blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Την 1η Μαρτίου 2024 ο Ήλιος από τις 11° 21' των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή το μυαλό μας θα "καθαρίσει" από τις έγνοιες και τα προβλήματα. Θα γίνουμε πιο αισιόδοξοι και, με μεγαλύτερη ευκολία, θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ικανότητες και τα ταλέντα μας καθώς και τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν με τέτοιο τρόπο ώστε, όχι μόνο να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά και να θέσουμε άλλους μακροπρόθεσμους και ακόμα περισσότερο ενδιαφέροντες.

Sponsored Links

Ευκαιρίες για ανάπτυξη και άνοιγμα προοπτικών

Στο διάβα μας θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα αναγνωρίσουν την αξία μας και, με τις πράξεις και το παράδειγμά τους, θα μας παρακινήσουν να ασχοληθούμε με μονοπάτια περισσότερο πνευματικά και φιλοσοφικά.

Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θεωρείται από τις πλέον τυχερές και βοηθάει ιδιαίτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ο φιλικός και κοινωνικός μας κύκλος θα διευρυνθεί και θα προκύψουν νέες γνωριμίες ή ακόμα και καινούργιες συνεργασίες που θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά για την εξέλιξη της καριέρας και τη βελτίωση της οικονομικής μας πραγματικότητας. Θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ή να κερδίσουμε τα εύσημα ή να βρούμε εύκολες και έξυπνες λύσεις στα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, που μας ταλανίζουν. Εύνοια, επίσης, θα έχουμε σε ό,τι αφορά συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες καθώς οι άλλοι θα είναι θετικά προσκείμενοι σε εμάς.

Γενικά, με την όψη αυτή θα θελήσουμε να αναπτυχθούμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αρκετοί από εμάς θα θελήσουμε να αυξήσουμε τις γνώσεις μας, ακόμα και μέσα από κάποιο σεμινάριο ή κάτι σχετικό, ή τα εισοδήματά μας. Κάποιοι άλλοι θα αποφασίσουμε να κάνουμε ή να οργανώσουμε ένα μεγάλο ταξίδι. Επίσης, δεδομένου ότι η όψη αυτή ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες, θετικές, για τα συμφέροντά μας, εξελίξεις θα έχουμε όλοι όσοι από εμάς ασχολούμαστε με συλλόγους ή ομάδες.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστα γεγονότα και εξελίξεις θα σας επιτρέψουν να αφήσετε πίσω αγχωτικές καταστάσεις που σας είχαν ταλανίσει ψυχικά και συναισθηματικά. Ταυτόχρονα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αποδείξετε την αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με συμμάχους ανθρώπους έντιμους, δυναμικούς, δραστήριους και που, πάνω από όλα, βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς, θα μπορέσετε να προχωρήσετε και να βάλετε σε πορεία υλοποίησης σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να έχετε σημαντικές νίκες στον επαγγελματικό τομέα. Ορισμένοι θα προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία που, ωστόσο, θα γίνει κάτω από το τραπέζι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσετε γεμάτοι αισιοδοξία και θετική ενέργεια και αυτά από μόνα τους μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Κοινωνικοποιηθείτε και ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε την επαγγελματική σας εικόνα και να βελτιώσετε την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητά σας. Παράλληλα, η πορεία της αισθηματικής σας ζωής θα σας ικανοποιήσει.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το προσωπικό. Εύνοια έχετε σε θέματα σχετικά με σπουδές και υπογραφές. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα βελτιωθούν οι εργασιακές σχέσεις με συναδέλφους και ανωτέρους και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ομαλή μέσα από κάποιες θετικές αλλαγές που θα κάνετε. Επίσης, θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισής σας και η ευεξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας και θα απολαύσετε τη σχέση και τον έρωτά σας κάνοντας πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα. Επαγγελματικά, θα προχωρήσετε σε μια σημαντική για την εξέλιξη της καριέρας σας συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή με κάποια άλλη σχετική βελτίωση ενώ οι σχέσεις με του οικείους σας θα είναι πιο στρωτές. Αισθηματικά, κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα επιστρέψει στη ζωή σας ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που κινείστε στους ίδιους χώρους ενώ μέσα από κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Εύνοια υπάρχει σε θέματα που από κοινού με τα αδέρφια σας διαχειρίζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τα έσοδά σας και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και τους οικείους σας. Η αυξημένη σας αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί στο δρόμο σας θα βρεθούν σημαντικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να τροποποιήσετε το σκηνικό, τόσο της επαγγελματικής, όσο και της προσωπικής σας ζωής.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2024 12:00:00