blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Τι λένε οι άντρες, μετά το σex; Δες το ζώδιο τους!

Τι λένε οι άντρες, μετά το σex; Δες το ζώδιο τους!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Τι κάνουν τα… “κουρασμένα παλικάρια” μας, μετά το sex; Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτοί που το ρίχνουν αμέσως στον ύπνο; Ποιοι έχουν διάθεση για κουβεντούλα και ποιοι είναι έτοιμοι για ένα “δεύτερο γύρο”; Και σε αυτό το θέμα, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως με τη νέα σου γνωριμία!
 
Κριός
Περαστικά! Ο πρώτος γύρος είναι το ζέσταμα για τον Κριό. Τώρα που “ξεμούδιασε”, έπεται και συνέχεια! Η νύχτα προβλέπεται μεγάλη και μάλιστα γεμάτη ένταση και πάθος. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Δεν αφήνουμε τα προκαταρτικά να περάσουμε στο κυρίως γεύμα…
 
Ταύρος
Το sex του ανοίγει την όρεξη! Ο Ταύρος θα φέρει οπωσδήποτε στο κρεβάτι κάτι για να “τσιμπήσετε”. Μην επιχειρήσεις δεύτερο γύρο, γιατί τα ψίχουλα που θα έχουν μείνει στο κρεβάτι, δε θα βοηθήσουν την κατάσταση… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Το sex είναι σαν την θάλασσα, σου ανοίγει την όρεξη!
 
Δίδυμοι
Το sex για το Δίδυμο είναι πηγή ζωής κι ενέργειας! Θα σηκωθεί αμέσως από το κρεβάτι και θα σου προτείνει να πάτε μια βόλτα. Μη νομίζεις πως αν αρνηθείς, θα τον κρατήσεις κι εκείνον μέσα. Με την ενεργητικότητα που θα έχει, δε θα διστάσει να σε αφήσει και να βγει μόνος του. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Πάμε μια βόλτα ή να πάω μόνος μου;
 
Καρκίνος
Ο τρυφερός Καρκίνος θέλει χάδια και αγκαλιές μετά το sex. Μην κάνεις το λάθος λοιπόν να σηκωθείς από το κρεβάτι, γιατί θα πληγωθεί και θα νοιώθει πως τον εγκατέλειψες! Βάλε όμως από την αρχή τα όριά σου, γιατί μπορεί να σε κρατήσει καθηλωμένη εκεί με τις ώρες. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Μισό να πάρω την μαμά μου, να της πω ότι μόλις γνώρισα την γυναίκα που θα παντρευτώ!

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Λέων
Ο Λέων θέλει να νιώσει πως είναι ο καλύτερος! Θα αρχίσει τις ερωτήσεις του τύπου “Πώς σου φάνηκε;” “Ήμουν καλός;” “Σου άρεσε”. Μην του το χαλάσεις, στην ανάγκη πες και κανένα ψεματάκι, γιατί αλλιώς θα είναι η τελευταία φορά που έκανες sex μαζί του! Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Αλήθεια, δεν είμαι ο καλύτερος ερωτικός σύντροφος που είχες; Και πρόσεξε τι θα πεις…
 
Παρθένος
Γρήγορα στο μπάνιο για απολύμανση! Κάτι οι… στενές επαφές, κάτι ο ιδρώτας, πολύ θέλει το βακτηρίδιο για να αναπτυχθεί νομίζεις; Μην το πάρεις προσωπικά, είπαμε είναι Παρθένος ο άνθρωπος! Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Είσαι για ένα δροσιστικό μπάνιο με Βedadine;
 
Ζυγός
Ο Ζυγός θέλει να ακούσει μια καλή κουβέντα μετά το sex, ένα θετικό σχόλιο για τις επιδόσεις του. Μπορεί να μένει ακίνητος στο κρεβάτι για ώρες, προσπαθώντας να φανταστεί τι σκέφτεσαι. Πες του κάτι τρυφερό, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να σηκωθεί. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Είπες κάτι; Μήπως είπες κάτι και δεν άκουσα;
 
Σκορπιός
Σκορπιός και sex πάνε μαζί. Όταν αρχίζει, δε σταματάει με τίποτα, θα περάσει σε άγριες καταστάσεις και θα σηκωθεί από το κρεβάτι μόνο για να φέρει τις χειροπέδες! Σκοπός του είναι να σε κάνει να φωνάξεις “παραδίνομαι, δεν αντέχω άλλο”! Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Αντέχεις για άλλον έναν γύρο;
 
Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ελεύθερο πουλί! Μετά το sex, το πιθανότερο είναι να σηκωθεί, να ανοίξει την πόρτα και να πάει μια βόλτα. Από την άλλη, αν νοιώσει ότι μπορεί να σε προσβάλλει αυτή η κίνηση, δε θα φύγει, αλλά θα πέσει για ύπνο ή θα βάλει ένα ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΪ. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Έχω σε dvd το "θαυμαστό κόσμο της θάλασσας", θες να το δούμε;
 
Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως μπορεί να δείχνει δυνατός και σκληρός, αλλά μετά το sex γίνεται αρνάκι. Θέλει αγκαλιές, παιχνιδάκια και, γιατί όχι κι ένα δροσιστικό μπανάκι παρεούλα! Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Στη μπανιέρα δυο δυο, που λέει και το τραγούδι! Είσαι; 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Υδροχόος
Θα σηκωθεί από το κρεβάτι σχεδόν αμέσως και θα καταπιαστεί με κάτι άσχετο. Αν δε βρει κάτι να κάνει, θα βολτάρει σε όλο το σπίτι και, για ένα δικό του, ανεξήγητο λόγο, θα συμπεριφέρεται σαν να μη συνέβη τίποτα ανάμεσά σας. Μην τον παρεξηγήσεις, είναι απλά Υδροχόος… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Πως είπαμε πως σε λένε;
 
Ιχθείς
Αν πέσεις στο κρεβάτι με έναν Ιχθύ, θα αργήσεις πολύ να σηκωθείς, γι’ αυτό κανόνισε από πριν το πρόγραμμά σου! Μετά το sex, θα μείνει εκεί, να σου χαϊδεύει τα μαλλιά, να σου λέει γλυκόλογα και να κάνει όνειρα για το μέλλον σας! Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Συνηθισμένη ατάκα: Αύριο το πρωί σε βολεύει, να πάμε για τις βέρες;
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-06-2011 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι