blank
 
blank

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και το θερινό ηλιοστάσιο. Ένας μήνας ιδιαίτερα γόνιμος και δημιουργικός. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος στον Καρκίνο και το θερινό ηλιοστάσιο. Ένας μήνας ιδιαίτερα γόνιμος και δημιουργικός. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Ήλιος στον Καρκίνο

Στις 21 Ιουνίου και ώρα 19:38 πραγματοποιείται το θερινό ηλιοστάσιο, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, που αναγγέλλει επίσημα την πρώτη μέρα του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο.

 

Πρόκειται για ένα μήνα ιδιαίτερα γόνιμο και δημιουργικό, κατά τον οποίο το ενδιαφέρον όλων μας στρέφεται περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια, που αποτελεί το λιμάνι μας. Το γεγονός ωστόσο, ότι ο Καρκίνος συμβολίζει και το καλοκαίρι, μας κατευθύνει σε διακοπές και παραλίες με αγαπημένα μας πρόσωπα.

 

Η πορεία του Ήλιου από το ζώδιο του Καρκίνου, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη φέτος, αφού το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, θα σχηματίσει «σταυρό» με τον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, πυροδοτώντας για άλλη μια φορά το δύσκολο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που ευθύνεται για πολλά προβλήματα. Παράλληλα όμως, θα σχηματίσει και τρίγωνο με τον Κρόνο, για τελευταία φορά προτού ο Κρόνος εγκαταλείψει το ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός που μπορεί να φέρει ανάσα και σταθερότητα στην οικονομία.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο στον Καρκίνο

Η νέα θέση του Ήλιου ευνοεί ιδιαίτερα τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθείς και συνιστά προσοχή στους Κριούς και Ζυγούς. Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, μπορούν να πετύχουν θαύματα, αλλά μέσα από δυσκολίες.

Ήλιος στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος ξεκινάει την διέλευσή του στο ναδίρ του ηλιακού ωροσκοπίου σου και βγάζει στην επιφάνεια την πιο συναισθηματική πλευρά σου. Για έναν ολόκληρο μήνα, η νοσταλγία περασμένων γεγονότων που καθόρισαν την πορεία σου, καθώς και η ανάγκη να νιώσεις ασφαλής μέσα σε ένα οικείο οικογενειακό περιβάλλον, θα σε αναγκάσει να αναλογιστείς και τις δικές σου ευθύνες και να πάρεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να αποκαταστήσεις τυχόν «ζημιές» και να δημιουργήσεις πιο γερά θεμέλια. Αντίθετα, αν νιώθεις εγκλωβισμένος μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν σου προσφέρει την ηρεμία που θέλεις, ίσως επιδιώξεις την ανεξαρτησία σου, κυρίως από τις αρχές Ιουλίου που ο Ήλιος θα σχηματίσει αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Άρη και τον Ουρανό. Τέλος, αν διατηρείς μια σχέση που σε καλύπτει ουσιαστικά, ίσως προχωρήσεις στην δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η είσοδος του Ήλιου στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου από τις 21 Ιουνίου εγκαινιάζει μια θετική μηνιαία περίοδο κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να «δικτυωθείς» περισσότερο με αγαπημένα σου πρόσωπα, να επικοινωνήσεις, να μάθεις ευχάριστα νέα, να ανακαλύψεις καινούργια πράγματα αλλά και να κάνεις σύντομα ταξίδια που θα σε φέρουν κοντά στη φύση και θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναλύσεις τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου. Με λίγα λόγια, η ζωή σου θα γίνει πραγματικά ενδιαφέρουσα, ενώ παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες ή και να βρεις τον έρωτα σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν ασχολείσαι με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις ή με γραφικές εργασίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η είσοδος του Ήλιου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου από τις 21 Ιουνίου και για ένα ολόκληρο μήνα, τονίζει την ανάγκη σου να δημιουργήσεις μια σταθερή οικονομική βάση και σε παροτρύνει να αναλύσεις τους πόρους σου και να βάλεις μια τάξη στα έσοδα και τα έξοδά σου. Με την αυξημένη ενέργεια που διαθέτεις αυτό το διάστημα, μπορείς να αναλάβεις νέα καθήκοντα ή να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία που θα αυξήσει τα εισοδήματά σου. Η αποπληρωμή κάποιων οφειλών θα σε απαλλάξει από το άγχος και θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις ξανά τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών σου ή ακόμα και να κάνεις αγορές για τον εαυτό σου που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Εξίσου σημαντική αυτό το διάστημα ωστόσο, είναι και η συναισθηματική σου ασφάλεια, την οποία μπορείς να εξασφαλίσεις μέσα από μια μόνιμη δέσμευση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ο Ήλιος με την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο από τις 21 Ιουνίου, σηματοδοτεί την δική σου πρωτοχρονιά, γεγονός που τονίζει την αισιοδοξία σου και σου επιτρέπει να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου. Για έναν ολόκληρο μήνα με αυξημένη ενεργητικότητα, ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και θα επιδιώξεις νέα εγχειρήματα που μπορεί να σε ανεβάσουν πολύ ψηλά. Πέρα από τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου όμως, το διάστημα είναι κατάλληλο για να βάλεις μια τάξη και στην προσωπική σου ζωή, είτε προχωρώντας στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, είτε ανοίγοντας ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο, που αναμένεται να εξελιχθεί θετικά. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχεις την συμπεριφορά σου ώστε να αποφύγεις διαπληκτισμούς και ρήξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 21 Ιουνίου, υποδεικνύει ένα υποτονικό διάστημα για το ζώδιό σου, καθώς ο κυβερνήτης σου σε φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σου και σε καλεί να εξιχνιάσεις τις βαθιές επιθυμίες σου και να προβληματιστείς σχετικά με την κατεύθυνση που ακολουθείς. Παρόλο που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι μπροστά στους προβολείς και δεν σου αρέσει να κρύβεσαι, η περίοδος αυτή θεωρείται πολύ γόνιμη, καθώς σε βοηθάει να εντοπίσεις τις ανάγκες σου και να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μην ξεχνάς εξάλλου, ότι από τον επόμενο μήνα ξεκινάει η ανοδική σου πορεία που δεν σηματοδοτείται μόνο από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου, αλλά και από τον ευεργέτη Δία, που μετά από δώδεκα χρόνια έρχεται να σου προσφέρει τα δώρα του. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

  

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21 Ιουνίου αποτελεί μια θετική ένδειξη για το δικό σου ζώδιο, καθώς για έναν ολόκληρο μήνα, απαλλαγμένος από άγχη και υποχρεώσεις, μπορείς να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα γεμάτο από ευχάριστες δραστηριότητες, να κοινωνικοποιηθείς και να αφήσεις τον εαυτό σου να ενδώσει σε χαρές και διασκεδάσεις, οι οποίες εκτός των άλλων, θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις και κάποιες νέες γνωριμίες, που θα αποδειχθούν πολύτιμες για το μέλλον σου. Η ευχάριστη προσωπικότητά σου μάλιστα, είναι πιθανό να σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες που βέβαια για την ώρα καλό είναι να μείνουν σε επίπεδο συζητήσεων, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής παραμένει ανάδρομος. Ευχάριστες αποχρώσεις αποκτά και η αισθηματική σου ζωή και, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, αναμένεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Sponsored Links

Ζυγός

Στις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και φέρνει τα επαγγελματικά σου σε πρώτο πλάνο, φίλε Ζυγέ. Για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχεις τη χαρά να αποδεχτείς προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου. Τα πρόσωπα που θα συναντήσεις αυτό το διάστημα, θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σου και θα δώσουν μια μεγάλη ώθηση στην καριέρα σου. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσεις να διατηρήσεις καλές σχέσεις, όχι μόνο με τους ανωτέρους σου, αλλά και με συναδέλφους σου, ώστε να ξεπεράσεις ανώδυνα το δύσκολο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, που σου επιφυλάσσει κάποιες ανατροπές. Στον αισθηματικό τομέα, καλό θα είναι να είσαι περισσότερο συμβατικός, προκειμένου να μην διαταράξεις τις ισορροπίες σε μια σταθερή σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε γνωριμίες, που δεν σου παρέχουν την ασφάλεια που επιθυμείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑΤο θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού! Γι' αυτό το Myastro σας προτείνει να επισκεφθείτε την μοναδική συλλογή του ilovezen από κοσμήματα με ενεργειακές πέτρες, που θα συνδυάσουν το στυλ, τη φινέτσα αλλά και θα χαρίσουν θετική ενέργεια στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου εδώ

 

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η παρουσία του Ήλιου στον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 21 Ιουλίου και για ένα μήνα, είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σου, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να ταξιδέψεις και να ερευνήσεις νέα επαγγελματικά μονοπάτια, που υπόσχονται θαυμάσιες προοπτικές. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις επαγγελματικά προβλήματα, το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να βρεις λύσεις και να σχεδιάσεις τα βήματα, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Ένας έρωτας ή μια πολλά υποσχόμενη επαγγελματική πρόταση, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη μόνιμη διαμονή σε μια ξένη χώρα για κάποιους από σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 

 

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει για έναν ολόκληρο μήνα. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα ασχοληθείς περισσότερο με την τακτοποίηση των οικονομικών σου και ιδιαίτερα με οφειλές που πρέπει να αποπληρωθούν. Οι ζεστές ακτίνες του Ήλιου θα «φωτίσουν» το χάος που επικρατεί στις συναλλαγές σου και θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις καλύτερα τα περιουσιακά σου στοιχεία ή και να ολοκληρώσεις μια αγοραπωλησία που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, ο Ήλιος θα σου χαρίσει περισσότερη ευεξία και θα τονώσει τη σεξουαλική σου ζωή. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πάθος θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα, που μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να εξελιχθεί πολύ σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σου βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου από τις 21 Ιουνίου, με την άφιξη του Ήλιου στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φίλε Αιγόκερε. Για έναν ολόκληρο μήνα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου, ακόμη και αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες μικρές υποχωρήσεις. Το γεγονός εξάλλου ότι ο Ήλιος θα σχηματίσει αρκετές δύσκολες όψεις το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, συνιστά να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου και να αποφύγεις εντάσεις και διαπληκτισμούς, που μπορεί να φέρουν ακόμα και την οριστική διάλυση της σχέσης σου. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, αυτό το διάστημα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αξιόλογες γνωριμίες, καλό θα είναι όμως να μην βιαστούν να επενδύσουν συναισθηματικά, προτού βεβαιωθούν ότι πρόκειται για μια σχέση που μπορεί να εξελιχθεί στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μετά από μια περίοδο ανάπαυλας και διασκεδάσεων, ο Ήλιος εισέρχεται στις 21 Ιουνίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε καλεί να επιστρέψεις στα επαγγελματικά σου καθήκοντα και την καθημερινή σου ρουτίνα. Ο επόμενος μήνας, μπορεί να μην είναι καθόλου ξεκούραστος για σένα, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σοβαρά τις υποχρεώσεις σου, τουλάχιστον αν θέλεις να εξασφαλίσεις μια σταθερή πορεία. Θα πρέπει, επιπλέον, να ενδιαφερθείς περισσότερο για την υγεία σου και να υιοθετήσεις υγιεινές διατροφικές συνήθειες, ώστε να κρατήσεις σε καλή κατάσταση τον οργανισμό σου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, το τρίγωνο όμως που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα δικαιώσει τον αγώνα σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος ξεκινά για σένα, με την είσοδο του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 21 Ιουνίου. Για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχεις τη δύναμη να κατακτήσεις όλους τους στόχους σου, χάρη στην αυξημένη δημιουργικότητά σου, ενώ παράλληλα θα μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στην αισθηματική σου ζωή και σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Το γεγονός εξάλλου, ότι ο Ήλιος βρίσκεται στο σπίτι της κυβέρνησής του, τον καθιστά ιδιαίτερα ισχυρό και δοτικό. Αν ανήκεις στους τυχερούς που πραγματοποιούν τις διακοπές τους αυτό το διάστημα, σίγουρα θα τις απολαύσεις στο έπακρο. Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, ενώ αν παραμένεις αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-06-2015 13:00:00