blank
 
blank

Τα άστρα τη Δευτέρα: Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο.

 
Τα άστρα τη Δευτέρα: Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αρχή της εβδομάδας, της τελευταίας γι αυτόν τον μήνα και τα νεύρα, η ένταση και το στρες κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα και όχι αναίτια!

Sponsored Links

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο

Βλέπεις, ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον αυστηρό Κρόνο από τον Τοξότη, κάνοντας το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις... έκρυθμο!

Κύριος αποδέκτης της έντασης αυτής η επικοινωνία, που, ακόμα και χωρίς λόγο, σε πολλές περιπτώσεις χάνει τελείως τις ισορροπίες της και το πνεύμα της αντιπαράθεσης οξύνεται .

Στο προσκήνιο και ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία επανέρχονται για πάρουν μια πιο οριστική μορφή.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις της προηγούμενης περιόδου τώρα πιθανώς να μπορέσουν να καταλήξουν σε μια τελική μορφή, μόνο όμως αν έχουν προετοιμαστεί και οργανωθεί πολύ καλά.

Σε άλλη περίπτωση, οποιαδήποτε κουβέντα ή διαπραγμάτευση είναι πολύ εύκολο να καταλήξει σε αρνητικά και αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα με συνέπεια την απογοήτευση.

Υπεύθυνος γι αυτό είναι ο Κρόνος, αυτός ο αυστηρός κριτής του ζωδιακού, που όταν σε φέρνει στη φάση της τελικής επιλογής γίνεται εξαιρετικά σκληρός με όποιους δεν έχουν δουλέψει επαρκώς για να φτάσουν στον στόχο τους.

Παράλληλα, όμως, γίνεται και πολύ γενναιόδωρος με όσους τον δικαιώνουν. Και πριν γκρινιάξεις ή μετατοπίσεις τις ευθύνες σου στους άλλους, καλό είναι να θυμάσαι πως η ευθύνη των επιλογών σου βαραίνει αποκλειστικά εσένα και μόνο!

Δεν αποκλείεται επίσης τις ημέρες αυτές, να γίνουμε αποδέκτες ειδήσεων όχι και τόσο ευχάριστων, για την ακρίβεια ειδήσεων που πιθανά να προκαλέσουν θλίψη ή ανησυχία...

Εκείνο που χρειάζεται να έχουμε κατά νου είναι πως κάθε τι που ακούμε ή μας δημιουργεί αναστάτωση, χρειάζεται χρόνο για να ισορροπήσει μέσα μας. Γι αυτό είναι σημαντικό να μην παίρνουμε αποφάσεις εν βρασμώ, η να μην πούμε λόγια που μπορεί στη συνέχεια να μετανιώσουμε.

Σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, και ειδικά σε ότι σχετίζεται με επαγγελματικά θέματα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές και ματαιώσεις, ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδια που θα προκαλέσουν απογοήτευση ή θυμό.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τις μετακινήσεις και κυρίως κατά την οδήγηση, μια και κάτω από αυτήν την επιρροή υπάρχει έντονος ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Πως θα σε επηρεάσει τα ζώδια;

Ειδικά αν ανήκεις στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, αφού μπορεί να νοιώσεις πως όλα γύρω σου σε προκαλούν και “παίζουν” με τα όρια και τις αντοχές σου. Απέφυγε να εκφραστείς με σκληρότητα στους γύρω σου ή να κριτικάρεις με σκληρό τρόπο ακόμη και καταστάσεις που δεν σου αρέσουν.

Προσοχή στις επαγγελματικές, αλλά κυρίως και στις πιο προσωπικές σχέσεις σου, αφού είτε μπορεί να ειπωθούν πράγματα που ίσως να μετανιώσεις, είτε να δημιουργηθεί ψυχρότητα στις σχέσεις σου.

Υπενθύμιση ημέρας: Σκέπτομαι διπλά και τριπλά πριν εκστομίσω κάτι που μπορεί παρακάτω να με κάνει να μετανιώσω!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-09-2017 19:00:00