blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ονειροκρίτης
 
blank

Ονειροκρίτης και ερμηνεία ονείρου για την λέξη Μωρό

Όνειρο: Μωρό

Ένα μωρό στο όνειρο είναι τις περισσότερες φορές καλό προμήνυμα. Το μωρό συχνά συμβολίζει την ευτυχία και την καλοτυχία για σένα και την οικογένειά σου και στις περισσότερες περιπτώσεις προμηνύει μεγάλη χαρά.

Ειδικά, αν δεις δίδυμα μωρά, σε περιμένουν ακόμη πιο μεγάλες χαρές εσένα και αυτούς που αγαπάς.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι αφήνεις το μωρό κάπου, τότε θα ξεφύγεις από τις κακές σκέψεις και τις στεναχώριες.

Αν δείτε αγόρι ή κορίτσι μωρό, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία στο όνειρο. Παίζει όμως ρόλο το χρώμα των ματιών. Αν δείτε αγόρι με μπλε μάτια θα έχετε εύνοια στα επαγγελματικά, ενώ αν είναι κορίτσι στα αισθηματικά.

Αν δεις ένα μωρό να περπατάει μόνο του, σημαίνει πως θα νιώσεις πιο δυνατός ως χαρακτήρας.

Αν θηλάζεις μωρό ή ότι παίζεις ευχάριστα μαζί του, θα έχεις ευχάριστες στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Επίσης αν δεις λερωμένο μωρό, σημαίνει ότι θα ανέβεις οικονομικά και θα έχεις πολλά έσοδα. Ας μην ξεχνάμε πως τα “κακάκια” στο όνειρο σημαίνουν πολλά λεφτά.

Αν βρεις ένα εγκαταλελειμμένο μωρό, στο όνειρό σου, και το πάρεις μαζί σου για να το φροντίσεις, σημαίνει ότι θα έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τις όποιες δύσκολες καταστάσεις συναντήσεις στη ζωή σου. Αν όμως το εγκαταλείψεις αβοήθητο, σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να αντεπεξέλθεις σε κάποιο πρόβλημα που θα συναντήσεις. Αν ονειρευτείς πως έχεις ξεχάσει ότι είχες ένα μωρό, τότε θα προσπαθήσεις να κρύψεις από κάποιους ένα μυστικό.

Αν κρατάς ένα μωρό, τότε πιθανόν να ταξιδέψεις σε κάποιο μέρος που έχεις ήδη ξαναπάει και έχεις περάσει καλά στο παρελθόν. Εναλλακτικά, σημαίνει ότι θα εισπράξεις θαλπωρή από κοντινά σου άτομα.

Εάν ονειρευτείς ότι είσαι στο δρόμο για το νοσοκομείο για να έχεις ένα μωρό, τότε σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι που σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια, αλλά θα το ξεπεράσετε γρήγορα. Εάν είστε έγκυος στην πραγματική ζωή, τότε μια πιο άμεση ερμηνεία είναι ότι αντιμετωπίζετε μερικές ανησυχίες μέχρι να φτάσετε στο νοσοκομείο όταν έρθει η ώρα.

Αν ακούσεις μωρό να κλαίει ή ότι χτύπησε σε ατύχημα, σημαίνει πως θα σε απασχολήσουν θέματα υγείας ή κάποιος θα σε απογοητεύσει.

Αν ονειρευτείς ότι ένα μωρό παραμελείται ή είναι άρρωστο ή νεκρό, θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στον εαυτό σου και να μην τον παραμελείς. Εναλλακτικά σημαίνει ότι ο σύντροφος σου ή κάποιο κοντινό σου πρόσωπο θα σε απογοητεύσει.

Το να ονειρευτείς ένα νηφάλιο μωρό, κάποιοι θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια σου και θα ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες έχεις.

Αν δεις τον εαυτό σου ή κάποιον άλλον ενήλικο ως παιδί στο όνειρο, κάποιος θα σου δείξει έμπρακτα την αγάπη του.

Αν ονειρευτείς ότι ένα μωρό περπατάει ή χορεύει θα έχεις ένα λαμπρό μέλλον και θα τα καταφέρεις πολύ καλά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου.

Το να ονειρεύεσαι ότι βυθίζεις ένα μωρό μέσα και έξω από το νερό ή σε βάφτιση σημαίνει ότι θα απαλλαγείς από κάποιες ανησυχίες που έχεις.

Αν ονειρευτείς τη διάσωση ενός μωρού από πνιγμό ή ατύχημα, θα υλοποιήσεις τα σχέδια σου και δεχτείς βοήθεια από άλλους.

Αν ονειρευτείς ότι υιοθέτησες ένα μωρό, τότε κάτι πολύ ευχάριστο θα σου συμβεί και θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας.

Αν όμως δεις ένα κακό μωρό ή ένα μωρό τέρας στο όνειρό σου, θα αντεπεξέλθεις δύσκολα απέναντι σε ένα πρόβλημα που σε απασχολεί. εναλλακτικά, σημαίνει δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον ή στα οικονομικά σου.

Αν ονειρευτείς ότι κάνεις babysitting ή ότι θηλάζεις ένα μωρό σημαίνει ότι και οι άλλοι θα σου ανταποδώσουν τη φροντίδα και την αγάπη που τους δίνεις. Αν δεις κάποια άλλη babysitter να φροντίζει το μωρό, θα νιώσεις την αγάπη των φίλων σου.

Αν δεις ότι κρατάς μπιμπερό ή μπουκάλι μωρού στον ύπνο σου, κάποιος θα σε βοηθήσει οικονομικά. Αν πίνεις από μπουκάλι μωρού ή τρως παιδικές τροφές, θα έχεις εύνοια στα τυχερά παιχνίδια. Αν ταΐζεις παιδικές τροφές, θα έχεις ευμάρεια στο σπίτι σου.

Αν δεις ρούχα μωρού στο όνειρό σου, θα αλλάξει ο τρόπος ζωής σου προς το καλύτερο.

Αν ονειρευτείς ντους μωρών θα κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα διαφορετικά αυτή τη φορά, βελτιώνοντας τις συνθήκες της ζωής σου.

Αν δεις καροτσάκι μωρού στο όνειρο, θα ικανοποιήσεις κάποιες ανάγκες που έχεις. Εναλλακτικά, σημαίνει ότι έχεις πιθανότητες να μείνεις έγκυος.

Αν δεις τη γέννα ενός μωρού ή ένα νεογέννητο ή ότι γέννησες, χιλιάδες καλά θα σου συμβούν και η ζωή σου θα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Ειδικά αν είσαι αδέσμευτος/η σύντομα θα γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου και θα έχεις μια ευτυχισμένη σχέση. Επίσης, αν έχεις προβλήματα, θα τα ξεπεράσεις εύκολα και σύντομα.

Βαθμολόγησε
Score: 2.6  Ψήφοι: 20
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι