blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 21 Απριλίου 2024 ο Ήλιος από τις 02° 04’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Με την όψη αυτή θα βιώσουμε εσωτερικές εντάσεις τις οποίες και δεν θα είναι εύκολο να αγνοήσουμε. Αντιθέτως, θα πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να πάρουμε ρίσκα και να παραδοθούμε στην όποια αναγκαία μεταμορφωτική αλλαγή προκειμένου να βρούμε τη δύναμη να ξεκολλήσουμε από ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε λειτουργεί σαν τροχοπέδη στη ζωή μας και μας εμποδίζει από το να εξελιχθούμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Sponsored Links

Δύσκολες αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα

Η αλήθεια είναι ότι, με την όψη αυτή, πρωτίστως θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα δικά μας "σκοτεινά συναισθηματικά νερά" και με τα κουτάκια στα οποία έχουμε παγιδεύσει τον ίδιο μας τον εαυτό. Οι μπαμπούλες της ζωής μας δεν είναι τέρατα κάτω από το κρεββάτι ή μέσα στην ντουλάπα μας. Είναι οι σκέψεις μας, είναι οι φόβοι μας και τα όποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα της ζωής μας. Είναι οι έντονες εμπειρίες, οι χειριστικές, ή ακόμα και βίαιες, συμπεριφορές, οι βαθιά ριζωμένοι φόβοι και τα θαμμένα ψυχολογικά τραύματα που ποτέ δεν αγκαλιάσαμε κάτω από το φως της αγάπης και της συνειδητότητας.

Η απροθυμία μας να δούμε κατάματα αλήθειες και οι δικαιολογίες που κατά καιρούς έχουμε χρησιμοποιήσει προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, τώρα, με την όψη αυτή, θα γυρίσουν μπούμερανγκ πάνω μας και θα μας χτυπήσουν εκεί που πονάμε. Με την όψη αυτή, τα γεγονότα που θα έρθουν στο διάβα μας θα μας αναγκάσουν, με το δύσκολο τρόπο, να πάρουμε αποφάσεις και να διαχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι σε πολλούς τομείς της ζωής μας.

Το σίγουρο είναι ότι, με την όψη αυτή, στο φως θα έρθουν πληροφορίες, μυστικά και κάποιο παρασκήνιο που έχει παιχτεί ακριβώς πίσω από την πλάτη μας. Φυσικά, ο σκοπός είναι να κάνουμε και εμείς τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να πάρουμε την απόφαση να μην επαναλάβουμε τα ίδια τοξικά μοτίβα και να σταματήσουμε να κυνηγάμε την ουρά μας, κάνοντας κύκλους γύρω από τον εαυτό μας, μη έχοντας προοπτική προόδου και εξέλιξης.

Εν κατακλείδι, με την όψη αυτή, θα πρέπει να σταματήσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε και να κουκουλώνουμε ό,τι φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά με τον εαυτό και τις εμμονές μας, να έχουμε όλη την καλή διάθεση να μας υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και, φυσικά, να μην γινόμαστε βορρά στα πάσης φύσεως αρπακτικά που θα βρεθούν στο δρόμο μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα έρθουν μυστικά και ίντριγκες που θα σας αποδείξουν ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν και με ποιον τρόπο. Μην αφήσετε κανένα να σας κάνει να αμφισβητήσετε τον εαυτό και την αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν, αλλά και η δική σας συναισθηματική ένταση, θα πυροδοτήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις εκρήξεων στην επαγγελματική σας ζωή. Ένα πρεσβύτερο μέλος της οικογένειάς σας θα χρειαστεί τη βοήθειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε την τάση να ζείτε στο παρελθόν και να αναμασάτε γεγονότα, καταστάσεις και λάθη που έχουν συμβεί, δημιουργώντας ένα σύννεφο θλίψης πάνω από το κεφάλι σας. Γενικά, πείτε όχι στο παρασκήνιο γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί θα αντιμετωπίσετε τον κακό χαρακτήρα και τις παράλογες απαιτήσεις ατόμων από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον σας. Να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας.

ΛΕΩΝ

Οι εργασιακές σχέσεις σας θα βρεθούν κάτω από το μικροσκόπιο, προκαλώντας σας να δείτε τα πάντα με διαφορετική ματιά. Διαχειριστείτε με σύνεση οξύθυμες και απαιτητικές συμπεριφορές, τόσο των άλλων, όσο και δικές σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με αναβολές και καθυστερήσεις που θα αφορούν κάποια από τα μελλοντικά σχέδιά σας, κάτι που, αν μη τι άλλο, θα διαταράξουν την καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση.

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να κατευνάσετε τη ζήλια και την ισχυρογνωμοσύνη σας. Γενικά, προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στο που ξοδεύετε τα χρήματά σας αλλά και στο που ξοδεύεστε ενεργειακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με βάση περισσότερο τη λογική γιατί, αν αφήσετε το συναίσθημα να πάρει τα ηνία, θα αντιμετωπίσετε εντάσεις και πάσης φύσεως ξεσπάσματα. Ζητήματα του παρελθόντος, ίσως και οικογενειακά, θα σας απασχολήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητά σας προβλέπεται κουραστική, με πολλές εκκρεμότητες και εντάσεις. Τιθασεύστε την ανάγκη σας να ξεσπάτε γιατί εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε με φίλους, συνάδελφους και συγγενείς. Να είστε προσεκτικοί και στην οδήγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε όρια και τον «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του» αλλά, από την άλλη, αποδεχθείτε και τα δικά σας λάθη. Αποφύγετε ζήλιες, κτητικότητες και ανταγωνιστικές τάσεις στον αισθηματικό τομέα. Οικονομικά, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν οικογενειακά προβλήματα, ίσως και με, μεγαλύτερο σε ηλικία, οικείο σας πρόσωπο, τα οποία θα χρειαστούν ψυχραιμία, υπομονή και λογική για να ξεπεραστούν. Μην αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες να σας κάνουν να χάσετε το κέντρο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ζητήματα του παρελθόντος, που δεν έχουν βρει τη λύση τους, θα σας απασχολήσουν ξανά ενώ γεγονότα που θα συμβούν θα αφυπνίσουν φοβίες μέσα σας. Γενικά, καλό είναι να προσέχετε πολύ τον τρόπο που εκφράζεστε, καθώς και την οδήγηση και τις μετακινήσεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-04-2024 12:00:00