Quantcast
blank
 
blank

Ερωτικές προβλέψεις Ταρώ, για την εβδομάδα 18 ως 24 Ιουλίου 2016.

 
Ερωτικές προβλέψεις Ταρώ, για την εβδομάδα 18 ως 24 Ιουλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 18 ως 24 Ιουλίου 2016, από την Νάντια Ρήγα.

Sponsored Links

Ταρώ και έρωτας, την εβδομάδα 18 ως 24 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Αγαπητέ μου Κριέ, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά το θέμα της επανένωσης. Αν πράξεις παρορμητικά, ενδεχομένως η επανασύνδεση να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δεν αγαπάς πραγματικά και αν δε σε ενδιαφέρει η σοβαρή δεσμευτική εξέλιξη, τότε πρόσεξε να μην εγκλωβιστείς σε μια σχέση που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα απολύτως.

Νέα γνωριμία. Θα σε χτυπήσει ο έρωτας στο δόξα πάρτι. Θα ξεχάσεις το παρελθόν, θα αδιαφορήσεις για το μέλλον και το μοναδικό πράγμα που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ζήσεις στιγμές έντονου ερωτικού πάθους μακριά από σκέψεις και προβληματισμούς. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει, θα σε βοηθήσει να ζήσεις το απελευθερωμένο και το διαφορετικό.

Σχέση – Γάμος. Περίεργη θα είναι η στάση σου, συνεπώς περίεργη και η εβδομάδα σου. Μπερδεμένες αντιφατικές ανάγκες, αλλοπρόσαλλες σκέψεις και σπασμωδικές κινήσεις θα κλονίσουν την ισορροπία της σχέσης σου. Κάνε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και κατά πόσο έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις αυτά που αναζητάς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Φως στο τούνελ θα φέρει το τηλεφώνημα που θα λάβεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις κίνηση από το πρόσωπο που προσμένεις. Θα γίνει επανασύνδεση, τα αισθήματα σας είναι πολύ δυνατά για να επιτρέψουν στις ανούσιες εγωιστικές παρεξηγήσεις να φέρουν οριστικό χωρισμό. Εσείς οι δυο θα βρεθείτε ενωμένοι σε δωμάτιο για δύο, ξεκινώντας και πάλι από την αρχή.

Νέα γνωριμία. Είσαι πολύ καιρό στη μοναξιά, φίλε μου Ταύρε; Τώρα οι μοναχικές σου στιγμές θα γίνουν παρελθόν, έρχεται ταίρι στη ζωή σου. Ίσως να γνωριστείτε τυχαία από μόνοι σας, ίσως να σας συστήσουν, πάντως το πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και απρόσμενα, θα εισχωρήσει στην ερωτική σου καθημερινότητα, θα γίνει το πρόσωπο που θα κοιμάστε και θα ξυπνάτε μαζί.

Σχέση – Γάμος. Προμηνύεται δέσμευση! Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση, θα πάρεις μεγάλη χαρά. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία, η αισιοδοξία σου θα φτάσει στα ύψη. Διαλύονται σκοτεινές σκέψεις και απαισιόδοξες εικασίες, μπαίνει η ερωτική σου ζωή σε νέα τροχιά. Τώρα θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Το γεγονός που θα σε φέρει πολύ κοντά με το πρώην ταίρι σου θα συμβεί μέσα στην τωρινή εβδομάδα και μάλιστα σε απρόσμενη χρονική στιγμή. Εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως και να μην το ελπίζεις, θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Από τυχαίο συμβάν εσύ και το πρώην ταίρι σου θα βρεθείτε σύντομα τετ-α-τετ, δίνοντας σοβαρές υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία. Φίλε μου Δίδυμε, ένα άτομο θα θελήσει να σου συστήσει κάποιο πρόσωπο και σε περίπτωση που θεωρήσεις πως δε θα προχωρήσει η κατάσταση, θα διαψευστείς. Πήγαινε σε αυτό το τυφλό ραντεβού που θα σου προτείνουν. Η βραδιά θα εξελιχτεί ομαλά, θα περάσεις πολύ καλά, θα ενθουσιαστείς, δεν αποκλείεται και να ερωτευτείς!

Σχέση – Γάμος. Μπροστά στα μάτια σου είναι η λύση του προβλήματος και αν δεν την βλέπεις τόσο καιρό, τώρα θα τη δεις. Το ίδιο σου το ταίρι θα σου ανοίξει τα μάτια, θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις που είναι το πρόβλημα, ποιος είναι ο κόμπος που φρακάρει την εξέλιξή σας και με ποιον τρόπο θα απαλλαγείτε απ’ αυτόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση. Μάλωσες, φίλε μου Καρκίνε; Άρχισες να τα βλέπεις όλα μαύρα; Μην το βάζεις κάτω, θα τα ξαναβρείτε, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ένα καβγάς είναι που τελικά θα δεις πως θα σας βγάλει σε καλό. Θα επανασυνδεθείτε και μάλιστα αυτή τη φορά θα προκύψει ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς πρέπει να συμπεριφέρεστε.

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα αντικρίσεις, εκθαμβωτική θα είναι η ομορφιά του. Θα κολλήσει το βλέμμα σου επάνω του, θα αρχίσεις μονομιάς να κάνεις όνειρα. Ναι μεν θα σε προσέξει, ναι μεν θα κάνει την κίνηση να σε πλησιάσει, όμως θα θέλει αυτό που θα θέλεις; Πρόσεξε να μην εξιδανικεύσεις, το νου σου να μη θεωρήσεις δεδομένο το τελείως αβέβαιο.

Σχέση – Γάμος. Θα υπάρξει κίνδυνος να μεταφράσεις λάθος τα λόγια ή τις κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σου. Αν υπάρχει μέσα σου το μικρόβιο της ζήλειας ή της καχυποψίας, τότε το νου σου γιατί θα πιαστείς στην φάκα. Πρόσεξε να μην υποπέσεις σε σκηνές ζήλειας. Θα παρεξηγήσεις, θα παρερμηνεύσεις και θα πέσεις σε λάθη, για τα όποια μετά θα μετανιώσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Την επανασύνδεση την έχεις στο τσεπάκι σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι έχεις κάποια συγκεκριμένα στοιχεία επάνω σου, στα οποία το πρώην ταίρι σου δεν κατάφερε ποτέ να αντισταθεί. Βάλε λοιπόν σε λειτουργία αυτά τα χαρακτηριστικά έλξης, και κάνε το μεγάλο βήμα, σε καμία περίπτωση δε θα πέσεις έξω.

Νέα γνωριμία. Όταν θέλεις να εντυπωσιάσεις, το ξέρεις ότι τα καταφέρνεις μια χαρά. Το θέμα όμως είναι πως στην προκείμενη φάση εσύ θα είσαι αυτός που θα εντυπωσιαστείς. Θα πέσεις στα δίχτυα ενός πολύ ελκυστικού προσώπου, θα μαγευτείς, θα ερωτευτείς, και δε θα σου βγει σε κακό. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει αρχή σχέσης!

Σχέση – Γάμος. Θα το τουμπάρεις το ταίρι σου. Λίγο ο ερωτισμός σου, λίγο η επιβλητική σου γοητεία, την κατάσταση θα την κόψεις και θα τη ράψεις στα μέτρα σου. Θα γίνει αυτό που θέλεις, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Σε συμβουλεύω στις πράξεις και στα λόγια σου να υπάρχει συμμαζεμένη αυτοπεποίθηση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις και να συνειδητοποιήσεις. Μια πράξη που θα κάνει το πρώην ταίρι σου, θα σε φέρει αντιμέτωπο με τα πραγματικά σου αισθήματα. Τώρα θα καταλάβεις αν αυτό το άτομο το θέλεις πίσω στη ζωή σου από συνήθεια ή από πραγματική αγάπη.

Νέα γνωριμία. Την αποκάλυψή του θα κάνει άτομο που ως τώρα φοβούμενο να κινηθεί, φορούσε προσωπείο. Εσύ νόμιζες τόσο καιρό πως το ενδιαφέρον του ήταν φιλικό, αλλά τώρα θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πως εκτός από πολύ κάλος φίλος, μπορεί να γίνει για σένα και θερμός εραστής. Στη δική σου επιλογή θα είναι αν θα προχωρήσετε σε δεσμό.

