blank
 
blank

Ο Χείρωνας στον Κριό 2019 - 2027.

 
Ο Χείρωνας στον Κριό 2019 - 2027.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Ο Χείρωνας βρίσκεται στον Κριό, από τις 17 Απριλίου 2018, και θα παραμείνει μέχρι τις 14 Απριλίου 2027. Ο Χείρωνας μετακινήθηκε από τους Ιχθείς στον Κριό το 2018, φέρνοντας πνευματική αφύπνιση. Ο Χείρωνας στον Κριό έκανε μια ανάδρομη πορεία (5 Ιουλίου) πριν βυθιστεί στα υδάτινα βάθη των Ιχθύων από τις 26 Σεπτεμβρίου 2018 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2019, σηματοδοτώντας μια σημαντική πνευματική μετάβαση.

Ο θεραπευτής τραυμάτων Χείρωνας μπήκε στον Κριό για να ξυπνήσει τον πολεμιστή που κρύβεται μέσα μας. Είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει τη δύναμη του Εαυτού. Αυτό εξάλλου απεικονίζεται και στο σύμβολο του που είναι ένα Κλειδί. Θα σας διδάξει να προχωρήσετε, να αντεπεξέλθετε μόνοι, να είστε πρωτοπόροι, να κάνετε αυτά που θέλετε εσείς και να μην χάνετε κουράγιο, ακόμα και όταν κάποιοι προσπαθούν να σας απογοητεύσουν.

Έχετε το δικαίωμα να είστε εδώ, να είστε ο εαυτός σας, να ενεργείτε με τις παρορμήσεις σας και να κυνηγάτε τα όνειρα σας! Η καταστολή της δύναμης της ζωής μπορεί να επιφέρει μόνο ανικανότητα και οργή. Όπως το φυτό που ξεφυτρώνει από το έδαφος την άνοιξη, αναζητώντας απρόσκοπτα και απροσδόκητα Ζωή, είστε προικισμένοι με την ίδια δύναμη και την ίδια επιθυμία για ζωή! Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις για τα ζώδια και πως μάθετε πως θα σας επηρεάσει η διέλευση του Χείρωνα.

Δείτε επίσης σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σας και μάθετε χρήσιμα στοιχεία για το πεπρωμένο σας στο άρθρο μας: Ο Χείρωνας στα ζώδια στον γενέθλιο χάρτη σας.

Sponsored Links

Ποιο μήνυμα μας στέλνει η διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2019 - 2027;

Η επιβίωση με τον Χείρωνα στους Ιχθείς τα τελευταία 8 χρόνια αφορούσε την ανάπτυξη της πίστης σε μια αόρατη δύναμη, ακόμη και εν μέσω πρόσκαιρων ή φαινομενικά άσκοπων ταλαιπωριών και απογοητεύσεων. Ήταν για να διαπιστώσετε ότι ποτέ δεν είστε πραγματικά εγκαταλειμμένοι. Τα επόμενα χρόνια, ο Χείρωνας στον Κριό θα ενδιαφερθεί για την προσωπική ενδυνάμωση σας. Είναι εδώ για να διαπιστώσετε ότι η δύναμη του Θεού βρίσκεται μαζί σας. Πρόκειται για την ανακάλυψη της δικής σας δύναμης, ακόμα κι αν αυτό αρχίζει από μια εμπειρία αποδυνάμωσης που λειτουργεί ως καταλύτης.

Ο Ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ο Κριός το πρώτο. Ο Ιχθύς το τέλος όλων των πραγμάτων και ο Κριός η αρχή. Ο Ιχθύς είναι το άπειρο και ο Κριός, απλά ένα μοναδικό σημείο. Ο Άγιος Αυγουστίνος είχε πει: “Ο Θεός είναι ένας κύκλος, του οποίου το κέντρο είναι παντού και του οποίου η περίμετρος δεν είναι πουθενά”. Είναι παντού, ακόμη και εδώ, όπου στέκεστε! Πάρτε λοιπόν τη δύναμη που σας δίνει και αξιοποιήστε την. Δεν πρόκειται πλέον για το τι μπορεί να κάνει ο Θεός για εσάς, αλλά για το τι μπορείτε να κάνετε εσείς για τον εαυτό σας.

Ο Χείρωνας στον Κριό στο γενέθλιο χάρτη σας και η επιστροφή του Χείρωνα

Εάν γεννηθήκατε από τον Φεβρουάριο 1969 μέχρι τον Μάρτιο 1977, έχετε τον Χείρωνα στον Κριό στο γενέθλιο χάρτη σας, και έρχεται μια περίοδος όπου θα μπορέσετε να θεραπεύσετε τις πληγές της παιδικής ηλικίας γύρω από την ντροπή για τον εαυτό σας, το εγώ και την επιθυμία να είστε εδώ, να καταλαμβάνετε χώρο, να έχετε δικές σας ανάγκες, να εκφράσετε την ατομικότητα σας, τη μοναδικότητά σας και τον ερωτισμό σας. Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να αναλάβετε δράση. Ο Χείρωνας στον Κριό θα σας δείξει ότι τίποτα δεν θα αλλάξει εάν δεν κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Ώρα να αξιοποιήσετε τη δύναμή σας, να κάνετε πραγματικότητα τις επιθυμίες σας - είτε είναι αγάπη, είτε χρήματα ή επιτυχία - δεν υπάρχει καμιά ντροπή γι αυτό. Ώρα να θεραπεύσετε αυτά τα παλιά τραύματα.

Ο Χείρωνας στον Κριό και οι προβλέψεις για το ζώδιο σας

Ο Χείρωνας πάντα ξεκλειδώνει μια πόρτα για σας. Αυτή τη φορά ανοίγει την πόρτα για την προσωπική σας δύναμη, ενισχύοντας σας και προσφέροντας σας πιο αυθεντική ζωή. Ας δούμε τι έχει ο Χείρωνας στον Κριό για κάθε ζώδιο την περίοδο μεταξύ 2018 και 2027.

Κριός

Ως Κριός, σε αυτή την παρέλαση των ζωδίων, είστε ο σημαιοφόρος. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε από το μηδέν και να τους καταπλήξετε όλους! Η αυτο-αποδοχή είναι το κλειδί εδώ, καθώς ξεκινάτε το ταξίδι της αυτοανακάλυψης. Μπορεί να βιώσετε αρχικά αυτή τη μετάβαση ως επίθεση στον εαυτό σας, στο κορμί σας και στη ζωτικότητά σας ή στην ταυτότητα και την προσωπικότητά σας, αλλά πιθανότατα σύντομα θα αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και θα κληθείτε να σηκωθείτε και να πολεμήσετε γι αυτό που θέλετε. Ακόμη κι όταν ο Χείρωνας σας φέρνει σε επαφή με τις προκλήσεις, σας προικίζει με απίστευτο χάρισμα και δύναμη, που σας κάνει να ξεχωρίζετε ως πρωτοπόρος και λαμπρό παράδειγμα για τους άλλους. Θα σας κάνει επίσης πιο σοφούς με τα χρόνια.

Ταύρος

Ο Χείρωνας σας κάνει να είστε πολύ ευαίσθητοι σε όλα τα αδιόρατα πράγματα, αγαπητοί Ταύροι, που συνήθως ξεφεύγουν από τον έλεγχο του ραντάρ σας. Ο κρυμμένος θυμός είναι βέβαιο ότι θα αναδυθεί στην επιφάνεια τα επόμενα χρόνια, παράλληλα με τις καταπιεσμένες προσωπικές ανάγκες. Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για τη θεραπεία και την εξερεύνηση του ψυχικού σας κόσμου, καθώς και για μεταφυσικές αναζητήσεις που θα μπορούσαν να ξυπνήσουν τη δημιουργικότητά σας και την έκτη αίσθηση. Μπορεί να γίνετε πολύ πιο ευαίσθητοι στον πόνο άλλων ανθρώπων και να προσπαθήσετε να τους βοηθήσετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, θεραπεύοντας τον εαυτό σας μέσα από αυτή τη διαδικασία. Θα βγείτε από αυτή την περίοδο με μεγαλύτερη δύναμη πνεύματος και ψυχικά ενδυναμωμένοι. Ένας πολεμιστής που θα παλεύει για τις αξίες του και τα θέλω του, κρυμμένος πίσω από ένα απλό παρουσιαστικό.

Δίδυμοι

Ήλθε η στιγμή να βρείτε τη θέση σας στην κοινωνία, φίλοι Δίδυμοι. Μπορεί να νιώθετε κάπως ξεχασμένοι και άχρηστοι στην αρχή αυτής της περιόδου, χάνοντας τις ελπίδες και τα όνειρά σας και να έχετε την αίσθηση ότι δεν ανήκετε πουθενά. Οι φιλίες θα δοκιμαστούν με αυτή τη διέλευση και ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες κοινωνικές αντιπαραθέσεις. Αντί να προσπαθείτε να χωρέσετε σε έναν κόσμο που δεν νιώθετε δικό σας, ήρθε η ώρα να εκφράσετε τον εαυτό σας και να χαράξετε τον δικό σας αληθινό ατομικό χώρο στην κοινότητά σας. Αναζητήστε πραγματικούς φίλους, που θα είναι στο πλάι σας και σας ταιριάζουν. Θα βγείτε από αυτή την περίοδο γνωρίζοντας ότι έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα μπροστά.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αυτή την περίοδο θα βρείτε την πραγματική επαγγελματική σας ταυτότητα. Μετά από πολλή αστάθεια και πειραματισμούς στην καριέρα σας, συνειδητοποιείτε τελικά ότι είναι στο χέρι σας να χαράξετε μια νέα πορεία της σταδιοδρομίας σας. Μην περιμένετε επικύρωση και καταξίωση από τους άλλους. Μην περιμένετε μια κλασική άνοδο στην εταιρική σκάλα. Σήμερα, είστε χαμηλά στην ιεραρχία και κάνετε σπουδαία πράγματα, χωρίς αναγνώριση της πραγματικής αξίας σας! Πιθανόν να αισθανθείτε άβολα όταν σηκώσετε κεφάλι, αλλά αν επικεντρωθείτε στον σκοπό σας θα τα καταφέρετε. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να σταθείτε επαγγελματικά από μόνος σας, να ανταγωνίζεστε ή να αντιμετωπίζετε επιθέσεις. Θα χτίσετε ένα καλό όνομα. Ήρθε η ώρα να βρείτε την αληθινή σας κλήση και να γίνετε πρωτοπόρος και φωτεινό παράδειγμα επιτυχίας.

Λέων

Οι Λέοντες, πρόκειται να ξεκινήσετε μια αναζήτηση για να βρείτε ένα νόημα ζωής. Πιθανόν η αδικία που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο να αποτελέσει την αφορμή για να ξεκινήσετε έναν αγώνα, είτε στην εκπαίδευση, τη μετανάστευση, το νόμο ή τις διεθνείς συγκρούσεις. Αυτό θα ξυπνήσει την ανάγκη σας να υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις σας, να βρείτε την αλήθεια σας και να της δώσετε μια φωνή. Ίσως να κάνετε πολλά ταξίδια τώρα ή να εισέλθετε στον ακαδημαϊκό χώρο, τη ραδιοτηλεοπτική μετάδοση, τη δημοσιογραφία, τις διεθνείς σχέσεις, το δικηγορικό επάγγελμα ή απλά τη συγγραφή των απόψεων σας. Σε όλες αυτές τις δραστηριότητες θα ξεχωρίσετε τελικά για το μοναδικό όραμα και την αυθεντικότητά σας. Η επαφή με ξένους πολιτισμούς θα αφήσει ένα σημάδι πάνω σας και θα σας οδηγήσει σε μια πιο ώριμη προοπτική.

Παρθένος

Ώρα για κάποια ριζική θεραπεία ανοικοδόμησης, αγαπητέ Παρθένε. Αρχικά, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια κρίση με αυτή τη διέλευση. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα συναισθηματικό τραύμα ή οικονομικό πλήγμα σχετικό με φόρους, κοινούς λογαριασμούς, χρέος, κληρονομιά και άλλα παρόμοια. Ή ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα που έχουν σχέση με την οικειότητα και την προδοσία. Αυτό θα αναδείξει τις συναισθηματικές και οικονομικές σας εξαρτήσεις, καθώς και θέματα που έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη σας στους άλλους. Αυτό θα αποτελέσει την αιτία να ξεκλειδώσετε τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και να διαπιστώσετε ότι έχετε την ικανότητα να αλλάξετε προς το καλύτερο τις καταστάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγείτε δυνατοί από αυτή τη διαδικασία και θα είστε σε θέση να βοηθήσετε και άλλους να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.

Ζυγός

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει και τα ξέρετε όλα, ξανασκεφτείτε το. Είστε έτοιμοι να συναντήσετε κάποιον, διαφορετικό από όποιον έχετε γνωρίσει ποτέ! Ένας ξένος. Ένας αδελφός. Ένας δάσκαλος και μέντορας. Άλλοι έχουν πολλά να σας διδάξουν και, αν είστε πρόθυμοι, μπορείτε να ξεκινήσετε μια ουσιαστική σχέση τώρα. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις δοκιμάζονται. Οι αντιπαραθέσεις με άλλους σας διδάσκουν να στέκεστε στα πόδια σας και οι προσωπικές και επαγγελματικές σας συνεργασίες θα γίνουν πιο στενές και πιο αυθεντικές. Ο σύντροφός σας μπορεί να μην αισθάνεται πολύ καλά τώρα ή να περάσει από ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης, αλλάζοντας την ποιότητα της σχέση σας. Θα μάθετε να χειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις μέσα στις σχέσεις και θα βγείτε πιο σοφοί και κερδισμένοι από αυτή τη διαδικασία. Στους φίλους σας θα αποδειχθείτε πολύτιμος σύμβουλος σχέσεων.

Σκορπιός

Ο τρόπος ζωής, η εργασία και τα θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο, αγαπητέ Σκορπιέ. Ο καταπιεσμένος θυμός μπορεί να σας προκαλέσει ψυχοσωματικά συμπτώματα. Καλείτε να ακολουθήσετε μια πιο ολιστική προσέγγιση στην ευημερία σας. Η εργασία σας δεν ικανοποιεί; Ώρα να σταθείτε στα πόδια σας. Ώρα να επιλέξετε μια εργασία που σας επιτρέπει να εκφραστείτε περισσότερο. Η υγεία σας προκαλεί προβλήματα; Γνωρίστε το σώμα σας. Ακούστε το. Φροντίστε το. Θα μπορούσατε να γίνετε εξαιρετικός θεραπευτής, ειδικός επίλυση προβλημάτων και πρωτοπόρος νέων μεθόδων τώρα. Τα καθημερινά προβλήματα σας αναγκάζουν να ανακαλύψετε τις εκπληκτικές δεξιότητές σας και να προσφέρετε μια μοναδική υπηρεσία στον κόσμο.

Τοξότης

Ο Χείρωνας σας δίνει στο χέρι το κλειδί της καρδιά σας, αγαπητοί Τοξότες. Ακολουθήστε την καρδιά σας και μη σας ενδιαφέρει αυτό που λένε οι άλλοι. Θα παλέψετε, για τις δικές σας επιθυμίες! Βρίσκεστε στο σημείο όπου δεν μπορείτε παρά να εκφράσετε τον εαυτό σας ανεπιφύλακτα, πλήρως και αυθεντικά - είτε μέσω της αναζήτησης ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, διασκέδασης, αθλητισμού, σχέσεων αγάπης, είτε με τη δημιουργία ενός έργου που αποτελεί σταθμό για εσάς. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη! Είναι η αγάπη για τη ζωή! Ίσως στο ξεκίνημα της περιόδου η καρδιά σας να είναι κλειστή και να μην έχετε αυτοπεποίθηση. Αλλά αυτό σύντομα θα αλλάξει, καθώς θα βρείτε τη δική σας μοναδική οδό έκφρασης. Θα μπορούσατε να γίνετε αθλητικός θεραπευτής, παιδοθεραπευτής ή σύμβουλος οικονομικών τώρα.

Αιγόκερως

Αυτό είναι το τέλος του δράματος, αγαπητοί Αιγόκεροι. Μια φάση της ζωής σας φτάνει στο τέλος της. Ο Χείρωνας σας παροτρύνει να αξιολογήσετε πού βρίσκεστε ως άτομο στην κοινωνία, το σπίτι, την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για θεραπεία, όπου θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε από τα τραύματα της παιδικής ηλικίας, να ξεκλειδώσετε το παρελθόν και να κάνετε πράξη τις επιθυμίες σας. Η ιστορία σας ή η οικογένειά σας μπορεί αρχικά να εναντιωθούν σε αυτήν την προσπάθεια. Αυτό θα σας προτρέψει να εξετάσετε τα πραγματικά σας κίνητρα και να αντέξετε στις όποιες πιέσεις προκειμένου να κερδίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι μια εποχή συναισθηματικής επούλωσης, όπου θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τη ζωή σας σε ένα νέο και πιο υγιεινό θεμέλιο.

Υδροχόος

Υδροχόοι, ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τη φωνή σας! "Τα ραβδιά και οι πέτρες μπορεί να σπάσουν τα οστά μου, αλλά τα λόγια δεν θα με βλάψουν ποτέ", λέει μια παλιά ινδιάνικη παροιμία. Αλλά αν έχετε καταπιεί τα λόγια σας για πολύ καιρό, δεν μπορεί παρά να έχει προκληθεί ζημιά. Ώρα να δούμε τα πράγματα όπως είναι! Ίσως αρχικά να είστε εκτός τόπου και χρόνου ανάμεσα στους συνομήλικους σας, να μην ακούγεται η φωνή σας, να αισθάνεστε ότι σας έχουν παρεξηγήσει. Αλλά αυτό θα σας παρακινήσει. Μιλήστε για τον εαυτό σας! Βγάλτε αυτό που έχετε μέσα σας! Μπορείτε τώρα να θεραπεύσετε τη σχέση σας με κάποιο άτομο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί. Κρατήστε το στο μυαλό σας. Οι αντιπαραθέσεις με σκοπό τη συμφιλίωση θα ξεκλειδώσουν την αληθινή, αυθεντική φωνή σας και θα σας δυναμώσουν. Ομιλία και γραφή, μέσα μαζικής ενημέρωσης και μάθηση μπορεί να είναι εξαιρετικά θεραπευτικά μέσα για εσάς. Θα ξεδιπλώστε το ταλέντο σας στην επικοινωνία και θα γίνετε ένας περιζήτητος φίλος.

Ιχθύες

Έχετε έρθει από ένα σημαντικό ταξίδι αυτοανακάλυψης, αγαπητοί Ιχθείς, και ήρθε η ώρα να αποκομίσετε τα οφέλη του! Μην αμφιβάλλετε για την αξία σας ούτε μία μόνο στιγμή. Δεν χρειάζεστε επικύρωση από άλλους. Πολεμήστε για τα δικά σας "θέλω"! Αυτά θα μπορούσε να είναι τα χρήματα ή τα υπάρχοντά σας ή ένα αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιος που έχει μεγάλη αξία για σας. Σας προκαλεί κάποιος; Μην αφήνετε τους άλλους να σας καταστρέψουν ή να σας πείσουν ότι δεν αξίζετε αυτό που έχετε. Οι οικονομικές προκλήσεις θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στην ανακάλυψη νέων και μοναδικών ταλέντων και δεξιοτήτων. Πρόκειται να ανακαλύψετε την πραγματική πηγή της δύναμης, της αξίας και της αυτοπεποίθησής σας. Τίποτε δεν θα σας σταματήσει να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2019 09:00:00