Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 24 Ιανουαρίου 2023 ο Ήλιος από τις 4° 39’ του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό. Η όψη αυτή θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική καθώς θα φέρει ευκαιρίες που, αν τις εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα νιώσουμε ότι η τύχη είναι με το μέρος μας και ότι το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ μας. Βέβαια, εκτός από τις, έτσι και αλλιώς, τυχερές συγκυρίες, αυτό που πραγματικά θα συμβεί είναι το γεγονός ότι η δική μας θετική σκέψη και στάση ζωής θα προσελκύσουν την καλή τύχη.

Sponsored Links

Τυχερές καταστάσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης

Οι μέρες θα είναι ιδανικές για να κυνηγήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας με αρκετή ευκολία. Επιπλέον, οι άλλοι θα είναι θετικά προσκείμενοι και γενναιόδωροι έναντι σε εμάς, ειδικά, μάλιστα, τα άτομα τα κατέχοντα εξουσία. Τα άτομα αυτά μπορεί να είναι ανώτεροι από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία, δικαστές, καθηγητές, ή ακόμα και στελέχη δημοσίων οργανισμών ή τραπεζών. Ορισμένοι από εμάς θα μπορέσουμε πιο εύκολα να πάρουμε ένα δάνειο π.χ. ή να προχωρήσουμε σε ένα ευνοϊκό για εμάς οικονομικό διακανονισμό σχετικό, σε ορισμένες περιπτώσεις, με παρελθούσες οφειλές μας σε τράπεζες ή δημόσιο.

Επίσης, αρκετοί θα βιώσουμε γεγονότα που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο καθώς και γενικά τους ορίζοντές μας ανοίγοντάς μας προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης τις οποίες αναμέναμε καιρό τώρα. Θα νιώσουμε σα να φυσάει ένα αεράκι αισιοδοξίας το οποίο μπορεί να σκορπίσει τις σκόνες που είχαν καθίσει πάνω στα όνειρά που κάναμε για το μέλλον μας.

Ορισμένοι από εμάς θα θελήσουμε να ξεκινήσουμε ένα νέο πνευματικό ταξίδι ή να ασχοληθούμε πιο εμπεριστατωμένα με τη μόρφωσή μας, είτε με την έννοια των σπουδών, είτε με την έννοια ενός σεμιναρίου ή μιας πιστοποίησης. Κάποιοι άλλοι θα κάνουμε ένα ενδιαφέρον ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό. Εύνοια, γενικά, θα έχουμε και σε ό,τι αφορά συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, αγοραπωλησίες αλλά και κοινωνικές ομάδες.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Άτομα κατέχοντα εξουσία μέσα από το φιλικό ή από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας. Μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και θα διευρύνετε τον κύκλο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ξεπεράσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος που σας είχαν ταλαιπωρήσει καιρό, ενώ, για αρκετούς από εσάς, ανοίγονται καινούργιοι ελπιδοφόροι επαγγελματικοί, και όχι μόνο, ορίζοντες. Μια σημαντική συμφωνία είναι στα σκαριά αλλά θα πρέπει να την κρατήσετε μυστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια δέχεστε σε θέματα σχετικά με υπογραφές συμβολαίων, νομικές υποθέσεις όπως επίσης και σε ό,τι αφορά μετακινήσεις, ταξίδια και σχέσεις με το εξωτερικό. Θα κάνετε κάποιες σημαντικές γνωριμίες με κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν να ανοιχτείτε επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε μια οικονομική σας εκκρεμότητα ή να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους σε μια οικονομική συμφωνία ή ακόμα και να προχωρήσετε στη λήψη ενός δανείου, αν αυτό επιθυμείτε. Θετικά θα σας απασχολήσει η ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ευοίωνα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία ενώ θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Εύνοια έχετε σε θέματα σπουδών ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι ίσως και στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα γίνουν πιο αρμονικές και η καθημερινότητά σας θα γίνει πηγή χαράς και ηρεμίας καθώς θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα προωθήσετε κάποιο σχέδιό σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΖΥΓΟΣ

Κάποια θετικά γεγονότα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα επαναφέρουν στη μνήμη σας ένα φιλόδοξο σχέδιό σας το οποίο τώρα μπορεί να μπει σε πορεία υλοποίησης καθώς, πλέον, θα βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές ευτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία που θα αναβαθμίσει και την ποιότητα ζωής σας. Εύνοια δέχεστε αν εργάζεστε από το σπίτι. Άλλοι, θα προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία ακινήτου ή στην οικονομική εκμετάλλευσή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και κάντε γνωριμίες καθώς, ορισμένες από αυτές, αργότερα θα είναι άκρως βοηθητικές, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία ενώ κάποιοι άλλοι ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μπορέσετε να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να κάνετε πράγματα σημαντικά για την προσωπική σας εξέλιξη. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή στην κατοικία σας, ενώ θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τους οικείους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τολμήστε να επικοινωνήσετε τις ευφάνταστες ιδέες σας καθώς τώρα μπορούν πιο εύκολα να γίνουν αποδεκτές από τους άλλους. Δείξτε θάρρος και να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, μια ερωτική εξομολόγηση θα σας απογειώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την οικονομική σας ζωή, κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και την ψυχολογία σας. Αφήστε πίσω σας τα όποια προβλήματα είχατε αντιμετωπίσει και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-01-2023 02:43:10