blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 10 Μαρτίου 2024 ο Ήλιος από τις 19° 52' των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή αναμένονται ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις και γενικά εκπλήξεις που θα αναστατώσουν με ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο τη ζωή μας. Η όρεξη για ανανέωση, είτε σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό επίπεδο θα μας οδηγήσει σε μια αλλαγή κατεύθυνσης και πλάνων, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο με σκοπό πάντα, μέσα από τη σωστή χρήση των ταλέντων και των γνώσεών μας, τη βελτίωση της ζωής μας και, φυσικά, την επιτυχία.

Sponsored Links

Ευχάριστες εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες αναθεωρήσεις

Η ανάγκη μας για αυτοέκφραση και το δραστήριο μυαλό μας θα αναζητήσουν τρόπους δράσης έτσι ώστε να καταφέρουμε να εκδηλώσουμε τη δημιουργικότητα και γενικά τα ταλέντα μας μέσα από ευφάνταστους, ιδιαίτερους και, γιατί όχι, εκκεντρικούς τρόπους. Γεγονός είναι πάντως, ότι αιφνίδια και μάλλον απροσδόκητα γεγονότα θα ανατρέψουν με ευχάριστο τρόπο την καθημερινότητά μας, δίνοντάς μας ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική εξέλιξη. Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να "ξεκολλήσουμε" από ανθρώπους, καταστάσεις καθώς και από πάσης φύσεως προσκολλήσεις που δεν μας βοηθούν να εξελιχθούμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, εμποδίζοντας με τον τρόπο τους το δρόμο μας.

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της ανάγκης για ανανέωση, θα είμαστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα διεγείρουν τις αισθήσεις και το μυαλό μας, ενώ η σχέση μαζί τους θα μας ωθήσει στο να προβούμε σε αναθεωρήσεις. Από την άλλη, αρκετοί από όσους από εμάς βρισκόμαστε σε σχέση θα έρθουμε σε ένα εσωτερικό διάλογο σχετικό με τις βαθιές αλήθειες τις σχέσης μας ενώ θα δώσουμε και θα δεχθούμε έμπρακτες επιβεβαιώσεις συναισθημάτων και αγάπης. Γενικά, η όψη αυτή θα χρωματίσει ευχάριστα την καθημερινότητά μας. Επίσης, αρκετοί από εμάς θα θελήσουμε να κάνουμε και κάποιες αλλαγές σχετικές με την εμφάνισή μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Απρόσμενα γεγονότα που θα συμβούν θα σας ανοίξουν τον δρόμο, είτε επαγγελματικά, είτε κοινωνικά ή προσωπικά, με αποτέλεσμα τη δική σας ψυχική και συναισθηματική ανανέωση. Εύνοια θα έχετε και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν ξαφνικές, αλλά άκρως θετικές, εξελίξεις που σα δροσερό αεράκι θα διώξουν τα "σύννεφα" από τη ζωή σας και θα πυροδοτήσουν γεγονότα σχετικά με την υλοποίηση ενός σχεδίου. Αρωγοί στις προσπάθειές σας θα σταθούν άνθρωποι που σας εκτιμούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με μια επαγγελματική συνεργασία η οποία, εκτός από τα έσοδά σας, θα βελτιώσει και τη δημόσια εικόνα σας. Μια οικονομική συμφωνία που θα γίνει, έστω και κάτω από το τραπέζι, θα σας ικανοποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία και θα σας χαροποιήσουν αρκετά. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά νομικά ζητήματα, εύρεση εργασίας ή σπουδές. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται σχετικά κυρίως με τη βελτίωση της οικονομικής πραγματικότητας και της εξέλιξης της καριέρας σας. Αισθηματικά, το πάθος και η ερωτική ένταση θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

θα βελτιώσετε τη συντροφική σας ζωή και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι με τον/τη σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για καινούργιες και άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, είτε κάποιες οικονομικές οφειλές ή γενικά υποχρεώσεις σας, είτε κάποια θέματα σχετικά με κληρονομιές. Ταυτόχρονα, θα ομαλοποιηθούν και οι σχέσεις με συναδέλφους και ανωτέρους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικές εξομολογήσεις, δώρα, χαρές, φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις είναι μερικά από τα δώρα της όψης αυτής για εσάς. Γενικά, ο ρομαντισμός και οι εκδηλώσεις αγάπης θα διώξουν τα όποια σύννεφα από τη συντροφική σας ζωή. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και στα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ψάχνετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε σπίτι, θα βρείτε κάτι καλό ενώ θετικές εξελίξεις θα έχετε και γενικά σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή οικείων σας προσώπων. Αισθηματικά, ένα άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

θα λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με αδέρφια, ξαδέρφια και γενικά συγγενείς ενώ η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί κυρίως μέσα από νέες επαφές. Οι αδέσμευτοι, μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα ή σόσιαλ, θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα έσοδά σας θα αυξηθούν, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν εργάζεστε από το σπίτι, ενώ γενικά θα υπάρχει μια εύνοια σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Γενικά, η αυξημένη σας αυτοπεποίθηση θα λειτουργήσει σα μαγνήτης θετικών γεγονότων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανανεώστε τους στόχους σας και κοινωνικοποιηθείτε καθώς μέσα από τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε θα έχετε θετικές εξελίξεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θετικές ειδήσεις και ερωτικές εξομολογήσεις θα σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-03-2024 07:09:55