Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 29 Ιανουαρίου 2023 ο Ήλιος από τις 9° 43’ του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους. Η όψη αυτή θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά σε ό,τι αφορά εμάς και τις επιδιώξεις μας. Παράλληλα, θα μας γεμίσει ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να πάρουμε πιο εύκολα πρωτοβουλίες και να κυνηγήσουμε με ορμή τους στόχους μας. Θα μπορέσουμε, λοιπόν, να δραστηριοποιηθούμε και θα το κάνουμε με ομαλό τρόπο χωρίς να ρισκάρουμε την ασφάλειά μας.

Sponsored Links

Τυχερές καταστάσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης

Οτιδήποτε είχε μείνει σαν σχέδιο, τώρα, με την όψη αυτή, θα μπει σε πορεία υλοποίησης καθώς, όχι μόνο οι συνθήκες θα γίνουν οι κατάλληλες, αλλά, ταυτόχρονα, θα βρούμε και τους κατάλληλους ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις μεγαλύτερες προκλήσεις οι οποίες, αντί να μας φοβίζουν, θα λειτουργούν αφυπνιστικά ωθώντας μας να βγάλουμε προς τα έξω την πιο ατρόμητη και τολμηρή πλευρά του εαυτού μας.

Η όψη αυτή είναι ιδανική για να αναπτύξουμε με τον καλύτερο τρόπο ένα επιχειρηματικό μας πλάνο σε μια επαγγελματική συνάντηση καθώς και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες εντυπωσιάζοντας έτσι τους ανώτερους από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία.

Αισθηματικά, η όψη αυτή θα μας κάνει περισσότερο τολμηρούς και διεκδικητικούς ενώ η αυξημένη ερωτική διάθεσή μας, εκτός του ότι θα μας χαρίσει γοητεία, θα μας κάνει ελκυστικούς. Το πάθος και η ερωτική αυτοπεποίθηση που θα έχουμε, σε συνδυασμό με την αυξημένη μας όρεξη για πικάντικα παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα, θα αναστατώσει ευχάριστα το ταίρι μας ή θα μας φέρει πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και ανοίξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες καθώς έτσι θα βρείτε τα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν, κυρίως σε ό,τι αφορά κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο. Ευχάριστες επαφές με φίλους θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταφέρετε να πετύχετε κάποιο σχέδιό σας που, εκτός του ότι θα σας ικανοποιήσει, θα βελτιώσει, τόσο την καριέρα σας, όσο και τη δημόσια εικόνα σας. Θετικά γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν και θα αυξήσουν την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, και από το εξωτερικό, που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε και ένα ταξίδι ίσως και μακρινό. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σπουδών, υπογραφών και νομικών υποθέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονα ερωτική διάθεσή σας θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι ή στο αντικείμενο του πόθου σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία σε φιλικό περιβάλλον ή χώρο διασκέδασης. Ευχάριστα νέα θα έχετε σχετικά με κάποιες οικονομικές υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε κάτι σημαντικό σε ό,τι αφορά την καριέρα σας ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες και για νέες συνεργασίες. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα βιώσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισής σας και της φυσικής σας κατάστασης και, για το λόγο αυτό, θα φροντίσετε το διαιτολόγιο σας και θα ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας θα είναι αρμονικές.

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε ότι σας τραβάει περισσότερο το ευ ζην με την έννοια της καλοπέρασης και της ενασχόλησής σας με οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί στον έρωτα. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις και μακρινά ταξίδια.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με τα άτομα της οικογένειάς σας και, αν υπήρξαν κάποιες διαφωνίες, θα βρεθούν οι σωστές λύσεις που θα ικανοποιήσουν όλους τους εμπλεκόμενους. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και ορισμένοι θα αναβιώσετε κάποιο δυνατό έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε πιο κοινωνικοί και θα πλησιάσετε τους άλλους με μεγαλύτερη ευκολία, ειδικά σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Θα φλερτάρετε και θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε θα αναπτερώσουν το ηθικό και την ελπίδα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και, μαζί με αυτά, η καθημερινότητα και η αυτοπεποίθησή σας καθώς θα μπορέσετε έτσι να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Η αισθηματική σας ζωή θα σας προσφέρει την ασφάλεια που τόσο επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κατάκτηση κάποιου στόχου σας θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας, κάτι που θα σας δώσει την ώθηση να τολμήσετε και άλλα πράγματα. Αισθηματικά, θα κατακτήσετε κάποιο ερωτικό σας στόχο.

ΙΧΘΥΕΣ

Να εμπιστεύεστε πάντα το ισχυρό ένστικτό σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Κάποια γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Ορισμένοι θα ζήσετε το ερωτικό πάθος ενός κρυφού έρωτα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-01-2023 12:00:00