Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 27 Μαΐου 2022 η Αφροδίτη από τις 28° 18’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα έχει μια δυνατή επίδραση σε εμάς και ιδιαίτερα, μάλιστα, σε ό,τι αφορά την ερωτική μας ζωή. Στη συναισθηματική μας επιφάνεια θα βγουν έντονα αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας αλλά και μια διάθεση να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και χειριστικές συμπεριφορές προκειμένου να σιγουρευτούμε ότι το αντικείμενο του πόθου μας είναι αποκλειστικά δικό μας. Όλα αυτά, φυσικά, θα είναι παράγωγα των δικών μας ανασφαλειών και φόβων που, για αρκετούς από εμάς, θα ακουμπούν πάνω σε βιώματα και συναισθήματα εγκατάλλειψης από την παιδική ή νεανική μας ηλικία, που η όψη αυτή απλά θα εντείνει ή που θα φέρει ξανά στην επιφάνεια λόγω συγκεκριμένων συμπεριφορών από το ταίρι μας.

Sponsored Links

Πάσης φύσεως ξεκαθαρίσματα...

Επιπλέον, ορισμένοι από εμάς ίσως αισθανθούμε ότι μέσα στη σχέση μας απειλούμαστε ή πιεζόμαστε να κάνουμε κάτι που στην ουσία δεν επιθυμούμε ή που ενδεχομένως θεωρούμε προσβλητικό για εμάς. Από την άλλη πολύ πιθανόν να υπάρξουν και τελεσίγραφα εκ μέρους του/της συντρόφου μας σχετικά με αιτήματα που έχει από εμάς τα οποία πρέπει να γίνουν μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια, π.χ. «σου δίνω ένα μήνα περιθώριο για να κάνεις αυτό ή εκείνο διαφορετικά θα χωρίσουμε» και άλλα πολλά. Σε κάθε περίπτωση και δεδομένου ότι, όχι μόνο αυτές οι συμπεριφορές δείχνουν ότι ο αποστολέας διακατέχεται από ανασφάλεια, αδυναμία και έλλειψη σεβασμού για τον παραλήπτη, αλλά και γεννούν συναισθήματα θυμού και στεναχώριας και προσβολής, θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά τις επιλογές μας.

Βέβαια, αν κάτι καταρρεύσει, αν μια σχέση διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, με λίγα λόγια, αυτό θα συμβεί γιατί δεν υπάρχουν σωστές βάσεις. Μια σχέση που έχει γερά θεμέλια θα αντέξει. Μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις στη δυναμική της σχέσης αλλά η σχέση δεν θα τερματιστεί για κανένα λόγο και σε καμία περίπτωση. Όποιες σχέσεις ξεκινήσουν τώρα μπορεί να έχουν ενθουσιασμό και πάθος αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν χρονική συνέχεια. Ίσως γνωρίσουμε άτομα που έχουν κάποιες ιδιότητες τις οποίες θα θέλαμε να έχουμε και εμείς. Ίσως συναντήσουμε ένα άτομο που είναι συναρπαστικό και μας έλκει όπως το φως τις πεταλούδες. Όλα καλά και όλα ωραία, φτάνει οι επιθυμίες ή οι ανάγκες που θα μας βγάλει το άτομο αυτό να είναι πραγματικά δικές μας και όχι μια αναπαραγωγή των δικών του επιθυμιών τις οποίες αντανακλά ως πιο ισχυρό μέλος της σχέσης πάνω μας.

Εκτός από τις προσωπικές μας σχέσεις, η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε ξεκαθαρίσματα και επαγγελματικών λογαριασμών. Με λίγα λόγια, είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά μας; Είναι τοξικό το περιβάλλον ή οι συνεργάτες μας; Νιώθουμε ότι δε μας βοηθάει το επαγγελματικό κλίμα να αναπτύξουμε τα ταλέντα μας; Καταπιεζόμαστε; Μήπως έχει έρθει η ώρα να αναζητήσουμε κάτι διαφορετικό και πιο συμβατό με τις ανάγκες μας; Ας ψάξουμε, λοιπόν, βαθιά μέσα μας και ας δούμε τι μας ικανοποιεί και τι όχι και ας πράξουμε τα δέοντα.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να αναζητήσετε σχέσεις και συνεργασίες που «κουμπώνουν» περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες. Λίγο παραπάνω προσοχή να δώσετε σε άτομα που σας ασκούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο εξουσία, π.χ. πατέρας, εργοδότης, κ.λ.π. γιατί ίσως υπάρξουν εντάσεις και κάποια προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να κινηθείτε με άκρα μυστικότητα για κάποια σχέδια που έχετε κατά νου καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και άτομα που δεν είναι φιλικά προσκείμενα σε εσάς. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι από εσάς ίσως ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση η οποία θα είναι γεμάτη πάθος αλλά θα πρέπει προς το παρόν να μείνει κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στη δική σας περίπτωση, την προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε κάποια άτομα από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον με τα οποία, μάλιστα, υπάρχει και οικονομική μεταξύ σας σχέση καθώς ίσως σας χειραγωγήσουν ή, ακόμα χειρότερα, εκμεταλλευτούν. Προσοχή και σε έξοδα που ίσως κάνετε όχι από ανάγκη αλλά προς χάριν εντυπωσιασμού των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή ίσως βαθιά μέσα σας νιώσετε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν είναι απόλυτα συμβατές με τις ανάγκες σας και δεν ταιριάζουν στα θέλω σας. Θα χρειαστεί να εξετάσετε, μάλιστα, και το ενδεχόμενο βαθιά μέσα σας να ψάχνετε για σχέσεις εξάρτησης. Ανακαλύψτε από που προέρχεται αυτή η ανάγκη και θα βρείτε και τη θεραπεία.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τους στόχους σας και να μην αφήσετε τίποτα και κανένα να σας βγάλει εκτός πορείας. Δείτε το δικό σας συμφέρον χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα φερθείτε με άσχημο τρόπο στους άλλους. Ωστόσο, ορισμένοι από εσάς ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ελαφρώς δυσάρεστες συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε λίγο παραπάνω τον τρόπο και το που ξοδεύετε τα χρήματά σας και φροντίστε πρώτα τις υποχρεώσεις σας, δηλαδή το ζην, και μετά τη διασκέδαση, δηλαδή το ευ ζην. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα καταφέρετε να βγάλετε από μέσα σας ένα άτομο που δεν σας έχει φερθεί καλά. Ορισμένοι από εσάς ίσως ξεκινήσετε μια νέα παθιασμένη σχέση.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα γεννήσει μέσα σας μια αυξημένη ανάγκη για έλεγχο, τόσο των μελών της οικογένειάς σας, όσο και των συνεργατών σας. Εννοείται ότι βαθιά μέσα σας καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό «κουμπώνει» πάνω σε δικές σας ανασφάλειες και άγχη. Δεδομένου λοιπόν ότι είστε άνθρωποι που έχουν πολύ ψηλά έννοιες όπως κατανόηση και αγάπη, σίγουρα θα πράξετε τα δέοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι είστε άνθρωποι απόλυτοι, του μαύρου ή του άσπρου, κάτι που η όψη αυτή θα σας το θυμίσει και μάλιστα με έντονο τρόπο. Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό να θελήσετε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να χειραγωγήσετε τους άλλους σε μια προσπάθεια να περάσετε το δικό σας. Την αμέριστή προσοχή σας δώστε σε συναδέλφους που ίσως θελήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτοί εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η όψη ίσως σας βγάλει ποιότητες που είναι κόντρα ρόλος σε εσάς και τη φύση σας, όπως η ζήλεια και η κτητικότητα. Αν και προφανώς αυτές οι σκέψεις είναι η αντίδραση σε δράση από τη μεριά άλλων, καλό θα ήταν να καταλαγιάσετε τα συναισθήματα αυτά για το δικό σας καλό. Γενικά, οι σχέσεις εξάρτησης παρασύρουν σε μονοπάτια δύσβατα και δύσκολα στη διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη όψη αυτή θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον ίδιο σας τον εαυτό και να ανακαλύψετε τις ενδότερες αιτίες που σας κάνουν να αναζητάτε τον έλεγχο στις σχέσεις σας και στην ζωή σας. Τίποτα δε θα διαλυθεί ούτε θα καταρρεύσει γύρω σας, εκτός ίσως από εσάς τους ίδιους καθώς με το να γίνεστε αμφιθυμικοί δεν κάνετε καλό ούτε στο ταίρι σας, ούτε στους οικείους σας, και κατ’επέκταση ούτε και σε εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστικές επαφές και συμφωνίες φέρνει σε εσάς η όψη αυτή. Για κάποιους από εσάς, αυτό αφορά μια επερχόμενη και πολλά υποσχόμενη οικονομικά συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, για ορισμένους από εσάς αφορά μια παθιασμένη και γεμάτη ένταση και ερωτισμό σχέση ή οποία καλό θα ήταν, προς το παρόν, να μείνει κρυφή. Την προσοχή σας δώστε σε ό,τι λέτε και φυσικά ποιόν εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΣ

Δεδομένου ότι δεν έχουν όλοι γύρω σας καλές προθέσεις και δεν κοιτάνε το γενικότερο καλό όπως εσείς, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί: τι λέτε, που το λέτε και, κυρίως, τι σας λένε και τι από αυτά αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, την αλήθεια ή γίνεται με γνώμονα όχι το δικό σας καλό αλλά κάποιων τρίτων. Πατήστε γερά στα πόδια σας και απομακρυνθείτε από ό,τι είναι σαθρό και ψεύτικο.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-05-2022 12:00:00