blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 20 Ιουνίου ο Ήλιος από τις 29° 53’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας προκαλέσει, μέσα από γεγονότα και καταστάσεις που θα συμβούν, να αντιληφθούμε ότι παγιωμένες πεποιθήσεις τις οποίες έχουμε αποκτήσει, εξαιτίας του τρόπου που έχουμε μεγαλώσει, λόγω της εκπαίδευσης όσο και της κοινωνικής ζωής, λειτουργούν σαν τροχοπέδη στη ζωή και στην πρόοδό μας.

Sponsored Links

Επαναπροσδιορίζοντας τις πεποιθήσεις μας

θα αντιμετωπίσουμε τα δικά μας μπερδεμένα και οριακά ασταθή συναισθήματα και, μαζί με αυτά, τους όποιους άλλους που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας καθώς οι σχέσεις μας μαζί τους θα έχουν τη μορφή του "σκωτσέζικου ντους". Όλα αυτά, φυσικά, εύκολα μπορούν να μας προκαλέσουν σύγχυση, απογοήτευση και κάποιο αίσθημα ματαίωσης. Με την όψη αυτή θα μπορέσουμε να καταλάβουμε ότι, αν κάτι μας κρατά δέσμιους σε καταστάσεις τοξικές και σε σχέσεις με ανθρώπους η συμπεριφορά των οποίων μας κουράζει και μας ρουφά την ενέργεια, είναι η προσδοκία ότι κάτι θα αλλάξει. Μόνο που οι προσδοκίες μας ενδέχεται να διαψευθούν και οι ελπίδες μας να είναι μάλλον φρούδες.

θα πρέπει, λοιπόν, να επαναξιολογήσουμε κάποιες σημαντικές παραμέτρους της ζωής μας, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες και τις πεποιθήσεις μας και να διευρύνουμε την επίγνωσή μας, εξερευνώντας τα βαθύτερα κομμάτια του εαυτού μας και επιδιώκοντας, παράλληλα, ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα, δημιουργική κατεύθυνση.

Η όψη αυτή μας καλεί, ακόμα και μέσα από κάποιες ας πούμε δυσκολίες και εντάσεις, να ορίσουμε το ποιοι είμαστε, προς ποια κατεύθυνση πρέπει να προχωρήσουμε και τι θέλουμε να κατακτήσουμε. Δεδομένης της τάσης που θα έχουμε να "ασχολούμαστε με το δέντρο και να χάνουμε το δάσος", καλό θα είναι για εμάς να μην αναλωνόμαστε σε μικρολεπτομέρειες και να μη χάνουμε την προσοχή μας από τους στόχους μας. Επίσης, θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θα θέλαμε εμείς να είναι. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις μας μπορεί να είναι κουραστικές και να εμείς να έχουμε την τάση να τα "φορτώσουμε όλα στον κόκορα", όμως αυτό δεν θα μας βγάλει πουθενά. Τουναντίον, αυτός ο τρόπος σκέψης θα μας παρασύρει σε σημαντικά λάθη. Αν ψάχνουμε τρόπους να αποσυμπιεστούμε συναισθηματικά και ψυχικά, τότε θα πρέπει να αναζητήσουμε τη λύση στην ενασχόληση με την τέχνη ή την πνευματική καλλιέργειά μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα επηρεάσει περισσότερο τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Οι πολλές εισερχόμενες πληροφορίες ενδέχεται, αντί να ξεδιαλύνουν το σκηνικό, να σας μπερδέψουν ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά σχέδια και πλάνα σας και να σας οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις και, φυσικά, αποφάσεις. Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε για τυχόν παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή στο στενό φιλικό περιβάλλον σας και στα άτομα που κινούνται στους ίδιους χώρους με εσάς καθώς ενδέχεται, είτε να υπάρξουν εντάσεις που θα σας αποδιοργανώσουν, είτε να θελήσουν να εκμεταλλευτούν, ακόμα και οικονομικά, την καλή σας πίστη και διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σας σχέσεις, ειδικά με άτομα ανώτερα από εσάς στην ιεραρχία. Σε ό,τι αφορά κάποιο επαγγελματικό σας πλάνο ή ενδεχομένως αλλαγή που θέλετε να κάνετε, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες έτσι ώστε να μην απογοητευτείτε. Κινηθείτε αργά και με σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ανακατευτείτε με κουτσομπολιά, ειδικά μέσα στην εργασία σας, γιατί θα εκτεθείτε. Από την άλλη, αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε κάποιο παρασκήνιο που θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις αναφορικά με τη μελλοντική πορεία σας. Προσοχή στο που εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Η φιλική και κοινωνική σας διάθεση σε συνδυασμό με το ότι εστιάζετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων και των ανθρώπων, μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθη. Να θυμάστε ότι θα υπάρξουν άνθρωποι στη ζωή σας που με τη συμπεριφορά τους θα εγείρουν κάποιες ανασφάλειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε ασυνεννοησία, εντάσεις και προβλήματα, είτε με άτομα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία, είτε με τους γονείς ή πρεσβύτερα μέλη της οικογένειάς σας. Αν σας ενδιαφέρει κάτι νέο επαγγελματικά, θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Μην παρασυρθείτε από τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που θα ακούσετε, τόσο σε επαγγελματική, όσο και σε προσωπική βάση, γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως σας παρουσιάζονται. Ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε κάποια επαγγελματικά πλάνα σας. Κάντε λίγο υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας γιατί, ακόμα και αν υπάρξουν επιπλέον έσοδα, θα υπάρξουν και ξαφνικά έξοδα. Προσπαθήστε να καλύψετε, αν έχετε, στο μέτρο του δυνατού οφειλές. Αισθηματικά, θα πρέπει να εστιάσετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν οικογενειακές σχέσεις, θέματα σπιτιού ή γενικά ακινήτων καθώς και η σχέση με το ταίρι σας διότι θα νιώθετε ότι υπάρχει μια κάποια συναισθηματική απόσταση. Αποφύγετε τις εντάσεις και προσπαθήστε να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα τα οποία είναι βασισμένα στις ανασφάλειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσετε λίγο παραπάνω πιεσμένοι σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα και το πρόγραμμά σας και, ταυτόχρονα, χωρίς ενέργεια, κάτι που θα σας προκαλέσει έναν κάποιο εκνευρισμό. Αποφύγετε τις εντάσεις και μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας σε ό,τι αφορά, τόσο καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες, όσο και νέες εργασιακές σχέσεις, καθώς τα πράγματα ενδέχεται να μην είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε. Απομακρυνθείτε από ανθρώπους που επιθυμούν να σας χειραγωγήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ειδικά αν αυτές αφορούν ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία, και καλύτερα πάρτε το χρόνο σας προκειμένου να αναλύσετε διεξοδικά τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες και, με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα, να δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-06-2024 23:56:27