blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Το παιδί Υδροχόος

 
Το παιδί Υδροχόος
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Γεννημένος επαναστάτης, ο μικρός Υδροχόος δεν ανέχεται καταπίεση από κανένα, ούτε καν από τις… πάνες του! Από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης του απαιτεί να αναπνέει ελεύθερα τον αέρα, το στοιχείο όπου ανήκει το ζώδιό του. Αλίμονο σε εκείνον που θα του στερήσει την ελευθερία του, ακόμα και μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά!

Sponsored Links

Ο Υδροχόος στην παιδική ηλικία

Όχι, δεν πρόκειται για γκρινιάρικο ή κλαψιάρικο μωρό, απλά, το κλάμα είναι το μόνο όπλο αντίστασης που έχει, όταν νιώθει ότι απειλείται το υπέρτατο αγαθό του: Η ανεξαρτησία του! Θα μιλήσει σχετικά γρήγορα και θα περπατήσει πολύ πιο σύντομα από τα άλλα παιδάκια της ηλικίας του. Σαν ζώδιο του αέρα, ενεργητικό, έχει έμφυτη την ανάγκη να εξωτερικεύει από μικρός τις σκέψεις και τις ιδέες του.
 
Παράλληλα, ανήκει στην ομάδα των σταθερών ζωδίων, γεγονός που τον καθιστά αρκετά επίμονο και αμετακίνητο στα «θέλω» του. Ναι! Μη σας κάνει εντύπωση εάν το μικρό σας φέρεται σαν μεγάλος ή ακόμη καλύτερα έχει έτοιμες απαντήσεις που θα σας αποστομώσουν και θα σας «στείλουν αδιάβαστους». Το στοιχείο του αέρα που κυριαρχεί στον Υδροχόο, πλουτίζει το μικρό σας με μια καταπληκτική διανόηση, ένα υψηλότατο βαθμό IQ, και με εγκεφαλικές διεργασίες, που δεν συναντώνται στα παιδάκια που ανήκουν σε άλλα ζώδια.
 
Ο μικρός Υδροχόος είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό άτομο. Όπως προαναφέραμε, λατρεύει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι προτιμά την απομόνωση ή τη μοναξιά. Αντίθετα! Πρόκειται για το πιο κοινωνικό, το πιο φιλικό από τα παιδιά. Όχι, δεν είναι γεννημένος για αρχηγός, όπως ίσως ο συμμαθητής του ο Λέων. Ο Υδροχόος είναι υπεράνω τίτλων και θεσμών. Ουσιαστικά γι’ αυτόν δεν υπάρχουν τέτοιου είδους «πλαίσια» και «κλισέ».

Επαγγελματικός προσανατολισμός και διάσημοι Υδροχόοι

Μεγαλώνοντας θα αναπτύξει ακόμη περισσότερο τα ανθρωπιστικά του αισθήματα, θα γίνει ο ίδιος δάσκαλος του αλτρουισμού. Η φιλία είναι γι’ αυτόν λέξη ιερή και οι φίλοι, οι επιλεγμένοι συγγενείς του. Η εμπνευσμένη ιδεαλιστική φύση του θα τον ωθήσει σε επαγγέλματα ή λειτουργήματα, που έχουν σαν επίκεντρο τον άνθρωπο. Πετυχημένος σαν κοινωνιολόγος, παιδοψυχολόγος ή σπουδαστής της ολιστικής ιατρικής θα αποδώσει την ουμανιστική του διάθεση στο έπακρο.
 
Καθώς «βλέπει» πολύ πιο μπροστά από την εποχή του θα τον συναντήσετε εκεί όπου η μοντέρνα τεχνολογία πάει στο διάστημα, πίσω από ένα τελευταίου τύπου κομπιούτερ, στο πρόσωπο ενός καθηγητή της αεροναυπηγικής, ή σε κάποιον από τους ήρωες του Ιουλίου Βερν, που ο ίδιος ήταν Υδροχόος! Θαυμάστε: Δαρβίνος, Γαλιλαίος, Μότσαρτ, Θωμάς Έντισον, Φραγκλίνος Ρούσβελτ, Κλάρκ Γκαίημπλ, Αβραάμ Λίνκολν.
 
Για να μάθετε πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στην παιδική ηλικία, επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει στον πίνακα που ακολουθεί και μάθετε τα πάντα!
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-03-2013 00:00:00