blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 23 Νοεμβρίου 2023 ο Ήλιος από τις 00° 49΄ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας αναγκάσει να προχωρήσουμε σε αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής μας, μόνο που αυτές δεν θα γίνουν με εύκολο τρόπο αλλά μέσα από εντάσεις καθώς οι συνθήκες θα το επιβάλλουν. Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα έρθουμε αντιμέτωποι με πικρές αλήθειες σε διάφορους τομείς, και τις οποίες δεν είναι ότι δεν τις γνωρίζαμε ή δεν τις φανταζόμασταν, απλά δεν θέλαμε ή δεν ήμασταν εντελώς έτοιμοι να τις παραδεχτούμε και φυσικά να αντιμετωπίσουμε.

Sponsored Links

Πάσης φύσεως οριοθετήσεις

Επίσης, θα υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά μας ή ενδεχομένως θα έρθουμε αντιμέτωποι με ήττες και απογοητεύσεις που θα μας στοιχίσουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι σχέσεις μας με ανώτερους από εμάς επαγγελματικά ή γενικά με ανθρώπους ισχύος δεν θα είναι καθόλου εύκολες και θα νιώθουμε ότι τα άτομα αυτά εξαντλούν πάνω μας την αυστηρότητά τους με έντονα επικριτικές διαθέσεις. Από την άλλη, και εμείς θα βιώσουμε μια επιβαρυμένη καθημερινότητα με πολλά καθήκοντα, ευθύνες και υποχρεώσεις στις οποίες θα νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε.

Όλα τα παραπάνω θα μας οδηγήσουν στη μελαγχολία και σε απαισιόδοξες σκέψεις. Ωστόσο, όσο δικαιολογημένες και αν είναι οι αντιδράσεις μας, θα χρειαστεί να παραμένουμε ψύχραιμοι, να κάνουμε υπομονή και, κοιτάζοντας κατάματα την αλήθεια, όσο δύσκολη και αν είναι αυτή, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επικεντρωθούμε σε ό,τι πρέπει να φέρουμε εις πέρας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στo δεκαήμερo αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Κάποια επαγγελματικά, και όχι μόνο, σχέδια που είχατε στο μυαλό σας και έχουν μείνει στάσιμα, σε συνδυασμό με λοιπές άλλες αναποδιές, σας έχουν αγχώσει. Οργανωθείτε εκ νέου και χτίστε συμμαχίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να ρυθμίσετε, στο μέτρο του δυνατού, τις όποιες οφειλές σας έχουν γίνει βραχνάς. Επίσης, δεδομένου ότι δεν είστε και στα καλύτερά σας από ψυχολογικής απόψεως, θα πρέπει να κάνετε πράγματα που θα σας αλεγράρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να είστε σε επιφυλακή σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις και να δραστηριοποιηθείτε λαμβάνοντας πρωτοβουλίες και όχι "παίζοντας άμυνα". Προσοχή στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να αγωνιστείτε λίγο παραπάνω προκειμένου να διορθώσετε τα κακώς κείμενα των επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεών σας. Φροντίστε, ωστόσο, να ξεκουράζεστε και υιοθετήστε μια πιο υγιεινή διατροφή.

ΛΕΩΝ

Μην αφεθείτε στην ανεμελιά και στις ερωτικές σκανταλιές εστιάζοντας μόνο στην προσωπική σας ευχαρίστηση. Τουναντίον, θα χρειαστεί να χειριστείτε τις καταστάσεις με υπευθυνότητα έτσι ώστε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε ότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας πιέζουν αρκετά ενώ θα χρειαστεί να βάλετε τα όριά σας και σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους οικείους σας. Κάντε ειρήνη με το παρελθόν και προχωρήστε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε οποιαδήποτε συμμετοχή σας σε κουτσομπολιά και ίντριγκες γιατί θα οδηγηθείτε σε εντάσεις που θα απορρυθμίσουν την καθημερινότητά σας, πιέζοντάς σας ψυχολογικά και θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να βάλετε όρια ακόμα και στα άτομα που απαρτίζουν το στενό οικογενειακό σας κύκλο έτσι ώστε να λειτουργούν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Ακριβώς το ίδιο θα κάνετε, όμως, και στην αισθηματική σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πιεστικές συνθήκες που βιώνετε, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή, σας ωθούν αργά και σταθερά στην απογοήτευση και στη μελαγχολία. Η λύση βρίσκεται στους σωστούς χειρισμούς και στην οργάνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, είτε με την πρακτική, είτε με τη συναισθηματική έννοια. Επεξεργαστείτε τι σας ρίχνει ψυχολογικά και πράξτε τα δέοντα. Αποφύγετε το παρασκήνιο γιατί θα εκτεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και φιλικά πρόσωπα ή άτομα από κοινωνικές ομάδες που ανήκετε. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε σα βάση τη διπλωματία για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και, ακόμα χειρότερα, διαμάχες.

ΙΧΘΥΕΣ

Να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά, είτε επαγγελματικές κινήσεις και ανοίγματα, είτε τις σχέσεις με ανώτερους από εσάς στην ιεραρχία. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βαδίστε βάσει σχεδίου.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-11-2023 12:00:00