Quantcast
blank

 
blank
Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 2023

Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 2023

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση σου, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά σου το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τον τομέα των σχέσεων σου.

Μεγάλες αλλαγές μας περιμένουν αυτήν τη χρονιά και ο δρόμος προς την αγάπη θα είναι γεμάτος ενδιαφέρουσες καταστάσεις και εμπειρίες. Η χρονιά μπορεί να ξεκινάει με τον Ερμή και τον Άρη σε ανάδρομη πορεία, ωστόσο, αμφότεροι μας καλούν να έρθουμε σε επαφή με τις εσωτερικές μας αλήθειες. Τον Ιανουάριο, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα προσπαθήσει να μας κάνει περισσότερο ανοιχτόμυαλους, αμερόληπτους και χωρίς προκαταλήψεις. Επίσης όμως, θα μας προκαλέσει να βρούμε, μέσα, μάλιστα, από εναλλακτικά μονοπάτια, ευκαιρίες ικανές να αλλάξουν το οικονομικό, επαγγελματικό και, γιατί όχι, προσωπικό μας στάτους.

Στο τέλος του μήνα, θα περάσει στους Ιχθύες κάνοντάς μας πιο τρυφερούς, συμπονετικούς αλλά και σαγηνευτικούς. Ωστόσο, μέσα μας η λαχτάρα να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε σαν ήρωες ρομαντικής νουβέλας, αλλά και να βιώσουμε τη στοργή, μπορεί να μας οδηγήσει σε πλάνες και ουτοπικές προσδοκίες σε σχέση με την αισθηματική μας ζωή.

Ο Φεβρουάριος θα δοκιμάσει λίγο τις αντοχές μας και οι έντονες πλανητικές ενέργειες θα απαιτήσουν από εμάς σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, ήθος, εγκράτεια και αυτοέλεγχο. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να σκεφτόμαστε με σαφήνεια έτσι ώστε να γίνουμε αποτελεσματικοί. Από την άλλη, η Αφροδίτη στις 20 του μήνα θα περάσει στον Κριό, το ζώδιο που κυβερνά ο αιώνιος εραστής της Άρης. Εδώ μπορούμε να περιμένουμε καινούργιες αγάπες ή την αναβίωση των ήδη υπαρχόντων. Η θέση αυτή της Αφροδίτης θα μας προκαλέσει να τολμήσουμε να γίνουμε αυθόρμητοι και να αναζητήσουμε νέους ορίζοντες και συγκινήσεις. Η ανάγκη μας να βιώσουμε τη φλόγα του έρωτα και γενικά την περιπέτεια, θα μας βγάλει από το σπίτι και θα μας σπρώξει να έρθουμε σε επαφή με κόσμο και να διασκεδάσουμε. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα μας χαρίσει νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε και να ξεκινήσουμε νέα πράγματα.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας ενδιαφέρον μήνας. Στις 7 του μήνα, ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων αναγκάζοντάς μας να αφήσουμε για λίγο τις φαντασιώσεις μας στην άκρη και να να γειωθούμε στην πραγματικότητα. Η Αφροδίτη στις 16 του μήνα θα περάσει στον Ταύρο, στο πρώτο ζώδιο που κυβερνά, με δεύτερο το Ζυγό. Θα βρεθεί, λοιπόν, σε ένα καλό και ευνοϊκό περιβάλλον που θα τη βοηθήσει να εκφράσει τα χαρακτηριστικά της. Οι σχέσεις μας θα ανθίσουν και σε αυτές θα αναζητήσουμε σιγουριά, ασφάλεια και διάθεση δέσμευσης. Το «ένα κι ένα κάνουν δύο» αλλά και η απλοποίηση ακόμα και των πιο περίπλοκων, ως ώρας, καταστάσεων, που αυτή η θέση της Αφροδίτης προωθεί, θα μας βοηθήσει να βάλουμε σε μια σειρά τα προσωπικά μας.

Ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει τη δοκιμαστική του πτήση για φέτος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23/3 φέρνοντας γεγονότα στο διάβα μας που θα μας προκαλέσουν να δουλέψουμε σχεδόν μεταμορφωτικά πάνω στις σχέσεις μας. Ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο στις 25 Μαρτίου και θα βρεθεί σε ένα περιβάλλον που δεν τον βοηθάει να εκφράσει τα δυναμικά του στοιχεία. Αυτός είναι και ο λόγος που και εμείς θα λειτουργήσουμε περισσότερο παθητικά και συναισθηματικά και όχι ιδιαίτερα επιθετικά. Θα δείχνουμε κατανόηση και θα έχουμε τη ζητούμενη ενσυναίσθηση όμως, ταυτόχρονα, θα είμαστε οξύθυμοι και νευρικοί, ιδιαίτερα όταν δεν γίνεται το δικό μας.

Στον Απρίλιο, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 11 του μήνα, τουλάχιστον, θα μας τρατάρει με μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Επίσης, θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να αλληλεπιδράσουμε με τους άλλους, να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε και να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες για την προσωπική μας ζωή γνωριμίες.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Το Μάιο, που θα έχουμε την Αφροδίτη από τις 7 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα αναζητήσουμε τρυφεράδα, αγάπη, συντροφικότητα και οικειότητα. Αρκετούς, μάλιστα, από εμάς θα μας απασχολήσουν και θέματα σχετικά με την ανακαίνιση ή απλά την αισθητική βελτίωση της κατοικίας μας όπως, επίσης, και την αναθέρμανση των σχέσεών μας με τους οικείους μας. Στις 16 του μήνα, ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Ταύρο κάνοντάς μας πιο αισθησιακούς αλλά και υπολογιστές καθώς όταν θα δίνουμε αγάπη και στοργή θα περιμένουμε να λάβουμε και εμείς κάτι αντίστοιχο.

Επίσης, θα θέλουμε να έχουμε σχέσεις που να στηρίζονται στην αγάπη, τη στοργή, τη συντροφικότητα και την ασφάλεια. Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 20 του μήνα, θα ενισχύσει τον προσωπικό μας μαγνητισμό και θα ξυπνήσει τα πάθη μέσα μας. Εκτός, όμως, από τις απολαύσεις και τις μεγάλες δόσεις αγάπης και θαυμασμού που θα χρειαζόμαστε για να νιώσουμε ακόμα καλύτερα, θα ξυπνήσει μέσα μας και το θέλημα να ασχοληθούμε με δημιουργικά και, κατά περιπτώσεις, φιλόδοξα πράγματα που θα δώσουν νόημα στη ζωή μας.

Τον Ιούνιο, Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα που θα βρίσκεται, θα μας γεμίσει μεγάλες προσδοκίες αλλά και μεγαλοψυχία. Η ανάγκη μας να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας μέσα από τη σωματική επαφή θα μας φέρει πιο κοντά στο ταίρι μας ή στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει ερωτικά ενώ και εμείς θα φαινόμαστε και θα είμαστε πιο συναρπαστικά ερωτικοί.

Τον Ιούλιο, και συγκεκριμένα στις 22 του μήνα, η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη και θα μας βοηθήσει να επαναξιολογήσουμε και επανεκτιμήσουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Κάποιοι από εμάς θα βιώσουμε ερωτικές επιστροφές. Ο Άρης, στις 10 του μήνα, θα προχωρήσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα μας κάνει περισσότερο πρακτικούς και μεθοδικούς σε σχέση με τις επιθυμίες μας. Βέβαια από την άλλη, θα μας κάνει και τελειομανείς και λίγο παραπάνω νευρικούς από ότι χρειάζεται σε θέματα σχετικά με τα προσωπικά μας.

Στα τέλη Αυγούστου, ο Άρης θα μπει στο Ζυγό και θα μας βοηθήσει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις και να ισορροπήσουμε, ακόμα και σε τεντωμένο σκοινί, όπως, επίσης, και να μετατρέψουμε την επιθετική ενέργεια του Άρη σε διπλωματική δράση.

Τον Οκτώβριο, η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 του μήνα και μετά θα μας κάνει πιο πρακτικούς στα θέματα της αγάπης όπως επίσης και ρεαλιστές αλλά και τελειομανείς. Ο Άρης, που στις 12 του μήνα θα περάσει στο Σκορπιό, θα μας θυμίσει πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι της διεκδίκησης, φτάνει να το θέλουμε. Θα συνειδητοποιήσουμε ότι το ένστικτό μας είναι ένα ισχυρό όπλο το οποίο καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε.

Επίσης, σημαντικά κεφάλαια είναι οι εκλείψεις και η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού. Οι Ηλιακές εκλείψεις θα γίνουν στις 20/4 και στις 14/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού και θα τονίσουν θέματα των σχέσεών μας, κάτι που επίσης θα κάνουν και οι δεσμοί της Σελήνης θέτοντας ερωτήματα όπως: Πόσο ανεξάρτητοι θέλουμε να είμαστε τελικά; Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας; Νιώθουμε τον πόνο του άλλου; Έχουμε ενσυναίσθηση; Πόσο σημαντικό είναι για εμάς να είμαστε σε σχέση και, όταν είμαστε σε σχέση, είμαστε για τους σωστούς λόγους ή γιατί κατά βάθος φοβόμαστε τη μοναξιά;

Οι Σεληνιακές εκλείψεις θα γίνουν στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και θα δημιουργήσουν ανατροπές φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με σχέσεις που εμπεριέχουν το στοιχείο της εξάρτησης, της εμμονής και της τοξικότητας. Θα πρέπει να δείξουμε θάρρος και να κλείσουμε την πόρτα σε όσους μας ταλαιπωρούν ή να την ανοίξουμε σε όσους μας φέρνουν σε επαφή με το φωτεινό κομμάτι του εαυτού μας.

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά πως θα είναι η χρονιά για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro