Quantcast
blank
 
blank

ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

 
ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σε σχέση…

Αυτό το καλοκαίρι το ζώδιό σου κάνει πάρτι μαζί με τον Δία και την Αφροδίτη, να έχουν ένα ερωτικό πρόγραμμα ειδικά για σένα και να σε παρασύρουν να χορέψεις στον ρυθμό του έρωτα! Μετά από πολύ καιρό, τα μαύρα συννεφάκια που υπήρχαν στη σχέση σου, αρχίζουν επιτέλους να εξαφανίζονται και εσύ βλέπεις πλέον τη σχέση σου με πιο ανάλαφρο, αισιόδοξο και κεφάτο τρόπο!
 
Με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, η ερωτική ζωή με το ταίρι σου, όχι απλά θα ανανεωθεί, αλλά θα φουντώσει ο πόθος ανάμεσά σε σένα και το ταίρι σου και θα θυμηθείτε τις παλιές καλές στιγμές παθιασμένες σας στιγμές, μέχρι και τις 23 Αυγούστου!
 
Ο Ιούλιος λοιπόν σε ευνοεί για να αποκαταστήσεις το χαμένο έδαφος στη σχέση σου και για να ερωτευτείς και πάλι από την αρχή το σύντροφό σου, ενώ παράλληλα τα ταξίδια, η διασκέδαση και η καλή επικοινωνία, θα διώξουν μακριά κάθε δυσάρεστη μνήμη που προκλήθηκε από τα καβγαδάκια και τα προβλήματα των περασμένων μηνών.
 
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που η ερωτική σου σχέση θα μπει πλέον σε μία πιο σταθερή πορεία και θα αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια στο πλευρό της. Αρκετοί από τους Δίδυμους θα πάρουν την απόφαση να κάνουν πιο επίσημη τη σχέση τους τον Αύγουστο, αυτό λοιπόν σημαίνει πως ο γάμος, η συμβίωση ή ακόμα και η παραδοχή των συναισθημάτων σου και οι όρκοι αγάπης, θα δώσουν ένα πιο σοβαρό στυλ στο δεσμό σου!
 
Για να δεις με λεπτομέρειες την ανάλυση της σχέσης σου, κάνε κλικ στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.
 
Χωρίς σχέση…
 
Το ξέρω, έχεις κουραστεί πλέον από τις άστοχες γνωριμίες αλλά και τους αλλόκοτους ανθρώπους, που το μόνο που έκαναν μέχρι τώρα, ήταν να σε μπερδεύουν ακόμα περισσότερο. Πάρα βαθιά ανάσα και διώξε κάθε αρνητική σκέψη, γιατί αυτό το καλοκαίρι, πραγματικά σου ανήκει! Η εύνοια στα αισθηματικά σου είναι φανερή, ακόμα και εσύ μπορείς να την διακρίνεις και να την παραδεχτείς.
 
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου μέχρι τις 7/8, σε κάνει ακόμα πιο γοητευτικό, εξωστρεφή και ερωτεύσιμο, με συνοδοιπόρο το Δία, δεν λείπουν οι νέες ευκαιρίες, το φλερτ αλλά και οι νέοι έρωτες, από εκεί που δεν το περιμένεις. Μάλιστα οφείλω να σε προειδοποιήσω, ότι οι επιλογές θα είναι αρκετές, αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να εμπλακείς και σε ένα ερωτικό δίλημμα.
 
Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, μέχρι και τα τέλη του Αύγουστου, δεν σε αφήνει να κάθεσαι στιγμή σε ησυχία, η διασκέδαση, τα ταξίδια και η εξωστρέφεια μαζί με την επικοινωνία και το φλερτ με νέα ενδιαφέροντα άτομα, θα πυρπολήσουν νέα πάθη στη ζωή σου! Αυτό το καλοκαίρι μπορώ να πω, πως υπάρχουν νέοι ερωτικοί στόχοι, τους οποίους και θα έχεις την δυναμική να κατακτήσεις.
 
Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης αλλά και της σεξουαλικότητας, θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου- στον τομέα του έρωτα- και θα διεγείρει ακόμα περισσότερο το ερωτικό στοιχείο στην καθημερινότητά σου. Το καλοκαίρι του 2012 λοιπόν, είναι γεμάτο ευκαιρίες για να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας, θα δώσει μία πολύ γλυκιά γεύση στη ζωή σου και το σημαντικότερο είναι ότι θα έχει τις προοπτικές για κάτι σταθερό.
 
Για να δεις τις αισθηματικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια, κάνε κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει: 
 
Για να δεις με ποια ζώδια ταιριάζεις, κανε κλικ στο ΖΩΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο άτομο, δες την προσωπικότητά του στο ΖΩΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
Για να μάθεις πως συμπεριφέρεται γενικά ένα ζώδιο στα ερωτικά του, δες το ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ.

Πηγή: Myastro.gr
Sponsored Links

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-07-2012 00:00:00