blank

 
blank
Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 2024

Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 2024

Πως θα είναι τα αισθηματικά των ζωδίων το 2024; Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση σου, από την Αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Διαβάστε τις παρακάτω ετήσιες προβλέψεις και δείτε πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιό σας ή τι θα χρειαστεί να προσέξετε έτσι ώστε, όχι μόνο να αποφύγετε κακοτοπιές και σκοπέλους, αλλά και να γυρίσετε το παιχνίδι υπέρ σας.

Οι προβλέψεις για αισθηματικά των ζωδίων το 2024

Οι Ηλιακές εκλείψεις στις 8/4 και στις 2/10, που θα γίνουν στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα μας επιτρέψουν να προσεγγίσουμε τις σχέσεις μας με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα “έντονα καιρικά φαινόμενά” τους και να μην αφήσουμε τα όποια σύννεφα ή, ακόμα χειρότερα, καταιγίδες να πάρουν τα ηνία και επικρατήσει το χάος. Οι Ηλιακές αυτές εκλείψεις θα μας βάλουν σε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης και αυτοεξερεύνησης έτσι ώστε να μπορέσουνε να συμφιλιωθούμε με τον ίδιο μας τον εαυτό και να καταλάβουμε ότι, ειδικά στον έρωτα, επιβιώνει μόνο ό,τι είναι αυθεντικό.

Θα καταλάβουμε ότι η συνεξάρτηση, με μαθηματική ακρίβεια, μας κάνει στο τέλος να νοιαζόμαστε μόνο για αυτό που θέλουν οι άλλοι και όχι για αυτό που έχουμε ανάγκη εμείς. Επίσης, δεδομένου του γεγονότος ότι οι ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν και νέα κεφάλαια καθώς συμβαίνουν μόνο όταν έχουμε νέα Σελήνη, αρκετοί από εμάς θα βιώσουμε νέα ξεκινήματα σχέσεων ή αλλαγές που θα γίνουν το εφαλτήριο για νέες καταστάσεις της ζωής μας. Τις αλλαγές αυτές θα τις προκαλέσουν γεγονότα, για άλλους ευχάριστα και για άλλους όχι και τόσο. Αυτό εξαρτάται, φυσικά, από τον προσωπικό μας χάρτη.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στις 25/3 στον άξονα Κριού - Ζυγού και στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε κύκλους καθώς, όταν συμβαίνουν, έχουμε πάντα Πανσέληνο και οι Πανσέληνοι αντιπροσωπεύουν ενεργειακά τις ολοκληρώσεις καταστάσεων. Αυτές οι εκλείψεις θα είναι υπεύθυνες για τις όποιες συναισθηματικές αλλαγές που τυχόν θα βιώσουμε. Η αλήθεια είναι ότι οι Σεληνιακές εκλείψεις έχουν την τάση να εγείρουν τα αληθινά συναισθήματά μας καθώς και ό,τι άλλο έχουμε θάψει βαθιά στις «ντουλάπες της ψυχής μας» ή απλά έχουμε κουκουλώσει και, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα γίνουν η τελευταία σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ακόμα και αν έχουμε άρνηση να αγγίξουμε και να επεξεργαστούμε τα συναισθήματα μας και τις καταστάσεις γιατί πονάμε, θα χρειαστεί να το κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα μας βοηθήσουν να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι ή, αν χρειαστεί, να γυρίσουμε σελίδα.

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2044, πρόκειται να προκαλέσει μεταμορφωτικές αλλαγές στις ζωές πολλών από εμάς. Θα φέρει έντονα συναισθήματα, θα ξυπνήσει τα πάθη και την ερωτική έξαψη αλλά, ταυτόχρονα, θα φέρει στην επιφάνεια και όλα τα τυχόν προβλήματα των σχέσεων. Ότι αγγίξει ο Πλούτωνας θα το αλλάξει, θα το μεταμορφώσει ή θα το παραδώσει στη φωτιά έτσι ώστε αυτό να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του. Θα υπάρξουν, λοιπόν, έντονες μεταβολές, με την έννοια ξαφνικών χωρισμών, καθώς η επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι έντονη για αρκετούς από εμάς, όπως επίσης νέων ξεκινημάτων ή ακόμα και αισθηματικών επιστροφών.

