blank
 
blank

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 27 Δεκεμβρίου 2023, κορυφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα φεγγάρι που καθορίζει σημαντικά τις εξελίξεις που έπονται τόσο τις επόμενες ημέρες. Το γεμάτο φεγγάρι φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τη συναισθηματική μας ασφάλεια, το παρελθόν και τις ρίζες μας, ενώ σηματοδοτεί εξελίξεις και σε κοσμικό επίπεδο, καθώς το ζώδιο του Καρκίνου συνδέεται με τον πατριωτισμό και την έννοια του έθνους - κράτους.

Έντονα συναισθηματικό το φεγγάρι, έρχεται να φωτίσει τα πιο κρυφά συναισθήματά μας και να δημιουργήσει αυτές τις έντονες αντιπαραθέσεις που έχει το συναίσθημα με τη λογική. Είναι σίγουρο πως όλο αυτό το διάστημα θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά αυτή η μάχη! Το γεμάτο φεγγάρι ευνοεί ιδιαίτερα την σύσφιξη των σχέσεων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και εγγυάται μια χαρούμενη και αρμονική ατμόσφαιρα όπου και αν βρεθούμε.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Καρκίνο;

Πιο ευάλωτα είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 27/3, 28/6, 30/9 και 28/12.

Πανσέληνος στον Καρκίνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου φανερώνει την έντονη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια που σε διακατέχει την περίοδο αυτή, η οποία φαίνεται να διαταράσσεται από εξελίξεις, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις, ερωτικές ή οικογενειακές, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τις μέρες αυτές και δεν αποκλείεται να παρακινηθείς από κάποια γεγονότα, ώστε να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι οι παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορές που σε οδηγούν σε λάθος δρόμους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει τον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που αφορά την επικοινωνία και τις συγγενικές σου σχέσεις. Ο λόγος σου γίνεται πιο συναισθηματικός, ενώ ενδέχεται να έρθουν στο μυαλό σου αναμνήσεις ή να συναντήσεις πρόσωπα από τα παλιά τις μέρες αυτές. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να λάβεις κάποια νέα που αφορούν οικογενειακά πρόσωπα, να θελήσεις να συσφίξεις τις σχέσεις σου με έναν συγγενή/αγαπημένο πρόσωπο ή ακόμη να αλλάξεις κάτι στις καθημερινές συναλλαγές και μετακινήσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί των 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που συνδέεται με την οικονομική σου πραγματικότητα και τις αξίες σου. Φαίνεται πως κάποια εξέλιξη που αφορά το εισόδημά σου, ενδέχεται να σου δημιουργήσει ανασφάλεια για την υλική σου πραγματικότητα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια οικογενειακά έξοδα στα οποία χρειάζεται να συμβάλεις, βγαίνοντας εκτός προϋπολογισμού. Από την άλλη, ίσως προχωρήσεις σε μια αναθεώρηση αξιών και προσωπικών προτεραιοτήτων τις μέρες αυτές, επιλέγοντας να κρατήσεις κοντά σου πρόσωπα και καταστάσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και οι πλανητικές όψεις που τη συνοδεύουν, φανερώνουν πως βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής σου. Η διαίσθηση και το ένστικτό σου θα είναι ιδιαίτερα οξυμένα τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου και καλό είναι να τα αφουγκραστείς και να τα εμπιστευτείς για οδηγηθείς στις κατάλληλες αποφάσεις, τόσο για το αισθηματικό όσο και για το επαγγελματικό σου μέλλον. Παράλληλα, η ανάγκη σου για ασφάλεια, προστασία και φροντίδα γίνεται επιτακτική, γι’ αυτό καλό είναι να αναζητήσεις τη συντροφιά ανθρώπων που σου τα παρέχουν. 

Πανσέληνος

Πανσέληνος

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, οξύνει το διαισθητικό σου κομμάτι και σε καλεί να αποστασιοποιηθείς από τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Ουσιαστικά, διανύεις μια περίοδο προετοιμασίας σημαντικών αλλαγών που έπονται στη ζωή σου και με αυτό το φεγγάρι καλείσαι να τις αντιληφθείς σε εσωτερικό επίπεδο, ώστε να προχωρήσεις στην υλοποίησή τους. Οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται σε πρώτο πλάνο και με αυτές ως γνώμονα, καλείσαι να εξελίξεις τόσο τις αισθηματικές όσο και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τους στόχους και τις φιλίες σου. Τις ημέρες αυτές ενδέχεται να συναντήσεις φίλους και γνωστούς από το παρελθόν, μέσα από τους οποίους θα λάβεις ένα σημαντικό μήνυμα για την παρούσα φάση που διανύεις. Γενικά, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν έντονα οι κοινωνικές σου επαφές και ίσως χρειαστείς να συμβουλέψεις ή να φροντίσεις κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Παράλληλα, είναι πιθανό να κλείσει κάποιο κεφάλαιο που αφορά μελλοντικούς στόχους που είχες θέσει, σε σχέση με το σπίτι ή κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό σου περιβάλλον. 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει το ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Οι φιλοδοξίες και ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός θα σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προστριβές με κάποιον ανώτερο στο περιβάλλον εργασίας σου. Από την άλλη, ίσως να σε απασχολούν θέματα μητρότητας ή να επιδιώκεις κάποιες αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου. Οι οικογενειακές σου σχέσεις και θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, είναι επίσης πιθανό να παρουσιάσουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον 9ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας θέματα που αφορούν εκπαίδευση, ταξίδια και γενικότερα την κοσμοθεωρία σου. Τις ημέρες αυτές, φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με τα παραπάνω, είτε μέσα από την απόφασή σου να εξελίξεις τις σπουδές σου και να διευρύνεις το γνωστικό σου πεδίο, είτε ακόμη και να προχωρήσεις σε μια επαγγελματική συνεργασία που απαιτεί ταξίδια ή τη μετακίνησή σου εξωτερικό. Σε γενικές γραμμές, φαίνεται πως επηρεάζεται η αντίληψή σου για τα πράγματα και τις καταστάσεις που βιώνεις, οξύνεται το διαισθητικό σου κομμάτι και αισθάνεσαι την ανάγκη να ανακαλύψεις μια ουσιαστική και βαθύτερη αλήθεια μέσα σου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζει τα κοινά οικονομικά σου αλλά και την ψυχολογική σου κατάσταση, μέσα από απωθημένα και παρελθοντικές καταστάσεις που έχεις βιώσει και έρχονται στην επιφάνεια. Οι κοινοί οικονομικοί πόροι που έχετε με το ταίρι σου, καθώς και κάθε είδους οφειλή, χρέος ή δανεισμός θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα και ίσως χρειαστεί να τα διευθετήσεις, ενώ παράλληλα σε πρώτο πλάνο έρχονται οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια και κληρονομικά ζητήματα, που εκκρεμούσαν από παλιά. Από την άλλη, ίσως αναβιώσεις ένα τραύμα ή υπάρξει κάποια εξέλιξη που αφορά ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, κάτι που θα σου δημιουργήσει έντονη ανάγκη να κλείσεις ένα συναισθηματικό κεφάλαιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα του ζωδίου σου, επηρεάζει κομβικά κομμάτια του ωροσκοπίου σου. Στην αισθηματική σου ζωή, φαίνεται πως καλείσαι να κλείσεις ένα κεφάλαιο από το παρελθόν, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι μέρες αυτές χρειάζονται προσοχή, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που προϋπήρχαν, αλλά δεν είχατε επιλύσει με το ταίρι σου. Από την άλλη, φαίνεται πως επηρεάζονται και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, με τις πιθανότητες να υπάρξει κάποια προστριβή ή αλλαγή σε επίπεδο συναδέλφων, να είναι εξαιρετικά πιθανή. Απόφυγε να λάβεις αποφάσεις εν βρασμώ, γιατί μπορεί να βλάψεις την εικόνα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Από τη μία, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο που εργάζεσαι, είτε σε επίπεδο συναδέλφων είτε έδρας, ενώ γενικά φαίνεται πως αναδιαμορφώνεται η ρουτίνα και οι ρυθμοί σου, κάτι που ενδεχομένως να σου δημιουργήσει άγχος ή ανασφάλεια. Από την άλλη, ίσως σε απασχολούν θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και ενδέχεται να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που θα τα βελτιώσουν ή να αποφασίσεις να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αναζητάς στιγμές χαλάρωσης τις μέρες αυτές και να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό και σε παρακινεί να εκφράσεις τον τρυφερό, ερωτικό εαυτό σου. Η αυτοέκφρασή σου ενισχύεται, είτε μέσα από ένα νέο εγχείρημα που αναλαμβάνεις στον χώρο εργασίας σου είτε μέσα από μια δραστηριότητα που σε βοηθά να εκφράσεις τον καλλιτεχνικό σου εαυτό. Από την άλλη, η περίοδος αυτή κρύβει πολλές ερωτικές ευκαιρίες και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα και θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής ή να ανανεώσεις σημαντικά τη σχέση σου, υποδεχόμενος ακόμη και έναν απόγονο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-12-2023 06:00:00