blank
 
blank

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 ο Ήλιος από τις 26° 19’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Με την όψη αυτή, ενώ θα έχουμε έμπνευση και θα είμαστε γεμάτοι ιδέες και δημιουργική διάθεση, θα είμαστε ταυτόχρονα εντελώς αποσυντονισμένοι σε ό,τι αφορά τα πρακτικά θέματα. Επιπλέον, δεν θα μπορούμε να συγκεντρωθούμε και θα είμαστε αφηρημένοι, κάτι που θα χρειαστεί προσοχή γιατί εύκολα μπορεί να κάνουμε λάθη που θα μας στοιχίσουν, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την εργασία μας.

Sponsored Links

Λάθος εκτιμήσεις και άστοχες κινήσεις

Επίσης, τα όρια μεταξύ πραγματικού και φανταστικού θα είναι δυσδιάκριτα και δεν θα μπορούμε με ευκολία να ξεχωρίσουμε τι είναι ψέμα και τι είναι αλήθεια, πράγμα που σημαίνει ότι, αν δεν προσέξουμε, εύκολα μπορεί να πέσουμε θύματα εξαπάτησης. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να μην ερμηνεύουμε κατά το δοκούν τις προθέσεις των άλλων, να μην είμαστε ευκολόπιστοι και να προσέχουμε και εμείς με τη σειρά μας τι υποσχόμαστε στους άλλους γιατί το "θέλω" του σήμερα δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει πραγματικότητα αύριο.

Εννοείται ότι μένουμε μακριά από ό,τι αφορά παρασκήνιο και κουτσομπολιό γιατί στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Επειδή με την όψη αυτή εύκολα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, καλό θα ήταν για εμάς να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε και ταυτόχρονα να μην έχουμε "το ζωνάρι μας λυμένο για καυγά" ώστε να αποφύγουμε επιπλέον προβλήματα. Τέλος, με την όψη αυτή καλό θα ήταν να αποφύγουμε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις, να αναλάβουμε δεσμεύσεις και να υπογράψουμε οικονομικές συμφωνίες.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας καθώς εύκολα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα έρθετε αντιμέτωποι με παρασκηνιακές δραστηριότητες που θα σας ταράξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεδομένου ότι με την όψη αυτή εύκολα μπορεί να μπερδέψετε την αλήθεια με το ψέμα, καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που θα προέρχονται, είτε από φιλικά σας άτομα, είτε από το ερωτικό σας ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλυτα θέματα από το παρελθόν επανέρχονται προκαλώντας σας ανασφάλεια για το παρόν και αβεβαιότητα για το μέλλον, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους οικείους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας θα σας αγχώσουν και θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης του τρόπου δράσης. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά μετακινήσεις, συμβόλαια και γενικά υπογραφές.

ΛΕΩΝ

Να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας αλλά και σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες καθώς το ενδεχόμενο άλλα να σας πουν και άλλα να ισχύουν είναι μεγάλο. Αισθηματικά, μην αφήσετε το πάθος να σας παρασύρει.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταματήστε να αναζητείτε το τέλειο, που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει, τόσο στους εαυτούς σας, όσο και στους άλλους γιατί θα βιώνετε απογοητεύσεις. Από την άλλη, μην εξιδανικεύετε καταστάσεις και ανθρώπους και μην γίνεστε υπερβολικοί.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα βιώσετε συναισθηματική και ψυχολογική πίεση καθώς και απογοητεύσεις. Μην ενδώσετε σε παρασκηνιακές ενέργειες ή κουτσομπολιά γιατί κινδυνεύετε με αποκαλύψεις και θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη βασιστείτε μόνο στη διαίσθησή σας, αναφορικά με θέματα που σας απασχολούν, αλλά χρησιμοποιήστε και τη λογική για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους παρερμηνειών και παρεξηγήσεων των προθέσεων των όποιων άλλων της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά, θα σας απογοητεύσουν, τόσο οι αποφάσεις των ανωτέρων, όσο και η συμπεριφορά των συνεργατών σας. Κρατήσετε αποστάσεις και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν και οι σχέσεις με τους οικείους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις σας καθώς και σε υπογραφές που ενδέχεται να χρειαστεί να βάλετε ή σε οικονομικές συμφωνίες που θα πρέπει να προχωρήσετε. Επειδή θα ακούσετε και ψέματα, θα χρειαστεί να έχετε διάκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί λίγο παραπάνω προσοχή στο που ξοδεύετε τα χρήματά σας καθώς και στο που ξοδεύεστε συναισθηματικά. Η ανάγκη σας να αποδείξετε στους άλλους την αξία σας εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεδομένου του γεγονότος ότι με την όψη αυτή μπορεί να παρερμηνεύσετε τις προθέσεις των άλλων, γενικά, και του/της συντρόφου σας, ειδικά, θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να μην κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-09-2023 12:00:00