Quantcast
blank
 
blank

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σε σχέση…

Όλα φαίνονται να αλλάζουν στα αισθηματικά σου και πλέον θα αρχίσεις να αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά, αλλά και ελπίδα για την πορεία της σχέσης σου. Ναι, μπορώ να σου ανακοινώσω τα ευχάριστα νέα ότι είσαι από τους πιο ευνοημένους του καλοκαιριού στον τομέα του έρωτα.
 
Με την Αφροδίτη να είναι στον 5ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα μέχρι τις 7/8, έχεις την διάθεση να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στη σχέση σου, ο έρωτας επιστρέφει και πάλι στην καθημερινότητά σου και το «ερωτικό παιχνίδι» που γίνεται ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, διώχνει μακριά κάθε δυσάρεστη κατάσταση που είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα.
 
Με τον Δία να είναι στην ίδια θέση (στους Διδύμους, στον 5ο οίκο σου), μέχρι και τον Ιούνιο του 2013, έχω να σου πω πως έστω και αν μέχρι τώρα απέκλειες το ενδεχόμενο του γάμου ή της συμβίωσης, τώρα θα θελήσεις να κάνεις κάτι πιο επίσημο για σένα και τη σχέση σου!
 
Ο Ερμής από τον Λέοντα μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, κάνει εσένα και το ταίρι σου να δείτε εντελώς διαφορετικά κάποια πράγματα στη σχέση σας, ενώ η απόλαυση, ο ερωτισμός αλλά και η συναισθηματική πληρότητα θα σας φέρουν πιο κοντά. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σου πάει πολύ, και ιδιαίτερα την περίοδο του Αυγούστου, θα θελήσεις να ταξιδέψεις, να κουβεντιάσεις και να βρεις λύσεις από κοινού με το ταίρι σου, για ότι αφορά τη σχέση σας.
 
Δείξε προσοχή στις 2 Αυγούστου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου – ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- γιατί μπορεί υποσχέσεις που θα δώσεις, να μην μπορείς να τις τηρήσεις στην πορεία!
 
Σε γενικές γραμμές, τόσο ο Ιούλιος όσο και ο Αύγουστος, είναι οι μήνες του έτους, που μπορούν να σε κάνουν και πάλι να χαμογελάσεις, από την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σου! Δεν σου αποκλείω το γεγονός ότι μπορεί να φάμε και κουφέτα!
 
Για να δεις με λεπτομέρειες την ανάλυση της σχέσης σου, κάνε κλικ στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.
 
Χωρίς σχέση…
 
Ξεκινώντας το καλοκαίρι, απολαμβάνεις την ελευθερία σου και έστω και αν κάποιες στιγμές μπορεί να σκέφτεσαι: «Εγώ πότε θα βρω τον άνθρωπό μου», το δεδομένο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι, απολαμβάνεις όσο ποτέ άλλο το φλερτ και το αισθηματικό παιχνίδι! Ακόμα και αν λες ότι θα μείνεις στο ράφι, οι πλανήτες δεν έχουν τα ίδια σχέδια για σένα.
 
Η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο σου, σε κάνει να λάμπεις από γοητεία, ενώ όπου βρεθείς και όπου σταθείς, δεν υπάρχει κάποιος που να μην γοητευτεί μέχρι και τις 7/8 από την παρουσία σου. Ο Δίας από την ίδια θέση, φέρνει τόσο τον Ιούλιο, όσο και τον Αύγουστο, νέες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου. Μπορεί να έχεις κανονίσει να περάσεις μία χαλαρή βραδιά με την παρέα σου και ξαφνικά να ξεπροβάλλει μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σε αποκαταστήσουν.
 
Ο Ερμής από τον Λέοντα, σε βοηθά να διακρίνεις τι σου ταιριάζει καλύτερα, τι είναι αυτό που θέλεις και μέσα από κατάλληλες επικοινωνίες, συναντήσεις αλλά και ταξιδάκια, θα υπάρξουν νέες ερωτικές προτάσεις.
 
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, φέρνει και πάλι στη ζωή σου μνήμες από το παρελθόν! Από τις 15/7, θα έχεις κάποια νέα από έναν πρώην σύντροφο, μπορεί να τον συναντήσεις ή να μιλήσεις μαζί του και θα σε κυριεύσει το δίλημμα αν πρέπει να είστε και πάλι μαζί. Μέχρι τις 7/8 θα έχεις καταλήξει λοιπόν στην απόφαση αν πρέπει να δώσεις μία νέα ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από τα παλιά!
 
Στις 2/8 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα μέσα σου, προκειμένου να καταλήξεις σε μία επιλογή για την αισθηματική σου ζωή! Σε γενικές γραμμές μπορώ να σου πω ότι τόσο ο Ιούλιος όσο και ο Αύγουστος σε ευνοούν στο ξεκίνημα μίας νέας σχέσης. Η μοναξιά είναι ανέφικτη για αυτό το καλοκαίρι, αφού οι επιλογές θα είναι αρκετές.
 
Η συμβουλή μου είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να υποδεχτείς ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο θα έχει πολύ καλύτερες προοπτικές αποκατάστασης!
 
Για να δεις τις αισθηματικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια, κάνε κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει: 
 
Για να δεις με ποια ζώδια ταιριάζεις, κανε κλικ στο ΖΩΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο άτομο, δες την προσωπικότητά του στο ΖΩΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
Για να μάθεις πως συμπεριφέρεται γενικά ένα ζώδιο στα ερωτικά του, δες το ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ.

Πηγή: Myastro.gr
Sponsored Links

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-07-2012 00:00:00