Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 23 Μαΐου 2022 ο Ήλιος από τις 02° 16’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με το Δία που βρίσκεται στον Κριό. Η όψη αυτή θα μας φέρει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και όρεξη για δουλειά. Επιπλέον, θα είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στις φιλοδοξίες και, φυσικά, στους στόχους μας, ενώ παράλληλα θα έχουμε και πολλές δημιουργικές ιδέες. Όλα αυτά θα «δουλέψουν» υπέρ μας επιτρέποντάς μας να πλησιάσουμε όλο και περισσότερο στην επιτυχία.

Sponsored Links

Ευκαιρίες, αισιοδοξία και επίτευξη προσωπικών στόχων

Η ανάγκη μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας θα μας οδηγήσει στο να απομακρυνθούμε από οτιδήποτε επιβραδύνει την ταχύτητά μας και μας φρενάρει από την επιτυχία. Θα δώσουμε περισσότερη σημασία στη δημιουργική μας ανάπτυξη αλλά και σε ό,τι μπορεί να μας εξασφαλίσει την επιτυχία. Θα αντικαταστήσουμε ό,τι μας προκαλεί δυσφορία και εσωτερικές εντάσεις με δραστηριότητες που έχουν τη δυναμική να φέρουν τη χαρά αλλά και ταυτόχρονα να ξυπνήσουν τα δημιουργικά μας ταλέντα.

Αν θέλουμε να έχουμε αφθονία και ευημερία στη ζωή μας, θα πρέπει να χτίσουμε μια καθημερινότητα προσαρμοσμένη στις προσωπικές μας ανάγκες που θα μας επιτρέπει να απολαύσουμε μικρές και όμορφες στιγμές γαλήνης και εσωτερικής πληρότητας. Η όψη αυτή μας θυμίζει ότι έχουμε ταλέντα και ότι πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να κάνουμε ένα «άλμα πίστης» γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά στη ζωή μας.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μας, τα επικοινωνιακά μας ταλέντα θα μας βοηθήσουν να κάνουμε αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Θα έχουμε την υποστήριξη ανθρώπων, είτε μεγαλύτερης ηλικίας, είτε ανώτερης θέσης στην επαγγελματική ιεραρχία, οι οποίοι θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί και γενναιόδωροι έναντι σε εμάς. Αν ψάχνουμε για δουλειά ή αν αναζητούμε νέους επαγγελματικούς δρόμους, θα έχουμε κάποιες ευκαιρίες οι οποίες δεν είναι διόλου απίθανο να γίνουν και μέσα από επαφές που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε φίλοι ή γνωστοί μας.

Εύνοια υπάρχει και σε οτιδήποτε έχει σχέση με υπογραφές συμβολαίων, οικονομικές συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Επίσης όμως, ευνοούνται τομείς όπως η διδασκαλία, η μάθηση, οι επαφές με το δημόσιο αλλά και οι δημόσιες σχέσεις. Οι προσωπικές μας σχέσεις θα βελτιωθούν, κυρίως μέσα από το διάλογο, την ενσυναίσθηση, την ανάγκη να κατανοήσουμε ο ένας τις ανάγκες του άλλου και την αγάπη. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες για γνωριμίες με άτομα «έξω καρδιά» ή με ανθρώπους που, είτε έχουν διαφορετική κουλτούρα ή μορφωτικό επίπεδο, είτε ηλικιακή διαφορά.

Τέλος, θα θελήσουμε να ασχοληθούμε και με πιο πνευματικές δραστηριότητες και να αποθηκεύσουμε πολύτιμη γνώση. Για το λόγο αυτό θα αναζητήσουμε σχετικές ευκαιρίες. Η ανάγκη μας να είμαστε ωφέλιμοι για την κοινωνία θα μας σπρώξει να ασχοληθούμε με τα κοινά, να παρακολουθήσουμε ένα σχετικό σεμινάριο, να ασχοληθούμε με την περιβαλλοντολογική δράση και πολλά άλλα. Αν κάτι μας θυμίζει η όψη αυτή, είναι το ότι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι ηθικά. Η ακεραιότητα, η καλοσύνη και η ειλικρίνεια είναι μεγάλες αρετές. Στη ζωή αυτή θα πρέπει να περπατούμε με τα μάτια και την καρδιά μας πάντα ανοιχτά και να πιστέψουμε βαθιά μέσα μας ότι υπάρχει αυτό που λέμε ανώτερο καλό και ουράνια καθοδήγηση.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή : Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Βάλτε σε άμεση λειτουργία τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και χωρίς κανένα δισταγμό ανοιχτείτε. Δίπλα σας θα σταθούν άνθρωποι που πιστεύουν σε εσάς. ΄ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο θα το χαρακτηρίσει η επιτυχία. Εύνοια έχετε και σε σχέση με κάποια επαγγελματική συμφωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε κάποια έσοδα τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις δε θα είναι φορολογήσιμα. Μια επιτυχία που θα έχετε θα σας φέρει τη δικαίωση που σας αξίζει κάτι που, εκτός του ότι θα σας ικανοποιήσει ψυχικά και συναισθηματικά, θα σας βοηθήσει να επανακτήσετε την αυταξία σας και να πατήσετε γερά στα πόδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέσα από μια άμεση φιλική ή ευρύτερα κοινωνική σας επαφή θα κάνετε μια γνωριμία η οποία και θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι θα σας βοηθήσουν, εκτός από κάποιες γνωριμίες, και οι συγκυρίες. Εύνοια θα έχετε σε θέματα που αφορούν ομάδες και συλλόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε τη βοήθεια ανωτέρων από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία οι οποίοι, καθώς θα αναγνωρίσουν την αξία σας, θα φροντίσουν να σας ικανοποιήσουν, τόσο ηθικά, όσο και υλικά. Ορισμένοι από εσάς θα κάνουν μια καινούργια οικονομική συμφωνία η οποία προς το παρόν καλό θα ήταν να μείνει μυστική.

ΛΕΩΝ

Θα κοινωνικοποιηθείτε και, μέσα από πολύτιμες νέες γνωριμίες, θα διευρύνετε τον κύκλο σας. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι υπογραφές συμβολαίων αλλά και πάσης φύσεως νομικά θέματα. Επίσης, θα αντιληφθείτε ότι μπορείτε να φέρετε στην πραγματικότητά σας την αφθονία και την τύχη κάνοντας θετικές σκέψεις και δηλώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε κάποιες τρέχουσες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Τα επαγγελματικά σας, όχι μόνο θα βελτιωθούν αλλά, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα καινούργιο επαγγελματικό τόλμημα, θα έχετε επιτυχία. Η ερωτική σας ζωή θα σας χαρίσει αρκετές συναρπαστικές στιγμές.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Εύνοια δέχεστε με την όψη αυτή, τόσο στις σχέσεις σας, όσο και στις συνεργασίες σας. Ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα όπως επίσης και ένα ταξίδι που καιρό τώρα θέλετε να κάνετε. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά νομικά έγγραφα και συμβόλαια ενώ ένας νέος και διαφορετικός έρωτας είναι προ των πυλών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση με την όψη αυτή καθώς κάποιες αποφάσεις που εδώ και καιρό είχατε πάρει τώρα γίνονται πράξη. Η δικαίωση για όλα όσα έχετε βιώσει δε θα είναι το μόνο καλό καθώς, όχι μόνο θα βελτιωθεί η καθημερινότητά σας, αλλά θα πάτε και όλη σας τη ζωή ένα βήμα παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας θα είναι η αιτία της δικής σας χαράς. Μπορεί να είναι ο έρωτας για έναν άνθρωπο, ο έρωτας για ένα καινούργιο δημιούργημά σας ή για μια νέα κατάσταση στην οποία εισέρχεστε και η οποία θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας εποχής για εσάς. Ευνοούνται οι σχέσεις με νεαρότερα άτομα και γενικά οι συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο που ζείτε ή που εργάζεστε ανανεώνοντας θετικά έτσι την ενέργεια του χώρου. Οι σχέσεις με τους οικείους σας θα είναι πηγή χαράς και αισιοδοξίας για εσάς. Η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί τα μάλα και ορισμένοι ίσως ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή εκγύμνασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα λάβετε κάποιες θετικές ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, μια καινούργια επαγγελματική πρόταση θα αναβαθμίσει τα οικονομικά σας. Σε σχέση με τα προσωπικά σας, μια ερωτική εξομολόγηση θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει πιο δυνατά.

ΙΧΘΥΣ

Μια επιπλέον εργασία ή η οικονομική αναβάθμισή σας στην ήδη υπάρχουσα θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές οικονομικές εκκρεμότητες. Επίσης, θα βρείτε με έξυπνο τρόπο λύσεις σε θέματα σχετικά με τους οικείους σας. Γενικά, η όψη αυτή θα σας κάνει να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-05-2022 12:00:00