blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Το παιδί Δίδυμοι

 
Το παιδί Δίδυμοι
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Ερμής, κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου, προικίζει το μικρό Διδυμάκι με απαράμιλλη εξυπνάδα, ευστροφία και μια υπερκινητικότητα, που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι περπατάει και μιλάει πολύ νωρίτερα από τους συνομήλικους του. Μπουσουλώντας στην αρχή και τρέχοντας αργότερα, θα ψάχνει, θα σκαλίζει, θα ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του. Οι μαμάδες που τρέχουν πίσω από ένα μωρό που… το έχει ρίξει στην πιλάλα, μάλλον κυνηγούν να πιάσουν ένα μικρό εκπρόσωπο των Διδύμων!

Sponsored Links

Ο Δίδυμος στην παιδική ηλικία

Το παιδί Δίδυμοι αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση, που δεν ταιριάζει σε γονείς χωρίς υπομονή και… γερά νεύρα. Από πολύ νωρίς θα θελήσει να μάθει τα πάντα. Οι απορίες του συχνά προκαλούν το γέλιο. Το μυαλό του στριφογυρίζει σαν τη σβούρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει με τα ερωτήματά του αναπάντητα, όπου και αν αναφέρονται αυτά. Τα «κακά» λόγια θα πρέπει να αποφεύγονται μπροστά του, μίας και το Διδυμάκι λειτουργεί σαν κασετόφωνο.
 
Ωστόσο, δεν αποδέχεται τη γνώση αβασάνιστα. Θα μάθει, θα αναλύσει, θα αμφισβητήσει. Ο δάσκαλος και οι καθηγητές του θα προβληματίζονται συχνά από τις παρατηρήσεις του και πολλές φορές θα μένουν με ανοικτό το στόμα με τις απορίες του και την αστραφτερή επιχειρηματολογία του. Πρόκειται για ένα παιδί αεικίνητο, μια κινητή εγκυκλοπαίδεια γενικών γνώσεων, που διαθέτει ιδίαν άποψη για το καθετί.

Επαγγελματικός προσανατολισμός και διάσημοι Δίδυμοι

Είναι καταπληκτικός σαν μίμος και, με τα έξυπνα ανέκδοτα ή τις καταπληκτικές του «ατάκες», αποτελεί το επίκεντρο της παρέας. Οι Δίδυμοι κατεβαίνουν στη γη με ένα ζηλευτό πνευματικό εξοπλισμό. Το λαμπερό μυαλό τους, τους επιτρέπει να επιλέξουν πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις στην καριέρα τους. Το δυνατό τους σημείο είναι η επικοινωνία, γι’ αυτό και παίρνουν άριστα σε όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτήν. Κάθε Δίδυμος κρύβει ένα μικρό συγγραφέα. Η ρητορική του δεινότητα τον καθιστά έναν καταπληκτικό δικηγόρο, ένα εξαιρετικό δημοσιογράφο. Οι Δίδυμοι γίνονται άριστοι πολιτικοί. Τα ταξίδια και ο τουρισμός γενικότερα είναι άλλος ένας τομέας όπου μπορούν να διαπρέψουν, ενώ τα πάνε θαυμάσια με κάθε είδους σπορ.
 
Ο πνευματικός «εξοπλισμός», που τους χαρίζει ο πλανήτης-κυβερνήτης, ο Ερμής, κάνει τους Διδύμους να ξεχωρίζουν και σε συνδυασμό με την προσαρμοστικότητά τους, τους βοηθά να προσπερνούν τα εμπόδια που συναντούν στο δρόμο τους. Ανεξάρτητα από τα εξωτερικά γεγονότα και τις καταστάσεις, οι Δίδυμοι «παίρνουν την τύχη στα χέρια τους»: Τζων Φ. Κένεντυ, Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, Τίτο, Μπερνάρ Σω, Μαίριλυν Μονρόε, Ζαν-Ζακ Κουστό, Κλιντ Ίστγουντ, Πωλ Μακ-Κάρντνεϊ.
 
Για να μάθετε πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στην παιδική ηλικία, επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει στον πίνακα που ακολουθεί και μάθετε τα πάντα!
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-03-2013 00:00:00