blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ονειροκρίτης
 
blank

Ονειροκρίτης και ερμηνεία ονείρου για Μωρό

Sponsored Links
Όνειρο: Μωρό

Ένα μωρό στο όνειρο είναι τις περισσότερες φορές καλό προμήνυμα. Το μωρό συχνά συμβολίζει την ευτυχία και την καλοτυχία για σένα και την οικογένειά σου και στις περισσότερες περιπτώσεις προμηνύει μεγάλη χαρά.

Δίδυμα μωρά

Ειδικά, αν δεις δίδυμα μωρά, σε περιμένουν ακόμη πιο μεγάλες χαρές εσένα και αυτούς που αγαπάς.

Εγκατάλειψη μωρού

Αν δεις στον ύπνο σου ότι αφήνεις το μωρό κάπου, τότε θα ξεφύγεις από τις κακές σκέψεις και τις στεναχώριες.

Αγόρι ή κορίτσι μωρό - Χρώμα ματιών

Αν δείτε αγόρι ή κορίτσι μωρό, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία στο όνειρο. Παίζει όμως ρόλο το χρώμα των ματιών. Αν δείτε αγόρι με μπλε μάτια θα έχετε εύνοια στα επαγγελματικά, ενώ αν είναι κορίτσι στα αισθηματικά.

Μωρό που περπατά ή χορεύει

Αν δεις ένα μωρό να περπατάει μόνο του ή δίπλα σου, σημαίνει πως θα νιώσεις πιο δυνατός ως χαρακτήρας. Αν ονειρευτείς ότι ένα μωρό περπατάει γελώντας ή χορεύει θα έχεις ένα λαμπρό μέλλον και θα τα καταφέρεις πολύ καλά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου.

Θηλασμός μωρού

Αν θηλάζεις μωρό ή ότι παίζεις ευχάριστα μαζί του, θα πάρεις μια υλική ή ηθική ανταμοιβή τις επόμενες μέρες.

Παιχνίδι με μωρό

Αν δεις ότι παίζεις ευχάριστα με ένα μωρό, θα έχεις ευχάριστες στιγμές στο άμεσο μέλλον. Αν κρατάς κουδουνίστρα ή κάποιο άλλο παιχνίδι στα χέρια σου θα έχεις ευχάριστα νέα.

Λερωμένο μωρό

Επίσης αν δεις λερωμένο μωρό, σημαίνει ότι θα ανέβεις οικονομικά και θα έχεις πολλά έσοδα. Ας μην ξεχνάμε πως τα “κακάκια” στο όνειρο σημαίνουν πολλά λεφτά.

Εγκατάλειψη μωρού

Αν βρεις ένα εγκαταλελειμμένο μωρό, στο όνειρό σου, και το πάρεις μαζί σου για να το φροντίσεις, σημαίνει ότι θα έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τις όποιες δύσκολες καταστάσεις συναντήσεις στη ζωή σου. Αν όμως το εγκαταλείψεις αβοήθητο, σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να αντεπεξέλθεις σε κάποιο πρόβλημα που θα συναντήσεις. Αν ονειρευτείς πως έχεις ξεχάσει ότι είχες ένα μωρό, τότε θα προσπαθήσεις να κρύψεις από κάποιους ένα μυστικό.

Κρατάς ένα μωρό

Αν κρατάς ένα μωρό στην αγκαλιά σου ή από το χέρι, τότε πιθανόν να ταξιδέψεις σε κάποιο μέρος που έχεις ήδη ξαναπάει και έχεις περάσει καλά στο παρελθόν. Εναλλακτικά, σημαίνει ότι θα εισπράξεις θαλπωρή από κοντινά σου άτομα.

Ετοιμόγεννη

Εάν ονειρευτείς ότι είσαι στο δρόμο για το νοσοκομείο για να γεννήσεις ένα μωρό ή ότι έσπασαν τα νερά, τότε σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι που σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια, αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα. Εάν είσαι έγκυος στην πραγματική ζωή, τότε μια πιο άμεση ερμηνεία είναι ότι αντιμετωπίζεις μερικές ανησυχίες μέχρι να φτάσεις στο νοσοκομείο όταν έρθει η ώρα.

Μωρό που κλαίει

Αν ονειρευτείς μωρό που κλαίει θα λάβεις ευχάριστα νέα.

Μωρό που χτύπησε σε ατύχημα

Αν δεις μωρό να χτύπησε σε ατύχημα, σημαίνει πως κάποιος θα σε πληγώσει με τη στάση του ή οτι θα νιώσεις μια αδυναμία..

Παραμελημένο μωρό, άρρωστο ή νεκρό

Αν ονειρευτείς ότι ένα μωρό παραμελείται ή είναι άρρωστο ή νεκρό, θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στον εαυτό σου και να μην τον παραμελείς. Εναλλακτικά σημαίνει ότι ο σύντροφος σου ή κάποιο κοντινό σου πρόσωπο θα σε απογοητεύσει.

Ήσυχο νηφάλιο μωρό

Το να ονειρευτείς ένα ήσυχο και νηφάλιο μωρό, κάποιοι θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια σου και θα ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες έχεις.

Αν δεις το εαυτό σου ή ενήλικα σαν μωρό

Αν δεις τον εαυτό σου ή κάποιον άλλον ενήλικο ως παιδί στο όνειρο, κάποιος θα σου δείξει έμπρακτα την αγάπη του. Εναλλακτικά, θα πάρεις μεγάλη χαρά για κάτι που θα συμβεί το επόμενο διάστημα.

Βάφτιση ή βύθιση μωρού σε νερό

Το να ονειρεύεσαι ότι βυθίζεις ένα μωρό μέσα και έξω από το νερό ή είσαι σε βάφτιση σημαίνει ότι θα απαλλαγείς από κάποιες ανησυχίες που έχεις. Αν εσύ είσαι νονός του μωρού, να περιμένεις ένα ευχάριστο γεγονός.

Διάσωση μωρού

Αν ονειρευτείς τη διάσωση ενός μωρού από πνιγμό ή ατύχημα, θα υλοποιήσεις τα σχέδια σου και δεχτείς βοήθεια από άλλους.

Υιοθεσία μωρού

Αν ονειρευτείς ότι υιοθέτησες ένα μωρό, τότε κάτι πολύ ευχάριστο θα σου συμβεί και θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας.

Κακό μωρό ή τέρας ή παραμορφωμένο

Αν δεις ένα κακό μωρό ή ένα μωρό τέρας ή παραμορφωμένο στο όνειρό σου, θα αντεπεξέλθεις δύσκολα απέναντι σε ένα πρόβλημα που σε απασχολεί. εναλλακτικά, σημαίνει δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον ή στα οικονομικά σου.

Φύλαξη μωρού

Αν ονειρευτείς ότι κάνεις babysitting ή ότι προσέχεις ένα μωρό σημαίνει ότι και οι άλλοι θα σου ανταποδώσουν τη φροντίδα και την αγάπη που τους δίνεις. Αν δεις κάποια άλλη babysitter ή άλλο άτομο να φροντίζει το μωρό, θα νιώσεις την αγάπη των φίλων σου.

Μπιμπερό, τάισμα μωρού

Αν δεις ότι κρατάς μπιμπερό ή μπουκάλι μωρού στον ύπνο σου, κάποιος θα σε βοηθήσει οικονομικά. Αν πίνεις από μπουκάλι μωρού ή τρως παιδικές τροφές, θα έχεις εύνοια στα τυχερά παιχνίδια. Αν ταΐζεις παιδικές τροφές, θα έχεις ευμάρεια στο σπίτι σου.

Ρούχα μωρού

Αν δεις ρούχα μωρού ή ότι το ντύνεις στο όνειρό σου, θα αλλάξει ο τρόπος ζωής σου προς το καλύτερο.

Πλύσιμο μωρού

Αν ονειρευτείς ντους ή μπανιέρα μωρών ή ότι εσύ ή κάποιος άλλος πλένει ένα μωρό θα κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα διαφορετικά αυτή τη φορά, βελτιώνοντας τις συνθήκες της ζωής σου.

Καροτσάκι μωρού

Αν δεις καροτσάκι μωρού στο όνειρο, θα ικανοποιήσεις κάποιες ανάγκες που έχεις. Εναλλακτικά, σημαίνει ότι έχεις πιθανότητες να μείνεις έγκυος.

Γέννα ή νεογέννητο μωρό

Αν δεις τη γέννα ενός μωρού ή ένα νεογέννητο ή ότι γέννησες, χιλιάδες καλά θα σου συμβούν και η ζωή σου θα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Ειδικά αν είσαι αδέσμευτος/η σύντομα θα γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου και θα έχεις μια ευτυχισμένη σχέση. Επίσης, αν έχεις προβλήματα, θα τα ξεπεράσεις εύκολα και σύντομα.

Μάθε περισσότερα στα παρακάτω όνειρα:

Όνειρο για εγκυμοσύνη

Όνειρο για έκτρωση

Όνειρο για Γέννα

Βαθμολόγησε
Score: 2.7  Ψήφοι: 23