Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Κοινωνικά-Lifestyle
 
blank

Ρουβάς - Ζυγούλη: Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;

 
Ρουβάς - Ζυγούλη: Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
 
Ρουβάς - Ζυγούλη: Πρόκειται για ακόμη ένα ζευγάρι που έλκεται μέσα από τις αντιθέσεις που εκφράζουν οι φύσεις των ζωδίων τους. Η Κάτια, ως Καρκίνος, του μεταδίδει μεγαλόψυχα το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες της κι εκείνος με τη σειρά του, ως Αιγόκερως, της εμπνέει σιγουριά, αξιοπιστία και σταθερότητα.
 
Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ο Σάκης ένοιωσε από την πρώτη στιγμή το μοιραίο ρόλο που θα έπαιζε η Κάτια στην πορεία της συναισθηματικής του ζωής. Από την άλλη πλευρά, η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης με το Δία, επέτρεψε και στους δυο να αναπτύξουν πολύ γρήγορα δυνατά συναισθήματα. Πρόκειται για έναν αστρολογικό συνδυασμό που οδηγεί όσο λίγοι άλλοι σε μια επιτυχημένη σχέση.
 
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη βέβαια, “μιλά” εξίσου για έναν φλογερό έρωτα, αλλά οι ζηλοτυπίες, οι παραξενιές και οι προκλήσεις που κουβαλά μαζί του, καθιστούν αβέβαιη την εξέλιξη του δεσμού σε μια ενδεχόμενη σοβαρή κρίση. Παράλληλα, η Κάτια έχοντας τον Κρόνο της σε δυσαρμονική θέση ως προς την Αφροδίτη του συντρόφου της, μπορεί να του δημιουργεί κατά διαστήματα συναισθήματα μοναξιάς, πίεσης ή, στην καλύτερη περίπτωση, δυσφορίας. Ο Κρόνος ενισχύει τις έννοιες της ωριμότητας και της ευθύνης και η Κάτια, αναζητώντας επίμονα τα στοιχεία αυτά στη συμπεριφορά του Σάκη, μπορεί να υπερβαίνει καμιά φορά το μέτρο και να γίνεται καταπιεστική.
 
Παρά τα όποια τρωτά σημεία της σχέσης τους πάντως, οι συμπαντικές διελεύσεις εξακολουθούν να προσφέρουν και στους δυο συναισθηματική κάλυψη και πληρότητα. Βέβαια, ο Κρόνος φέτος επιβάλλει στις ζωές τους υποχρεώσεις και περιορισμούς, που τους στερούν ευχάριστες, χαλαρές στιγμές από την καθημερινότητά τους, αλλά στη θετική του εκδοχή ενθαρρύνει την απόκτηση ενός νέου απογόνου.
 
Από τα τέλη ωστόσο της επόμενης χρονιάς, η Κάτια και ο Σάκης θα μπουν σε μια φάση σκληρής δοκιμασίας και θα ζυγίσουν για πρώτη (και ίσως τελευταία) φορά τη δύναμη της σχέσης τους. Για όλο το 2013, η διατήρηση των ισορροπιών μεταξύ τους θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και συχνά εξαντλητική, κυρίως για την Κάτια, που θα θέλει, μέσα από τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν, να επαναξιολογήσει το σύντροφο και φυσικά το δεσμό της. Στην πραγματικότητα, ο διελαύνων Πλούτωνας θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που έχει στο γενέθλιο χάρτη της, επιβάλλοντάς της με καρμικό τρόπο, μια αναγέννηση στη συναισθηματική της ζωή. Με τον Πλούτωνα λοιπόν κατά κύριο λόγο, αλλά και άλλους πλανήτες εχθρικά διακείμενους ταυτόχρονα, θα έρθει αντιμέτωπη με πλευρές του συζύγου της που μέχρι πρότινος αγνοούσε ή υποτιμούσε. Μέσα από αυτά τα νέα δεδομένα, η ανασφάλεια και η μοναξιά που θα νοιώσει, πιθανόν να την οδηγήσουν σε αρνητικές σκέψεις. Ο Δίας άλλωστε, που την ίδια περίοδο θα κινείται στον Καρκίνο, θα την ωθεί σε συναισθηματικές υπερβολές και παράλογες αξιώσεις, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.
 
Το σίγουρο είναι ότι οι όψεις που θα εκδηλωθούν το 2013, θα απαιτήσουν ψυχραιμία και υπομονή. Η σωτηρία αυτού του δεσμού θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από το βαθμό ευελιξίας και τη διάθεση που θα δείξουν και οι δύο πλευρές για αμοιβαίους συμβιβασμούς.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-05-2011 00:00:00