blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τη Σελήνη στον Τοξότη

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τη Σελήνη στον Τοξότη
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Μετά το δύσκολο κλίμα που δημιούργησε το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο τη χθεσινή μέρα, σήμερα ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου και την διάθεση σου.

Από την άλλη μεριά, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στην ζωδιακή περιοχή της Παρθένου, κάνοντας την καθημερινότητα σου μονότονη. Έτσι, η ρουτίνα σε γεμίζει υποχρεώσεις από τις οποίες δεν είναι και πολύ εύκολο να ξεφύγεις.

Sponsored Links

Τι σε περιμένει αυτήν την περίοδο

Είναι μια περίοδος που σε καλεί να διαχειριστείς όλα εκείνα τα πρακτικά θέματα της ζωής σου, που αν και συνηθίζεις να αναβάλλεις, τώρα υποχρεούσαι να τα ολοκληρώσεις άμεσα.

Ωστόσο, ό,τι σχετίζεται με σχεδιασμό, ανάπτυξη, μεθόδευση και στρατηγική χάραξη των επόμενων σχεδίων σου, τώρα μπορεί να εξεταστεί λεπτομερώς και να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Βλέπεις, κάθε εποχή, δίνει συγκεκριμένες τάσεις, τις οποίες εσύ καλείσαι να εκμεταλλευτείς σε κάθε τομέα της ζωής σου για να μπορέσεις να εξελίξεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που ανοίγει την αυλαία της ημέρας δεν επιτρέπει την αντικειμενική και ξεκάθαρη οπτική απέναντι στα γεγονότα που διαμορφώνονται.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ίσως το πρωί η ενέργειά σου να είναι πιο υποτονική και να μην έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε, πόσο μάλλον με όλη εκείνη την πρακτικότητα της καθημερινότητας που όμως καλείσαι να διαχειριστείς.

Ασχολήσου λοιπόν με ό,τι έχει προτεραιότητα, χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που δεν επιθυμείς, γιατί είναι πολύ πιθανό να έχεις και αντίθετα αποτελέσματα.

Λίγο παρακάτω, το τετράγωνο της σελήνης με τον Άρη στις 9.31 π.μ., είναι αυτό που σου δίνει μια επιπρόσθετη ώθηση για κινητοποίηση, για δράση και για πρωτοβουλίες που ίσως βοηθήσουν στην επίλυση των θεμάτων που σε απασχολούν.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, κυρίως στον τρόπο με τον οποίο συνδιαλέγεσαι με τους γύρω σου, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν αφορμές που θα ανεβάσουν τους τόνους και θα δημιουργήσουν αρκετές αντιπαραθέσεις στις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Κυρίως απέφυγε τις παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις.

Την εύνοια, ωστόσο, της σημερινής ημέρας εισπράττουν οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, που έχουν την δυνατότητα και να εξελίξουν τα θέματα τους και να συναναστραφούν σε ένα αρκετά καλό κλίμα με τους γύρω τους.

Υπενθύμιση ημέρας: Πρώτα οργανώνω και σχεδιάζω, και μετά περνώ στην δράση!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-09-2017 19:00:00