blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Κοινωνικά-Lifestyle
 
blank

Το αστρολογικό πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα.

 
Το αστρολογικό πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
 
Sponsored Links

Ο αστρολογικός χάρτης του Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1974 στην Αθήνα, ώρα 01:30 πμ. Είναι Λέων με ωροσκόπο Δίδυμο. Διαβάστε την ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη του.
 
Ζώδιο Λέων: Η αυτοπεποίθηση και το θάρρος του Λέοντα είναι ολοφάνερα στην προσωπικότητα του Αλέξη Τσίπρα. Όπως και το χάρισμα αυτού του ζωδίου να μπαίνει μπροστά και να μεταδίδει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του στους άλλους. Είναι μια προσωπικότητα με «άστρο» και απολαμβάνει τον θαυμασμό που αποσπά. Θέλει να κερδίζει την εκτίμηση και τον έπαινο των άλλων και, παρόλο που τα καταφέρνει μια χαρά μόνος του, η καλύτερή του είναι όταν έχει την υποστήριξη των γύρω του, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων μιας χώρας. Σαν σταθερό ζώδιο, αφοσιώνεται σε εκείνο που τον εμπνέει, έχει πείσμα και είναι ανυποχώρητος μέχρι να καταφέρει τον σκοπό του.
 
Ωροσκόπος Δίδυμοι: Ο ηγετικός και αρκετά «ηρωικός» χαρακτήρας του Λέοντα εμπλουτίζεται με το επικοινωνιακό χάρισμα των Διδύμων και ενισχύει την ικανότητα του Αλέξη Τσίπρα να απευθύνεται στα πλήθη με άνεση, αυθορμητισμό και γλαφυρότητα. Επιπλέον, πέρα από το νεαρό της ηλικίας του, ο Αλέξης Τσίπρας έχει το εκσυγχρονιστικό πνεύμα που ενισχύει ο ωροσκόπος του, μαζί με τη δημιουργικότητα της σκέψης και την πρωτοτυπία των εμπνεύσεων. Όσο κι αν μεγαλώσει, θα έχει πάντα τη δυνατότητα να αγγίζει όχι μόνο τους νέους, αλλά άτομα όλων των ηλικιών, όπως και να μη σταματά ποτέ να εξελίσσεται πνευματικά, μένοντας συντονισμένος με τις πιο νέες ιδέες και τεχνολογίες. Το ζώδιο των Διδύμων στον ωροσκόπο του δίνει επίσης την κοσμοπολίτικη άνεση στις επαφές του με το εξωτερικό.
 
Σελήνη στον Σκορπιό: Αυτή η θέση της Σελήνης χαρακτηρίζει τα άτομα που ζουν με πάθος και ο Έλληνας πρωθυπουργός σίγουρα είναι ένα από αυτά. Διεκδικεί με δυναμισμό τους στόχους του, αλλά προηγουμένως έχει φροντίσει με τη διεισδυτική του ματιά να φτάσει στο βάθος των πραγμάτων. Δεν σκορπίζει απλόχερα την εμπιστοσύνη του και περιμένει να έχει έμπρακτες αποδείξεις για την αξιοπιστία των προσώπων του κύκλου του, προτού να τους ανοιχτεί. Αλλά σε όσους εκτιμά, αφοσιώνεται. Ξέρει να διαφυλάττει την προσωπική του ζωή και δεν την κάνει βορά της δημοσιότητας.
 
Ερμής στον Καρκίνο: Ένα από τα μυστικά της δημοφιλίας του Αλέξη Τσίπρα είναι ο Ερμής στον Καρκίνο, που τον κάνει να εκφράζεται και να επικοινωνεί περισσότερο με την καρδιά, παρά με το μυαλό. Πραγματικά, είναι το είδος του ανθρώπου που ζει με βάση το «ακολούθα την καρδιά σου». Αλλά και τη διαίσθηση, καθώς αυτή η όψη βοηθά να διαμορφώνει κανείς απόψεις βασισμένος περισσότερο στην εσωτερική του φωνή, αντί για τη στείρα λογική. Επίσης, αυτό το αστρολογικό χαρακτηριστικό τον κάνει να αναζητεί ερμηνείες για όλα τα ανεξήγητα.
 
Αφροδίτη στον Καρκίνο: Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο δηλώνει άτομο που δίνει προτεραιότητα στην οικογενειακή του ζωή, στο στήσιμο ενός σπιτικού γεμάτου αγάπη, ζεστασιά ασφάλεια και σταθερότητα. Έτσι, δεν είναι περίεργο ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφτιαξε από νωρίς το δικό του σπιτικό με την αγαπημένη του από τα μαθητικά του χρόνια. Άτομα με αυτή τη θέση της Αφροδίτης είναι τρυφερά, ρομαντικά και στοργικά και θέλουν με τον ίδιο τρόπο να εκδηλώνονται και οι άλλοι απέναντί τους.
 
Άρης στην Παρθένο: Με τον Άρη του στην Παρθένο, ο Αλέξης Τσίπρας αγαπά την τάξη, την ακρίβεια, την οργάνωση και απεχθάνεται τις σπατάλες, πράγμα που έχει αποδείξει και στη δημόσια και στην ιδιωτική του ζωή. Βάζει σε προτεραιότητα το καθήκον και ανταποκρίνεται με συνέπεια στις υποχρεώσεις του. Για εκείνον η πράξη μετρά περισσότερο από τα λόγια. Δείχνει κατανόηση και καταδεκτικότητα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να γίνεται πολύ αυστηρός στην κριτική και στην αυτοκριτική του.
 
Δίας στους Ιχθείς: Και με τον Δία στους Ιχθείς επιβεβαιώνονται δύο χαρακτηριστικά του Αλέξη Τσίπρα που προαναφέρθηκαν: αφενός το ενδιαφέρον για τους άλλους (αυτή τη φορά από την πιο συναισθηματική πλευρά του) και αφετέρου η ισχυρή διαίσθηση. Πραγματικά υπάρχει μέσα του μια γνήσια ευαισθησία που τον ωθεί στην ανακούφιση των αναξιοπαθούντων. Παράλληλα του αρέσει να εξετάζει σε βάθος τα πράγματα (κάτι με το οποίο συμφωνεί και η Σελήνη του στον Σκορπιό) και έχει πλούσια φαντασία.
 
Κρόνος στον Καρκίνο: Αυτή η θέση του Κρόνου δείχνει άνθρωπο που παρατηρεί προσεκτικά τις αντιδράσεις, τα λόγια και τις κινήσεις των άλλων. Προσέχει να μην εξαπατηθεί και δεν του αρέσει η ιδέα να χάνει από κοντά του άτομα που είχε αγαπήσει ή εκτιμήσει. Είναι υπερπροστατευτικός με τα στενά του πρόσωπα.
 
Ουρανός στον Ζυγό: Με τον Ουρανό στον Ζυγό εκφράζεται μια προσωπικότητα με αξίες και ανεκτικότητα απέναντι στους άλλους. Επίσης δείχνει άτομο που θέλει να δανείζεται τις γνώσεις και τις εμπειρίες των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας. Το χαμογελαστό πρόσωπο του Έλληνα Πρωθυπουργού, με την ανάλαφρη διάθεση που εκπέμπει, εκπροσωπεί τέλεια αυτή την αστρολογική θέση. Και κάτι ακόμα: τα άτομα με Ουρανό στον Ζυγό συνήθως αποφεύγουν τον γάμο και ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας έχει υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης με τη μητέρα των παιδιών του.
 
Ποσειδώνας στον Τοξότη: Αυτή η θέση του Ποσειδώνα φανερώνει άτομο αισιόδοξο, με ιδεαλισμό και φιλοδοξίες, που ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο. Δεν μένει στάσιμο, αλλά διαρκώς εξελίσσεται και προπαντός ενημερώνεται σφαιρικά, για να είναι κάθε στιγμή έτοιμος να προωθήσει τα όνειρά του. Ενδιαφέρεται για την πολιτική, κάτι που ο Αλέξης Τσίπρας είχε εκδηλώσει από τα μαθητικά του χρόνια. Και επιπλέον με αυτό τον πλανητικό συνδυασμό, υποδηλώνεται το ενδιαφέρον του για τη φιλοσοφία και για τις ξένες κουλτούρες, όπως και η άνεσή του στις διεθνείς επαφές.
 
Πλούτωνας στον Ζυγό: Οι σχέσεις με τους φίλους και τους συντρόφους είναι το εφαλτήριο για την πνευματική και την ψυχική εξέλιξη για τον Αλέξη Τσίπρα και αποτελούν μια σημαντική επένδυση ουσίας στη ζωή του, καθορίζοντάς τον ως προσωπικότητα.

Οι Οίκοι και οι πλανήτες τους στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα

Ήλιος στον τρίτο Οίκο: Η θέση αυτή του Ήλιου φανερώνει ένα ανήσυχο πνεύμα, διψασμένο για γνώση και πληροφόρηση. Επιπλέον υποδηλώνει και τη χαρισματική προσωπικότητα του Έλληνα Πρωθυπουργού στις επικοινωνιακές του σχέσεις, που εκδηλώνεται με εκφραστικότητα, ζωντάνια, χιούμορ και αυθορμητισμό.
 
Σελήνη στον έκτο Οίκο: Δείχνει την ικανότητα να διαπρέψει κανείς σε επαγγέλματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, όπως είναι φυσικά η πολιτική και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη ιστορικά εποχή. Τα άτομα με αυτή τη σχέση προσπαθούν να αποφεύγουν τις εντάσεις και θεωρούν πιο αποδοτική την αρμονική συνεργασία από την απευθείας σύγκρουση.
 
Άρης στον τέταρτο Οίκο: Αυτό φανερώνει την επιθυμία ενός ατόμου να ανεξαρτητοποιηθεί γρήγορα και να χαράξει την προσωπική του πορεία. Κάτι που ο Αλέξης Τσίπρας το έδειξε από νεαρή ηλικία.
 
Δίας στον δέκατο Οίκο: Ο Δίας στον Οίκο της καριέρας του Αλ. Τσίπρα φανερώνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάδειξη αλλά και οργανωτικές ικανότητες, επιτυχία στη διαχείριση δύσκολων εργασιών και επαγγελματικές διακρίσεις.
 
Ουρανός στον πέμπτο Οίκο: Υποδηλώνει ένα άτομο που διακρίνεται για τις ξεχωριστές συνήθειες και τον τρόπο ζωής του, κάτι που ο σημερινός πρωθυπουργός έχει δείξει πολλές φορές, δείχνοντας τη διαφορετικότητα από τους προκατόχους του.
 
Ποσειδώνας στον έκτο Οίκο: Δηλώνει την ανάγκη που έχει το άτομο να εργάζεται με τον τρόπο που εκείνο επιθυμεί, χωρίς όρια και καταπίεση. Από την άλλη δείχνει την ικανότητά του να λειτουργεί υποστηρικτικά προς τους συνεργάτες του, δημιουργώντας ένα καλό κλίμα στον χώρο της δουλειάς του.

Οι πλανητικές όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Η όψη αυτή δείχνει την ικανότητα κάποιου να πλάθει κόσμους με τη φαντασία του και να εμποτίζει τη ζωή του με τα ιδανικά του. Επιπλέον φανερώνει μια ψυχή με παιδική ευαισθησία και αθωότητα. Είναι και μια ένδειξη ότι το άτομο, στην προκειμένη περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας, έχει την εύνοια της τύχης στις δυσκολίες, καθώς τότε του παρουσιάζεται απροσδόκητη βοήθεια.
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πρόκειται για μια όψη που προοιωνίζει ηγετική θέση ή ενασχόληση με την πολιτική, δύο γεγονότα που επαληθεύτηκαν στη ζωή του Αλέξη Τσίπρα. Επίσης είναι μια ένδειξη σοβαρότητας στον τρόπο με τον οποίο ασχολείται κανείς με τα πράγματα. Ακόμα, δείχνει αλάνθαστο ένστικτο και δυναμισμό που βοηθά να ξεπερνιούνται οι αντιξοότητες.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη: Αυτή η όψη υποδηλώνει την τάση κάποιου να επιδιώκει γνωριμίες ή φιλίες με άτομα που μπορούν να του φανούν χρήσιμα, ενδεχομένως αγνοώντας τους ανθρώπους που πραγματικά τον νοιάζονται. Είναι ένα σφάλμα στο οποίο εύκολα μπορεί να υποπέσει ένα άτομο που κατέχει εξουσία. Δείχνει επίσης μια τάση για αυστηρή και οξύθυμη συμπεριφορά, σε δύσκολα διαχειρίσιμες καταστάσεις.
 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Η όψη αυτή στον αστρολογικό χάρτη φανερώνει ένα μυαλό ικανό να αντιμετωπίζει ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα και διλήμματα. Επίσης δείχνει για άλλη μια φορά την ικανότητα του Αλέξη Τσίπρα να κερδίζει τους άλλους, μέσα από τον επιδέξιο χειρισμό του λόγου και της αύρας δύναμης και αισιοδοξίας που εκπέμπει. Τα άτομα με αυτή την όψη εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους μέσα από τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις γνωριμίες με άτομα από άλλες χώρες.
 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο: Αυτή η όψη εκφράζει την ανάγκη του Αλέξη Τσίπρα να περιβάλλεται από λίγους και έμπιστους ανθρώπους, με τους οποίους να υπάρχει αλληλοκατανόηση και συνεννόηση. Δείχνει ακόμα την αγάπη στη μελέτη και στην απόκτηση γνώσεων, καθώς και μια τάση να παίρνει τα πάντα στα σοβαρά.
 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Αυτή η όψη δείχνει άτομο που δίνει προτεραιότητα στα απλά πράγματα, αδιαφορώντας για τις πολυτέλειες και τις υπερβολές. Και πραγματικά, εδώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, μέσα από τον απλό τρόπο που συνεχίζει τη ζωή του, παρά την ανάδειξή του στο πρωθυπουργικό αξίωμα.
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Με αυτή την όψη, ο αστρολογικός χάρτης φανερώνει άτομο που χαρακτηρίζεται από το πάθος, αγαπά ή μισεί χωρίς μεσοβέζικες καταστάσεις. Παρόλα αυτά, κρατά για τον εαυτό του την προσωπική του ζωή και προστατεύει την ιδιωτικότητά του, κάτι που ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταφέρει πολύ καλά.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-05-2015 16:26:00