blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 23 Ιουλίου, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα στην μηδενική μοίρα του Λέοντα, ένα εκρηκτικό φεγγάρι που φέρνει μαζί του δυνατές εξελίξεις. Ο νέος κύκλος που ξεκινά και που θα διαρκέσει μέχρι την Ηλιακή Έκλειψη που θα κορυφωθεί στο ζώδιο αυτό στις 21 Αυγούστου, αφορά θέματα δημιουργικότητας, ατομικότητας, ζωτικής ενέργειας, προσωπικής ταυτότητας, αυτοπεποίθησης, έρωτα, αλλά και αυταρχισμού, ηγεσίας, αλαζονείας και εγωισμού.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Η πιο σημαντική όψη που σχηματίζει η Νέα Σελήνη είναι μια σύνοδος με τον Άρη, η οποία κάνει την ενέργειά της πολεμοχαρή και ίσως επικίνδυνη. Παρόλο που είναι μια καλή ευκαιρία για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες σε τομείς που έχουν βαλτώσει και να κάνουμε ένα πολύ δυναμική ξεκίνημα, η ενέργεια του Άρη στο επιβλητικό ζώδιο του Λέοντα χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εκρήξεις θυμού, βία και επιθετικότητα. Ειδικά, πρόσωπα που κατέχουν αρχηγικές θέσεις προχωρούν σε επιδείξεις δύναμης και ισχύος με τις ενέργειές τους να δημιουργούν ένα κλίμα που μυρίζει μπαρούτι…

Το τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα (Ο Ήλιος και η Σελήνη) με τον Ουρανό, εντείνουν ακόμη περισσότερο την επαναστατική και απρόβλεπτη χροιά αυτού του φεγγαριού. Ο χειρισμός μηχανημάτων, ηλεκτρικών συσκευών αλλά και η οδήγηση χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή τις μέρες αυτές.

Ο καλύτερος τρόπος να εκφραστεί η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης είναι μέσα από την σκληρή δουλειά που απαιτεί και σωματική προσπάθεια, μέσα από μια όμορφη καλλιτεχνική δημιουργία, την έναρξη μιας αθλητικής δραστηριότητας ή μέσα από την εκτόνωση της λίμπιντο. Είναι, επίσης, πιθανό να προκύψουν αρκετές εγκυμοσύνες ή γέννες την περίοδο αυτή.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει δυνατές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Η λίμπιντό σου θα βρίσκεται στα ύψη τις μέρες αυτές, πολλαπλασιάζοντας τις νύχτες πάθους είτε ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς είτε όχι. Γενικά, ξεκινά μια περίοδος έντονου φλερτ και διασκέδασης, ενώ φαίνεται πως θα νιώσεις μια έντονη ανάγκη να παίξεις και να ερωτευτείς, με τις πιθανότητες να έρθει στη ζωή σου ένα μοιραίο πρόσωπο ή μια καινούρια αγάπη, να είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Δημιουργία, χαρά, ευχαρίστηση και ανάληψη ρίσκων είναι στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν το διάστημα αυτό. Επίσης, αν επιθυμείς να αποκτήσεις έναν απόγονο, η Νέα αυτή Σελήνη είναι ιδιαίτερα γόνιμη. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, ενώ ίσως να φέρει και κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Ίσως να υπάρχει ένα πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σου επιβάλει τις απόψεις του, δημιουργώντας την έντονη αντίδρασή σου και οδηγώντας σε μια ρήξη ανάμεσά σας ή πιθανόν να χρειαστεί να αφιερώσεις όλο το χρόνο και την ενέργειά σου σε ένα μέλος της οικογένειας ή σε κάποιον από τους δύο γονείς σου, λόγω μιας έκτακτης συγκυρίας που προκύπτει. Από την άλλη, ίσως να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή ακόμη και σε αλλαγή κατοικίας. Καλό είναι να αποφύγεις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών στο σπίτι και να προσέξεις την χρήση αιχμηρών αντικειμένων. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία και την εκφραστικότητά σου, ενώ επηρεάζει και τις μετακινήσεις σου. Κάποια νέα που αφορούν ένα καινούριο επαγγελματικό εγχείρημα ή μια κοντινή απόδραση που σε βοηθά να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου, ενδέχεται να προκύψουν τις μέρες αυτές. Γενικά, καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου, καθώς ενδέχεται να γίνεις υπερόπτης ή επιβλητικός, δημιουργώντας εντάσεις με τους γύρω σου. Επίσης, καλό είναι να προσέξεις σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς το διάστημα αυτό, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν συγκρούσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται και ο τρόπος που οδηγείς. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει, μεταξύ άλλων, την οικονομική σου κατάσταση. Ίσως να υπάρξει μια απότομη αλλαγή στο εισόδημά σου το διάστημα αυτό, να πραγματοποιήσεις μια πολυτελή αγορά που είχες σχεδιάσει ή απλώς να σου δημιουργηθεί μια τάση να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για προσωπική σου ευχαρίστηση. Από την άλλη, ενδέχεται να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που αυξάνει την δημιουργικότητά σου ή να λάβεις γενναιόδωρη, υλική ανταμοιβή για τις προσπάθειες που καταβάλεις στον χώρο της δουλειάς σου. Στα αισθηματικά σου, φαίνεται πως διεκδικείς και λαμβάνεις περισσότερη προσοχή από τον/την σύντροφό σου…Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε ωθεί σε νέο ξεκίνημα σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται και διανθίζεται με πάθος, ενώ φαίνεται πως αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μια επισημοποίηση στη σχέση σου ή να υπάρξει και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα, το οποίο ίσως και να σχετίζεται με το εξωτερικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις τις μέρες αυτές, είναι η υπερβολική αλαζονεία, γιατί ενδέχεται να δημιουργήσει άσχημο κλίμα στις σχέσεις σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σου οίκο και σε ωθεί να αναζητήσεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι διαισθητικές σου ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και θα έχεις την δυνατότητα να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και έρθεις πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σου τις μέρες αυτές, ενώ αν ασχολείσαι με την τέχνη, το φεγγάρι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό. Από την άλλη, ίσως να αισθανθείς μία ένταση μέσα σου, που προκύπτει από άγχος ή φόβους που έρχονται στην επιφάνεια ή πιθανόν να ανακαλύψεις έναν κρυφό εχθρό που υποσκάπτει την πρόοδο και την εξέλιξή σου…Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει εξελίξεις που αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο και σε παρακινεί να οργανώσεις ευχάριστες δραστηριότητες με φίλους αλλά και να κάνεις καινούρια όνειρα για το μέλλον σου. Η εξωστρέφειά σου αυξάνεται ιδιαίτερα το διάστημα αυτό και οι φιλικές σου παρέες αποτελούν πηγή χαράς, διασκέδασης και ευκαιριών για τα αισθηματικά σου. Παράλληλα, δημιουργικά σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη έχουν όλες τις προϋποθέσεις να υλοποιηθούν τις μέρες αυτές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι κάποια πιθανή σύγκρουση με ένα πρόσωπο που κινείται στο κοντινό σου περιβάλλον, με ένα φίλο ή έναν συνεργάτη σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Ίσως ξεκινάς ένα νέο εγχείρημα την περίοδο αυτή, που σου χαρίζει μεγάλη αναγνώριση και φήμη ή πιθανόν να δέχεσαι μια πρόταση για μια υπεύθυνη θέση που αποτελεί πρόκληση για σένα. Από την άλλη, οι σχέσεις με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου χρειάζονται προσοχή, καθώς ενδέχεται να υπάρξει μια σύγκρουση που θα επηρεάσει σημαντικά το επαγγελματικό σου προφίλ. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ξεκινάς τη δική σου επιχείρηση ή να κάνεις κάποιες αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου. ‘Όμως, αν κατέχεις μια θέση εξουσίας καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που φέρεσαι στους υφιστάμενούς σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση, τα ταξίδια, την φιλοσοφία και την κοσμοθεωρία σου. Όλα τα παραπάνω παρουσιάζουν εξελίξεις και δεν αποκλείεται τις μέρες αυτές να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι στο εξωτερικό ή να ξεκινήσεις μία συνεργασία με προοπτικές εξέλιξης. Παράλληλα, ίσως αποφασίσεις να αρχίσεις ένα μεταπτυχιακό ή ακόμα και να μεταναστεύσεις, ώστε να αναζητήσεις μία καλύτερη τύχη στα επαγγελματικά σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι η πιθανότητα να φανατιστείς με κάποιες ιδέες σου ή να γίνεις μισαλλόδοξος, κάτι που μπορεί να έχει επιπτώσεις στις σχέσεις ή στα μελλοντικά σου σχέδια. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και συγκεκριμένα, τις συναλλαγές και συμφωνίες σου. Κληρονομιές, δάνεια, χρέη ή το κοινό σου ταμείο με τον σύντροφό σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες αναφορικά με τα παραπάνω ή να υπάρξουν αλλαγές, μέσα από τις οποίες διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα για την οικονομική σου κατάσταση. Επίσης, δεν αποκλείεται να «σπάσεις» κάποια συμφωνία τις μέρες αυτές ή να λάβεις χρηματοδότηση για μια επένδυση. Ακόμη, το καινούριο φεγγάρι ίσως φέρει κάποια ένταση στη σχέση σου για θέματα που αφορούν τη συμβίωση με τον/την σύντροφό σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται απέναντι από το ζώδιό σου, ενεργοποιώντας τον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Το διάστημα αυτό, οι πιθανότητες να συνάψεις έναν νέο δεσμό ή να επισημοποιήσεις την υπάρχουσα σχέση σου, είναι ιδιαίτερα αυξημένες, όμως εξίσου πιθανό είναι να υπάρξει και ένας τσακωμός που θα βγάλει πολύ ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Από την άλλη, ίσως να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, μέσα από την έναρξη μιας νέας συνεργασίας, όμως καλό είναι να προσέξεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες από ή προς συναδέλφους σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει την εργασία σου και θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Πιθανόν, να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής τις μέρες αυτές ή να θελήσεις να αρχίσεις δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα εκτονώσεις την περίσσια σου ενέργεια. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον χώρο εργασίας σου, να αυξάνονται οι υποχρεώσεις σου και να μειώνεται ο προσωπικός σου χρόνος. Αν αναζητάς δουλειά, οι πιθανότητες να προκύψει μια σημαντική πρόταση, είναι αυξημένες, όμως γενικά καλό είναι να ξεκλέψεις χρόνο και για πράγματα που σε ευχαριστούν, ώστε να μειώσεις το άγχος και να προλάβεις μια υπερκόπωση… Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Από την Φένια Σταμέλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-07-2017 11:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι