blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 21 έως 27/8/2017.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 21 έως 27/8/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 21 έως 27 Αυγούστου 2017, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 21 έως 27/8/2017.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη του Λέοντα θα ανανεωθείς, έρχονται ξαφνικές, ευχάριστες, και ανατρεπτικές αλλαγές. Εσύ που αναζητάς νέο ταίρι καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη της πορείας σας. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα ερωτευτείς, θα εντυπωσιαστείς, αποκτά η προσωπική σου ζωή σασπένς ενδιαφέρον και δράση. Δεν θα λείψουν αισθήματα πάθους, τύχη θα είναι με το μέρος σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αξιοποιήσεις τη γοητεία σου.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης και του Ήλιου στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στα αισιόδοξα και θετικά συμβάντα που θα προκύψουν. Η Αφροδίτη στον Λέοντα ανέμελη θα κάνει τη στάση σου, θα καταφέρεις να τονώσεις την έλξη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Στις θερμές σου προτάσεις θα βρεις ανταπόκριση, σε αυτό που θα ζητήσεις η απάντηση θα είναι θετική. Με τον Δία σε εξάγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να σκεφτείς την προοπτική της συγκατοίκησης, ο δρόμος σου θα είναι ανοιχτός χωρίς εμπόδια. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη του Λέοντα θα αλλάξεις το στυλ σου, θα αλλάξεις και τον τρόπο σκέψης σου. Με τον Ήλιο στην Παρθένο έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα σε βγάλουν από την απογοήτευση ή την αδράνεια. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα στείλει μεσολαβητή για να καταφέρει να γνωριστεί μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο. Τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά, το ενδιαφερόμενο άτομο θα κερδίσει την καρδιά και το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση . Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, ο Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα κάνει δυναμική τη στάση σου, επιτυχής θα είναι ο τρόπος που θα διεκδικήσεις. Με στρατηγική και στόχευση θα χτυπήσεις την ανία και την ρουτίνα, επιθυμία σου θα είναι να ανανεώσεις τον δεσμό σου και ταυτοχρόνως να τον σταθεροποιήσεις. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα τα αποκαλυπτικά και αυθόρμητα λόγια σου θα καταφέρουν να παθιάσουν το ταίρι σου, ετοιμάσου για έντονες στιγμές έλξης ίσως και εξάρτησης. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη και τον Ήλιο να εισέρχονται στην Παρθένο η κοινωνικότητα σου και η ανάγκη σου για επικοινωνία προσιτή και δεχτική θα κάνουν τη στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συμπαθήσεις, δεν αποκλείεται στην πορεία να νιώσεις έντονη έλξη. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον Κρόνο στον Τοξότη να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ώριμη συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, συνεννόηση θα έχεις με το ταίρι σου, κοινές επιθυμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα ζήσετε ανέμελες και αισθησιακές στιγμές ανανεώνονται τα μεταξύ σας αισθήματα. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό μια ελαφριά σκηνή ζήλιας θα αναθερμάνει την έλξη σας. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Λέοντα και της Σελήνης στον Σκορπιό ρομαντισμός θα διακατέχει τις διαθέσεις σου, με αποκαλυπτικά λόγια θα προσεγγίσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, η παρορμητικότητα σου θα σε οδηγήσει σε αυθόρμητες κινήσεις που θα σου βγουν σε καλό. Τόλμησε να κάνεις το βήμα της νέας αρχής, η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει, ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα στρώσει έδαφος για σταθερή σχέση.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο στην Παρθένο και την Αφροδίτη στον Λέοντα αισιόδοξη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στον αισθησιασμό και στις θερμές σου εκδηλώσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό επιθυμία σου θα είναι να ξεδιαλύνεις τα σκοτεινά σημεία της σχέσης σου, ίσως να πιέσεις για ξεκαθαρίσματα. Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κινηθείς με τον κατάλληλο τρόπο. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και τη Σελήνη στον Σκορπιό, με οργανωμένο τρόπο θα σε πολιορκήσει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο, ο έλξη που θα νιώσεις θα σε ενθαρρύνει να ανταποκριθείς χωρίς αναστολές. Στα μέσα της εβδομάδας ξεκινάς καινούργια πορεία αγάπης, παίρνεις απόφαση να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα σου. Διατήρησε την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και την αισιοδοξία σου, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, η κατάληξη θα είναι θετική. Προμηνύεται αρχή σταθερής σχέσης, αμοιβαίας έλξης.

Σε σχέση. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη του Λέοντα τώρα θα καταφέρεις να διαλευκάνεις τις σκοτεινές υποθέσεις, με δικές σου πράξεις θα φανερωθούν αλήθειες, θα ξεσκεπαστούν τυχόν κρυμμένες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου έντονα θα είναι τα αισθήματα σου πολύ καλά θα κάνεις και θα τα εκδηλώσεις χωρίς ενδοιασμούς. Με τον Δια σε εξάγωνο με τον Κρόνο τα λόγια σου θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενα, οι προτάσεις που θα κάνεις θα σταθεροποιήσουν τη βάση πάνω στην οποία στηρίζεται ο δεσμός σου.Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη και τον Ήλιο να εισέρχονται στο ζώδιο σου θα το συμπαθήσεις και θα το εμπιστευτείς το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σε φλερτάρει. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα καταφέρει να σε ρίξει σε μια ολοκαίνουργια αγκαλιά, ετοιμάσου θα νιώσεις αισθήματα που τον τελευταίο καιρό τα είχες ξεχάσει. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος και δε θα απογοητευτείς. Καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, προμηνύεται ξεκίνημα νέας σχέσης.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου στόχους θα βάλεις, θα κινηθείς μελετημένα, οργανωμένα και πολύ καλά σκεπτόμενα. Ο Κρόνος στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα σε ωθήσει στο να αποκτήσεις κάτι δεσμευτικό , επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά. Για σένα που είσαι πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση για επισημοποίηση ή συγκατοίκηση.Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη στον Λέοντα στην νέα γνωριμία θα στοχεύσεις και θα τα πας μια χαρά. Θα αναζητήσεις το καινούργιο, το νέο και το αναζωογονητικό, η τύχη θα σε ρίξει πάνω σε πρόσωπο ιδιαιτέρως εντυπωσιακό. Η ελκυστικότητα σου και η τολμηρή σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, θα γίνουν άμεσες κινήσεις και από τις δυο πλευρές. Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό πολύ γρήγορα θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις καινούργια σχέση.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στην Παρθένο και τη Σελήνη να εισέρχεται στον ζώδιο σου, αγάπη και πίστη θα προσφέρεις και θα εισπράξεις. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και εκδηλωθείς με τρόπο απελευθερωμένο. Θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση από το πρόσωπο που θα έχεις δίπλα σου, μαζί θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Με τον Δία σε εξάγωνο με τον Κρόνο ενδέχεται να ακουστούν προτάσεις που θα στοχεύουν στη μελλοντική σας εξέλιξη.Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Κρόνο στον Τοξότη να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα αναθεωρήσεις για ένα πρώην ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου σωστή θα είναι η διαίσθηση σου, ό,τι νιώσεις και ό,τι υποψιαστείς για το πρόσωπο που τυχαία θα γνωρίσεις, θα βγει αληθινό. Συμπάθεια οικειότητα και έλξη θα φανερωθεί μεταξύ σας, το γοητευτικό πρόσωπο με την ευγενική συμπεριφορά, θα σου ανοίξει δίοδο σταθερής σχέσης.

