blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Υπολογίστε τον τυχερό σας αριθμό και μάθετε τι σας περιμένει το 2024. Από την Μελίνα Φώφη.

 
Υπολογίστε τον τυχερό σας αριθμό και μάθετε τι σας περιμένει το 2024. Από την Μελίνα Φώφη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Η τέχνη της αριθμολογίας έχει τις ρίζες της στην περιοχή της αρχαίας Αιγύπτου και της Βαβυλώνας και η ηλικία της χάνεται στα βάθη των αιώνων. Πρώτος μελέτησε, εξέλιξε και εξειδίκευσε την τέχνη αυτή ο Πυθαγόρας και προς τιμήν του η μέθοδος που προέκυψε ονομάστηκε Πυθαγόρειος Αριθμολογία. Για να υπολογίσεις λοιπόν το δικό σου προσωπικό έτος, αρκεί να προσθέσεις τους αριθμούς της μέρας που γεννήθηκες και του μήνα και να προσθέσεις στο τέλος τα ψηφία του 2024.

Sponsored Links

Πως θα βρεις τον προσωπικό αριθμό σου για το 2024;

Αν λοιπόν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 5 Σεπτεμβρίου, τότε προσθέτεις 5+9(που είναι ο αριθμός του Σεπτέμβριου) 5+9=14, 1+4=5, 5 συν τα ψηφία του 2024 διαμορφώνεται σε 5+2+0+2+4=13, όπου 1+3=4. Άρα εδώ έχουμε σαν ετήσιο προσωπικό αριθμό το 4.

Πέρα από την ετήσια πρόβλεψή σου, μπορείς με τον τρόπο αυτό να υπολογίζεις το πώς θα είναι πχ ο μήνας σου προσθέτοντας αντί για 2024 που κάναμε εδώ, τον αριθμό του μήνα που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον μπορείς δεις τι προβλέπει η αριθμολογία για κάποιον προσωπικά με βάση της ημερομηνία και το έτος που έχει γεννηθεί κλπ.

Ας δούμε λοιπόν τώρα βάση του προσωπικού σου αριθμού και αφού τον υπολογίσεις ποια προδιάθεση φέρει για σένα η καινούργια χρονιά.

Αν σου προέκυψε ο αριθμός «1»

Το 2024 κλείνεις κύκλους στη ζωή σου και αφήνεις χώρο στο καινούργιο, το φρέσκο, το εμπνευσμένο, το άκρως ανανεωτικό. Θέλεις να κάνεις πολλά και να απαλλαχθείς από καταστάσεις που σε κάνουν να παραμένεις σε κατάσταση στασιμότητας και αναμονής, πράγμα που και θα καταφέρεις τελικά. Μπροστά σου ξεκινά ένα διάστημα εννέα ετών, που πραγματικά μέσα σε αυτό θα καταφέρεις να κάνεις σπουδαία πράγματα, αφού θα βελτιωθούν κατά πολύ οι σημαντικοί τομείς της ζωής σου, όπως ο οικογενειακός ή ο επαγγελματικός. Το 2024 σε καλεί να στηριχθείς περισσότερο στις δικές σου δυνάμεις, παρά στων δικών σου ανθρώπων, που όσο και αν καλοπροαίρετα σου προσφέρονται, πάντα θα νιώθεις δεσμευμένη/ος και υποχρεωμένη/ος απέναντί τους. Μη φοβηθείς να πάρεις τα ρίσκα σου για μια αγάπη ή μια σπουδαία ιδέα και σύντομα θα τη δεις να παίρνει σάρκα και οστά.

Αν σου προέκυψε ο αριθμός «2»

Το 2024 είναι ένα πολύ όμορφο διάστημα στο να κάνεις περισσότερο σχέσεις ζεστές, από ότι τυπικές. Στο να νιώσεις από το πρώτο κιόλας διάστημα την ανάγκη να μιλήσεις για τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου και να έχεις την κατανόηση τελικά, από τους ανθρώπους που θα απευθύνεσαι. Το 2024 βάζεις ένα στοίχημα με τον εαυτό σου που λέει, πως όπου δοκιμάσεις να χτίσεις τα πράγματα από την αρχή, θα τα καταφέρεις, αφού θα δεις τις προσπάθειές σου λίγο αργότερα να αποδίδουν. Όμως μην επιμένεις να παραμένεις στα ίδια και στα όμοια, γιατί τότε κάποιοι άνθρωποι που συμπορεύεστε ή καταστάσεις, στο τέλος θα σε απογοητεύσουν. Το πρώτο μισό του 2024 είναι προπαρασκευαστικό σε ότι και αν κάνεις ενώ κατά το δεύτερο διάστημα επιταχύνονται οι ρυθμοί της προσωπικής σου ανάπτυξης. Μην απογοητεύεσαι όταν κάτι αργεί να γίνει απλά δεν ήρθε η ώρα.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

Αν σου προέκυψε ο αριθμός «3»

Το 2024 με περισσότερη εξωστρέφεια και σαφώς καλύτερη σε σχέση με πέρσι διάθεση, θα καταφέρεις να διευρύνεις τους προσωπικούς σου κύκλους, φιλικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς. Καινούργιοι άνθρωποι με εξαιρετικές προσωπικότητες έρχονται τώρα στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική, να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ανοίξεις τα φτερά σου σε κάθε είδους περιπέτεια, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Η αυτοπεποίθησή σου θα σου δώσει την ώθηση να ψαχτείς σε νέα γνωστικά πεδία και να κυνηγήσεις με μεγαλύτερο πείσμα όνειρα που ίσως έτυχε να άφησες κάποτε στη μέση. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα λειτουργούν απέναντί σου συνεχώς υποστηρικτικά, αρκεί να ξέρεις τι θες και το πώς θα το κατακτήσεις, αυτό είναι κάτι που θα το βρεις στην πορεία. Μείνε σε εγρήγορση.

Αν σου προέκυψε ο αριθμός «4»

Το 2024 ξημερώνει για σένα μια σπουδαία χρονιά, αφού ότι ξεκινήσεις τώρα, θα έχει ποιότητα αλλά και διάρκεια στο χρόνο. Βέβαια τίποτα δε θα σου χαριστεί χωρίς να κοπιάσεις. Όμως έτσι θα συνειδητοποιήσεις, πόσες δυνάμεις κρύβεις μέσα σου και πόσα καταπληκτικά πράγματα με αυτές μπορείς να κάνεις. Έτος σπουδαίων προσωπικών και επαγγελματικών κατακτήσεων θα είναι το 2024, όπου θα έχεις την αναγνώριση σε όποιο περιβάλλον και αν τύχει να κινηθείς, να δουλέψεις ή δραστηριοποιηθείς. Μείνε συνδεδεμένη/ος με το κέντρο σου και άκου εκείνα που σου ζητά η καρδιά σου. Να θυμάσαι ότι περισσότερο στον εαυτό σου χρωστάς και ότι θα πρέπει να τα έχεις καλά μαζί του. Αν δεν είσαι εσύ καλά, τότε δε θα μπορείς να είσαι καλά με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, το ταίρι, τους σημαντικούς συνεργάτες σου τους φίλους που εμπιστεύεσαι.

Αν σου προέκυψε ο αριθμός «5»

Το 2024 είναι μια χρονιά που θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις τα δεσμά που εσύ κυρίως περιορίζεις τον εαυτό σου. Αν αγαπάς τα ταξίδια, φέτος σου βγαίνουν περισσότερα από άλλες χρονιές, όχι απαραίτητα για διασκέδαση σε μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις και διακοπές αλλά για επιμορφωτικούς ή επαγγελματικούς λόγους, ώστε να αποκτήσεις εφόδια που θα σε στηρίξουν στην προσωπική σου εξέλιξη και εργασιακή σου ανέλιξη. Στη διάρκεια αυτή, ξεσκονίζεις σίγουρα τις φιλίες σου και επανεξετάζεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι. Σε κάποιες από αυτές τραβάς γραμμή, τις αξιολογείς και κρατάς μονάχα όσες δε λειτουργούν σα πέδη στην πορεία σου. Μη φοβηθείς αν χρειαστεί να κάνεις τομές και αλλαγές στη ζωή σου, όπως το να φύγεις από το πατρικό σου σπίτι να χτίσεις τη δική σου φωλιά, να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό.

Αν σου προέκυψε ο αριθμός «6»

Το 2024 θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ οι σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους τις ζωής σου. «Εγώ και οι άλλοι» λοιπόν. Πόσο δεμένες είναι οι σχέσεις σου μαζί τους; Μήπως πτυχές τους τις έχεις αφήσει να αναπτύσσονται στην τύχη τους; Πόσο ψηλά βάζεις την προσωπική σου ελευθερία και ανεξαρτησία, έναντι των υποχωρήσεων που πρέπει και εσύ να κάνεις για να συνυπάρξεις σε ισότιμους δεσμούς. Με τι ξεκινάς να μιλάς περισσότερο, με το Εγώ ή με το Εμείς; Φέτος και η προσωπική και αισθηματική σου ζωή αλλάζει, αφού θα πρέπει να επιδείξεις στον άνθρωπό σου, ότι βλέπεις τη σχέση σας σοβαρά. Δεν αποκλείεται τώρα να το πάτε πιο επίσημα ή αν είστε ήδη μαζί να αποφασίσετε την ολοκλήρωση του δεσμού σας με το να προσπαθήσετε να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ξεκίνα με το να ανανεώνεις τον προσωπικό σου χώρο εκεί που ζεις τις ιδιαίτερες στιγμές.

Αν σου προέκυψε ο αριθμός «7»

Το 2024 θα έχεις την τύχη να κατεβάσεις όπως λέμε ρυθμούς και να στραφείς περισσότερο στον εσωτερικό σου εαυτό. Είναι μια χρονιά που θα κάνεις τους προσωπικούς σου απολογισμούς και θα διαπιστώσεις, πως όσα δεν πέτυχες όσο και αν τα προηγούμενα χρόνια ποθούσες ή προσπαθούσες να επιτύχεις, τελικά όχι απλώς κάποιος λόγος δεν έγιναν αλλά στο τέλος σου βγήκαν και σε καλό. Σίγουρα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν κενά στις σχέσεις σου, κενά στο επάγγελμά σου, κενά στους δεσμούς με τους δικούς σου ανθρώπους εκείνους που θέλεις πάντα να νιώθεις στο πλάι σου. και ίσως αυτοί να είναι και οι λόγοι που θα σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου γενικά. Είναι όμως και η πρόκληση στο να προσπαθήσεις εσύ να κάνεις την αρχή μαζί τους δείχνοντας καλή θέληση με το να τους δώσεις χώρο στη ζωή σου ή να ακούσεις περισσότερο τι έχουν να σου πουν.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Αν σου προέκυψε ο αριθμός «8»

Το 2024 θα είναι για σένα μια χρονιά συνειδητοποίησης πολλών πραγμάτων που συνέβαιναν μέχρι σήμερα και τα έβλεπες όπως σου τα σέρβιραν χωρίς να παρεμβαίνει η δική σου κρίση σ αυτά. Σε μια άλλη περίπτωση πιθανόν να αποσύρθηκες και να κλείστηκες στον εαυτό σου, κυρίως γιατί δεν άντεχες γενικά τον πολύ κόσμο και τη φασαρία. Όμως τώρα πρέπει να δείξεις περισσότερη αποφασιστικότητα, να βγεις δυναμικά προς τα έξω, με τόλμη, πείσμα και σθένος και όποια πράγματα χωλαίνουν στη ζωή σου και περνούν απ το χέρι σου ξεκίνα σιγά-σιγά να τα διορθώνεις. Βέβαια δε χρειάζεται παρόρμηση αλλά στρατηγική. Να κάνεις ένα βήμα τη φορά αλλά να το ολοκληρώνεις πριν προχωρήσεις στο επόμενο. Μην ξανοιχτείς περισσότερο από αυτό που σου επιτρέπουν οι δυνάμεις σου, ενώ είναι μία θαυμάσια χρονιά στο να ρυθμίσεις χρέη και οφειλές.

Αν σου προέκυψε ο αριθμός «9»

Μια μεταμορφωτική χρονιά θα είναι για σένα το 2024, αφού κλείνουν υποθέσεις και υποχρεώσεις που σε δυσκόλευαν τα προηγούμενα χρόνια ενώ απαλλάσσεσαι απ αυτές. Σταματούν σχέσεις που όσο και αν προσπάθησες τελικά δεν είχαν τη δύναμη να εξελιχθούν ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή σου. Τερματίζουν συνεργασίες που δεν απέδωσαν τουλάχιστον ότι σου υποσχέθηκαν. Αλλάζεις όμως και εσύ. Αλλάζεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Τη στάση που κρατάς στα πράγματα. Δείχνεις το στίγμα και τις προθέσεις σου. Αποσύρεσαι για να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου, χωρίς να τα κοινοποιείς στην κρίση των άλλων. Ανακαλύπτεις εκ νέου τον εαυτό σου αλλά και τις άπειρες δυνατότητές σου, που θα σε κάνουν να πιστέψεις στις δυνάμεις σου και που σε οδηγούν μεθοδικά στο να καταφέρεις να κατακτήσεις δύσκολους στόχους και όνειρα.

Μελίνα Φώφη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-12-2023 12:00:00