blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη: Αναμένοντας τον Ήλιο στον Ζυγό!

 
Τα άστρα την Πέμπτη: Αναμένοντας τον Ήλιο στον Ζυγό!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Ήλιος που εισέρχεται στον Ζυγό, αύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, αφήνει πίσω του τα μοναχικά μονοπάτια της Παρθένου και ξεκινά μια νέα διαδρομή στην οποία το “Μαζί” θα είναι αυτό που θα πρωταγωνιστήσει.

Sponsored Links

Ο γενέθλιος Ήλιος στον Ζυγό

Εκπρόσωπος της Αρμονίας, της Ομορφιάς, της Ειρήνης και της Δικαιοσύνης, ο Ζυγός νιώθει έντονα την ανάγκη της ένταξης και της ομαλής συνύπαρξής του με τους γύρω του. Θέλει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να υπερασπιστεί κάθε αδύναμο.

Κυβερνήτης του παρορμητικού κι αέρινου Ζυγού είναι η Αφροδίτη κι αυτό εξηγεί την ιδιαίτερα αναπτυγμένη αισθητική του, καθώς και την ανάγκη του για καλλωπισμό και κοκεταρία. Ακόμα και αν ένας Ζυγός δεν είναι ιδιαίτερα όμορφος, (που συνήθως είναι), είναι πάντα προσεγμένος και μαγνητίζει τα βλέμματα, όχι μόνο για την αψεγάδιαστη εμφάνιση του αλλά και για την προσωπικότητα του, που χαρακτηρίζεται από ενθουσιασμό και χαρά.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Η έλλειψη αποφασιστικότητας του Ζυγού, οφείλεται στο γεγονός πως ο Ήλιος εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του, δημιουργώντας στον Ζυγό την ανάγκη για αποδοχή και αναγνώριση. Σε περίπτωση που το περιβάλλον του δεν τον ενθαρρύνει, ο Ζυγός υποφέρει σε βαθμό τέτοιο που δεν τολμά να λειτουργήσει.

Είναι το κατεξοχήν ζώδιο της σχέσης, αφού δεν αντέχει τη μοναξιά. Χρειάζεται πάντα να έχει κοντά του έναν σύντροφο, κάποιον που να τον αγαπά και να τον στηρίζει.

Ο διελαύνων Ήλιος στον Ζυγό

Στην περίοδο που ακολουθεί ενεργοποιείται σε μεγάλο βαθμό η ανάγκη μας να συνυπάρξουμε, να ανταλλάξουμε, να μοιραστούμε. Θέλουμε να ανανεώσουμε την σχέση μας με τον σύντροφό μας, να φλερτάρουμε περισσότερο ή ακόμη και να ερωτευτούμε.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και σε θέματα που αφορούν συνεργασίες, συνεταιρισμούς. Η συλλογικότητα μπορεί όχι μόνο να λειτουργήσει απλά καλά, αλλά και να φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα.

Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας και να τον βελτιώσουμε. Είναι επίσης ιδανική για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και τη γκαρνταρόμπα μας.

Η κοινωνική μας ζωή βρίσκεται στα φόρτε της. Η συγκεκριμένη περίοδος καθιστά τη συνύπαρξη μας με τον περίγυρο μας πολύ πιο εύκολη και έχουμε την τάση να μοιραστούμε τις στιγμές μας με τους αγαπημένους μας.

Οι σημαντικές όψεις του Ήλιου

Στις 8 Οκτωβρίου ο Ήλιος συναντά σε όψη συνόδου τον Ερμή, διευκολύνοντας τα θέματα της επικοινωνίας και προάγοντας τόσο επαγγελματικές εξελίξεις, όσο και θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή.

Στις 10 Οκτωβρίου, το τετράγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα, δημιουργεί φορτισμένο κλίμα, που οφείλεται τόσο στον ψυχισμό μας, όσο και στα “παιχνίδια εξουσίας” που, είτε επιβάλλουμε είτε μας επιβάλλονται.

Στις 16 Οκτωβρίου, το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο, είναι αυτό που βοηθά και στη σταθεροποίηση του κλίματος, αλλά και στην ενίσχυση των σχεδίων ή των φιλοδοξιών που αφορούν την επαγγελματική ζωή.

Στις 19 Οκτωβρίου, ωστόσο, η αντίθεση του Ηλίου με τον Ουρανό μας φέρνει αντιμέτωπους με ξαφνικές εκπλήξεις, ανατροπές και ματαιώσεις σχεδίων, που μας βγάζουν έξω από την προγραμματισμένη μας ροή.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο στον Ζυγό

Από τη νέα θέση του Ηλίου ευνοούνται οι εκπρόσωποι της Αέρινης τριπλότητας, δηλαδή οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που έχουν την δυνατότητα να ανανεωθούν σε προσωπικό επίπεδο και να διαχειριστούν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά ότι σχετίζεται με την επαγγελματική τους ζωή.

Υπενθύμιση ημέρας: Κινήσου με άξονα την αρμονία σου, και μην ενδίδεις στις αρνητικές σου σκέψεις.

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-09-2017 19:00:00