blank
 
blank

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Αιγόκερου ανά δεκαήμερο!

Αστρολογικές αισθηματικές Προβλέψεις 2019 για το ζώδιο του Αιγόκερου ανά δεκαήμερο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Sponsored Links

Το κλίμα για εσάς άλλαξε προς το καλύτερο από τη στιγμή που ο κυβερνήτης σας Κρόνος εγκατέλειψε το δεκαήμερο σας. Αρκετά εμπόδια και προβλήματα αντιμετωπίσατε την περασμένη χρονιά και τώρα επιτέλους έφτασε η στιγμή να βιώσετε ηρεμία και σταθερότητα στις σχέσεις σας ενώ σας περιμένουν θετικές εξελίξεις και γεγονότα όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Για τους γεννημένους τις πολύ πρώτες μέρες του ζωδίου κάτι πολύ καλό θα φέρει και το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα στις αρχές Δεκεμβρίου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η Ηλιακή έκλειψη στις 26/12 η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Αρκετά ευνοϊκά θα είναι για εσάς τα παρακάτω χρονικά διαστήματα: το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, το δεύτερο του Μαΐου, το πρώτο του Ιουλίου και οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή! Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο και θα βάζει τις σχέσεις σε δοκιμασίες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όσες σχέσεις είναι δυνατές και πατούν σε γερές βάσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αντιθέτως θα δείτε πως μέσα από αυτό θα έρθετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Σχέσεις που είναι προβληματικές και δεν υπάρχει η θέληση να δουλευτούν και να βελτιωθούν μοιραία θα λήξουν. Την όλη κατάσταση θα επιδεινώσουν και οι εκλείψεις οι οποίες θα σας φέρουν μοιραία γεγονότα και αλλαγές. Εσείς επηρεάζεστε από την Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06/01 και από την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02/07. Τα διαστήματα που είναι αρκετά βοηθητικά για τα αισθηματικά σας είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ενώ για μία επανασύνδεση σας ευνοεί ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο από 19/07- 31/07.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Με τον Πλούτωνα να βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο αναμένεται να έχετε μια ιδιαίτερη ερωτική χρονιά. Οι σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος ενώ δε θα λείψουν και οι μοιραίοι και καρμικοί έρωτες. Η επιρροή του αυτού του πλανήτη χαρακτηρίζεται μεταμορφωτική επομένως δεν αποκλείεται να δείτε αλλαγές τόσο στον τρόπο που συμπεριφέρεστε εσείς όσο και στα άτομα που θα σας ελκύουν. Προς το τέλος της χρονιάς ίσως να αρχίσει να βαραίνει το κλίμα καθώς σιγά σιγά θα πλησιάζει ο Κρόνος τον Πλούτωνα και πιθανώς να έχετε κάποιες δυσκολίες στα συναισθηματικά σας ζητήματα. Η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας στις 16/07 σας επηρεάζει άμεσα και ενδέχεται να φέρει γεγονότα συναισθηματικής φύσεως. Εξελίξεις και γεγονότα μπορείτε να περιμένετε το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, το οποίο προβλέπεται να ζήσετε έντονα πάθη με τη σύνοδο Αφροδίτης- Πλούτωνα, το πρώτο του Ιουνίου και το τελευταίο του Ιουλίου. Ο νέος χρόνος σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα! Αξίζει να μάθεις τα τόσο θετικά γεγονότα που θα συμβούν! Κάλεσε τώρα 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-12-2018 16:56:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι