Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 3 Μαΐου 2021, ο Ήλιος από τις 13ο 12’ μοίρες του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που θα βρίσκεται στις 13ο 12’ του Υδροχόου. Η όψη αυτή θα μας φέρει ίσως μια ελαφριά κακή διάθεση καθώς θα αισθανόμαστε ότι η προσωπικότητά μας και, κυρίως, οι συναισθηματικές μας ανάγκες περιορίζονται από τα κοινωνικά πρέπει και τους κανόνες που οι άλλοι μας επιβάλουν σε κάθε τομέα της ζωής μας, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε φιλικό, είτε σε επαγγελματικό.

Sponsored Links

Εμπόδια, καθυστερήσεις και συμβιβασμοί!

Αυτό φυσικά θα έχει ως αποτέλεσμα αναγκαστικούς συμβιβασμούς, που πρέπει να κάνουμε, και ένα διαρκές αίσθημα καταπίεσης. Επίσης, θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις που θα μας εξαντλήσουν ψυχικά. Φυσικά όλα μπορεί να γυρίσουν υπέρ ημών φτάνει να κάνουμε υπομονή και, ενώ περιμένουμε πόρτες να ανοίξουν για εμάς, να αξιοποιήσουμε αυτά που έχουμε ακόμα περισσότερο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από φιλικά περιβάλλοντα και από γνωριμίες που έχετε μέσα από ομάδες ή ακόμα και συλλόγους γιατί θα απογοητευτείτε. Αξιολογήστε κάθε ένα από αυτά τα άτομα και πράξτε τα δέοντα. Μακροπρόθεσμοι στόχοι που έχετε θα χρειαστούν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης για να γίνουν πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεστε ότι προσπαθείτε να ανεβείτε τα κοινωνικά σκαλιά και να φτάσετε ψηλά επαγγελματικά κάνοντας ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό αλλά, όταν φτάνετε, ο στόχος απομακρύνεται. Κάντε υπομονή και δείτε τις καθυστερήσεις σαν ευκαιρία για να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φιλοσοφία ζωής και γενικά η κοσμοθεωρία σας δέχεται χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Φυσικά για όλο αυτό αιτία είναι ότι θα βρεθούν άνθρωποι στο διάβα της ζωής σας με τους οποίους, ενδεχόμενα, συνδέεστε συναισθηματικά που θα τα ανατρέψουν όλα. Εσείς προσπαθήστε να προσαρμοστείτε σε νέες πραγματικότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιολογήστε καλύτερα τις οικονομικές προσφορές που σας κάνουν γιατί, ίσως, κάποιοι προσπαθήσουν να σας στήσουν παγίδα και να πιάσουν το έξυπνο πουλί, δηλαδή εσάς, από την μύτη. Ακόμα κάτι που αυτή η όψη σας καλεί να προσέξετε είναι μια τάση συναισθηματικού χειρισμού των δικών σας ανθρώπων.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή μιλάει για σχέσεις που μοιάζουν να σας πίνουν το αίμα και να σας αφήνουν χωρίς καθόλου ενέργεια. Αν δείτε ότι όποια προσπάθεια κάνετε για ομαλότητα και καλή επικοινωνία πέφτει στο κενό κλείστε απαλά την πόρτα και πηγαίνετε με γοργά βήματα παρακάτω την ζωή σας, κυρίως αν μιλάμε για τα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας έχει γεμίσει και το πρόγραμμά σας έχει γίνει ιδιαίτερα βαρύ με σκοπό να μην σας αφήνει να πάρετε στην κυριολεξία ανάσα. Επιπλέον, καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σας πλάνα ίσως σας γεμίσουν απαισιοδοξία. Κάντε διορθωτικές κινήσεις σε ότι αφορά τους στόχους σας και υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Οι ευκαιρίες που έχετε για διασκέδαση είναι πραγματικά περιορισμένες και αυτό συμβαίνει κυρίως για δυο λόγους: πρώτον γιατί δεν έχετε διάθεση να κάνετε απολύτως τίποτα, σαν να σας έχει πάρει κάποιος την διάθεση για χαρά και δεύτερον, τα οικονομικά σας έχουν χτυπηθεί αλύπητα το τελευταίο διάστημα. Όμως θα περάσει και αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας να ελέγχετε τα άτομα της οικογένειάς σας ή να σας ελέγχουν αυτά θα κουράσει, τόσο τους άλλους, όσο και εσάς. Επίσης, αν έχετε σκοπό να προχωρήσετε σε κάποια αγοραπωλησία ακίνητου δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε από τις καθυστερήσεις, απλά να περιμένετε να έρθει η κατάλληλη στιγμή, κάτι που δεν θα αργήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή μπορεί να φέρει κάποιου είδους κοινωνική απομόνωση με τη έννοια φίλων που απομακρύνονται από εσάς ή που δεν καταλαβαίνουν, τόσο εσάς, όσο και τον τρόπο σκέψης και έκφρασής σας. Από τη άλλη όμως και εσείς θα έχετε μια τάση να αποφεύγετε τις πολλές συναναστροφές γιατί θα χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να αποδέχονται, τόσο εσάς, όσο και τα ταλέντα σας αλλά και να σας το αποδεικνύουν έμπρακτα, είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, πράγμα που πολλές φορές γίνεται αυτοσκοπός με αποτέλεσμα να χάνετε το μέτρο. Να θυμάστε ότι με την όψη αυτή ίσως χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω χωρίς απαραίτητα το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γνωστή χαρούμενη και έξω καρδιά προσωπικότητά σας θα κάνει λίγο στην άκρη, αυτό το χρονικό διάστημα, γιατί θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τον πιο σοβαρό και προσεγμένο στις αντιδράσεις του εαυτό σας. Δώστε μεγάλη σημασία στα μαθήματα που θα σας δώσει αυτή η όψη γιατί αυτά θα φέρουν την ισορροπία στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να επαναδιαπραγματευτείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Μπορεί, να μάθετε ότι άτομα που εσείς θεωρούσατε κοντά σας, στην πραγματικότητα δεν είναι αλλά, τουναντίον, σας χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος. Μην αναλωθείτε σε μνησικακίες και συναισθήματα λύπης αλλά να ευχαριστείτε το σύμπαν που άνοιξε τα μάτια σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-05-2021 12:00:00