blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Νοέμβριο του 2014.

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Νοέμβριο του 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Αριθμολογία Νοεμβρίου 2014

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από δύο χέρια που βοηθούν, από μία αγκαλιά που είναι ικανή να γκρεμίσει τα τείχη της μοναξιάς και να απαλύνει τον πόνο… Τίποτα δεν είναι πιο ουσιαστικό από την βαθιά και ειλικρινή αγάπη και η αγάπη υπάρχει μέσα μας, αρκεί να πάρουμε την απόφαση να την εξωτερικεύσουν και να την δείξουμε έμπρακτα στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. Αυτό το Νοέμβριο υπάρχει γύρω μας η κοινή παραδοχή ότι με την αγάπη, την συμπαράσταση και την βοήθεια μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδια.

Αριθμός του Νοεμβρίου: 9

Ο μηνιαίος αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Νοεμβρίου, είναι το 9, που μας δίνει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το κλίμα που θα κυριαρχήσει γύρω μας. Αυτό το μήνα πολλοί θα καταφέρουν να αγγίξουν την εκπλήρωση κάποιου σημαντικού ονείρου. Το συναίσθημα θα γίνει ο οδηγός για ένα καλύτερο αύριο, ενώ σχεδόν όλοι μας θα συνειδητοποιήσουμε ότι ο ένας είναι για όλους και όλοι είναι για έναν… Αυτό σημαίνει ότι θα δώσουμε βοήθεια και υποστήριξη σε όποιον το έχει ανάγκη. Θα κατανικήσουμε τα πάθη και τις αδυναμίες μας και θα πορευτούμε πλέον στο δρόμο της αγάπης και της συμπόρευσης… Όλα αυτά ακούγονται πανέμορφα, είναι όμως δύσκολα. Θα γίνουν όμως πραγματικότητα, γιατί μέσα από δυσκολίες, πολλοί άνθρωποι θα έρθουν πιο κοντά και θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την αγάπη!

Ακόμα και στον έρωτα έρχεται η στιγμή που τα όνειρα εκπληρώνονται…

Ο Νοέμβριος μπορεί να μην είναι ο πιο καυτός και φλογερός μήνας για τα αισθηματικά, είναι όμως η χρονική στιγμή που επιβεβαιώνει τα συναισθήματα, φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους που είναι δεμένοι με αμοιβαία συναισθήματα αγάπης και κάνει τις σχέσεις πιο ουσιαστικές και με μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα σημαντικά εμπόδια και οι προκλήσεις στους δεσμούς, λαμβάνουν τέλος. Πολλοί θα συμβιβαστούν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ενός δεσμού και είτε θα υποχωρήσουν και θα επικεντρωθούν στα θετικά της σχέσης, είτε θα γυρίσουν σελίδα, απαλλαγμένοι πλέον. Όσοι δεν διατηρούν έναν δεσμό θα καταφέρουν αυτό το μήνα να κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα έχει καλή εξέλιξη… Οι νέες σχέσεις που θα γίνουν αυτό το μήνα, θα μπορούν να κρατήσουν για μία ζωή!

Το χρήμα δεν έχει καμία αξία, αν δεν υπάρχουν όνειρα, αξίες και ιδανικά…

Αυτή τη σκέψη μπορεί να την απορρίπτουμε και να βάζουμε πάντα ως προτεραιότητά μας το πώς θα γεμίσει το πορτοφόλι μας, όμως αυτό το Νοέμβριο το χρήμα δεν είναι αυτοσκοπός… Γίνεται μόνο το μέσο για να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Αυτό το μήνα αξία έχει η εργασία, που εκπληρώνει έργο και σκοπό, η πραγματοποίηση στόχων. Κάποια σχέδια μπορούν πραγματικά αυτό το μήνα να γίνουν πραγματικότητα!…
 
Το Myastro σου προσφέρει τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας, για τον μήνα Νοέμβριο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
 
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Νοέμβριο 2014

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας εξέχουσας σημασίας για σένα, που έχεις προσωπικό αριθμό το 1. Αυτό συμβαίνει γιατί και ο μηνιαίος σου αριθμός είναι το 1, που σημαίνει ότι τώρα είναι η χρονική στιγμή για να ανεξαρτητοποιηθείς, να δράσεις και να αποκτήσεις την κυριαρχία που χρειάζεσαι, για να έχεις πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Αυτό το μήνα της χρονιάς θα έχεις νέα, ουσιαστικά ξεκινήματα.
 
ΕΡΩΤΑΣ: Με την γοητεία και την αυτοπεποίθηση που θα σε διακρίνει, όχι μόνο θα έχεις νέες ερωτικές κατακτήσεις, αλλά θα μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα και έναν σημαντικό στόχο για τα αισθηματικά σου! Θα κατακτήσεις τον άνθρωπο που θέλεις, θα βάλεις πλώρη για νέα σχέδια και ο αισθηματικός σου τομέας θα μπει σε μία νέα πορεία!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται αυτό το Νοέμβριο στα επαγγελματικά σου και καταφέρνεις να κερδίσεις την αξιοπιστία και την αυτοδυναμία στη δουλειά σου! Νέες συνεργασίες, αλλαγή εργασίας ή ακόμα και ανεξαρτητοποίηση επαγγελματική, θα σου χαρίσουν κέφι και ενθουσιασμό! Στα οικονομικά σου, ενώ υπάρχουν καλές προοπτικές, πρέπει να μεριμνήσεις περισσότερο για την διαχείριση τους!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις την ανάγκη να μοιραστείς ό,τι σου ανήκεις, να δώσεις και να πάρεις αγάπη, να κάνεις τις σχέσεις σου πιο ποιοτικές και όμορφες. Αυτό ακριβώς θα κάνεις αυτό το Νοέμβριο! Η προσωπική σου ζωή περνά από ένα νέο στάδιο, νιώθεις πιο ήρεμα και έρχεσαι πιο κοντά σε φίλους, στην οικογένεια αλλά και στον έρωτα… Το αρνητικό σημείο αυτού του μήνα είναι ότι συχνά μπορεί να εμπλακείς σε διλήμματα!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Μπορεί τα αισθηματικά σου να εξελίσσονται σε αργούς ρυθμούς, όμως θα καταφέρεις να κερδίσεις την σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια, που σου είχαν λείψει! Η σχέση σου τώρα θα πάρει μια πιο σταθερή τροπή και θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία νέα ρομαντική ιστορία είναι τώρα στα σκαριά.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου και αυτό το μήνα θα βρεθείς σε φάση αναμονής. Οι απαντήσεις που περιμένεις καθυστερούν ακόμα να έρθουν. Όσο για τα οικονομικά σου, διανύουν ένα στάδιο που δεν είναι πια και τόσο ικανοποιητικό. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να κρατήσεις τον έλεγχο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

ΓΕΝΙΚΑ: Βρίσκεις και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό, επανακτάς την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά σου! Αυτό το Νοέμβριο έχεις επικοινωνίες, μηνύματα και ευκαιρίες, που θα σε ανανεώσουν! Θα μετακινηθείς, θα κάνεις κάποιο σύντομο ταξιδάκι και θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε αναζωογονήσουν.
 
ΕΡΩΤΑΣ: Ήρθε η στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου, να πεις όλα όσα έκρυβες εδώ και καιρό μέσα σου και σίγουρα θα βρεις την πλήρη ανταπόκριση. Αυτό το Νοέμβριο η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα βελτιωθεί και θα ανανεωθεί. Αν δεν έχεις σχέση, ετοιμάσου για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι… Ένα μήνυμα ή μία πρόταση που θα λάβεις, θα σου δώσει χαρά!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Νοέμβριος φέρνει μαζί του διαπραγματεύσεις, που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς και των οικονομικών σου! Κάποιες συζητήσεις θα σου δώσουν λύση στα χρόνια προβλήματα… Οι φίλοι και οι γνωριμίες θα αποδειχθούν ο άσσος στο μανίκι σου! Όλα φαίνεται να μπαίνουν σε μία πολύ καλή πορεία!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, για το λόγο αυτό το Νοέμβριο επικεντρώνεσαι σε κάθε εκκρεμότητα και φροντίζεις να την επιλύσεις. Συγκρατείς τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητά σου και προσπαθείς να βάλεις μπροστά νέα πλάνα, διορθώνοντας πρώτα όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σου! Αυτό το μήνα της χρονιάς θα αποδείξεις στον εαυτό σου και στους γύρω σου την αξία σου!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Νέες ευθύνες έρχονται στον τομέα των αισθηματικών σου! Η σχέση σου μπορεί να σοβαρεύει, είτε να μπαίνει στο στάδιο δημιουργίας οικογένειας. Πιθανό είναι και το γεγονός ο σύντροφός σου να έχει κάποιο πρόβλημα και εσύ να πρέπει να του σταθείς! Εσύ που δεν έχεις σχέση, συνειδητοποιείς ότι η μεγαλύτερη ανάγκη σου αυτό το διάστημα είναι να βρεις έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα ταιριάζετε… Θα το καταφέρεις.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Νοέμβριος είναι ένας ιδανικός μήνας για να λυθούν επαγγελματικές και οικονομικές διαφορές! Θα υπάρχει αρκετή δουλειά και πολλές φορές μπορεί να κουραστείς ή να πέσεις σε ρουτίνα. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις, που για την ώρα σε πιέζουν!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Ετοιμάσου να ξεφύγεις από την αδράνεια και να απολαύσεις στιγμές που σου είχαν λείψει. Ο Νοέμβριος είναι μήνας ξεγνοιασιάς για σένα, που έχεις προσωπικό αριθμό το 5. Με τον αυθορμητισμό που θα σε διακατέχει, θα θελήσεις να πρωτοτυπήσεις και θα τολμήσεις να ρισκάρεις, κάνοντας όμορφες αλλαγές στη ζωή σου, που κάποτε σε τρόμαζαν!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος και εκρηκτικός αυτό το μήνα της χρονιάς. Υπάρχει μία ξαφνική αλλαγή, που σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου και σε κάνει να νιώθεις τα δυνατά καρδιοχτύπια, που έκαναν την καρδιά σου να φτερουγίσει στο ξεκίνημα της σχέσης σας! Όσο για σένα που δεν έχεις δεσμό, ετοιμάσου να υποδεχτείς τον έρωτα και πάλι στη ζωή σου!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νιώθεις πως ήρθε η ώρα να βάλεις μπροστά τα πλάνα που είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου και αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα κάνεις το φετινό Νοέμβριο! Θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις ένα νέο κύκλο στην καριέρα σου! Στα οικονομικά, ενώ υπάρχουν χρήματα, εσύ για μία ακόμα φορά θα τα δαπανάς για λούσα και καλοπέραση… Προσοχή, γιατί οι υποχρεώσεις σου θα μείνουν πίσω.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Σημαντικές είναι οι αλλαγές που γίνονται μέσα σου αυτό το Νοέμβριο! Θα αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή με έναν τρόπο, πιο ώριμο και σοβαρό και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη υπευθυνότητα τόσο για τις δικές σου υποθέσεις, όσο και για θέματα που αφορούν τρίτους! Θα δώσεις προτεραιότητα την ευχαρίστηση και την εξυπηρέτηση της οικογένειας και των φίλων, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να παραμελήσεις τον εαυτό σου!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Η σχέση σου μπαίνει τώρα σε ένα πολύ καλό στάδιο, όπου γίνονται σημαντικά συναισθηματικά ανοίγματα, ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Θα περάσετε τρυφερές και οικείες στιγμές και θα δέσετε ακόμα περισσότερο σαν ζευγάρι! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, η ανάγκη σου για να απαλλαγείς από τη μοναξιά θα… εισακουστεί! Θα υπάρξει ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον, που θα σου εμπνεύσει την σιγουριά και την επιθυμία για συντροφικότητα.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το Νοέμβριο πρέπει να διαχειριστείς τις επαγγελματικές σου υποθέσεις με περισσότερη διπλωματία. Θα προκύψει μία κόντρα ανάμεσα σε εσένα και σε έναν συνεργάτη, που θα σε εκνευρίσει. Βάλε ως προτεραιότητά σου την ποιότητα και την συνέπεια στην εργασία σου. Στα οικονομικά, υπάρχουν ακόμα διακυμάνσεις και αρκετές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την καθημερινότητά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: «Ποιοι είναι οι στόχοι μου; Ποιος ευθύνεται για την κατάσταση που βρίσκομαι τώρα; Πώς μπορώ να βελτιώσω τη ζωή μου»; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα κληθείς να απαντήσεις αυτό το μήνα της χρονιάς. Το Νοέμβριο σε πιάνουν οι υπαρξιακές σου αναζητήσεις, νοσταλγείς το παρελθόν, μελαγχολείς για το παρόν και προσπαθείς να οργανώσεις σωστά το μέλλον σου… Θα τα καταφέρεις!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Το κεφάλαιο μοναξιά θα κάνει τον κύκλο του, όταν εσύ πάρεις την απόφαση να απομακρυνθείς από τη σχέση που σου προκαλεί πρόβλημα ή θα καταφέρεις να αφήσεις μία και καλή πίσω σου το παρελθόν! Αυτό το Νοέμβριο κάνεις τον απολογισμό σου και αποστασιοποιείσαι για λίγο από την αισθηματική σου ζωή. Έχεις ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί τα επαγγελματικά σου να σε προβληματίζουν, όμως έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και τώρα απλά πρέπει να περιμένεις… Το Νοέμβριο θα βρίσκεσαι σε φάση αναμονής, σχετικά με την εργασία αλλά και τα οικονομικά σου! Η αλήθεια είναι όμως, ότι δεν θα είναι αυτοί οι τομείς και η προτεραιότητά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας της αναγνώρισης και της ανταμοιβής, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να προβάλεις τον εαυτό σου, να δικτυωθείς και να έχεις σημαντικά επιτεύγματα. Οι στόχοι σου φτάνουν στο στάδιο της ολοκλήρωσης και εσύ νιώθεις ότι άξιζαν τον κόπο όλες οι θυσίες που έκανες μέχρι σήμερα. Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο αυτό το μήνα είναι ο επαγγελματικός!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Τα συναισθήματα που θα βιώσεις αυτό το μήνα θα είναι έντονα, αν διατηρείς όμως έναν μόνιμο δεσμό, υπάρχουν αρκετές παγίδες, που πρέπει να προσέξεις. Η απόλυτη και κτητική σου στάση, θα φέρει κόντρες και αντιδράσεις ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Όσο για σένα που είσαι σε φάση ελευθερίας, θυμήσου το εξής: Ο άνθρωπος που θα μπει τώρα στη ζωή σου, θα μείνει για πολύ καιρό κοντά σου και θα σου ανατρέψει πολλά από τα πιστεύω σου για τις σχέσεις!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία προαγωγή είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για τα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα της χρονιάς. Εναλλακτικά θα υπάρξει ένα άνοιγμα ή μία ευκαιρία, που θα δώσει άλλον αέρα στην πορεία των επαγγελματικών σου! Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε περίοδο άνθισης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Συνειδητοποιείς ποια είναι τα «θέλω» σου και ποια είναι η πραγματικότητα γύρω σου και αυτό το Νοέμβριο καταφέρνεις εντέλει να ολοκληρώσεις οτιδήποτε είχε μείνει στη μέση. Ο μήνας αυτός σε φέρνει πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός σημαντικού ονείρου… Οι σχέσεις σου θα περάσουν μία φάση δοκιμασίας, η οποία όμως είναι ωφέλιμη, για να ξέρεις ποιοι άνθρωποι είναι αληθινοί απέναντί σου!
 
ΕΡΩΤΑΣ: Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αποφάσεων για τα αισθηματικά σου… «Θα μείνω ή θα φύγω από αυτή τη σχέση»; Αυτή είναι μία ερώτηση που θα κληθείς να την απαντήσεις μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου! Ο μήνας αυτός σε ευνοεί να κάνεις μία νέα αρχή στα αισθηματικά… Αυτό ισχύει ακόμα και για σένα που δεν έχεις μία σχέση, καθώς τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κλείσεις το κουτί των αναμνήσεων και να αρχίσεις και πάλι το φλερτ!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου βρίσκονται αυτό το μήνα σε ένα «προπαρασκευαστικό» στάδιο, όπου αναζητάς νέες ευκαιρίες. Αυτό το μήνα της χρονιάς δεν θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αλλαγές. Θα υπάρξουν όμως συζητήσεις και ιδέες, που θα μπουν σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα… Μην χάνεις ευκαιρίες λοιπόν!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-10-2014 17:51:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι