blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 24 ως 30/6/2019.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 24 ως 30/6/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 24 ως 30 Ιουνίου 2019, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 24 ως 30/6/2019

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις νέες γνωριμίες, επιθυμία σου θα είναι να ανανεωθείς και να δημιουργήσεις επαφές με καινούργια άτομα. Ο ερχομός του Ερμή στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ελκυστική την εικόνα σου, στις προσεγγίσεις σου θα υπάρξει ανταπόκριση. Προσωπική συνομιλία θα έχεις με πρόσωπο που η αμοιβαία σας έλξη θα ανοίξει προοπτική σχέσης. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω επαφές και συναντήσεις.

Σε σχέση.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ανήσυχη θα είναι σκέψη σου, ίσως να γίνει κάπως ατίθαση ή αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά σου, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου. Απέφυγε τις κόντρες και τις εντάσεις, η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα θα τονώσει την ανάγκη σου να υπερισχύσεις στους διαλόγους σου και να περάσεις το δικό σου.  Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να σκεφτείς δίκαια και συγκαταβατικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό αποβάλεις τον ανασφαλή τρόπο σκέψης,  η αυτοπεποίθηση σου  θα σε ωθήσει στο να κινηθείς άμεσα. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα θα προσέξεις πολύ καλά τον τρόπο που θα μιλήσεις προσπαθώντας να προσεγγίσεις, επιμελημένη θα είναι και η εξωτερική σου εμφάνιση, γενικότερα θα προσέξεις την εικόνα σου και θα καταφέρεις να βγάλεις προς τα έξω τη γοητεία σου. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σου ανοίξει ενδεχόμενο νέων γνωριμιών.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα εστιάσεις στην εξασφάλιση και στη μελλοντική πορεία. Αισθησιασμό και πάθος θα βγάλεις στο ταίρι σου, η στάση θα είναι εκδηλωτική και ιδιαιτέρως θερμή.  Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να οριοθετήσεις την αντιδραστικότητα σου,  στις συζητήσεις που θα γίνουν θα βρεις συνεννόηση, θα εστιάσεις στις κοινές επιθυμίες που έχεις με ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να μην καταφέρεις να τα βρεις με ένα πρώην ταίρι σου ή με άτομο που τον τελευταίο καιρό μπήκαν ουσιαστικά εμπόδια ανάμεσα σας. Με τον Ερμή στον Λέοντα και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου αλλάζεις πλεύση, δεν αποκλείεται ένα καινούργιο πρόσωπο να καταφέρει να σε συναρπάσει. Θα αναζητήσεις την περιπέτεια, θα ανοιχτεί δίοδος για επαφές και συναντήσεις, ωστόσο ίσως να μη νιώσεις την ανάγκη να κατασταλάξεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στην περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα ή κάποια δύσκολα θέματα μέσα στη σχέση σου ενδεχομένως να κρατήσεις στάση αδιάφορη, ουσιαστικά θα θελήσεις να αποστασιοποιηθείς ή να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα ενισχύσει την ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα προσπαθήσεις να βγεις από καταστάσεις που σε στρεσάρουν, ωστόσο κάποια ζητήματα αν δεν τα λύσεις δεν πρόκειται να λυθούν από μόνα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις εξιδανικεύσεις δεν θα είναι εμπιστεύσιμο το ένστικτο σου, απέφυγε τις ωραιοποιήσεις και τα βιαστικά πορίσματα. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους αισιοδοξείς, θα θελήσεις να ανανεωθείς, να ερωτευτείς και να δοκιμαστείς. Θα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ή σχέσεις που σε απογοήτευσαν, ωστόσο οι αλλαγές θα απαιτούν χρόνο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για ειλικρινείς συζητήσεις.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα σε συμβουλεύω να αποφύγεις τα πείσματα και την ισχυρογνωμοσύνη. Ίσως να γίνει κάπως κάθετος ο τρόπος σκέψης σου, αντιδράσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, δώσε προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τις διαφωνίες με το ταίρι σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να μιλήσεις με χαλαρότητα και συγκαταβατική διάθεση.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό και τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Επικοινωνιακά ανοίγματα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για προσωπικές συνομιλίες, μίλησε ελεύθερα, προσέγγισε με οικειότητα. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους πολύ καλά θα κάνεις και θα βγεις από τις  αναστολές και τις επιφυλάξεις, θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές για έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καλό θα είναι να μην αδιαφορήσεις για ζητήματα που χρειάζονται λύσεις ή εξηγήσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να κατευθύνεις το ταίρι σου, τα λόγια σου θα είναι πειστικά, θα καταφέρεις να καλύψεις τα συναισθηματικά κενά. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, θα μπορέσεις να συζητήσεις με ηρεμία και συγκαταβατική διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα και τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή εσύ που βιώνεις πρόσφατο χωρισμό θετικές σκέψεις θα κάνεις για το θέμα της επανασύνδεσης. Τα ανοίγματα θα είναι ευνοϊκά θα υπάρξει επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου, φανερές θα είναι οι διαθέσεις για επανένωση.  Αναθεωρείς και βγαίνεις από τον αρνητισμό, θα έχεις τη δυνατότητα  να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κινήσου συγκαταβατικά.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καλύτερα απέφυγε τις  κουβέντες ή τις αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου, προσπάθησε να εστιάσεις στο παρόν χωρίς να ανησυχείς για το μέλλον.  Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, προσπάθησε σαν ζευγάρι με το ταίρι σου να κοινωνικοποιηθείτε και να εστιάσετε στη διασκέδαση σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσπάθησε να ισορροπήσεις τον ψυχικό σου κόσμο και από την άλλη πλευρά θα πρέπει να εξισορροπήσεις τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων αποφεύγοντας τις ωραιοποιήσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς προσγειωμένα,  ανάγκη σου θα είναι η σταθερότητα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή άνοιγμα θα υπάρξει για να προσεγγίσεις, βγάλε στην επιφάνεια την οικεία πλευρά του χαρακτήρα σου.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό ζωηρή θα είναι η διάθεση σου,  ανανεωτικές προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου θα αποφύγεις τα συνηθισμένα. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα ανέμελη θα είναι η στάση σου θα θελήσεις να απαλλαγείς από αγχωτικές καταστάσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σου, με το ταίρι σου δεν αποκλείεται να μιλήσετε για το μέλλον σας, ωστόσο το πλαίσιο των συζητήσεων σας θα είναι χαλαρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι.  Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να σε διαψεύσει η διαίσθηση σου, θα πρέπει να προσέξεις τα συμπεράσματα και τις εικασίες σου. Ενδεχομένως να είναι επηρεασμένες οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου από παρελθοντικές καταστάσεις.  Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ή σπασμωδικές προσεγγίσεις, δώσε χρόνο στα γεγονότα.  Προσοχή στην εσωτερική σύγχυση δεν θα είναι σωστός οδηγός για αποφάσεις και επιλογές.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό θα αντιδράσεις αρνητικά σε συνθήκες καταπίεσης, σε συνδυασμό με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα θα πάρεις ανατρεπτικές αποφάσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα πρέπει να αποφύγεις την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ενδεχομένως η διάθεση σου να έχει αντιφάσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να συνεννοηθείς με το ταίρι σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι.  Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στα λάθος συμπεράσματα, δεν αποκλείεται η εξέλιξη κάποιων συγκεκριμένων γεγονότων να σε μπερδέψει. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό και μετέπειτα στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με αισιοδοξία, θετική θα είναι η στάση σου σε προσεγγίσεις και σε προτάσεις. Η απελευθερωμένη σου διάθεση θα σε ωθήσει στο να εκδηλωθείς, θα φανερώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Οι ενέργειες σου θα είναι άμεσες δεν θα βάλεις φρένο στις αυθόρμητες εκδηλώσεις.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο και τον Ερμή να εμφανίζεται στον Λέοντα ίσως να πάρεις την απόφαση να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον του δεσμού σου, μίλησε με ειλικρίνεια ωστόσο απέφυγε τις πιέσεις. Αποφασιστικότητα θα σε διακρίνει όμως καλό θα είναι να κινηθείς με χαλαρότητα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, να εξηγήσεις, και να βγεις από τις αμφιβολίες ή τις καχύποπτες σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα και τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους θα βρεις πρόσφορο το έδαφος για επικοινωνιακή ανταπόκριση, θα είναι ευνοϊκή χρονική στιγμή για να προσεγγίσεις ή για να δώσεις θετικές απαντήσεις στην περίπτωση που σε πλησιάσει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα θα ανοιχτεί δίοδο επικοινωνίας, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Κράτα ακμαία την αισιοδοξία σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέα αρχή, πάρε πρωτοβουλίες, απέφυγε τις καθυστερήσεις.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις αντιδράσεις σου, δεν θα πρέπει να κινηθείς οξύθυμα ούτε όμως και αδιάφορα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο δεν θα σε βοηθήσει  χειριστείς τις υποθέσεις με ταχύτητα και αμεσότητα, ίσως να αποστασιοποιηθείς. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα υπάρξει το άνοιγμα για συναισθηματικές συζητήσεις, καλό θα είναι να μην αγνοήσεις αυτά που θα σου πει το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στην περίπτωση που σε πλησιάσει κάποιο πρώην ταίρι σου μη βιαστείς να καταλήξεις και να βγάλεις συμπεράσματα, προσπάθησε να σιγουρευτείς για το ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να κινηθείς αυθόρμητα με επικοινωνιακή άνεση, δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια νέα γνωριμία ή να σε ενθουσιάσει πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει με οικειότητα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για υποσχέσεις και για αποφάσεις σχετικά με μελλοντικά θέματα.  Στις περιπτώσεις που υπάρχουν αμφιβολίες ή ανασφάλειες δώσε χρόνο στα γεγονότα. Η σκέψη σου θα πρέπει να είναι ερευνητική, μην αρκεστείς στις φαινομενικές ενδείξεις. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει στο κάνεις στο ταίρι σου προτάσεις για να ανανεωθούν οι καθημερινές επαφές σας.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα σε ενθουσιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή να μην παγιδευτείς στις εικασίες σου και ωραιοποιήσεις καταστάσεις που θέλουν εξακρίβωση και όχι επιφανειακή αντιμετώπιση. Με τον Ερμή στον Λέοντα θα έχεις την τόλμη να δώσεις έκταση στις επαφές που θα προκύψουν, θα υπάρξει άνοιγμα για ραντεβού. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους θα βγει στην επιφάνεια η ανέμελη και επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σου.

Σε σχέση. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό ίσως η στάση σου να γίνει κάπως  επαναστατική, θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Με τη Σελήνη να προχωρεί στον Ταύρο θα αναζητήσεις ηρεμία, θα εστιάσεις στα αισθήματα αποφεύγοντας τις αναστατώσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θετική θα είναι η στάση σου, θα κατανοήσεις το ταίρι σου, θα το βοηθήσεις να σου ανοιχτεί και να σου φανερώσει τις σκέψεις του.

Φαίδρα Μάρκου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-06-2019 14:00:00