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, ο οποίος - τουλάχιστον για φέτος - θα επηρεάσει κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις αρχικές μέρες των ζωδίων τους, είτε θα ξυπνήσει μέσα μας έναν μικρό επαναστάτη και θα μας δώσει τη δύναμη να απομακρυνθούμε από κτητικές και τοξικές συμπεριφορές, όσο και αν μας πονάει αυτό, με σκοπό να βρούμε ένα ταίρι πιο υποστηρικτικό και με περισσότερη κατανόηση, είτε θα αυξήσει μέσα μας την επιθυμία να χειραγωγήσουμε το ταίρι μας και να παίξουμε μαζί του παιχνίδια εξουσίας και νοητικού ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση, και ανάλογα φυσικά με τον προσωπικό μας χάρτη, θα βιώσουμε αλλαγές στις σχέσεις μας γιατί αυτές θα ξεκινήσουν από μέσα μας.

Ο Δίας από τον Ταύρο, όπου θα παραμείνει έως και τις 25/5, θα συνεχίσει να μας ωθεί να αναζητήσουμε συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας στις σχέσεις μας. Η γενναιοδωρία σε όλους τους τομείς θα είναι ένα σημαντικό ζητούμενο και, για το λόγο αυτό, οι ρομαντικές σχέσεις μας, για να έχουν διάρκεια και για να εγκατασταθούν για τα καλά στην καρδιά μας, θα πρέπει να εμπεριέχουν, εκτός από συναισθηματική και σωματική ένωση, τα στοιχεία της σοβαρότητας και της πίστης. Από την άλλη, η ανάγκη για καλοπέραση, απολαύσεις και ηδονές θα οδηγήσουν αρκετούς από εμάς στην αναζήτηση σχέσεων που θα μπορέσουν να καλύψουν αυτές τις ορέξεις μας.

Ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων στις 26/5 όπου και θα παραμείνει έως τις 9 Ιουνίου 2025. Από τη θέση του αυτή θα μας κάνει να αναζητήσουμε στις σχέσεις μας, εκτός των άλλων, και την εγκεφαλική διέγερση. Θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που έχουν ευφράδεια λόγου ενώ το χιούμορ και η ευφυΐα θα λειτουργήσουν σχεδόν αφροδισιακά πάνω μας καθώς ο ερωτισμός θα έχει παράλληλα και μια πιο πνευματική διάσταση. Η θέση αυτή του Δία δίνει ιδιαίτερη εύνοια στο παιχνίδι του φλερτ και των κατακτήσεων και αυξάνει τη φαντασία. Ταυτόχρονα, εκτός από ωραίους και μοιραίους, θα μας κάνει αντισυμβατικούς και χωρίς διάθεση να ανεχτούμε ζήλιες και καταπίεση. Ωστόσο, επειδή ο Δίας από εκεί που βρίσκεται είναι σε θέση αδυναμίας, εύκολα μπορεί να μας μετατρέψει σε ερωτύλους και κάπως επιπόλαιους σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του έρωτα.

Τέλος, σε περίπτωση που αυτό που ποθούμε είναι μια ερωτική επανασύνδεση με τον άνθρωπο που έχει κάνει την καρδιά μας να τραγουδά, ευκαιρίες θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια που θα κινούνται ανάδρομα, είτε ο Άρης, είτε ο Ερμής και αυτό κυρίως γιατί η Αφροδίτη δεν θα κινηθεί ανάδρομα μέσα στο έτος.

Συγκεκριμένα, ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 7 Δεκεμβρίου 2024 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025,

Ενώ ο Ερμής:

  • Από τις 1 Απριλίου 2024 έως τις 25 Απριλίου 2024
  • Από τις 5 Αυγούστου 2024 έως τις 28 Αυγούστου 2024
  • Από τις 26 Νοεμβρίου 2024 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2024

Στις παραπάνω περιόδους, θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιστροφές προσώπων που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας τα οποία και θα χτυπήσουν την πόρτα μας δυνατά και με επιμονή επαναδιεκδικώντας μια θέση στη ζωή μας. Φυσικά, στο δικό μας χέρι θα είναι να πούμε ένα γενναίο ναι ή ένα βροντερό όχι. Για να μπορέσουμε όμως να πράξουμε σωστά, καλό θα ήταν, εκτός από αυτά που μας ένωσαν, να θυμηθούμε και αυτά που μας χώρισαν. Όσον αφορά καινούργιες σχέσεις, τα παραπάνω διαστήματα δεν ενδείκνυνται καθώς το πιθανότερο είναι τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως εμείς θα θέλαμε και να βιώσουμε απογοητεύσεις, εκτός και αν είμαστε γεννημένοι με ανάδρομο Ερμή ή Άρη, καθώς σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro