blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Δίας στο γενέθλιο χάρτη σου αποκαλύπτει τα δυνατά σημεία της προσωπικότητας σου.

 
Ο Δίας στο γενέθλιο χάρτη σου αποκαλύπτει τα δυνατά σημεία της προσωπικότητας σου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Το να γνωρίζουμε τη θέση του Δία μας στον αστρολογικό μας χάρτη – σε ποιο ζώδιο βρισκόταν δηλαδή ο Δίας όταν γεννηθήκαμε – είναι σημαντική παράμετρος, καθώς από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ο πλανήτης που μας οδηγεί προς τον υπέρτατο σκοπό της ζωής μας. Έχει επίσης την ιδιότητα να αποκαλύπτει το πόσο γενναιόδωροι και ανεκτικοί είμαστε απέναντι στους άλλους, καθώς και το ποιες είναι οι ιδανικότερες καταστάσεις που μας κατευθύνουν στην ολοκλήρωση και την εκπλήρωση των υψηλών ιδανικών μας.

Ευκαιρία λοιπόν να μάθεις κι εσύ τι έχει να αποκαλύψει η θέση του Δία για την προσωπικότητά σου, αλλά και ποια είναι τα ιδανικότερα πλαίσια, μέσα στα οποία εκφράζεις την πλήρη δυναμική σου. Για να βρεις τη θέση του Δία στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, κάνε κλικ στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ μας.
Sponsored Links

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Κριό λειτουργείς καλύτερα σε καταστάσεις όπου έχεις εσύ τον έλεγχο, καθοδηγώντας τους άλλους και αποτελώντας πηγή έμπνευσης γι’ αυτούς. Είσαι γνήσιος/α πρωτοπόρος, λατρεύεις οτιδήποτε καινοτομικό και μεγαλειώδες γι’ αυτό και φροντίζεις να μην περιμένεις να εμφανιστεί η ευκαιρία για να την αδράξεις αλλά να τη δημιουργείς εσύ.
Ως ζώδιο της Φωτιάς ο Κριός σε κάνει πολλές φορές να ταυτίζεσαι υπερβολικά με τα πιστεύω σου, με αποτέλεσμα να το παίρνεις βαριά όταν οι άλλοι διαφωνούν.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια της Φωτιάς, δηλαδή στον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη.
 
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Ταύρο οι ευνοϊκότερες καταστάσεις για εσένα είναι εκείνες όπου λειτουργείς με γενναιοδωρία, υπομονή και συμπόνια, προσέχοντας φυσικά να μην δείχνεις και υπερβολικά πολλή ανοχή.
Ως ζώδιο της Γης ο Ταύρος σε κάνει να προχωράς με ρεαλισμό, χωρίς να παρασύρεσαι από γρήγορες και εύκολες λύσεις. Ως άτομο που δεν αγαπά τα ρίσκα, οι ξεκάθαροι στόχοι και ο λεπτομερής προγραμματισμός σε βοηθούν να πετυχαίνεις αργά και μεθοδικά τους στόχους που θέτεις.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια της Γης, δηλαδή στον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω.
 
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στους Διδύμους οι ιδανικότερες συνθήκες για εσένα είναι εκείνες όπου εκδηλώνεις την τόλμη, την κοινωνικότητα και τη διορατικότητά σου, κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται πάντα άνετα κοντά σου χάρη στο αληθινό σου ενδιαφέρον να τους γνωρίσεις καλύτερα.
Ως ζώδιο του Αέρα οι Δίδυμοι σου δίνουν μια σφαιρική αντίληψη των καταστάσεων, μια μόνιμη δίψα για μάθηση και για οτιδήποτε διευρύνει τον νου, πράγματα τα οποία σε κάνουν να μην προσκολλάσαι υπερβολικά στις αρχές σου.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια του Αέρα, δηλαδή στους Διδύμους, τον Ζυγό και τον Υδροχόο.
 
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Καρκίνο σου ταιριάζουν καλύτερα καταστάσεις όπου εκφράζεις την αγάπη σου προς τους άλλους, την ενσυναίσθησή σου καθώς και τη δυναμική σου να τους βοηθάς και να τους συμπαραστέκεσαι.
Ως ζώδιο του Νερού ο Καρκίνος σου δίνει μία δυνατή πίστη σε μία ανώτερη δύναμη. Μέσω της διαίσθησης και της φαντασίας σου προσελκύεις πλούσιες εμπειρίες ζωής, ενώ προσφέροντας βοήθεια στους άλλους ενισχύεις παράλληλα και την αυτοεκτίμησή σου.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια του Νερού, δηλαδή στον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τους Ιχθείς.
 
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Λέοντα απελευθερώνεις καλύτερα τη δυναμική σου όταν κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων και εκφράζεις τη μεγαλοδωρία σου απέναντι τους. Είσαι άτομο που σε χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και η αξιοπρέπεια, ενώ φροντίζεις να αποφεύγεις να πέφτεις στις παγίδες του «Εγώ».
Ως ζώδιο της Φωτιάς ο Λέων σου προσδίδει ενεργητικότητα, αυτοπεποίθηση, σταθερότητα και πίστη στις απόψεις και τις αντιλήψεις σου για τις οποίες προσπαθείς συχνά να πείσεις και τους γύρω σου.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια της Φωτιάς, δηλαδή στον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη.

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1')

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στην Παρθένο είσαι στο στοιχείο σου όταν λειτουργείς με οργάνωση, τάξη και πρακτικότητα δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια. Δεν θέλεις να αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και σου αρέσει να κανονίζεις τα πάντα εκ των προτέρων.
Ως ζώδιο της Γης η Παρθένος σε κάνει άτομο της πράξης και όχι της θεωρίας. Δεν σου αρέσει να προχωράς στα τυφλά και απεχθάνεσαι τις φλου καταστάσεις. Πατάς γερά στα πόδια σου και ακολουθείς με συνέπεια τα σχέδιά σου.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια της Γης, δηλαδή στον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω.
 
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στο Ζυγό το ιδανικότερο πλαίσιο ζωής για εσένα περιλαμβάνει ένα ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης, μια σταθερή αντιμετώπιση ισότητας απέναντι στους άλλους και η τάση να κάνεις θυσίες για εκείνους προσέχοντας όμως να μη γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν.
Ως ζώδιο του Αέρα ο Ζυγός σε κάνει να χρησιμοποιείς τα ταλέντα που διαθέτεις, να θέλεις συνεχώς να βελτιώνεσαι και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Δεν θέλεις να έχεις μονοδιάστατη άποψη για τα πράγματα, απεναντίας, προτιμάς να λαμβάνεις υπόψη σου όλες τις παραμέτρους.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια του Αέρα, δηλαδή στους Διδύμους, τον Υδροχόο και τον Ζυγό.
 
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Σκορπιό, οι ευνοϊκότερες συνθήκες για εσένα είναι εκείνες όπου μπορείς να εκδηλώσεις τη δυναμική σου να θεραπεύεις τους άλλους. Δίνεις όλο σου το είναι σε οτιδήποτε αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας, φτάνει να σε ενδιαφέρει και να το αγαπάς.
Ως ζώδιο του Νερού, ο Σκορπιός σε κάνει άτομο ιδιαιτέρως συμπονετικό, που πολλές φορές ταυτίζεται με τον πόνο των άλλων. Το να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά τους είναι δεύτερη φύση σου, κάτι το οποίο ενισχύεται έντονα και από τη διαίσθησή σου.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια του Νερού, δηλαδή στον Σκορπιό, τον Καρκίνο και τους Ιχθείς.
 
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Τοξότη λειτουργείς στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου όταν αφήνεις ελεύθερη την απλόχερη, ανοιχτόκαρδη, γεμάτη εμπνεύσεις και αντοχές φύση σου. Δεν είσαι άνθρωπος τον μεγάλων λόγων, σου αρέσει να τηρείς τα όσα υπόσχεσαι και δεν δίνεις συμβουλές στους άλλους που να μη μπορείς να ακολουθήσεις πρώτα εσύ.
Ως ζώδιο της Φωτιάς ο Τοξότης σε κάνει να μη φοβάσαι να παίρνεις μερικά μικρά ρίσκα ενίοτε, δείχνοντας πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Έχεις υψηλές αξίες και δύσκολα παρεκκλίνεις από αυτές.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια της Φωτιάς, δηλαδή στον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη.
 
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Αιγόκερω τα καταφέρνεις καλύτερα όταν θέτεις σε εφαρμογή την οργανωτικότητα, την ηθική και την ωριμότητά σου. Έχεις την τάση να αφοσιώνεσαι στους στόχους σου τους οποίους προσεγγίζεις με μεθοδικότητα και αυτοπειθαρχία.
Ως ζώδιο της Γης ο Αιγόκερως σου δίνει την τάση να πατάς γερά στα πόδια σου και να αφήνεις κατά μέρος τις άσκοπες ονειροπολήσεις. Θέλεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο, γι’ αυτό και απεχθάνεσαι τα ρίσκα και την αβεβαιότητα.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια της Γης, δηλαδή στον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω.
 
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Υδροχόο είσαι στην ιδανικότερη κατάστασή σου όταν απελευθερώνεις την γεμάτη επιείκεια αλλά και εφευρετικότητα φύση σου. Θέλεις να έχεις ελευθερία επιλογών, δεν αφήνεις τίποτα να δεσμεύει τη σκέψη σου και ενίοτε απολαμβάνεις να παραβαίνεις μερικούς κανόνες.
Ως ζώδιο του Αέρα ο Υδροχόος σε κάνει να έλκεσαι από την περιπέτεια και το άγνωστο. Σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα και να υπερβαίνεις τα όριά σου. Έχεις αμερόληπτη κρίση και αποφεύγεις τους ανθρώπους με απόλυτες απόψεις.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια του Αέρα, δηλαδή στους Διδύμους, τον Ζυγό και τον Υδροχόο.
 
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ
Αν ο Δίας σου βρίσκεται στους Ιχθείς, σου ταιριάζουν καλύτερα καταστάσεις όπου εκφράζεις την τρυφερή και στοργική φύση σου μέσω της αφοσίωσής σου προς τους αγαπημένους σου και της συμπαράστασής σου σε όποιον το έχει ανάγκη.
Ως ζώδιο του Νερού οι Ιχθείς σου χαρίζουν έντονη διαίσθηση, φαντασία και ενόραση. Κερδίζεις αναντικατάστατες εμπειρίες ζωής, τις οποίες συχνά χρησιμοποιείς προς όφελός σου φροντίζοντας να διδαχτείς από αυτές.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια του Νερού, δηλαδή στον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τον Ιχθύ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-09-2012 00:00:00