Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 18 Απριλίου 2022 ο Ήλιος από τις 28° 34’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Με την όψη αυτή μπορεί να οδηγηθούμε σε εντάσεις, ως και συγκρούσεις με άτομα ανώτερα από εμάς ιεραρχικά στο χώρο που π.χ. εργαζόμαστε ή γενικά με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Βέβαια, αυτό δε θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη αλλά θα είναι το προϊόν, κατά περιπτώσεις, ακραίων προκλητικών συμπεριφορών που θα μας αναγκάσουν να βγούμε δυναμικά προς τα έξω και να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, τα δικαιώματά μας ή ενδεχόμενα και τα δικαιώματα τρίτων.

Sponsored Links

Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον!

Όλων των ειδών οι σχέσεις μας θα περάσουν στην κυριολεξία από κόσκινο καθώς η διάθεσή μας να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να ερευνήσουμε σε βάθος το τι ακριβώς συμβαίνει με εμάς και τους άλλους, θα πιάσει και θα στριφογυρίσει σε ένα αέρα ξεκαθαρίσματος τις όποιες σχέσεις με σαθρές βάσεις συντηρούμε. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες σχέσεις μπορεί να τερματιστούν, ενώ κάποιες άλλες θα συνεχίσουν σε νέες βάσεις. Επιπλέον, θα γίνουμε αρκετά πιο επιλεκτικοί στις σχέσεις μας και στα άτομα στα οποία αποκαλύπτουμε τη βαθιά συναισθηματική μας πλευρά.

Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θα μας ξυπνήσει και κάποιες φοβίες και ανασφάλειες που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μας και σχετίζονται ακόμα και με τραύματα της παιδικής μας ηλικίας. Αυτές οι πινελιές μαύρου χρώματος στον καμβά της ζωής μας, μπορεί εκ πρώτης όψεως να φανούν σαν κάτι ιδιαίτερα απειλητικό, ωστόσο, σε δεύτερο χρόνο θα φανούν εξαιρετικά βοηθητικές. Στην ουσία θα επωφεληθούμε καθώς, στην προσπάθειά μας να ανακουφιστούμε, θα ανακαλύψουμε τη μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη που έχουμε μέσα μας, η οποία θα λειτουργήσει αναγεννησιακά σε εμάς. Χάρη σε αυτή, θα εξελιχθούμε και εν τέλει θα μεταμορφωθούμε σε κάτι υψηλότερο που θα διευρύνει τη δονητική μας κατάσταση.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αν δεν θέλετε να έχετε συγκρούσεις και καυγάδες που ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις, με άτομα ιεραρχικά ανώτερα από εσάς στον εργασιακό σας χώρο, θα πρέπει να συγκρατήσετε τον όποιο θυμό, την παρόρμηση αλλά και απρονοησία σας για το δικό σας συμφέρον.

 ΤΑΥΡΟΣ

Δεδομένου ό,τι θα πέσουν πολλά στο κεφάλι σας και θα έχετε να αντιμετωπίσετε προθεσμίες και εντάσεις, θα χρειαστεί να αντιπαλέψετε άγχη και εσωτερικές ταραχές. Ορισμένοι από εσάς θα ανακαλύψετε κάποιο καλά στημένο παρασκήνιο εναντίον σας που θα σας προκαλέσει θλίψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν μια πιο προσεκτική διαχείριση από εσάς καθώς υποχρεώσεις και εκκρεμότητές σας σε δημόσιο και τράπεζες θα σας αγχώσουν αρκετά. Επιπλέον, την προσοχή σας θα πρέπει να δείξετε και σε φιλικές σας σχέσεις οι οποίες θα δοκιμαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή καλό θα ήταν να μην αντιδράσετε παρορμητικά σε ό,τι ακούσετε, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε σχέση με το ταίρι σας για να αποφύγετε συγκρούσεις.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα χρειαστούν την προσοχή σας αν θέλετε να συνεχίσετε να έχετε ήρεμο κλίμα στο χώρο που εργάζεστε. Γενικά, προσπαθήστε, ακόμα και αν οι καταστάσεις δεν ευνοούν, να συγκρατήσετε τα νεύρα και τον θυμό σας και να είστε συναισθηματικά ευέλικτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε παράλογα έξοδα και αγορές πραγμάτων που δεν χρειάζεστε πραγματικά γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην καταφέρετε να καλύψετε άλλες σοβαρές υποχρεώσεις σας. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, καλό θα ήταν να αποφύγετε λάθη για κάποια πάθη.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε παιχνίδια εξουσίας και εντάσεις στον εργασιακό ή στον οικογενειακό σας χώρο. Για το λόγο αυτό, να είστε προσεκτικοί με τις σχέσεις σας με τους εργοδότες, τους γονείς ή ακόμα και το μόνιμο ταίρι σας. Πιθανόν να σας απασχολήσει και η αγοραπωλησία ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα όποια επικοινωνιακά λάθη μπορεί να σας στοιχίσουν, στο τέλος, λίγο πιο ακριβά για το λόγο αυτό θα πρέπει να είστε περισσότερο συγκρατημένοι λεκτικα. θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την εξυπνάδα σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε πονηρές και δόλιες συμπεριφορές συνεργατών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να λειτουργήσετε με περισσότερο τακτ και χωρίς να έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους όποιους άλλους της ζωής σας καθώς θα πυροδοτήσετε εκρήξεις που στο τέλος θα γυρίσουν μπούμερανγκ πάνω σας. Μην αφήσετε την ζήλια αλλά και την αμετροέπεια να σας χαρακτηρίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις με τους οικείους σας και προσπαθήστε, είτε να μην επιβάλλετε τις δικές απόψεις σε αυτούς, είτε να βάλετε τα όριά σας σε περίπτωση που θεωρείτε ότι καταστρατηγούνται τα προσωπικά σας θέλω και αξίες. Σε κάθε περίπτωση διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη γίνετε οι αναμεταδότες κοινωνικών σχολιασμών, ειδικά στην εργασία σας, γιατί στο τέλος μπορεί να εκτεθείτε εσείς. Επιπλέον, μην αφήσετε τα όποια λόγια πάνω σε καυγάδες και εντάσεις που θα ακούσετε, ακόμα και από αγαπημένα σας άτομα, να αφυπνίσουν μέσα σας θλίψη και πείσματα.

ΙΧΘΥΣ

Αν και είστε ανεκτικοί και υπομονετικοί άνθρωποι, τώρα με την όψη αυτή θα πρέπει να βάλετε τα όριά σας και να μην επιτρέψετε σε κανένα να σας σύρει στην προσωπική του καταιγίδα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι χωρίς, ωστόσο, να γίνετε εμμονικοί με το χρήμα και γενικά τα αγαθά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-04-2022 11:00:00