέλεις ούτε στιγμή να μείνεις μόνος /η. Είναι ένας μήνας που σε ευνοεί σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, αφού τώρα θα μπορείς να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις και να επιτύχεις μία πιο αρμονική εξέλιξη στην επαφή σου με πρόσωπα που είναι για σένα σημαντικά.

Διαφωνίες και καβγαδάκια που είχαν προκύψει στο παρελθόν, τώρα θα αποκατασταθούν και θα ξεχαστούν εντελώς. Δεν αποκλείεται αυτό το μήνα να φτιάξει και πάλι η σχέση σου με ένα άτομο του παρελθόντος το οποίο ποτέ δεν ξέχασες και πάντα ήταν στην καρδιά σου. Σε γενικές γραμμές στον αισθηματικό τομέα, είναι η περίοδος του ρομαντισμού, της τρυφερότητας, της ζεστασιάς και της ικανοποίησης. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε είναι βέβαιο ότι τώρα θα νιώσεις πιο κοντά από κάθε άλλη φορά με το ταίρι σου.

Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών θα πρέπει να λειτουργήσεις με διπλωματία και σοβαρότητα. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν αλλά μέσα από εποικοδομητικές επικοινωνίες αλλά και υποχωρήσεις, θα καταφέρεις να βγάλεις όλες τις υποχρεώσεις σου εις πέρας. Μία νέα συνεργασία, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τώρα και να είναι αρκετά επιτυχημένη.

Αριθμός 8

Ώρα για ξεκούραση, διακοπές, χαλάρωση και αναζωογόνηση είναι ο Αύγουστος για σένα! Ακόμα και αν δεν έχεις προγραμματίσει τίποτα, είναι βέβαιο ότι αυτός ο μήνας θα είναι ξεκούραστος και θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου!

Στην καριέρα σου αυτό το μήνα, θα το ρίξεις λιγάκι στο… σορολόπ και θα αμελήσεις κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην φορτώσεις τις δικές σου ευθύνες στους συνεργάτες σου και απόφυγε λάθη και παραλείψεις. Στα οικονομικά σου, θα βγεις λιγάκι έξω από τα όριά σου, θα κάνεις αγορές και θα δαπανήσεις αρκετά χρήματα για την διασκέδασή σου.

Στον τομέα των αισθηματικών σου θα σε διακρίνει η εξωστρέφεια αλλά και η επιπολαιότητα. Άλλα μπορεί να λες τη μία στιγμή και εντελώς ξαφνικά να αλλάζεις και στη συνέχεια να μετανιώνεις και να αναθεωρείς. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση σε προειδοποιώ ότι ενδέχεται να παραμελήσεις το ταίρι σου και να δεχτείς ζήλιες και παράπονα επειδή θα έχεις την τάση να φλερτάρεις και να διασκεδάζεις χωρίς αυτό! Αν όμως δεν έχεις σχέση, τότε ο Αύγουστος σε ευνοεί να δικτυωθείς και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Μπορεί προς το παρόν να μην προκύψει κάτι σοβαρό, τουλάχιστον όμως θα περάσεις καλά!

Αριθμός 9

Ο Αύγουστος είναι αρκετά απαιτητικός μήνας για σένα γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα ρουτίνας και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και ζητήματα που αφορούν εσένα και τις σχέσεις με τους γύρω σου!

Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα, αφού όλοι θα περιμένουν από εσένα τα πάντα. Στην εργασία σου, είναι πολύ πιθανό οι συνεργάτες σου να σου φορτώσουν τις δικές τους ευθύνες με αποτέλεσμα να μην μπορείς να απολαύσεις με ανεμελιά αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες. Στα οικονομικά θα τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες ενώ παράλληλα μπορεί να ξοδέψεις κάποια επιπλέον χρήματα για το σπίτι και την οικογένειά σου.

Στα αισθηματικά σου, ο Αύγουστος είναι μία καλή περίοδος για να μπουν νέες σταθερές βάσεις σε μία σχέση ή γνωριμία σου. Αν υπάρχει κάποιο άτομο στην καρδιά σου, με το οποίο τον τελευταίο καιρό βρισκόσασταν σε αστάθεια και αβεβαιότητα, τώρα θα μπορέσετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και η σχέση σας θα σταθεροποιηθεί. Ακόμα όμως και αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο η αριθμολογία προβλέπει πως θα κάνεις μία νέα γνωριμία, που θα έχει καλές προοπτικές για το μέλλον.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-06-2024 05:41:39