Quantcast
blank
 
blank

Θα κρατήσει η σχέση σου; Οι όψεις για μια καλή συναστρία.

 
Θα κρατήσει η σχέση σου; Οι όψεις για μια καλή συναστρία.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΟΨΕΙΣ

Οι όψεις σε μια ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ, αποκαλύπτουν κατά πόσο θα κρατήσει η σχέση σου. Όταν ερωτεύεσαι, φυσικά θέλεις να διαρκέσει. Κι όσο μεγαλύτερος είναι ο έρωτας, τόσο το «μαζί για πάντα» τριγυρίζει στο μυαλό σου σαν μια ωραία προοπτική. Υπάρχουν αστρολογικά στοιχεία που προοιωνίζουν τη διάρκεια μιας σχέσης; Και τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τις «σχέσεις ζωής» από τις περαστικές περιπέτειες; Ορισμένες θέσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη, τον δικό σου και του προσώπου που σε ενδιαφέρει, σου δίνουν την απάντηση.

Είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου; Ή είναι ένας απλώς ενθουσιασμός; Και πώς θα το καταλάβεις; Θα έχεις βέβαια υποψιαστεί ότι το γεγονός πως εσύ είσαι π.χ. Ταύρος και εκείνος Παρθένος, από μόνο του δεν αρκεί για να εξασφαλίσει ότι ταιριάζετε. Το πράγμα είναι πολύ πιο σύνθετο, καθώς όλοι οι πλανήτες στα δύο ωροσκόπια, με τις θέσεις τους και τις όψεις που σχηματίζουν, παίζουν ο καθένας τον ρόλο του. Όσο περισσότερη σύνδεση και αλληλεπίδραση υπάρχει ανάμεσα στα δυο ωροσκόπια, όπως φαίνεται από τη συναστρία τους, τόσο ενισχύονται οι πιθανότητες αυτά τα δύο πρόσωπα να δημιουργήσουν μια πραγματικά σημαντική σχέση. Ο συνδυασμός του γενέθλιου χάρτη σου με του ατόμου που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου δώσει αρκετές απαντήσεις, καθώς θα σου δείξει τι …παιχνίδι  κάνουν οι πλανήτες σας με τις «εύκολες» και «δύσκολες» όψεις τους, και πώς οι πλανήτες του ενός μεταφέρουν την ενέργειά τους στο ωροσκόπιο του άλλου, παίρνοντας θέση σε σημαντικούς οίκους του.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!


Εδώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε κάτι. Πως δεν θα πρέπει να φοβόμαστε τις λεγόμενες δυσαρμονικές όψεις στη συναστρία, όπως τα τετράγωνα και τις αντιθέσεις. Σύμφωνα με την πιο σύγχρονη προσέγγιση της αστρολογίας, οι «δύσκολες» όψεις δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν κάτι αρνητικό. Μπορεί να λειτουργήσουν πολύ εποικοδομητικά ανάμεσα στους δυο συντρόφους, αν βέβαια είναι κι εκείνοι διατεθειμένοι να συμβιβάσουν τις αντιθέσεις τους και να βρουν καινούργιους κώδικες επικοινωνίας. Σε αυτή τη βάση, ο ιδανικός συνδυασμός σε μια συναστρία θα ήταν:

 • Ο Ήλιος του ενός να βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη του άλλου.
 • Ο Άρης σε σύνοδο με την Αφροδίτη.
 • Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο.

Και αυτό γιατί μια σοβαρή σχέση, ενδεχομένως και γάμος, πρέπει να είναι μια ένωση αντιθέτων, που αλληλοσυμπληρώνονται. Το να έχουν οι δυο σύντροφοι πολλούς πλανήτες στα ίδια ζώδια και να μοιάζουν οι γενέθλιοι χάρτες τους μπορεί να δείχνει ότι ταιριάζουν. Όμως πιθανόν η ήρεμη και εύκολη αυτή σχέση δεν θα μπορέσει να κάνει τη ζωή τους πλούσια και ενδιαφέρουσα, με αποτέλεσμα να …τους φάει η ρουτίνα, κι εκείνους και τον έρωτά τους.

Όλα είναι θέμα επιλογής. Με την αστρολογία τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Οι γενέθλιοι χάρτες δείχνουν τις δυνατότητες και τις προοπτικές που έχει μια σχέση. Στο χέρι σου είναι να τις διαχειριστείς και να τις αξιοποιήσεις, τουλάχιστον στον βαθμό που σου αναλογεί. Ας εξετάσουμε λοιπόν ποιες είναι οι προοπτικές αυτές.

Συναστρία Αστρολογικών χαρτών

Αν δεν ξέρεις τις θέσεις των πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σου και στον χάρτη του προσώπου που σε ενδιαφέρει, δες τον χάρτη της σχέσης σας. Έτσι θα δεις εύκολα αν οι πλανήτες σας σχηματίζουν τις όψεις που αναφέρονται πιο κάτω, και που δίνουν προοπτική για μια σημαντική σχέση.

Όμως πολύ δυναμικό ρόλο παίζουν και οι θέσεις των ωροσκόπων, καθώς και οι οίκοι του ενός συντρόφου μέσα στους οποίους πέφτουν οι πλανήτες του άλλου. Για να το δεις αυτό, θα πρέπει να συγκρίνεις τους δυο γενέθλιους χάρτες σας, τους οποίους θα δεις ξεχωριστά.

Στον κάθε αστρολογικό χάρτη, οι οίκοι εμφανίζονται στον χοντρό μαύρο δακτύλιο και χωρίζονται με τις κόκκινες γραμμές. Όπως θα δεις, σε αντίθεση με τα ζώδια, δεν έχουν όλοι το ίδιο μέγεθος. Ο 1ος Οίκος ξεκινά από τον Ωροσκόπο, που είναι σημειωμένος με την ένδειξη Asc και την κόκκινη γραμμούλα. Οι υπόλοιποι ακολουθούν στη σειρά, με φορά αντίθετη από εκείνη των δεικτών του ρολογιού.

Είναι πολύ απλό να δεις σε ποιο ζώδιο και ποιες μοίρες αντιστοιχούν οι οίκοι σου, ιδίως αυτοί που ενδιαφέρουν περισσότερο για τις σχέσεις: ο 4ος, ο 6ος, ο 7ος και ο 8ος . Αρκεί να κοιτάξεις τον πίνακα κάτω από τον αστρολογικό χάρτη. Στη στήλη House βρίσκονται οι οίκοι με λατινική αρίθμηση  και στη στήλη Longitude τα ζώδιά τους και οι μοίρες από τις οποίες ξεκινούν, η λεγόμενη ακμή του κάθε οίκου  (ο πρώτος αριθμός είναι οι μοίρες και ο δεύτερος, πίσω από το ζώδιο, είναι τα λεπτά της μοίρας).

Αν θες να δεις κατά πόσον π.χ. ο Άρης ενός προσώπου πέφτει στον 8ο οίκο σου, κοιτάς αρχικά τη θέση του πλανήτη αυτού στο δικό του ωροσκόπιο, στη στήλη Latitude του πίνακα. Βρίσκεις, για παράδειγμα, ότι είναι στις 12ο  του Καρκίνου.

Στη συνέχεια κοιτάς ποια θέση έχει ο 8ος οίκος στον δικό σου γενέθλιο χάρτη. Βρίσκεις στη στήλη House το VIII και δίπλα του, στη στήλη Longitude, το ζώδιο και τις μοίρες απ’ όπου ξεκινάει ο 8ος οίκος σου. Το πού τελειώνει, θα το δεις ακριβώς από κάτω, στην αρχή του 9ου οίκου.

Αν μέσα σε αυτό το διάστημα περιλαμβάνονται οι 12ο  του Καρκίνου, δηλαδή η θέση του Άρη του συντρόφου σου στον δικό του γενέθλιο χάρτη, σημαίνει ότι ο Άρης του πέφτει πράγματι μέσα στον 8ο οίκο σου. Αν για παράδειγμα ο 8ος οίκος σου ξεκινά από τις 25ο των Διδύμων και φτάνει μέχρι τις 22ο του Καρκίνου, περιλαμβάνει τον Άρη του συντρόφου σου.  Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Συναστρία στους οίκους

Στη συναστρία είναι τέσσερις οι οίκοι που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τις ερωτικές σχέσεις: ο 7ος, ο 8ος, ο 5ος και ο 4ος.  Η παρουσία πλανητών από τον γενέθλιο χάρτη του ενός σε αυτούς τους οίκους του άλλου δείχνει τον αισθηματικό χαρακτήρα αλλά και τον προσανατολισμό που μπορεί να πάρει η σχέση.

 • Ο 7ος είναι παραδοσιακά ο οίκος του γάμου αλλά και της συνεργασίας, του κοινού σκοπού.
 • Ο 8ος οίκος έχει σχέση με το σεξ, την εσωτερική μεταμόρφωση, αλλά και με το μοίρασμα των οικονομικών πόρων, όπως σε μια συμβίωση ή γάμο.
 • Ο 5ος οίκος έχει να κάνει με τον έρωτα, τα παιδιά αλλά και με άτομα με τα οποία έχουμε «καρμικά» προηγούμενα (για όσους το βλέπουν έτσι).
 • Ο 4ος οίκος συνδέεται με το σπίτι και την οικογένεια, και με το πώς τα ονειρευόμαστε.

Συναστρία ωροσκόπων

Ο ωροσκόπος φανερώνει την πρώτη εντύπωση που παίρνουμε από τους άλλους.

 • Αν ο ωροσκόπος του ενός είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή ή την Αφροδίτη του άλλου, υπάρχουν οι προδιαγραφές για μια σταθερή και μακρόχρονη σχέση. Ιδίως η σύνοδος με την Αφροδίτη είναι κάτι σαν …λαχείο, γιατί εξασφαλίζει και συναίσθημα και ερωτισμό μαζί. Ευνοϊκή είναι και η σύνοδος ωροσκόπου-Δία.
 • Καλές προοπτικές έχει και μια σχέση με τον ωροσκόπο του ενός σε τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη ή τον Δία του άλλου, παρόλο που δεν είναι τόσο δυναμικές όσο στην προηγούμενη περίπτωση.
 • Αν ο ωροσκόπος σου είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του προσώπου που σε ενδιαφέρει μπορεί να ενθουσιαστείς αρχικά, γιατί διαπιστώνεις ότι βλέπετε τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο και σας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Όμως αργά ή γρήγορα θα βαρεθείτε ο ένας τον άλλον…Το ίδιο μέσες άκρες ισχύει με τα τρίγωνα και εξάγωνα μεταξύ των δύο ωροσκόπων.
 • Οι ωροσκόποι σε αντίθεση ή τετράγωνο δείχνουν έντονες  τριβές και διαφορές στις απόψεις και τις προτιμήσεις. Διαλέγεις: Ή τσακώνεσαι διαρκώς για το ποιος έχει δίκιο ή αποφασίζεις να δεις και λίγο τα πράγματα από την πλευρά του άλλου, πράγμα που μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον από τον καβγά. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
   

Συναστρία Άρη

Ορισμένες  θέσεις του Άρη στη συναστρία σας μπορούν να δώσουν στη σχέση σας μεγάλο ερωτικό πάθος και  έντονο ενθουσιασμό, κάνοντας να υπάρχει μια αμοιβαία έλξη που να είναι σωματική αλλά και συναισθηματική. Εδώ όμως παίζονται πολλά, γιατί ο Άρης εξασφαλίζει ένταση αλλά όχι και διάρκεια. Θα πρέπει λοιπόν σε αυτό το διάστημα που σας δίνει την αρχική ώθηση και απογειώνει τη σχέση, να μάθετε και οι δυο πώς να την κρατάτε …ψηλά με τα δικά σας φτερά. Ποιες είναι αυτές οι θέσεις:

 • Ο Άρης του άλλου προσώπου να πέφτει στον 5ο οίκο σου. Έντονα χτυποκάρδια, πολλή τρυφερότητα και μια τάση εξιδανίκευσης του άλλου. Όμως είπαμε… Αν δεν υπάρχουν κι άλλες ενισχυτικές όψεις στη συναστρία, το πράγμα δεν θα διαρκέσει πολύ.
 • Ο Άρης του να πέφτει στον 8ο οίκο σου. Το σεξουαλικό πάθος χτυπάει κόκκινο! Είναι αυτό που λέμε «μοιραία έλξη».
 • Ο Άρης του να κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο σου, ή με το ζώδιο που είναι απέναντι από τον ωροσκόπο σου, ή με την ακμή του 10ου οίκου σου (βλέπεις τις μοίρες στον πίνακα, εκεί που αναγράφεται και το ζώδιο του οίκου) ή με την ακμή του 4ου οίκου σου.
 • Όταν ο Άρης του ενός είναι σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με τον Ήλιο του άλλου, συνήθως η σχέση αποκτά γρήγορα έναν σεξουαλικό χαρακτήρα και μια γενικότερη ένταση.
 • Αν Άρης και Ήλιος σχηματίζουν τρίγωνο, τα πράγματα είναι λιγότερο… εξουθενωτικά, παρόλο που δεν λείπει ο ερωτισμός.
 • Το ίδιο περίπου ισχύει και με τις όψεις Άρη-Αφροδίτης στη συναστρία. Αν σχηματίζουν σύνοδο ή τετράγωνο σε περιμένει πάθος μέχρι τελικής πτώσεως. Με το τρίγωνό τους, έχεις περισσότερες πιθανότητες για καταστάσεις ερωτιάρικες μεν αλλά πιο ήρεμες.
 • Όταν ο Άρης του ενός σχηματίζει όψεις με τη Σελήνη του άλλου, δημιουργείται εξαρχής μια έντονη έλξη. Συνήθως την πρωτοβουλία των …κινήσεων στην αρχή της σχέσης την έχει το πρόσωπο με τον Άρη. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
   

Συναστρία: Γρήγοροι & αργοί  πλανήτες. Αφροδίτη, Πλούτωνας, Ουρανός. 

Ο Πλούτωνας, πλανήτης της μεταμόρφωσης, της αναγέννησης  αλλά και των ψυχολογικών εμμονών, μπορεί να επηρεάσει έντονα μια σχέση. Ο Ουρανός, πάλι είναι εκείνος που φέρνει διαρκώς ανατροπές. Να μερικές σημαντικές όψεις τους σε μια συναστρία:

 • Η  Αφροδίτη του ενός και ο  Πλούτωνας του άλλου σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση σηματοδοτούν μια σχέση  με έντονα συναισθήματα,  από εκείνες που μπορούν να σε μεταμορφώσουν. Η έλξη ανάμεσα στους δυο συντρόφους μπορεί να μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου. Πολλές φορές, όμως το πρόσωπο που έχει τον Πλούτωνα στη συναστρία φαίνεται να έχει και …το πάνω χέρι στη σχέση. Το πρόσωπο με την Αφροδίτη μπορεί να καταλήξει να «τρώγεται» από τον έρωτα, βγάζοντας έντονα κτητικά συναισθήματα.
 • Η Αφροδίτη του ενός και ο Ουρανός του άλλου σε σύνοδο ή τετράγωνο οδηγούν κατευθείαν στον κεραυνοβόλο έρωτα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εσφαλμένα …δεδομένα στο ξεκίνημα της σχέσης, που ίσως αργότερα να την αποσταθεροποιήσουν. Πιθανόν το πρόσωπο με την Αφροδίτη να θεωρήσει τον σύντροφο με τον Ουρανό ασταθή και επιπόλαιο. Όμως η σχέση αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι υπέροχα  αντισυμβατικό και καθόλου πληκτικό.
 • Ο Άρης με τον Πλούτωνα σε σύνοδο ή τετράγωνο δείχνουν έντονο ερωτικό πάθος στα αρχικά στάδια της σχέσης αλλά και μια «σκοτεινή» γοητεία. Αν σχηματίζουν τρίγωνο,  δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μια τέτοια έντονη έλξη, αν όμως προκύψει αυτή, το ζευγάρι μπορεί να δεθεί πολύ στο σεξουαλικό επίπεδο. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

  Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

  Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Συναστρία: Σελήνη.

Η Σελήνη στο ωροσκόπιό μας αντιπροσωπεύει την ψυχή, το συναίσθημα, τα βαθύτερα ένστικτά μας, τις βάσεις που έχουμε από την οικογένειά μας, αλλά και τον τρόπο που εκφράζουμε όλα όσα κρύβει μέσα η ψυχή και η καρδιά μας. Σε μία ερωτική συναστρία (χάρτη της σχέσης), οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους άλλους πλανήτες ανάμεσα σε δύο ωροσκόπια, μας δίνουν χρήσιμα στοιχεία τα οποία μας βοηθούν να κατανοήσουμε σε βάθος την συναισθηματική εξέλιξη της σχέσης. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο μας: Η Σελήνη και οι όψεις της στη συναστρία, αποκαλύπτουν ποια θα είναι η πορεία της σχέσης.

Φυσικά, στη συναστρία όπως είπαμε και πριν, όλα τα παραπάνω είναι γενικές ενδείξεις και η ερμηνεία του συνδυασμού τους γίνεται καλύτερα από έναν ειδικό. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη συναστρία της σχέσης σου, κάλεσε στο τηλέφωνο 14788, και οι αστρολόγοι μας θα απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματά σου.

Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-10-2011 00:00:00