Quantcast
blank
 
blank

ΛΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

 
ΛΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σε σχέση…

Τα άστρα είναι με το μέρους σου το φετινό καλοκαίρι, αφού οι θέσεις των πλανητών αλλά και οι όψεις που σχηματίζουν, σου υπόσχονται ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.
 
Η Αφροδίτη και ο Δίας, μέχρι τις 7/8 θα βρίσκονται «αγκαζέ» στον οίκο του ωροσκοπίου σου που συμβολίζει τις προσδοκίες και την φιλία. Αυτό σημαίνει ότι πολλές από τις επιθυμίες που είχες για την εξέλιξη της σχέσης σου, θα γίνουν πραγματικότητα, ενώ παράλληλα θα μοιραστείς με το σύντροφό σου στιγμές διασκέδασης. Παρόλο που η σχέση σου θα βαδίσει σε πολύ καλή πορεία, δεν θα λείψουν οι νέοι ερωτικοί πειρασμοί, αφού θα είναι διάχυτη η ανάγκη σου για επιβεβαίωση αλλά και για φλερτ.
 
Ο Ερμής μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου θα «φλερτάρει» με τον Ήλιο σου, θα βρίσκεται δηλαδή στο δικό σου ζώδιο και θα κάνει την επικοινωνία με το ταίρι σου ακόμα καλύτερη! Με καλό διάλογο και επικοινωνία, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου στην πορεία που εσύ θέλεις, ενώ παράλληλα μπορείς να αποκαταστήσεις τα προβληματάκια που είχαν υπάρξει στο παρελθόν.
 
Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σε παροτρύνει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να διεκδικήσεις τον σύντροφό σου με ιδιαίτερο τρόπο, ενώ οι στιγμές αισθησιασμού και ερωτισμού δεν θα λείψουν και κατά την διάρκεια του Αυγούστου!
 
Κοντά στις 10 Αυγούστου, μπορεί να σε πιάσουν οι επαναστατικές σου τάσεις και να θέλεις να απολαύσεις έστω και για λίγο την ελευθερία σου, αφού η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σε επηρεάζει άμεσα. Στις 17 Αυγούστου όμως, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε κάνει να λάμψεις από ικανοποίηση, γιατί η σχέση σου θα έχει καλές εξελίξεις και προοπτικές.
 
Για να δεις με λεπτομέρειες την ανάλυση της σχέσης σου, κάνε κλικ στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.
 
Χωρίς σχέση…
 
Αν το καλοκαίρι του 2012, σε βρίσκει δίχως ερωτική σχέση, είναι φανερό ότι αυτό δεν πρόκειται καθόλου να σε προβληματίσει, πολύ απλά γιατί έχεις να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Το φετινό καλοκαίρι, οι πλανήτες και οι όψεις που σχηματίζουν σου ετοιμάζουν εκπλήξεις και δεν πρόκειται ούτε στιγμή να σε αφήσουν να βαρεθείς.
 
Η Αφροδίτη και ο Δίας, κάνουν τα πάντα για να έρθεις σε επαφή με νέο κόσμο, να αποκτήσεις καινούριους φίλους αλλά και να γνωρίσεις υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ. Οι ερωτικές σου προσδοκίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο, αφού μία ερωτική επιθυμία που είχες στο μυαλό σου, είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίησή της.
 
Ο Ερμής από το ζώδιό σου, σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον ερωτικό σου στόχο, ενώ οι διασκεδάσεις, οι προσκλήσεις και οι προτάσεις δεν θα λείψουν. Οι ερωτικές επιλογές θα είναι πολλές, αφού δικαίως αυτό το καλοκαίρι παίρνεις τον τίτλο του «ερωτικού κατακτητή»!
 
Όσο για τον Ερμή που θα είναι ανάδρομος από τις 15 Ιουλίου στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να πάρεις «το αίμα σου πίσω», γιατί πολύ απλά, ένας έρωτας που υπήρξε το περασμένο διάστημα στη ζωή σου ή κάποιο φλερτ το οποίο δεν είχε την έκβαση που θα θελες, θα επιστρέψει και πάλι, δίνοντάς σου κάποια ικανοποίηση. Η επιλογή θα είναι δική σου, ωστόσο να μου το θυμηθείς, ότι κάποια στιγμή μπορεί και εσύ από την πλευρά σου να μπερδευτείς και να σκεφτείς: «Να είμαι ξανά και πάλι με έναν έρωτα που μου απέδειξε στο παρελθόν ότι είναι αβέβαιος ή να ρίξω άγκυρα για κάτι νέο»;
 
Η τελική επιλογή είναι δική σου και σίγουρα από τα μέσα του Αυγούστου (συγκεκριμένα από τις 17/8), θα έχεις κάνεις τις τελικές επιλογές και τα ξεκαθαρίσματά σου, γυρίζοντας ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Το συμπέρασμα είναι ένα: Λιονταράκι λαμπερό και κεφάτο, αυτό το καλοκαίρι δεν μένεις μονάχο!
 
Για να δεις τις αισθηματικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια, κάνε κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει: 
 
Για να δεις με ποια ζώδια ταιριάζεις, κανε κλικ στο ΖΩΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο άτομο, δες την προσωπικότητά του στο ΖΩΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
Για να μάθεις πως συμπεριφέρεται γενικά ένα ζώδιο στα ερωτικά του, δες το ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ.

Πηγή: Myastro.gr
Sponsored Links

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-07-2012 00:00:00