blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Κοινωνικά-Lifestyle
 
blank

Σάκης Ρουβάς & Κάτια Ζυγούλη. Τα σχέδιά τους για το 2012.

 
Σάκης Ρουβάς & Κάτια Ζυγούλη. Τα σχέδιά τους για το 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Δικαιωματικά ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά ζευγάρια της Show Biz. Οι ίδιοι προσπαθούν να διατηρούν Low Profile  (χαμηλό προφίλ )και δεν εκθέτουν στην δημοσιότητα, την προσωπική τους ζωή αλλά και τα σχέδιά τους για το μέλλον. Τι θα γίνει όμως τελικά μεταξύ τους; Θα παντρευτούν; Η καριέρα του Σάκη θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή; Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Κάτιας;

Τα άστρα μας έχουν τις απαντήσεις. Αναλύσαμε τους αστρολογικούς χάρτες του Σάκη και της Κάτιας, είδαμε την ερωτική τους συναστρία και σας μεταφέρουμε καυτά κους – κους, που σίγουρα θα συζητηθούν μέσα στο 2012!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη: Η σχέση τους.

Στην περίπτωσή τους ισχύει πως τα ετερώνυμα έλκονται, αφού ο Σάκης ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω και η Κάτια, ανήκει στον ακριβώς απέναντι αστερισμό του Καρκίνου! Ο Σάκης είναι ο λογικός,  πρακτικός και παλεύει για την κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση, ενώ η Κάτια από την πλευρά της, είναι περισσότερο συναισθηματική και παροτρύνει τον σύντροφό της να βάζει περισσότερο πάθος, συναίσθημα αλλά και «τρέλα» στη ζωή του!

Παρόλο που και οι δύο λατρεύουν την οικογένεια και τους αρέσει η ζεστασιά και η ασφάλεια του σπιτικού, έχουν πολύ προοδευτικές ιδέες περί γάμου και οικογένειας. Η Σελήνη της Κάτιας  (η Σελήνη αντιπροσωπεύει την ψυχή, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, την γυναίκα), βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό υποδηλώνει ότι είναι αρκετά φιλελεύθερη, προοδευτική, αγαπά όλο τον κόσμο και δεν της αρέσει ούτε στιγμή να περιορίζεται. Παράλληλα είναι φανερό ότι και τα παιδιά της θα τα μεγαλώσει με μοντέρνες αρχές!  Ο Σάκης από την πλευρά του έχει την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου στην συναστρία του με την Κάτια πραγματοποιεί σύνοδο με την Σελήνη της.  Η Αφροδίτη στην αστρολογία αντιπροσωπεύει τον έρωτα, έτσι λοιπόν ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, θέλει να ζει ελεύθερα τον έρωτα, χωρίς όρια και περιορισμούς και είναι πολύ απρόβλεπτος, φιλελεύθερος και εκρηκτικός στις ερωτικές του υποθέσεις.  Με την ερωτική του σύντροφο είναι πάνω από όλα τα καλύτερα φιλαράκια , ενώ το φλερτ και τα «ξενό – κοιτάγματα» είναι μέσα στη φύση του και δεν θα μπορέσει να τα διακόψει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι άπιστος! Τα συναισθήματά του είναι σταθερά και δεν αλλάζουν και στο πλευρό της Κάτιας, νιώθει γαλήνη και ηρεμία, γιατί η σχέση τα στηρίζεται στην ελευθερία!

Η σχέση τους δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρμονική ή ιδανική! Στην  ερωτική τους συναστρία, υπάρχουν πολλές αρνητικές όψεις που φανερώνουν ότι η σχέση τους έχει πολλές αδυναμίες και ότι οι ισορροπίες διατηρούνται από συμβιβασμούς και των δύο ! Η αντίθεση του Ερμή του Σάκη με τον Δία της Ζέτας, υποδηλώνει ότι αρκετές στιγμές υπάρχει έλλειψη κατανόησης ανάμεσά τους. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες τους για τη ζωή διαφέρουν και αρκετές στιγμές αισθάνονται ότι ο ένας στέκεται εμπόδιο, στην επέκταση του άλλου !

Το τετράγωνο της Αφροδίτης του Σάκη, με τον Κρόνο της Ζέτας, υποδηλώνει ότι το πανέμορφο ζευγάρι, δύσκολα θα πάρει την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Η όψη αυτή, είναι αρκετά δυσοίωνη για την πραγματοποίηση ενός γάμου!

Η σχέση τους δοκιμάζεται και θα αρχίσει να περνά από crush test (δοκιμασία) μέχρι και το καλοκαίρι του 2012. Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού, ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, που θα έχουμε και κατά την διάρκεια του 2012, σχηματίζουν αρνητικές όψεις με τα ωροσκόπιο και τα δύο ζευγαριών. Ακόμα και πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, το ζευγάρι περνούσε κάποια κρίση, την οποία και δεν έχει ακόμα ξεπεράσει.

Το 2012 είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της σχέσης τους! Ο γάμος που όλοι περιμένουμε, είναι δύσκολο (εως και απίθανο να πραγματοποιηθεί), όμως η βαθιά και ουσιαστική αγάπη και φιλία, μεταξύ τους, ποτέ δεν πρόκειται να σβήσει. Ανάμεσά τους υπήρχε και θα υπάρχει για πάντα σεβασμός και αλληλοϋποστήριξη!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη: Τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Μία έντονη και αρκετά πιεστική και απαιτητική σεζόν έχει ξεκινήσει για τον αγαπημένο μας τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου (μέχρι και τον Ιούλιο του 2012), φανερώνει ότι θα δραστηριοποιηθεί πολύ προκειμένου να κάνει νέα επαγγελματικά βήματα. Οι προτάσεις θα συνεχίσουν να πέφτουν «βροχή», ενώ νέες επικοινωνίες και συμφωνίες που θα πραγματοποιήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2012, θα τον βοηθήσουν να κάνει νέα επαγγελματικά βήματα, ακόμα και στο εξωτερικό!
Από την άλλη πλευρά η Κάτια, ενώ έχει περάσει μία περίοδο «κρίσης» στα επαγγελματικά, και λόγω των οικογενειακών της υποχρεώσεων, είναι ολοφάνερο, ότι ήδη έχει στα σκαριά ένα νέο επαγγελματικό βήμα.  Μέχρι το Μάιο του 2012, θα την δούμε πιο δραστήρια στις εμφανίσεις της και στην προβολή της στα Media (Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου πραγματοποιεί τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη της). Από τον Ιούνιο του 2012 που ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων (Δίας στους Διδύμους έχει και η Κάτια στο προσωπικό της Ωροσκόπιο), είναι φανερό ότι θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της, που θα μας καταπλήξει όλους!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-12-2011 00:00:00