Σε σχέση. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη του Λέοντα θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα βγάλουν αλήθειες στο φως. Ίσως να μην λείψουν οι εντάσεις, ωστόσο ό,τι και αν προηγηθεί στο τέλος θα καταλάβετε πως τα μεταξύ σας αισθήματα είναι αληθινά και δυνατά. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου, διαίσθηση και διορατικότητα θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θα καταφέρεις να ανακαλύψεις, να διαπιστώσεις, και να ισορροπήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο.Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη του Λέοντα αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Με τον Ήλιο στην Παρθένο και την Αφροδίτη στον Λέοντα έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης, τα γεγονότα θα σου φέρουν έντονο ενθουσιασμό. Γοητευτικό άτομο θα γνωρίσεις, από την αρχή θα φανερωθεί μεταξύ σας αμοιβαίο ενδιαφέρον, η κατάληξη θα είναι δεσμός.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο έντονη διάθεση θα έχεις για αλλαγές, η στάση σου θα είναι μεθοδική και οργανωμένη. Αυτή τη φορά βασική σου ανάγκη θα είναι να βγεις από τη στασιμότητα, θα θελήσεις να δώσεις μελλοντική εξέλιξη στον δεσμό σου. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα και τη Σελήνη στον Σκορπιό αισθησιασμό και αγάπη θα εκδηλώσεις και εσύ και το ταίρι σου. Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας ωθήσει σε σοβαρές συζητήσεις, οι μεταξύ σας υποσχέσεις θα αποσκοπούν στο σταθερό μέλλον.Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη στον Λέοντα και η Σελήνη στον Σκορπιό θα σου ανοίξουν δρόμο νέων περιπετειών. Ελκυστικό πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, θα σε ενθουσιάσει και θα το ερωτευτείς. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύεται σχέση έντονων αισθημάτων. Στα μέσα της εβδομάδας με τον Κρόνο στον Τοξότη να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία ενδεχομένως να σε πλησιάσει πρώην ταίρι σου, δεν αποκλείεται να μπεις σε σοβαρές σκέψεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Ολική Ηλιακή έκλειψη του Λέοντα και θα κλείσει με τον Δία σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Και στο ξεκίνημα και στο κλείσιμο παίρνεις σοβαρές αποφάσεις που θα αφορούν τις μελλοντικές σου επιθυμίες. Τώρα θα ξεκαθαρίσεις τις βλέψεις σου γύρω από θέματα δεσμεύσεων, εσύ και το ταίρι σου θα οδηγηθείτε σε ώριμες πράξεις. Αλλάζουν τα δεδομένα του δεσμού σου, περνάς σε στάδιο δεσμευτικό και καθοριστικό.Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, και τον Κρόνο στον Τοξότη να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ώριμη θα είναι η σκέψη σου και οι στόχοι σου, θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο ταιριαστό που να μπορείς να τον εμπιστευτείς. Στόχος σου θα είναι να αποκτήσεις μια σταθερή σχέση, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις και να προσεγγίσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα μπορέσεις να προχωρήσεις μαζί του σε παρόν και μέλλον.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Με τον ερχομό της Σελήνης και του Ήλιου στην Παρθένο το ταίρι σου θα εκτιμήσει τα αισθήματα σου, θα σου δείξει αγάπη θα καταφέρει να σε απεγκλωβίσει από αβάσιμες ανασφάλειες ή αμφιβολίες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Δία σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα λάβεις πρόταση που θα σε ικανοποιήσει, θα νιώσεις την ασφάλεια που αναζητάς.Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ήλιο να εισέρχεται στην Παρθένο οι πληροφορίες που θα λάβεις για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε ωθήσουν στο να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις χωρίς επιφυλάξεις. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα ελκυστική θα είναι η εικόνα που θα προβάλεις, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα ενισχύσει τον δυναμισμό σου. Εσύ που αναζητάς καινούργια σχέση θα εμφανιστεί στο δρόμο σου ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης και του Ήλιου στην Παρθένο ομαλότητα και ισορροπία θα φέρουν μέσα στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες των τελευταίων ημερών τώρα θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, με τον Κρόνο στον Τοξότη να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας. Σε περίπτωση που έχεις τσακωθεί ή χωρίσει θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, άσε στην άκρη τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, καταφθάνει επανασύνδεση. Θα περάσεις όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου; Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις; Οι αστρολόγοι μας έχουν την απάντηση! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-08-2017 14:00:00