Σχέση – Γάμος. Τα λάθη, οι εγωισμοί και οι παρορμητικές κινήσεις, θα δημιουργήσουν ένα πάθημα που θα σας γίνει μάθημα. Ίσως μέσα στην εβδομάδα να πάρεις μια ελαφριά στενοχώρια ή σύγχυση, αλλά θα αποδειχτεί ευεργετική. Τώρα θα μάθετε και οι δυο σας τι πρέπει να αποφεύγετε και σε ποιο σημείο ακριβώς πρέπει να τοποθετηθούν τα σωστά όρια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Αισιοδοξία θα σου φέρει η τηλεφωνική συνομιλία που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου. Δεν θα κομπιάσει, ούτε θα σου κρύψει τα αισθήματά του, η στάση του θα είναι τόσο άμεση, που θα σε αιφνιδιάσει. Με το καλησπέρα θα σου ζητήσει ραντεβού και αν το δεχτείς, τότε η συνάντηση θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Πριν σε κοιτάξει στα μάτια, πρώτα θα σου ρίξει ένα βλέμμα από πάνω μέχρι κάτω και σε διαβεβαιώνω πως οι εντυπώσεις που θα αφήσεις θα είναι οι καλύτερες. Θα εντυπωσιάσεις πρόσωπο που θα σε εξιτάρει η πρόσχαρη και εκδηλωτική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις νέα ερωτική γνωριμία!

Σχέση – Γάμος. Τώρα θα προκύψει το συμβάν που θα καθοδηγήσει τις κινήσεις και τα όνειρά σου. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα ανοίξει το μέλλον σου, θα κατευθύνει εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι σε σταθερά μονοπάτια. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να παρθεί απόφαση για δεσμευτικές και επίσημες κοινοποιήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Σκορπιέ, ίσως να νομίζεις πως το διέγραψες το παρελθόν, αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο θα σου αποδείξει πως συνειδητά ή υποσυνείδητα τίποτα δεν έχεις σβήσει. Θα αναζωπυρωθεί παλιός σου έρωτας. Εντελώς τυχαία θα ανταμωθείς με πρόσωπο από τα παλιά, θα διαπιστωθεί έλξη και επιθυμία για δεύτερη αρχή.

Νέα γνωριμία. Φάτσα-κάρτα θα πέσεις επάνω σε ένα πρόσωπο, που από την πρώτη ματιά θα καταλάβεις πως αυτό το άτομο δεν πρέπει να το αφήσεις να σου φύγει. Όμορφη εμφάνιση, γοητευτικό στυλ και οικεία συμπεριφορά. Θα αργήσετε λίγο να πιάσετε την κουβέντα, αλλά απ’ τη στιγμή που θα την ξεκινήσετε, θα τη συνεχίσετε για πολλά χρόνια. Προμηνύεται σταθερός δεσμός!

Σχέση – Γάμος. Κάτι που προσμένεις εσύ και το ταίρι σου, καταφθάνει με γοργό ρυθμό. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σου, ένα ευτυχισμένο γεγονός θα δώσει άνοιγμα στη μελλοντική σας πορεία. Αν βασική σου επιθυμία είναι η δέσμευση, ετοιμάσου, ανοίγεται προοπτική που θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Ένα συμβάν θα φέρει αναποδογύρισμα στον τρόπο σκέψης σου, θα επανεξετάσεις την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τώρα θα αναρωτηθείς, αξίζει όντως αυτό το άτομο; Ή μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από το παρελθόν; Αλλαγές θα υπάρξουν στους στόχους σου, τα βέλη σου αλλάζουν κατεύθυνση.

Νέα γνωριμία. Δεν αποκλείεται να είναι ανεξέλεγκτος ο ερωτισμός που θα νιώσεις για το καινούργιο άτομο που θα αντικρίσεις. Εντελώς ξαφνικά θα εμφανιστεί μπροστά σου, σε περίπτωση που πέσει επάνω σου έρωτας κεραυνοβόλος προσοχή στις υπερβολές. Παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα αδιαφορήσεις για συνέπειες ή για ενδεχόμενες παγίδες.

Σχέση – Γάμος. Θα ταρακουνηθείς, αγαπητέ μου Τοξότη, ωστόσο για να σε προλάβω, να ξέρεις πως τίποτα το ανεπανόρθωτο δεν πρόκειται να συμβεί. Κάτι θα μάθεις, κάτι θα σου πουν ή κάτι θα δεις, που θα κλονίσει τα θεμέλια της σχέσης σου. Μη βιαστείς να απογοητευτείς ή να διαγράψεις, στο τέλος θα υπάρξει ξεκαθάρισμα που θα ανανεώσει την πορεία του δεσμού σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Θα χρειαστεί να σκεφτείς, φίλε μου Αιγόκερε, προκειμένου να εντοπίσεις τι θέλεις και πώς να κινηθείς. Εσένα δε σε τρομάζει η μοναχικότητα, κάπου σου αρέσει η απομόνωση, γιατί έτσι μπορείς να έρθεις σε προσωπική επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό, να τα πείτε, να τα συζητήσετε και μετά να πορευτείς αναλόγως.

Νέα γνωριμία. Και εκεί που θα κάθεσαι ήρεμα και μοναχικά να αναπολείς το παρελθόν και να σκέπτεσαι το μέλλον, κάποιος θα σε πλησιάσει. Στην αρχή θα είναι φιλικός ο σκοπός που θα έχει, κατόπιν όμως, όταν θα νιώσει οικειότητα μαζί σου, δεν αποκλείεται να υπάρξει ερωτικό σκίρτημα και μάλιστα και από τις δυο πλευρές.

Σχέση – Γάμος. Κάποια στιγμή στα μέσα της εβδομάδας θα νιώσεις την ανάγκη να τα πάρεις τα βουνά, και πολύ καλά θα κάνεις. Θα θελήσεις να βρεις την ηρεμία σου, την ησυχία σου. Αν μιλήσεις ξεκάθαρα στο ταίρι σου, θα δεις ότι θα σου φερθεί με κατανόηση, θα σου παραχωρήσει και χώρο και χρόνο και θα καταφέρεις να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Που να χαλάσει ο κόσμος, εσύ και το πρώην ταίρι σου θα τα ξαναβρείτε. Ό,τι και να γίνει, είτε ξανατσακωθείτε είτε όχι, είτε αγκαλιαστείτε, είτε πιαστείτε μαλλί με μαλλί, εσείς οι δυο μέσα στο επταήμερο θα καταλήξετε μαζί. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, η μοίρα σας θέλει ενωμένους.

Νέα γνωριμία. Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα το σύμπαν θα εργαστεί για σένα. Από δω θα τα φέρει, από κει θα τα πάει, συμπτώσεις, καλοτυχιές και απρόοπτα, θα καταφέρουν όλα μαζί να σε φέρουν σε τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα γίνει το καρμικό σου ταίρι. Θα ερωτευτείς, θα αγαπήσεις και θα προχωρήσεις σε στεριωμένο δεσμό.

Σχέση – Γάμος. Μεγάλη χαρά θα βρει εσένα και το ταίρι σου, αν είστε πολλά χρόνια μαζί ετοιμάσου για γάμο. Κάτι που κρατάει πολύ καιρό, φτάνει στην ολοκλήρωσή του. Φεύγουν εμπόδια, τερματίζουν οι κακοτυχιές και καταλήγετε σε ευτυχισμένο γεγονός, που θα σε ανανεώσει. Τώρα θα νιώσεις πως ό,τι έζησες, θετικό ή αρνητικό, δεν πήγε στράφι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, επωμίσου το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί και ανάτρεψε τα δεδομένα. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις ξεκάθαρα με το πρώην ταίρι σου. Αν επιθυμείς επανασύνδεση, τότε βγες μπροστά και οδήγησε την κατάσταση στα δικά σου νερά.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα γοητεύει απ’ την παρουσία σου, θα νιώσει ασφάλεια και ζεστασιά στην οικεία σου συμπεριφορά. Κρατά θετική στάση στην προσπάθεια που θα κάνει να αποκτήσει μαζί σου επαφές, δείξε προσοχή και ενδιαφέρον, αυτό το άτομο θα σου δώσει ερωτικό άνοιγμα. Προμηνύεται γνωριμία σταθερού δεσμού!

Σχέση – Γάμος. Τα ψαράκια θέλουν να έχουν ελευθερία κινήσεων, να κολυμπάνε και να ελίσσονται, αν τα περιορίσεις θα σε δαγκώσουν. Αυτό θα πρέπει να φροντίσεις να το κάνεις κατανοητό στο ταίρι σου. Η διορατικότητα και η διαίσθηση είναι δυο στοιχεία που ποτέ δε σου λείπουν, αξιοποίησέ τα, δείξε στο ταίρι σου με ποιον τρόπο πρέπει να σου συμπεριφερθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-07-2016 12:00:00