blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου 2016.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Φτάσαμε στην Νέα Σελήνη του μήνα, που σχηματίζεται ακριβείας σήμερα 6 Μαΐου και ώρα 10.30’ μ.μ, στην 16η μοίρα και 41’ του Ταύρου, με συντεταγμένες Αθήνας και ωροσκόπο στην 14η μοίρα του Τοξότη.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Αυτή η Νέα Σελήνη, σ’ ένα σταθερό ζώδιο, τον Ταύρο, μας ωθεί να δράσουμε, επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους μας, ώστε να βρεθούμε σε μια σταθερότερη βάση, που θα έχει ασφάλεια, τόσο συναισθηματική όσο και υλική.

Οι ελάχιστες όψεις που σχηματίζονται, είναι θετικές και ευνοϊκές για όλες τις αλλαγές! Βέβαια, οι ανάδρομοι πλανήτες μας μηνύουν πως η χρονική αυτή στιγμή, δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα, αλλά μόνο για επανεξέταση και επαναπροσδιορισμό σχέσεων και συνεργασιών. Αμφιβολίες και διλήμματα υποβόσκουν, αλλά δεν θα μας κρατήσουν πίσω, καθώς η ανάγκη για αλλαγή είναι επιτακτική! Έτσι, μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα των δεκατεσσάρων ημερών, θα βιώσουμε εσωτερικές αλλαγές, οι οποίες θα εκφραστούν και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις, σε ό,τι απαιτείται.

Ας αναλύσουμε τις κυριότερες όψεις της Νέας Σελήνης στον Ταύρο, που ευτυχώς είναι απαλλαγμένη από δύσκολες όψεις!

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ γενικά είναι μια καλή αστρολογική συγκυρία, δεν παύει να έχει τις δυσκολίες της! Καθώς πρέπει να διεισδύσουμε στα βάθη της ψυχής μας και με σχολαστικότητα ν’ αναλύσουμε και να βρούμε το δημιουργικό κομμάτι μας, δρομολογώντας μια διαφορετική προσέγγιση των θεμάτων μας, οι εμμονές και οι συνήθειες, μπορεί να φέρνουν αναστολές!

Σ’ ένα ζώδιο που δεν αγαπάει τις αλλαγές, αλλά αντίθετα του αρέσει η σταθερότητα και η ασφάλεια, έχοντας νωχελικές τάσεις και αργή δράση, θα παρατηρήσουμε πως δεν έχουμε διάθεση να κινηθούμε άμεσα. Όμως, οι ανάγκες της παρούσης στιγμής είναι επιτακτικές και θα μας ωθήσουν, καθώς τα γεγονότα και οι συζητήσεις θα έρθουν προς το μέρος μας, βοηθώντας ο ανάδρομος Ερμής, να βελτιώσουμε τις καταστάσεις.

Σε ερωτικό επίπεδο, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να βοηθήσει ώστε ν’ απελευθερωθούμε από ταμπού που μας κρατάνε δέσμιους στην ερωτική μας σχέση. Οι σχέσεις θ’ αναζωογονηθούν και θα περάσουν σε άλλες σταθερές βάσεις, δίνοντάς μας έτσι πολλά παραπάνω απ’ όσα περιμέναμε! Όμως, οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για σύναψη νέων ερωτικών σχέσεων.

Η όψη τριγώνου μεταξύ Σελήνης - Πλούτωνα επίσης θα βοηθήσει ιδιαίτερα όσους έχουν επιχειρηματική λογική και επιθυμούν να διαφημίσουν το αντικείμενό τους, καθώς συνδυάζει την δημιουργική διάθεση με την τέχνη. Γενικότερα, οι εκκινήσεις που θα κάνουμε απαιτούν προσοχή και πολύ καλή ανάλυση των δεδομένων, καθώς μπορεί να μην δώσουμε σημασία στο… κόκκινο πανί που είναι εμπρός μας!

Ο Ήλιος σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα μας βοηθήσει να ερευνήσουμε σε βάθος τα θέματα που μας απασχολούν και να παλέψουμε με πείσμα ώστε να κερδίσουμε αυτό που ποθούμε. Αποφύγετε να κινηθείτε με εξουσιαστικές τάσεις την παρούσα στιγμή και να είστε όσο το δυνατόν πιο σχολαστικοί γίνεται, πριν αποφασίσετε πως θα κινηθείτε.

Εκτός από το τρίγωνο που σχηματίζουν Σελήνη και Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα, σχηματίζουν και τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, που αντιπροσωπεύει την συλλογικότητα και άτομα που βρίσκονται στην ίδια ομάδα με εμάς. Η εύνοια που μας προσφέρει η όψη αυτή την χρονική στιγμή, είναι ενός είδους προστασία.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι, πως τα Φώτα σχημάτισαν νωρίτερα ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία, λίγο πριν επανέλθει στην ορθόδρομη πορεία του, επιφέροντας γρήγορα αλλαγές και ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται.

Άλλες κύριες όψεις δεν σχηματίζουν Ήλιος και Σελήνη! Ο ωροσκόπος της ώρας αυτής μας μηνύει πως όλα μπορεί να μεταδοθούν, μηνύματα, απόψεις και σκέψεις και να επιφέρουν αλλαγές σε γενικό και προσωπικό επίπεδο.

Άγχος βέβαια θα έχουμε και οι απαιτήσεις θα είναι πολλές από τους γύρω μας, ειδικότερα βέβαια από τον σύντροφό μας! Πολύ πιθανόν επίσης είναι να ξεφύγουμε από τα όριά μας και να βρούμε καταφύγιο στο αλκοόλ, κάτι που δεν συνιστάται βέβαια, καθώς είναι ένας δρόμος αποφυγής των προβλημάτων.

Τα συναισθήματα βέβαια θα είναι έντονα και θα βρουν τρόπο να εκφραστούν στο έτερον ήμισυ! Και αν αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ βοηθητική για αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς σχέσεων και συνεργασιών, φανταστείτε, πως μπορεί να επανεξεταστεί, ό,τι έχει αποδείξει πως είναι ακλόνητο, απτόητο και εδραιωμένο, με τόσους ανάδρομους πλανήτες!

Καλή Νέα Σελήνη σε όλους σας!

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Σχετικά άρθρα

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια από την Ρένα Μεντάκη.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2016. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-05-2016 15:52:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι