blank
 
blank

Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποιείται Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα. Η περίοδος αυτή θα είναι σύνθετη για όλα τα ζώδια καθώς θα υπάρχει μία τάση να αποσαφηνίσουμε μέσα μας τις προσδοκίες μας. Τα γεγονότα που έχουν συμβεί μέχρι τώρα βοηθούν να μπούμε σιγά σιγά σε μία νέα πραγματικότητα που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται. Τα επαγγελματικά ζητήματα χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και έλεγχο και δεν πρέπει να τα αφήσουμε την μοίρα τους.. καθώς τα αισθηματικά ζητήματα ζητούν άμεση «τακτοποίηση». Το κλειδί για όλα είναι η ειλικρίνεια και η εντιμότητα. Μόνο έτσι θα πορευτούμε ελπιδοφόροι στο μέλλον!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα;

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα είναι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα και προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Την περίοδο αυτή θα σου δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείς από το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό και να διορθώσεις ό,τι μπορείς στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Φρόντισε να διατηρήσεις τους τόνους χαμηλά και να μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Διατήρησε την συμβιβαστική στάση ζωής για να ομαλοποιήσεις τις εντάσεις στον έρωτα αλλά και σε ότι αφορά την έμπνευση σου και την εργασία σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υπάρχουσες δυσκολίες στο χώρο του σπιτιού αναμένεται να ξεπεραστούν γρήγορα, για αυτό απόβαλε την ένταση που νιώθεις και μην ξεσπάς αλλεπάλληλα σε όσους δεν φταίνε. Ασχολήσου με πρακτικά ζητήματα, τακτοποίησε εκκρεμότητες και άσε τις πολλές συζητήσεις, γιατί τώρα με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να επηρεάζει τον 4 οίκο σου «δεν το έχεις»! . Σε πρακτικά ζητήματα και ξεκαθαρίσματα δεν θα τα πας άσχημα. Θα μάθεις κάποια πράγματα που δεν τα περίμενες και είναι προς όφελος σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να σε επηρεάζει θετικά επιστράτευσε τον δυναμισμό σου και κινήσου με περισσότερη αποφασιστικότητα. Αξιοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα και μερίμνησε καλύτερα για τις υποθέσεις σου που έχουν αντίκτυπο τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα συναισθηματικά σου. Οι συνεργασίες σου θα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα, καθώς θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες για περαιτέρω εξέλιξη. Από την άλλη οι σχέσεις σου θα περάσουν  μία φάση ευημερίας και χαράς. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε εξακολουθείς να έχεις αρκετές υποχρεώσεις και τα οικονομικά να σε πιέζουν. Όμως με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να επηρεάζει θετικά τον οικονομικό τομέα της ζωής σου οι συνθήκες θα αρχίσουν να διαμορφώνονται σιγά σιγά με έναν καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε να σου επιτρέψουν γρήγορα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να φτάσεις στις βασικές σου επιδιώξεις. Η αναγνώριση των ικανοτήτων σου θα σε βοηθήσει να ικανοποιηθείς τόσο υλικά όσο και ηθικά. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου θα έχεις προοπτικές να τα πας πολύ καλά αυτό το διάστημα. Η συμβουλή είναι να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που θα σου γίνουν. Μη διστάσεις να κάνεις τις διαπραγματεύσεις σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς η επικοινωνία λειτουργεί υπέρ σου. Στα οικονομικά παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας νέος άνεμος αρχίζει να φυσάει στη ζωή σου με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να σε ευνοεί.. ικανός να διώξει τα υπολείμματα της αρνητικής ενέργειας που πλανάται στον αέρα. Μην αντιστέκεσαι στις αλλαγές και άκου την εσωτερική φωνή που σε καθοδηγεί. Λέγεται … ένστικτο και βγάζει στην επιφάνεια τους καλά κρυμμένους πόθους… Η οργάνωση των σχεδίων σου είναι επιτακτική, γιατί σύντομα θα κληθείς να τα εφαρμόσεις. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στον Λέοντα διαμορφώνει νέες συνθήκες για το ζώδιό σου και ορίζει μια εποχή που θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου με την βοήθεια των συνεργατών σου και γιατί όχι και κάποιων φίλων σου. Μη διστάσεις να αναλάβεις νέες ευθύνες από τη στιγμή που θα προκύψουν στον δρόμο σου. Μέσα από αυτές θα αναδειχθούν οι ικανότητές σου και θα σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα στην ζωή σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στον Λέοντα ο τομέας που επηρεάζεται για το ζώδιο σου είναι αυτός της καριέρας σου. Τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα, αρκεί να δείξεις πιο αισιόδοξη στάση και θετική σκέψη. Υιοθέτησε έναν νέο τρόπο προσέγγισης των γύρω σου, τόσο των προϊσταμένων όσο και των υφισταμένων σου.. με περισσότερο χαμόγελο και θετική ενέργεια. Η ανταπόκριση θα σε εντυπωσιάσει. Τα σχέδια σου έχουν ελπίδες για άμεση πραγμάτωση. Κάνε και εσύ το καλύτερο που μπορείς! Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στον Λέοντα καλείσαι να κινηθείς με περισσότερη ευελιξία και να αντιμετωπίσεις την ακαμψία που έχεις σε κάποια πράγματα στη ζωή σου. Ψάξε τις εναλλακτικές και φτιάξε τον δικό σου δρόμο, αποφεύγοντας τα κοινότυπα. Με την κοινωνικότητα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις εμπόδια που προκύπτουν, καθώς δείχνοντας διαθέσιμος και ανοιχτός σε βοήθεια θα καταφέρεις να λάβεις την απαραίτητη στήριξη και να δώσεις σάρκα και οστά στα μεγαλεπήβολα σχέδια σου είτε αυτά αφορούν την αισθηματική είτε την επαγγελματική σου ζωή. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα στο άμεσο μέλλον με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Λέοντα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι θα πρέπει να κινηθείς βιαστικά και ανώριμα. Μην πιέζεις καταστάσεις. Δώσε χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν και κάνε υπομονή. Η ευελιξία θα είναι σημαντική για εσένα τις ημέρες αυτές, για να ελιχθείς ανάμεσα στα εμπόδια που δυσκολεύουν την πορεία σου. Χρησιμοποίησε την έκτη αίσθηση για να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές και εμπιστεύσου την φωνή της καρδιάς σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στον Λέοντα μπορείς να αρχίσεις μια γενική αναθεώρηση των καταστάσεων και σχέσεων που υφίστανται στη ζωή σου, τόσο στην προσωπική όσο και στην κοινωνική σου ζωή. Αποφάσισε τί είναι αυτό ακριβώς που θέλεις και γίνε πιο ευθύς και ειλικρινής με τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου. Πάνω από όλα, όμως, πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Οι ρυθμοί της ημέρας φίλε Ιχθύ με τις επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Λέων, θα είναι απαιτητικοί. Θα κληθείς να ασχοληθείς με διάφορα ζητήματα και να βρεις λύσεις για άλλα τόσα. Δείξε ψυχραιμία και εμπιστεύου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτο που σήμερα φαίνεται να έχει ισχυροποιηθεί. Μια άλλη οπτική θα ανοιχθεί μπροστά σου και θα σε κάνει να δεις κάποια γεγονότα με καλύτερη ματιά, πιο αισιόδοξη. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Ηλιάκη Έκλειψη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-08-2018 23:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι