blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ...και ο Ιούλιος αρχίζει να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο!

 
Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ...και ο Ιούλιος αρχίζει να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Ο Ιούλιος μπορεί να ξεκίνησε άτσαλα, με ανατρεπτικές και δύσκολες γωνίες, τώρα όμως ήρθε η ώρα να μας δείξει το καλό του πρόσωπο. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για έναν ευνοϊκό μήνα, που η αστρολογική κοινότητα αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον. Μην ξεχνάμε ότι το μεγάλο τρίγωνο Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα πλησιάζει και μαζί μ’ αυτό αναπτερώνονται οι ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο. Πριν από αυτό όμως, υπάρχουν κι άλλες σημαντικές όψεις που αρχίζουν να προετοιμάζουν το έδαφος.
 
Στις 8 Ιουλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ίσως πρόκειται για το σημαντικότερο καινούργιο φεγγάρι της χρονιάς, αφού η Σελήνη κυβερνά το συγκεκριμένο ζώδιο και εμφανίζεται πολύ δυνατή! Η απουσία αρνητικών όψεων και η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την μητρότητα, το σπίτι και την πατρίδα μας, τα οποία πρόκειται να επανεξεταστούν και να βελτιωθούν. Τα ζώδια που μέχρι τώρα αντιμετώπιζαν κρίση στις σχέσεις τους λόγω των δύσκολων πλανητικών όψεων, τώρα θα μπορέσουν να βρουν λύσεις και διεξόδους και να χαράξουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Κρόνος σε ορθή πορεία και το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία, βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις και ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά ζητήματα. Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, που κυριαρχεί στον χάρτη της Νέας Σελήνης, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την θετική τροπή των γεγονότων, η οποία θα έρθει με τον πιο απρόσμενο τρόπο χάρη στον εφευρετικό και πρωτοπόρο Ουρανό.

Τα ζώδια που ευνοούνται

Τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς) θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από την Νέα Σελήνη, ενώ τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι) δεν θα μείνουν παραπονεμένα, αφού θα ωφεληθούν κι εκείνα από το θεαματικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού.

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 Ιουλίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε καλεί να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου. Ο ανάδρομος Ερμής, που σχηματίζει στενή σύνοδο με το καινούργιο φεγγάρι, καθώς επίσης και ο Κρόνος που την ίδια μέρα επανέρχεται σε ορθή πορεία, θα σου δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποια θέματα, και να ασχοληθείς με την διευθέτηση των περιουσιακών σου στοιχείων, να επιστρέψεις σε ένα δικό σου ακίνητο, ή να προβείς σε μια αγοραπωλησία. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στον χάρτη της Νέας Σελήνης, σηματοδοτεί απρόσμενα θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, και αν είσαι ελεύθερος, ίσως θελήσεις να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου ή και να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας, θα εξελιχθεί σοβαρά με γρήγορους ρυθμούς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 8 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τα αδέλφια ή τα συγγενικά σου πρόσωπα, καθώς επίσης και με νέες γνωριμίες που θα κάνεις το επόμενο δεκαπενθήμερο. Με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί, και να έρθεις ξανά κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ορθή πορεία του Κρόνου την ίδια μέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα και να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου. Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ουρανό θα συμβάλλει στην βελτίωση της ψυχολογίας σου, καθώς τυχαία και απρόσμενα γεγονότα, θα σε βοηθήσουν να λύσεις προβλήματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία και να βρεις ξανά την αισιοδοξία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 Ιουλίου, πρόκειται να δώσει μια ανάσα στα οικονομικά σου που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η στενή σύνοδος που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής – κυβερνήτης του δικού σου ζωδίου – είναι πολύ πιθανό να σου φέρει έσοδα που περιμένεις εδώ και καιρό και να τακτοποιήσεις με τη σειρά σου υποχρεώσεις που έχεις παραμελήσει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανοίξει ο δρόμος για μία προαγωγή ή την αύξηση των αποδοχών σου, καθώς την ίδια μέρα ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία και σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Στον χάρτη της Νέας Σελήνης, εμφανίζεται και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, το οποίο τονίζει ακόμα περισσότερο το έμφυτο επικοινωνιακό σου χάρισμα και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και επαφές που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις όποιες φιλοδοξίες σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η δική σου κυβερνήτης η Σελήνη, δίνει το μηνιαίο της ραντεβού με τον Ήλιο στις 8 Ιουλίου για να σχηματίσουν το καινούργιο φεγγάρι, που διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, αποτελεί το ιδανικό διάστημα για να ασχοληθείς με τους στόχους σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Το γεγονός βέβαια ότι ο Ερμής που σχηματίζει στενή σύνοδο με την Νέα Σελήνη, είναι ανάδρομος, δεν συνιστά να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, - τουλάχιστον μέχρι τις 22/7 – αλλά να προσπαθήσεις να βελτιώσεις και να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις ήδη στο μυαλό σου. Αν μάλιστα μέχρι τώρα αντιμετώπιζες κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια, τώρα θα τελειώσουν, αφού την ίδια μέρα ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, τα οποία πρόκειται να αυξηθούν σημαντικά τις επόμενες μέρες, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που κυριαρχεί στο χάρτη της Νέας Σελήνης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος συναντιέται με τη Σελήνη στις 8 Ιουλίου, και φωτίζουν τον «σκοτεινό» δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από τους προβολείς που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι, προκειμένου να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Ο ανάδρομος Ερμής που συμμετέχει στο φαινόμενο, θα σε παροτρύνει σε μια βαθιά ενδοσκόπηση, με σκοπό να ξεκαθαρίσεις και να εξυγιάνεις το φιλικό σου περιβάλλον καθώς επίσης και τα οικονομικά σου. Παράλληλα, το τρίγωνο που διαμορφώνει την ίδια μέρα η Αφροδίτη – που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό – θα σου αποκαλύψει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο νέες προοπτικές που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή κάποιο άτομο που προέρχεται από άλλη χώρα, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου και θα σου ανοίξουν το δρόμο για μια ζωή, όπως ακριβώς την ονειρεύεσαι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 8 Ιουλίου, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σε παροτρύνει να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον, τα όνειρά σου και τις φιλοδοξίες σου, το επόμενο δεκαπενθήμερο. Με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στη ζωή σου φίλοι από το παρελθόν, ή ακόμα και ένας παλιός έρωτας με τον οποίο έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς. Με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία την ίδια μέρα, θα μπορέσεις να βρεις τα κατάλληλα επιχειρήματα και να βάλεις γερά θεμέλια σε τέτοιου είδους σχέσεις, ενώ με την ευφράδειά σου, θα προσελκύσεις και νέους θαυμαστές. Θετική ένδειξη για την αποκατάσταση της ερωτικής σου ζωής αποτελεί και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, το οποίο επιπλέον θα τονώσει και τα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 8 Ιουλίου, επηρεάζει την καριέρα σου και το κοινωνικό σου status. Με την συμμετοχή μάλιστα του ανάδρομου Ερμή, μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα προκύψουν γεγονότα που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τους στόχους σου και να αναζητήσεις νέα επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται επίσης να επιστρέψεις σε μια εργασία που είχες στο παρελθόν ή και να ανανεωθεί μια σύμβαση, που πίστευες ότι τελειώνει για πάντα. Εξάλλου, η ορθή πορεία του Κρόνου την ίδια μέρα, βάζει τέλος στην οικονομική σου ανασφάλεια και σου εξασφαλίζει ένα σταθερό εισόδημα. Στον χάρτη της Νέας Σελήνης όμως, υπάρχει κι άλλη μια θετική ένδειξη, που είναι το τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ουρανό. Χάρη σ’ αυτό, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 8 Ιουλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, που υπόσχεται να πραγματοποιήσει όλα σου τα όνειρα. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο λοιπόν, είναι ιδανικό για να διευρύνεις τις προοπτικές σου, να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ή να προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για ψυχαγωγία είτε και για επαγγελματικούς λόγους. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, επιστρέφει σε ορθή πορεία, βάζει τέλος στις όποιες ανασφάλειές σου, και σου δίνει την δυνατότητα να προετοιμάσεις τις καλύτερες εξελίξεις τόσο για την προσωπική σου ζωή όσο και για τα επαγγελματικά σου. Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται στον χάρτη της Νέας Σελήνης, σου εξασφαλίζει μια λαμπρή ανοδική πορεία καθώς επίσης και θετικές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 9 Ιουλίου, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που επηρεάζει τα οικονομικά σου και κυρίως τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Με τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συναλλαγές σου και αν έχεις ανεξόφλητες οφειλές, θα πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, το διάστημα αυτό θα αναγκαστείς να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου και ίσως θελήσεις να επαναπροσεγγίσεις ένα άτομο από το παρελθόν. Αν έχεις κατανοήσει τα λάθη που οδήγησαν στη διάλυση αυτής της σχέσης, μπορείς να την αποκαταστήσεις και να ελπίζεις σε ένα καλύτερο μέλλον. Αν πάλι έχεις κλείσει τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό την ίδια μέρα, θα φέρει στη ζωή σου έναν νέο έρωτα με πολύ θετικές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 8 Ιουλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου, και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα θελήσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ιδιαίτερα για τις σχέσεις που διατηρούνται ή που για κάποιο λόγο έχουν κλονιστεί. Ο ανάδρομος Ερμής θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα, ή να αποφασίσεις την επισημοποίηση μακροχρόνιων δεσμών. Αν είσαι ελεύθερος, ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείει τις νέες γνωριμίες, οι οποίες θα έχουν έντονο το καρμικό στοιχείο. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα σημάνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία από τα οποία πρόκειται να αποκομίσεις ένα απρόσμενο όφελος. Και φυσικά δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε και την ορθή πορεία του κυβερνήτη σου Κρόνου, που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις προσωπικές φιλοδοξίες σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 8 Ιουλίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις μια νέα καθημερινότητα. Με λίγη προσπάθεια, μπορείς να βελτιώσεις τις συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον και να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου, που θα είναι αυξημένες αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να μην αφήνεις εκκρεμότητες να συσσωρεύονται. Με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, ίσως είναι καλό να ακολουθήσεις παραδείγματα άλλων συναδέλφων σου ή και να ζητήσεις την βοήθεια δικών σου ατόμων που φαίνονται πρόθυμα να σου συμπαρασταθούν. Εάν υποβόσκει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο χώρο της εργασίας σου, είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί αυτό το διάστημα. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και εγγυάται να τονώσει την αισθηματική σου ζωή, είτε με τον σύντροφό σου, είτε με ένα νέο έρωτα, αν είσαι μόνος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 8 Ιουλίου στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική επιρροή που θα ανανεώσει την αισθηματική σου ζωή και θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, θα βοηθήσει να αποκατασταθούν τυχόν διαφορές και θα αναζωπυρώσει το πάθος των πρώτων ημερών. Αν είσαι ελεύθερος, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, πρόκειται να κάνεις μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο που θα επηρεάσει το πεπρωμένο σου. Το διάστημα αυτό είναι επίσης πολύ γόνιμο για όσους επιθυμούν μια εγκυμοσύνη. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα επηρεάσει θετικά την επαγγελματική σου πρόοδο, ενώ παράλληλα, θα σου φέρει ένα οικονομικό όφελος που δεν περιμένεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-07-2013 00:00:00