blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Δεκεμβρίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Το πιο σημαντικό είναι να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας!

Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Δεκεμβρίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Το πιο σημαντικό είναι να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Δεκεμβρίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Ακολουθώντας την εξελικτική διαδρομή των ουράνιων σωμάτων, βρισκόμαστε στην έναρξη που ορίζει η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου, στην 19.02' μοίρα του Τοξότη. Είναι ακριβώς η στιγμή που παίρνεις το βλέμμα σου από τα σκοτεινά βάθη του υποσυνειδήτου σου, όπου μέχρι τώρα σε ανάγκαζε να διεισδύεις η ενέργεια του Σκορπιού, για να υψώσεις το βλέμμα σου στο φως και τον ήλιο, που θα διαλύσει τα εσωτερικά σου σκοτάδια και θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση νέων εμπειριών, που θα δώσουν νόημα στην ζωή σου!
 
Ο Τοξότης συμβολίζεται από έναν Κένταυρο, μισός άνθρωπος μισός άλογο, οπλισμένος με τόξο και βέλη. Αυτή η ένωση εκπροσωπεί την ανθρώπινη, αλλά και την θεία πλευρά, καθώς ο Κένταυρος ως πλάσμα ενσωματώνει την δυαδικότητα της υλικής και της πνευματικής φύσης μας! Τις δυο πλευρές της ύπαρξής μας, που καλούμαστε να συνδυάσουμε, για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε την αληθινή μας ταυτότητα.
 
Υπάρχει έντονη η ανάγκη της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας, της εξωστρέφειας, χωρίς την τάση να κρατηθούμε από οτιδήποτε μας δημιουργεί την ασφάλεια. Ο Τοξότης δεν έχει ανάγκη από στηρίγματα για να ξεκινήσει ή να συνεχίσει τη διαδρομή του, γιατί πολύ απλά μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αναθεωρήσει, να αλλάξει τα σχέδιά του, απρόσμενα και με εκείνη τη γνωστή αισιοδοξία του! Γιατί γνωρίζει πως όλη η χαρά βρίσκεται στο ταξίδι, στην ανακάλυψη, και αυτό του δίνει συνεχώς τη δύναμη να προχωρά μπροστά, με το ίδιο κέφι και την ίδια ζωντάνια για ζωή! Και όσο υπάρχει μπροστά του ένα πεδίο στο οποίο μπορεί να τρέξει, να παίξει, να ανακαλύψει, πάντα η διάθεσή του θα είναι αυτή και θα γοητεύεται, έχοντας την περιέργεια, την αισιοδοξία, και τον ενθουσιασμό που έχει ένα παιδί, που ανακαλύπτει τον κόσμο, αποκτώντας νέες εμπειρίες. Η περίοδος αυτή έχει έντονη εξωστρέφεια και χαρά, που μας οδηγούν στην ανακάλυψη καινούργιων διαδρομών, καινούργιων στόχων, καινούργιων ανθρώπων.
 
Κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Δίας στο ζώδιο της Παρθένου, που μας υπενθυμίζει πως όλα χρειάζονται μέτρο, μέθοδο και προσοχή στην λεπτομέρεια. Δεν αρκεί μόνο η καλή διάθεση, απαιτείται υπομονή και πίστη, για να κυνηγήσεις επιτυχώς το όνειρό σου! Η όψη τετράγωνου με τα φώτα (Ήλιο -Σελήνη), διογκώνει την ανάγκη για όλα όσα τρέφουν την ψυχή και οδηγούν σε μια υπερβολή, δημιουργεί μια τάση να ξεπεράσεις τις δυνατότητές σου και να μπεις σε πεδία που όχι μόνο μπορεί να μην γνωρίζεις, αλλά πολύ πιθανόν να μην είσαι καν σε θέση να διαχειριστείς.
 
Το κλειδί βρίσκεται στην σύνεση και στην αυτοσυγκράτηση, που μπορούν να σε βοηθήσουν να κρατήσεις ένα μέτρο και να μην μπεις στην διαδικασία να αναλάβεις δράση σε τομείς που δεν γνωρίζεις, μόνο και μόνο απο μια υπέρμετρη αισιοδοξία!

Άρης σε αντίθεση με Ουρανό και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Ο κύκλος αυτός κρύβει κι άλλα γεγονότα, που θα εκδηλωθούν απρόσμενα και θα σε βρουν απροετοίμαστο, όμως είναι αναγκαίο να τα διαχειριστείς! Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει μπροστά σου προκλήσεις, οι οποίες πολύ πιθανόν έχουν στόχο την απελευθέρωσή σου από μια δεσμευτική κατάσταση, την οποία ενδεχομένως δεν αντέχεις άλλο… Είναι εκείνη η στιγμή που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά ειδήσεις, μηνύματα ή ακόμα και πρόσωπα, που σου προκαλούν μια αναστάτωση, όμως έχουν πολύ συγκεκριμένο σκοπό με την εμφάνισή τους! Δεν αποκλείεται πρόσωπα από το παρελθόν να παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις την περίοδο αυτή.
 
Επίσης, η όψη μιλά για ξαφνικές ρήξεις και αντιπαραθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, που πλέον έχουν κάνει τον κύκλο τους. Με ξαφνικό τρόπο συνειδητοποιείς πως έχει έρθει η στιγμή να απαλλαγείς από τις σχέσεις αυτές με κάθε τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να μιλά και για έρωτες που σκάνε με καταιγιστικό, θυελλώδη τρόπο, αλλάζοντας τη ζωή σου! Ωστόσο, πρόκειται για σχέσεις με μεγάλη ένταση και δυναμική, καθόλου εύκολες στην διαχείρισή τους!
 
Για έρωτες μιλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μόνο που εδώ οι ενέργειες είναι διαφορετικές, πιο φευγάτες, πιο ονειρικές… Ο κύκλος αυτής της Νέας Σελήνης είναι γεμάτος από έρωτα, στην απλή ή στην πιο σύνθετη μορφή του… Εξαρτάται από τη δική σου προσωπικότητα το πώς θα τον εισπράξεις, αλλά και πώς θα τον αξιοποιήσεις!
 
Να θυμάσαι ωστόσο, πως το μέτρο σε κάθε τομέα θα σε βοηθήσει να παραμείνεις εστιασμένος στους στόχους, στις ανάγκες σου και κυρίως στη δική σου αλήθεια, χωρίς τον φόβο να παρασυρθείς σε καταστάσεις που μπορεί να είναι έξω απο τον έλεγχό σου!

Νέα Σελήνη στον Τοξότη και προβλέψεις για τα ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Έντονα διαπροσωπικός ο κύκλος αυτός, σου δίνει τη δυνατότητα ενός ξεκαθαρίσματος σε παρελθοντικές σχέσεις, οι οποίες δεν εξυπηρετούν άλλο τα σχέδια ή τις ανάγκες σου. Νέοι δρόμοι ανοίγονται, μέσα απο τους οποίους μπορείς να εκφραστείς πολύ καλύτερα, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, που καλείσαι να αξιοποιήσεις με σύνεση και με μέθοδο. Ευχάριστες εκπλήξεις στην ερωτική σου ζωή.
 
ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να έρθεις πιο κοντά σε ένα σχέδιο ή μια ιδέα σου, να την δρομολογήσεις και να την υλοποιήσεις. Πολύ σημαντική στήριξη και βοήθεια δέχεσαι από φιλικά πρόσωπα. Ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις ή συνεργασίες. Έντονη συναισθηματική φόρτιση, αλλά και οικονομικές διευθετήσεις ή εξυπηρετήσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οικονομικά θέματα ενεργοποιούνται. Τώρα έχεις τη δυνατότητα ενός καινούργιου οικονομικού ξεκινήματος, μιας συζήτησης ή ενός νέου εγχειρήματος, που αυξάνει με κάποιο τρόπο τα έσοδά σου. Προσοχή στις επαγγελματικές σου σχέσεις και τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν το διάστημα αυτό. Ένας νέος, ονειρικός έρωτας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα εργασιακά θέματα ανακινούνται, με νέα ξεκινήματα ή μια αναβάθμισή σου στην ιεραρχία. Προσοχή στο παρασκήνιο. Πολύ καλή εποχή, για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την υγεία σου, διαμορφώνοντας έναν νέο τρόπο ζωής, πιο υγιεινό. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, που προκύπτουν απρόβλεπτα. Νέες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε πιο… προσωπική σχέση.
 
ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τυχερή εποχή για σένα. Τώρα μπορείς να δεις τα σχέδια ή τις ιδέες σου να προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σου δίνουν πολύ θετικές και αισιόδοξες ενδείξεις ή αποτελέσματα. Απρόσμενη τύχη και σε οικονομικά θέματα. Μεγάλη βοήθεια από φίλους. Απρόσμενα νέα, ειδήσεις, μηνύματα και εξελίξεις.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ: Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα μπορεί να σε πιέσουν, όμως αν τα χειριστείς με σύνεση και μέθοδο, μπορεί να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα. Φρόντισε να είσαι πολύ μετρημένος στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου, στις αγορές και γενικά να αποφεύγεις τις σπατάλες. Η κοινωνικότητα σου ενισχύεται με νέες γνωριμίες, ενώ είναι πολύ πιθανός κι ένας τρυφερός και ρομαντικός έρωτας.

Μάθε τι θα συμβεί! στη ζωή σου από το εκρηκτικό κλίμα των ημερών! Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Απόκτησε τώρα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από το iLoveZen που είναι εμπνευσμένα από τη σελήνη και τις φάσεις της, με αφορμή τη Νέα Σελήνη! Συνδύασε την κομψότητα με τη θετική ενέργεια!

Καλό τριήμερο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 
 
 
 
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-12-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι