blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 22 Μαΐου 2023 ο Ήλιος από τις 00° 52’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα. Η όψη αυτή θα ενισχύσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή μας και θα μας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς και ανταγωνιστικούς, ειδικά σε ό,τι αφορά την καριέρα και την κοινωνική μας ανέλιξη. Η όψη αυτή είναι εξαιρετική για σωματικές και, κυρίως, αθλητικές δραστηριότητες, άσκηση, ιδιαίτερα αερόβια, χειρωνακτικές εργασίες και γενικά οποιαδήποτε ενασχόληση εμπεριέχει ανταγωνισμό καθώς θα είμαστε γεμάτοι ζωτικότητα και σωματική δύναμη.

Sponsored Links

Ενέργεια και δράση

Εκτός όμως από «πόλεμο», θα έχουμε και ευκαιρίες να ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές καθώς η λίμπιντό μας θα είναι αυξημένη. Οι αισθηματικές σχέσεις μας θα γίνουν πιο ζεστές και δυνατές ενώ θα νιώσουμε μια, σχεδόν, διψασμένη επιθυμία να ενωθούμε ψυχή τε και σώματι με το ταίρι της καρδιάς μας. Επίσης, θα είμαστε γοητευτικοί, χαρισματικοί και ερωτικά μαγνητικοί κάτι που, εκτός του ότι θα μας κάνει ελκυστικούς στους άλλους, θα μας βοηθήσει να έχουμε θετικές εξελίξεις στον τομέα του φλερτ και των αισθηματικών κατακτήσεων.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μας και δεδομένου του γεγονότος ότι η όψη ευνοεί και τις ομαδικές δραστηριότητες και εμείς θα είμαστε αρκούντως δραστήριοι, ενεργητικοί και παραγωγικοί, θα μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να εντυπωσιάσουμε τους ανωτέρους μας και να αναλάβουμε ένα υπεύθυνο πόστο στη δουλειά μας ή ενδεχομένως και την ηγεσία σε μια ομάδα ανθρώπων.

Με την όψη αυτή θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία ή ο,τιδήποτε έχουμε αναβάλει έως ώρας, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος. Αν κάτι πρέπει, επιπλέον, να κάνουμε είναι να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας γιατί θα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό σε ορισμένα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας. Η όψη αυτή μπορεί να μας προσφέρει τη δυνατότητα να βάλουμε σε πορεία υλοποίησης στόχους και επιθυμίες μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, καθώς και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σχετικά με μετακινήσεις, υπογραφές συμβολαίων αλλά και σχέσεων με αδέρφια, ξαδέρφια και συγγενείς. Το να κοινωνικοποιηθείτε θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και το επαγγελματικό σας στάτους. Καλά νέα θα λάβετε αναφορικά με ένα ακίνητο. Η ανεβασμένη αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε με το σωστό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να νιώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας καθώς θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, στις οποίες και θα πρέπει να απλώσετε το χέρι και να αρπάξετε καθώς θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω σας αγχωτικές σκέψεις, φόβους και ανασφάλειες και να διεκδικήσετε μια θέση στον ήλιο για εσάς και για όσους αγαπάτε. Ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε έναν παρασκηνιακό έρωτα.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΛΕΩΝ

Νιώθετε ότι σιγά - σιγά αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα κάποιες επιθυμίες και όνειρά σας ενώ, μέσα από φιλικές παρέες, καινούργιες γνωριμίες και γενικά την κοινωνικοποίηση θα ανοίξει και ο δρόμος για την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε εστιάσει στην εξέλιξη της καριέρας σας. Παράλληλα, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξετε και να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ορισμένοι θα εξετάσετε την επιστροφή μιας παλιάς επαγγελματικής συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Από τη φύση σας είστε αισιόδοξοι και θετικοί άνθρωποι. Σε αυτό έρχονται να προστεθούν και κάποιες θετικές εξελίξεις αναφορικά, τόσο με την επαγγελματική, όσο και την κοινωνική σας ζωή. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικές ευκαιρίες και εξέλιξη της καριέρας σας υπόσχεται η όψη αυτή. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ενώ ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια κληρονομιά ή κάτι σχετικό με την περιουσία σας, ασφάλειες ή διατροφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστα αναμένονται τα νέα στην αισθηματική σας ζωή γενικά και στη συντροφική σας ζωή ειδικότερα. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε και το «συν Αθηνά και χείρα κίνει» οπότε δραστηριοποιηθείτε και κάντε τον τροχό να γυρίσει σύμφωνα με το δικό σας θέλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο κέντρο της προσοχής σας βρίσκονται τα κεκτημένα σας, η βελτίωση της υγείας σας, η οικονομική σας σιγουριά και ο προσωπικός σας χώρος. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις βελτιώνονται όπως και τα οικονομικά σας ενώ θα σας απασχολήσουν θέματα ευεξίας και εμφάνισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να εξελίξετε την καριέρα σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Από την άλλη, θα καταφέρετε να απολαύσετε διασκεδάσεις καθώς και τη χαρά του φλερτ και του έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα καταφέρετε να προβείτε σε βελτιώσεις αναφορικά, τόσο με την καθημερινότητά σας, όσο και με την εμφάνιση και την ευεξία σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει η επιστροφή ενός ανθρώπου από το ερωτικό σας παρελθόν.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-05-2023 22:03:52