blank
 
blank

Αστρολογία: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ποιά ζώδια ευνοούνται περισσότερο. Από τη Ρένα Μεντάκη.

Αστρολογία: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ποιά ζώδια ευνοούνται περισσότερο. Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ποιά ζώδια ευνούνται περισσότερο.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, στις 5.11 το πρωί, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Το καινούργιο φεγγάρι στο ζώδιο που σχετίζεται με την εργασία, τις υπηρεσίες, την υγεία και την διατροφή σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη του φθινοπώρου, την επιστροφή στα επαγγελματικά μας καθήκοντα και ίσως την προσπάθεια να χάσουμε κάποια κιλά που μας άφησαν οι καλοκαιρινές διακοπές. Παρόλο που η Νέα Σελήνη δεν σχηματίζει σημαντικές όψεις, η συμμετοχή του Ερμή – που βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής του – θεωρείται θετική, αφού ο Ερμής είναι ο πλανήτης της λογικής και σαν τέτοιος μας παροτρύνει να σκεφτούμε ώριμα πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση, και να μελετήσουμε αναλυτικά την κάθε μας κίνηση προτού την κάνουμε.

Έτσι, το πιθανότερο είναι ότι όλοι θα βγούμε οφελημένοι, αφού η λογική θα υπερισχύσει του συναισθήματος. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν ίσως λίγο περισσότερο είναι τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς).

Η επιρροή της Νέας Σελήνης ανά ζώδιο.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 16 Σεπτεμβρίου και σηματοδοτεί μια νέα αρχή στον επαγγελματικό σου τομέα. Τις επόμενες δυο εβδομάδες θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις και μάλιστα αν αναζητάς μια νέα εργασία, είναι πολύ πιθανό να βρεις μια δουλειά που θα σε εκφράζει απόλυτα. Αν πάλι είσαι τακτοποιημένος επαγγελματικά, θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις περισσότερο τις ικανότητές σου και να τύχεις μιας καλύτερης μεταχείρισης. Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να αυξηθούν οι ευθύνες σου αλλά και οι αποδοχές σου. Ο έκτος οίκος αντιπροσωπεύει και την υγεία σου κι έτσι μπορείς αυτό το διάστημα να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή μια καλύτερη διατροφή που θα βελτιώσει την εμφάνισή σου. Τέλος, υπάρχει πιθανότητα να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα απο το χώρο της δουλειάς σου.
 
Ταύρος
 
Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή αλλά και σε θέματα που αφορούν στα παιδιά σου. Τις επόμενες δυο εβδομάδες θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου, ενώ παράλληλα θα διαπιστώσεις ότι είσαι περισσότερο δημιουργικός και αισιόδοξος. Ίσως μάλιστα ασχοληθείς πιο συστηματικά με κάποια χόμπι που αποτελούν πηγή εκτόνωσης για σένα και βρεις έναν τρόπο ώστε να βγάλεις χρήματα μέσα από αυτά. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία, θα αποδειχθεί ακριβώς αυτό που ζητάς, αφού θα βγάλει στην επιφάνεια τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου.
 
Δίδυμοι
 
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16 Σεπτεμβρίου ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν αλλαγές στα σχέδιά σου, και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια μετακόμιση, ή να ξεκινήσεις την αναδιαμόρφωση ενός χώρου μέσα στο σπίτι σου. Η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ερμή στη Νέα Σελήνη, δείχνει ότι η επιλογή σου – όποια κι αν είναι – είναι καλά μελετημένη και έτσι δεν υπάρχει φόβος να μετανιώσεις. Αν σκέφτεσαι μάλιστα να συγκατοικήσεις με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή με τον σύντροφό σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η νέα ζωή σου θα σου αρέσει πολύ περισσότερο.
 
Καρκίνος
 
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16 Σεπτεμβρίου, είναι αρκετά θετική για σένα, αφού διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν με τα πιο κατάλληλα άτομα και να πάρεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις ένα νέο – επαγγελματικό - εγχείρημα, που θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη στο άμεσο μέλλον. Επειδή όμως η ζωή δεν είναι μόνο δουλεια, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να ικανοποιήσεις και κάποιες προσωπικές σου ανάγκες, καθώς μια νέα γνωριμία, θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σου και θα διεκδικήσει σημαντικό κόμμάτι του ελεύθερου χρόνου σου. Τέλος, αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ίσως είναι ευκαιρία να προγραμματίσεις μια σύντομη απόδραση με τον αγαπημένο σου.
 
Λέων
 
Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 16 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Με τη συμμετοχή του πλανήτη της λογικής – Ερμή – είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να βρεις έναν τρόπο να εξισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα σου και να χαράξεις μια νέα στρατηγική που θα σου επιτρέψει να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία. Επιπλέον, μπορείς μέσα στο επόμενο δεκανθήμερο να επικοινωνήσεις με τα κατάλληλα άτομα, συλλόγους, οργανισμούς που μπορούν να σου εξασφαλίσουν θετικά αποτελέσματα σε τυχόν σχέδιά σου που σχετίζονται με την εξεύρεση νέων πόρων. Εύνοια θα προέλθει και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και αν είσαι ελεύθερος, μια σημαντική ερωτική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από εκεί.
 
