blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Το παιδί Σκορπιός

 
Το παιδί Σκορπιός
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Πανέξυπνο, γλυκύτατο, ευαίσθητο και διαισθητικό, το παιδί-Σκορπιός, διαθέτει ένα μοναδικό μαγνητισμό που το καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό από το οικείο αλλά και το φιλικό του περιβάλλον.

Sponsored Links

Ο Σκορπιός στην παιδική ηλικία

Σαν μωρό είναι ιδιαίτερα ήσυχο και σπάνια οι γονείς του θα παραπονεθούν για το κλάμα του. Μεγαλώνοντας, διατηρεί την εξωτερική… αταραξία του, ωστόσο το μυαλό του λειτουργεί σαν «σφουγγάρι», που απορροφάει με καταπληκτικό τρόπο γνώσεις και έννοιες, που άλλα παιδάκια της ηλικίας του δυσκολεύονται να κατανοήσουν. Η έμφυτη αυτοπειθαρχία του και η τεράστια ικανότητα κρίσης αποτελούν τα χαρακτηριστικά εκείνα, που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του.
 
Σαν παιδάκι είναι αρκετά υπομονετικό, δεν κάνει αταξίες και σπάνια προβληματίζει τους δικούς του. Αντίθετα, είναι πολύ «δεμένο» με τους αγαπημένους του ανθρώπους και δεν διστάζει να εκφράσει ανοικτά τα βαθύτερα συναισθήματα της αγάπης που νιώθει γι’ αυτούς. Είναι αρκετά κτητικό με τους δικούς του και ενίοτε μπορεί να εκδηλώσει φαινόμενα ζήλιας, όταν κάποιος τρίτος μεγάλος ή μικρός «διεκδικήσει» την μητέρα ή τον πατέρα του. Οι γονείς που το πρώτο παιδάκι τους είναι Σκορπιός θα πρέπει να προσέξουν αυτή τη λεπτομέρεια, όταν του παρουσιάσουν το μικρό αδελφάκι του. Εκεί ο μικρός Σκορπιός, μπορεί να νιώσει δυστυχισμένος, φοβούμενος ότι κινδυνεύει να χάσει την «πρωτοκαθεδρία» στην καρδιά των δικών του.
 
Από την παιδική ηλικία διακρίνονται οι τεράστιες εσωτερικές δυνάμεις του. Αυτές κάνουν την εμφάνισή τους με τη μορφή του «πείσματος», από τη στιγμή που είναι πεπεισμένος ότι έχει δίκιο σε αυτό που πιστεύει ή διεκδικεί. Ακόμα και τότε όμως, διακρίνεται από νηφαλιότητα και παθητικότητα, ενώ πολύ σπάνια θα χάσει τον αυτοέλεγχό του. Η χειρότερη στιγμή του είναι η τιμωρία. Πολύ συχνά «μιλάει» με τα μάτια του, εκφράζοντας μέσα από αυτά τα βαθιά του συναισθήματα.

Επαγγελματικός προσανατολισμός και διάσημοι Σκορπιοί

Σαν μαθητής είναι μελετηρός, συνεπής στις υποχρεώσεις του, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει ανάμεσα στους συμμαθητές του. Είναι επίσης ένας καταπληκτικός ψυχολόγος, αφού έχει το χάρισμα να διεισδύει στον εσωτερικό κόσμο των άλλων. Η διαίσθησή του είναι παροιμιώδης, γι’ αυτό μεγαλώνοντας θα θελήσει να ασχοληθεί με τα μυστήρια της ζωής και να διαπρέψει σε τομείς όπως η ψυχολογία, η ιατρική, η παραψυχολογία, η χημεία και σε επαγγέλματα που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο και τη θάλασσα.
 
Εκπρόσωποι του ζωδίου γίνονται επίσης πολύ καλοί ντεντέκτιβ, χρηματιστές, ασφαλιστές, μηχανικοί, συγγραφείς, κινηματογραφιστές, ακόμα και ηθοποιοί: Βολταίρος, Πικάσο, Ντοστογιέφσκι, Μαρία Αντουανέτα, Ρίτσαρντ Μπάρτον, Λουκίνο Βισκόντι, Αλαίν Ντελόν, Ροκ Χάτσον, Μπάρτ Λάγκαστερ, Βίβιαν Λη.
 
Για να μάθετε πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στην παιδική ηλικία, επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει στον πίνακα που ακολουθεί και μάθετε τα πάντα!
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-03-2013 00:00:00