blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αν αγαπάς εμένα, θα αγαπάς και το σκύλο μου…

Αν αγαπάς εμένα, θα αγαπάς και το σκύλο μου…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Ζώδια και ζώα, πόσο φιλόζωα είναι τα ζώδια; Η ερώτηση δεν έχει θεωρητικό χαρακτήρα. Γιατί αν ο ένας έχει ένα ζωάκι με το οποίο μοιράζεται το σπίτι, το κρεβάτι και τη ζωή του γενικότερα, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν το έτερόν του ήμισυ δεν θέλει να βλέπει τα κατοικίδια ούτε ζωγραφιστά.
Ίσως το ζώδιο του αγαπημένου σας προσώπου να σας δώσει μια ιδέα για το κατά πόσο μπορεί να συνυπάρξει με τον εξίσου αγαπημένο σας Ρεξ ή τη Χιονούλα… Και για το πώς μπορείτε εσείς να φανείτε πιο πειστικοί επί του θέματος.
 
ΚΡΙΟΣ
Τα ζώα είναι καλά διότι δίνουν στους Κριούς την ευκαιρία να το παίξουν αρχηγοί— ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν. Στο κάτω κάτω, το να είσαι όχι μόνο άνθρωπος αλλά και Κριός ταυτόχρονα σου δίνει μια αδιαμφισβήτητη υπεροχή, αντίστοιχη με εκείνη που εκχώρησε ο Θεός στον Αδάμ απέναντι στα άλλα πλάσματα…
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Κοίτα χαρές που σου κάνει… Ξέρεις πώς μελαγχολεί όταν δεν είσαι εδώ; Εγώ που το γνωρίζω καλά, βλέπω τη διαφορά…» (Ας είναι και ένα απαθέστατο ιγκουάνα, που την περισσότερη ώρα στέκεται ακίνητο σαν βαλσαμωμένο. Ο Κριός σας θα κολακευτεί). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι κατά βάση φιλόζωος, οπότε μάλλον θα τα πάει καλά με το ζωάκι σας. Συμπαθεί τα πλάσματα που επιδεικνύουν ανιδιοτελή αφοσίωση, όπως θεωρεί ότι κάνει κι εκείνος. Το ρητό «γνώρισα τους ανθρώπους κι αγάπησα τα ζώα» τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Είναι τόσο πιστός, που έτσι και τον αφήναμε κάπου για να πάμε διακοπές, θα το έσκαγε για να έρθει να μας βρει». (Στην πραγματικότητα, όταν πήγατε να το πάρετε πίσω από την πανσιόν ζώων, δεν έδειξε κανένα σημάδι αναγνώρισης, λες και σας έβλεπε πρώτη φορά). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι αντιμετωπίζουν τα ζώα με περιέργεια και με ένα κάποιο βραχύβιο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια θα τα δεχτούν, εφόσον επιμένετε να τους τα επιβάλλετε. Στον βαθμό που δεν τους ανακατεύετε με τη φροντίδα τους (ταΐσματα, βόλτες κ.λπ.), όλοι θα περνάτε καλά και θα είστε ευχαριστημένοι.
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Μερικές φορές κάνει τόσο αστεία πράγματα που δεν το πιστεύεις! Θα τα γράψουμε να τα ανεβάσουμε στο youtube». (Αφήστε τον να περιμένει πότε ο χοντρός γάτος σας τύπου Γκάρφιλντ που κοιμάται όλη μέρα θα κάνει κάτι ενδιαφέρον). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος έχει την ακόρεστη ανάγκη από τη στοργική αποδοχή κάποιου, ακόμα κι αν ο κάποιος έχει μια ουρά που κουνιέται με αφοσίωση. Οπότε δημιουργεί καλές σχέσεις με τα ζώα. Φτάνει να μην είναι επιθετικά ή αδιάφορα απέναντί του, για να μη νιώσει απόρριψη.
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Ξέρεις τι τρυφερό και χαδιάρικο που είναι; Σώπα καλέ που πήγε να σου φάει το δάχτυλο; Ιδέα σου είναι! Έπαιζε… » (Εσείς μόνο ξέρετε τη σκληρή αλήθεια και για προληπτικούς λόγους μην τον αφήσετε ξανά να ταΐσει με το χέρι το ροντβάιλερ σας). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

ΛΕΩΝ
Οι Λέοντες ευχαριστιούνται όταν περιβάλλονται από πλάσματα κατώτερά τους, εξαρτημένα από εκείνους και έτοιμα να τους λατρέψουν χωρίς αντάλλαγμα. Αν εσείς τους δώσετε τη δυνατότητα με το ζωάκι σας να προσθέσουν έναν ακόμη υποτελή στο άμεσο περιβάλλον τους, γιατί όχι;
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Α, μα τι εντυπωσιακός που δείχνεις όταν το κρατάς αγκαλιά! Στάσου να σας βγάλω φωτογραφία! » (Το μέγεθος και το είδος του ζώου δεν έχει σημασία. Αφήστε να εννοηθεί ότι και με το χάμστερ σας στο μπράτσο του, μοιάζει σαν να κρατά τουλάχιστον ένα κυνηγετικό γεράκι). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν είναι ότι οι Παρθένοι δεν αγαπούν τα ζώα… Απλώς τα προτιμούν κάπου έξω από το σπίτι τους, μαζί με όλες τις τρίχες, τα σάλια και τις λοιπές σωματικές εκκρίσεις τους. Αν το δικό σας ήταν ένα «υιοθετημένο» μέσω φιλοζωικής οργάνωσης αρκουδάκι, δελφίνι ή χελωνάκι καρέτα-καρέτα θα το προτιμούσε…
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Είναι εμβολιασμένο, αποπαρασιτωμένο, αποστειρωμένο και θα ρωτήσω αν γίνεται να του ξυρίσουμε τη γούνα/ τα πούπουλα/ τα λέπια». (Ή απλώς θα σκουπίζετε πολύ μα πάρα πολύ καλά με την ηλεκτρική σκούπα, πριν μπει ο Παρθένος σας στον χώρο). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί είναι εξ ορισμού φιλόζωοι, εφόσον αγαπούν την ομορφιά, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης της φύσης. Τα ζώα είναι μέρος αυτής της ομορφιάς. Εκπροσωπούν την αρμονία της δημιουργίας. Και είναι ωραίο να τα έχουμε κοντά μας και να απολαμβάνουμε την ιδανικά ανιδιοτελή αγάπη τους. Τελεία και παύλα.
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Είναι μιας εξαιρετικά σπάνιας ράτσας, μια διασταύρωση που δεν πετυχαίνεται εύκολα. Μάλιστα προ καιρού είχε στην τηλεόραση και ένα ντοκιμαντέρ για κάτι τέτοια ζώα… » (Κι ας πρόκειται για έναν ταπεινό «κοπρίτη» ή μια κεραμιδόγατα. Σάμπως θα το ψάξει;). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση του Σκορπιού με το κατοικίδιό σας θα κριθεί από το αν θα το δει ανταγωνιστικά. Δηλαδή, καλύτερα να μη του δείξετε ότι, αν βρεθείτε προ διλήμματος, θα βάλετε το ζωάκι σας πάνω από εκείνον –έστω κι αν αυτό θα κάνετε στην πραγματικότητα.
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Σου έχω πει ότι η γάτα μου έχει έκτη αίσθηση; Όταν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό, σε κοιτάζει περίεργα και περπατάει με το πλάι » (Μια γέφυρα με το Επέκεινα έχει πάντα ενδιαφέρον για τον Σκορπιό, ακόμα κι αν έχει τέσσερα πόδια ή δυο φτερούγες). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η λέξη φιλοζωία είναι συνώνυμη με τον Τοξότη οπότε δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βάλετε στη ζωή του το δικό σας ζωάκι. Φτάνει να βρείτε χώρο, γιατί κατά πάσα πιθανότητα έχει ήδη δυο-τρία σκυλιά, πέντε γάτες, τρεις χελώνες και ένα εντυπωσιακό ενυδρείο με τροπικά ψάρια.
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: Για εκείνον δεν χρειάζεται κανένα. Για εσάς χρειάζεται να λέτε μέσα σας: «Πρέπει να χαίρομαι που ο σκύλος μου τον έχει αγαπήσει περισσότερο απ’ ό,τι εμένα. Όχι, δεν ζηλεύω…». (Η σχέση τους θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κτητικότητά σας). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι από τα ζώδια που ζουν μια χαρά χωρίς κατοικίδια. Βασικά δεν τους λείπουν καθόλου. Αν τώρα εσείς θέλετε να τους πείσετε, βρείτε στο Ίντερνετ και δείξτε τους όλες τις ιατρικές μελέτες που καταδεικνύουν την καλή υγεία και τη μακροβιότητα όσων έχουν ζώα στο σπίτι τους.
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Είναι πολύ υπάκουος άμα σε γνωρίσει καλύτερα. Αλήθεια. Απλώς δεν σε συνηθίσει ακόμα». (Στο κάτω κάτω, αν φωνάξετε «Αζώωωρ! Φρόνιμα!» γυρίζει και κοιτάει. Υπακοή δεν είναι κι αυτό; Άλλο αν μετά συνεχίζει να μασουλάει το παπούτσι σας). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τη φύση τους φιλόζωοι, οι Υδροχόοι εντάσσουν και τα ζώα στις αδικημένες μειονότητες αυτού του πλανήτη. Κι αν ένας εκπρόσωπός τους μπει στη ζωή τους, μαζί με εσάς, θα είναι καλοδεχούμενος. Άλλωστε και οι ίδιοι έχουν υιοθετήσει όλα τα γατιά, σκυλιά και περιστέρια της γειτονιάς.
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Εγώ πάντα πίστευα ότι το καλύτερο μέρος για να πάρει κανείς ένα ζωάκι είναι να πάει και να το βρει σε ένα καταφύγιο για αδέσποτα». (Δεν χρειάζεται να επεκταθείτε στο γεγονός ότι το δικό σας το έχετε αγοράσει από εκτροφέα, με όλα τα πιστοποιητικά pedigree.). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Δεν θα δυσκολευτείτε να κάνετε έναν Ιχθύ να αποδεχτεί το ζωάκι σας. Εκείνος, ως άλλος Βούδας, από φυσικού του αισθάνεται αγάπη, ψυχική ταύτιση και απεριόριστη συμπόνια προς όλα τα πλάσματα της Δημιουργίας. Άλλωστε ποιος του λέει ότι αυτή η γλυκιά γατούλα δεν είναι η μετενσάρκωση της γιαγιάς του;
 • Το επιχείρημα που θα κάνει πιο αξιολάτρευτο το κατοικίδιό σας: «Μα δες το τι ανυπεράσπιστο που είναι, πώς διψάει για αγάπη η ψυχούλα του!» (Θα σας πιστέψει ακόμα κι αν πρόκειται για τον τεράστιο τροπικό παπαγάλο που κρώζει απειλητικά μέσα στο κλουβί του έτσι και τον πλησιάσει κάποιος). Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-08-2011 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι