blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 9 Ιανουαρίου 2024 ο Ήλιος από τις 19° 14' του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας γεμίσει ενέργεια και όρεξη για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο και να ασχοληθούμε με κάτι πιο συναρπαστικό από τα καθημερινά και τα τετριμμένα, έστω και με τη μορφή της διασκέδασης. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η όψη αυτή θα λειτουργήσει στις ζωές των περισσοτέρων από εμάς σαν τη σπίθα που θα ανάψει τη δημιουργική μας φλόγα και θα μας ωθήσει να κάνουμε πράγματα που πάντα θέλαμε να κάνουμε. Θα έχουμε απροσδόκητες συναντήσεις ή γνωριμίες με άτομα, όχι μόνο ενδιαφέροντα, αλλά και άκρως βοηθητικά σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις μας.

Sponsored Links

Με το βλέμμα στραμμένο στο καινούργιο!

Το σίγουρο είναι ότι το βλέμμα μας θα είναι στραμμένο στο μέλλον, στην προσωπική μας εξέλιξη και στην επαγγελματική μας πρόοδο. Θα είμαστε καθ' όλα έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις και να αφουγκραστούμε ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο διάβα μας και θα μας επιτρέψουν να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας. Επίσης, όσο πιο προοδευτικές και πρωτότυπες ιδέες θα έχουμε, όσο πιο ευρηματικοί και παραγωγικοί θα γινόμαστε εμείς προκειμένου να τις βάλουμε σε πορεία υλοποίησης, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας θα έχουμε.

Με την όψη αυτή ορισμένοι από εμάς θα αποφασίσουμε ή θα διοργανώσουμε ή θα κάνουμε ένα ταξίδι που θα ανοίξει τους ορίζοντές μας. Για κάποιους το ταξίδι αυτό θα είναι ένα ταξίδι απόκτησης νέας γνώσης και ελευθερίας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει αλλαγές και ανατροπές στην καριέρα σας που θα σας βάλουν σε μια διαδικασία, όχι μόνο αναδιάρθρωσης της δουλειάς σας, αλλά επαναπροσδιορισμού των καθηκόντων ή ακόμα και του επαγγελματικού σας προσανατολισμού. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε βοήθεια από πιο έμπειρους εργασιακά ή και ανώτερους ιεραρχικά που θα εκτιμήσουν εσάς και την εργασιακή ηθική και παραγωγικότητά σας. Αρκετοί από εσάς θα δείτε και μια σημαντική βελτίωση των εσόδων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και άνθρωποι που δεν συμπαθείτε τις αλλαγές, με την όψη αυτή θα νιώσετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να γίνετε πιο ευπροσάρμοστοι σε αυτές. Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι νιώθετε κάπως βαλτωμένοι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το βλέμμα σας θα στραφεί στο μέλλον και στα δημιουργικά σχέδιά σας. Αρκετοί θα μπορέσετε να αυτονομηθείτε επαγγελματικά ή να ξεμπλοκάρετε από νομικά θέματα ή να απεμπλακείτε από προβλήματα που σας είχαν ταλανίσει. Δίπλα σας πάντως θα έχετε ανθρώπους που θα σας στηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την όψη αυτή θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα, αποβάλλοντας από μέσα σας φόβους και ανασφάλειες με τη μορφή μιας νέας οικονομικής συνεργασίας ή μιας σημαντικής αλλαγής στην ήδη υπάρχουσα. Επίσης, αν υπάρχουν οικονομικές οφειλές σε τρίτους, θα τις τακτοποιήσετε στο μέτρο του δυνατού. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα έρθετε πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας και αμφότεροι θα ανανεωθείτε ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη να βελτιώσετε τη ζωή σας θα σας οδηγήσει στους κατάλληλους ανθρώπους που θα γίνουν οι αρωγοί σας στις όποιες διορθωτικές κινήσεις θελήσετε να κάνετε. Επαγγελματικά, άτομα από το φιλικό σας περίγυρο θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας. Αισθηματικά, είτε θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης που ήδη έχετε, είτε, αν είστε αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε μέσα σε παρέες ένα καινούργιο και ενδιαφέρον άτομο.

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική σας ζωή είναι που, με την όψη αυτή, θα δεχθεί ενέσεις αισιοδοξίας καθώς θα ξεπεράσετε εμπόδια και προβλήματα που υπήρχαν στο πεδίο και εμπόδιζαν την εξέλιξή σας. Παράλληλα, άνθρωποι ανώτεροι ιεραρχικά και με μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς θα σας επιβραβεύσουν ηθικά και υλικά. Επίσης, αρκετούς από εσάς θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εικόνα σας, κάτι που θα σας οδηγήσει στο να προβείτε σε κάποιες σχετικές αλλαγές.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα σας τη θετική ενέργεια και την αισιοδοξία κάνοντάς σας πιο ευδιάθετους και ανοιχτούς σε νέες εμπειρίες ζωής, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, όσοι έχετε ταίρι θα έρθετε πιο κοντά του μέσα από ευφάνταστες κοινές δραστηριότητες ενώ, όσοι ψάχνετε σύντροφο, θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ίσως και με άτομο διαφορετικής ηλικίας, εθνικότητας ή νοοτροπίας από τη δική σας.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα που αφορούν την κατοικία, την ακίνητη περιουσία ή ακόμα και τα μέλη της οικογένειάς σας θα είναι αυτά που θα διεκδικήσουν την προσοχή και τις διορθωτικές ενέργειές σας. Αν σας ενδιαφέρει μια αγοραπωλησία ακινήτου ή η οικονομική εκμετάλλευση του, θα έχετε θετικές εξελίξεις. Επίσης, καλά νέα θα έχετε και σε ό,τι αφορά τακτοποιήσεις δανείων και λοιπών οικονομικών εκκρεμοτήτων. Αισθηματικά, μια ερωτική επιστροφή θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε εκκρεμή θέματα, ακόμα και νομικά, τα οποία από κοινού έχετε με αδέρφια, ξαδέρφια ή συγγενείς. Κατά τα λοιπά, στα ευχάριστα της όψης είναι επιτυχημένα επαγγελματικά ταξίδια και συνομιλίες για κάτι καινούργιο και αρκετά ελπιδοφόρο για την καριέρα σας. Αισθηματικά, ένα ταξίδι με το ταίρι σας θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή και θα σας φέρει πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βάλει σε διαδικασία επαναξιολόγησης των προσωπικών σας προτεραιοτήτων καθώς θα πρέπει να εξετάσετε τι πραγματικά θέλετε εσείς από τη ζωή σας και όχι οι άλλοι από εσάς. Δημιουργήστε το κατάλληλο περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να ανθίσετε και μια καθημερινότητα, είτε εργασιακή, είτε όχι, πιο συμβατή με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Επιπλέον, ορισμένοι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις και την εξέλιξή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πείτε ένα μεγάλο όχι στις τοξικότητες και στις χειριστικές συμπεριφορές εκ μέρους των όποιων άλλων της ζωής σας και σε ο,τιδήποτε σας κρατά πίσω και εμποδίζει να εξελιχθείτε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Ασχοληθείτε με τη ανάγκη να δημιουργήσετε και να κάνετε όμορφα πράγματα στη ζωή σας. Αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή, αρκετοί από εσάς θα βιώσετε μια ευχάριστη αλλαγή που θα ανατρέψει τα ως ώρας δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν θα έχουν ως αποτέλεσμα την ψυχική και συναισθηματική σας ανάταση καθώς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε παρελθούσες εκκρεμότητες, ίσως και οικογενειακές, που σας είχαν ταλαιπωρήσει και να βρείτε λύσεις σε ό,τι είχε λειτουργήσει ως πηγή άγχους. Αισθηματικά, ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια ερωτικής φύσης επανασύνδεση με άτομο που έχει παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο περισσότερο κοινωνικοποιείστε, τόσο περισσότερο ανοιχτοί θα γίνεστε στις θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας καθώς και ευκαιρίες για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στην ήδη υπάρχουσα εργασία και να αρπάξετε ευκαιρίες που, ενδεχομένως, παρουσιαστούν. Αισθηματικά, θα βιώσετε ανατροπές καθώς "από το πουθενά" θα εμφανιστεί μια καινούργια ερωτική περιπέτεια που θα σας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2023 20:36:56