Παρθένος
 
Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 16 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί τη δική σου “πρωτοχρονιά” και είναι κατάλληλη για να θέσεις νέους στοχους και σχέδια, προκειμένου να διαμορφώσεις μια καλύτερη ζωή. Το γεγονός ότι σ' αυτό το καινούργιο φεγγάρι συμμετέχει ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι πολύ θετικό, αφού η κάθε πράξη σου θα είναι καλά μελετημένη και ο κίνδυνος λάθους είναι αισθητά μειωμένος. Το σύμπαν λοιπόν βρίσκεται στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου και φυσικά δεν θα πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία. Η καλή σου διάθεση και η αισιοδοξία σου θα συμβάλλουν στο να προσεγγίσεις τα κατάλληλα άτομα που είναι έτοιμα να σου προσφέρουν την υποστήριξή τους. Μέσα σ' αυτά ένας νέος έρωτας – αν είσαι ελεύθερος – θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.
 
Ζυγός
 
Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες και τους στόχους σου. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια εσωτερική διεργασία, η συμμετοχή του Ερμή, δεν θα σε αφήσει να “χάσεις” την ουσία των γεγονότων, αντίθετα, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να “ξεκαθαρίσεις” μια για πάντα το τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή σου, αλλά και το πώς πρέπει να κινηθείς για να το πετύχεις. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν τώρα να μελετήσεις καλά τις επόμενες κινήσεις σου, αφού η επόμενη Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου και τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος για δράση!
 
Σκορπιός
 
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16 Σεπτεμβρίου, είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα αφού σχηματίζεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, οι δραστηριότητές σου θα είναι κατά πολύ αυξημένες, ενώ παράλληλα η ενασχόληση με τα φιλικά σου πρόσωπα ή και κάποιες συλλογικές δραστηριότητες θα είναι αυξημένη. Το γεγονός μάλιστα, ότι πρόκειται να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο, με άτομα τα οποία θα ταυτίζονται απόλυτα με τις ιδέες σου και τα θέλω σου, θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει το “ερέθισμα” να δρομολογήσεις κάποια νέα σχέδια – ίσως από κοινού με άλλους. Επιπλέον, πολλοί Σκορπιοί, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες.
 
Τοξότης
 
Φίλε Τοξότη, έφτασε η στιγμή που περίμενες! Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου και σε βρίσκει πανέτοιμο για τις αλλαγές που τόσο καιρό προετοιμάζεις. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να βάλεις τα θεμέλια για την ανοδική πορεία που προδιαγράφεται μπροστά σου και να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις στο νου σου εδώ και καιρό. Η συμμετοχή του Ερμή, δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθη, και ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο αυτό είναι το πιο θετικό γεγονός. Αν δεν φοβηθείς τη δουλειά και δεν το βάλεις κάτω στις πρώτες δυσκολίες, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Η Νέα Σελήνη επίσης δίνει την ευκαιρία σε όσους Τοξότες το επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο εξωτερικό, ή να ξεκινήσουν μια νέα μελέτη – εκπαίδευση που θα τους ανοίξει νέες προοπτικές.
 
Αιγόκερως
 
Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16 Σεπτεμβρίου στο συμβατό γήϊνο ζώδιο της Παρθένου, είναι ιδιαίτερα θετική επιρροή για το ζώδιό σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου και να βρεθείς στην “δύσκολη” θέση να επιλέξεις μέσα από τις πολλές προοπτικές που θα εμφανιστούν. Ο ένατος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχετίζεται με το εξωτερικό, τις νομικές υποθέσεις και τους συγγενείς εξ αγχιστείας και όλοι αυτοί οι τομείς ευνοούνται ιδιαίτερα. Ένα ταξίδι που θα γίνει είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους, θα αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημενο, ενώ δεν αποκλείεται να σου ανοίξει νέους δρόμους στο μέλλον σου. Επιπλέον, όσοι Αιγόκεροι σχεδιάζουν να παντρευτούν αυτό το διάστημα, ή να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος, θα περάσουν υπέροχα.
 
Υδροχόος
 
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 16 Σεπτεμβρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου προσφέρει νέες λύσεις και επιλογές που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και κυρίως με χρέη που πιθανόν έχεις δημιουργήσει ή με επενδύσεις που σκέφτεσαι να κάνεις. Η συμμετοχή του Ερμή αποτελεί την καλύτερη εγγύηση αυτή τη στιγμή, καθώς μειώνει τον κίνδυνο μιας λανθασμένης απόφασης που μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική. Εξάλλου, οι εμπειρίες που έχεις ζήσει μέχρι τώρα, σίγουρα σε έχουν ωριμάσει και σε έχουν κάνει να σκέφτεσαι πιο σωστά. Καιρός είναι λοιπόν να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, να ξεκινήσεις ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα ή να πουλήσεις ένα περιουσιακό στοιχείο που θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη επίσης θα δώσει νέες προοπτικές σε έναν σοβαρό δεσμό ή θα σου φέρει μια νέα ερωτική σχέση αν είσαι ελεύθερος.
 
Ιχθείς
 
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 16 Σεπτεμβρίου, στο πολικό ζώδιο της Παρθένου και σηματοδοτεί μια νέα πορεία στις σχέσεις σου. Η συμμετοχή του Ερμή μάλιστα, σε βοηθάει να αποφασίσεις με ωριμότητα ποιες σχέσεις αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σου και να αποκοπείς από ανθρώπους που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να χαράξεις ένα καλύτερο μέλλον, με τους ανθρώπους που αγαπάς και που είναι αφοσιωμένοι σε σένα. Πολλοί Ιχθείς επίσης αυτό το διάστημα θα πάρουν την απόφαση να επισημοποιήσουν μια σημαντική σχέση, να δεσμευτούν σοβαρά και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια κάτι που ενδείκνυται αυτή τη στιγμή, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι ιδανική και για μια εγκυμοσύνη.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-09-2012 00:00:00